Anasayfa
1 Temmuz 2022, 1:35
Namaz
Abone

Kadılarda Adet Kanaması günleri dışında gelen kanama namaz kılmaya engel midir?

Kadılarda Adet Kanaması günleri dışında gelen kanama namaz kılmaya engel midir?

Kayıtsız Üye
Kadınlarda Adet Zamanı Dışı Kanamalarda Namaz Kılınır Mı Kadılarda Adet Kanaması günleri dışında gelen kanama namaz kılmaya engel midir?


Cevap: Kadılarda Adet Kanaması günleri dışında gelen kanama namaz kılmaya engel midir?

Hanzala
Evet namaz kılınır.Eğer bir namaz vakti devam ederse o kişi özür sahibi olur ve her namaz için ayrı ayrı abdest alması gerekir.

Okudunuz mu?  Meni bulaşmış bir elbiseyi yıkarken üzerimize sıçrayan su namaz abdestimizi bozar mı?

adet dışı kanamada namaz kılınır mı, adet dışı kanamalarda namaz kılınır mı, ara kanamalarda namaz kılınırmı

Bu kategoride yer alan Abdestin sıkışık olduğu halde, yellenmemek için kendini sıkmak namaz ve abdesti bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadılarda Adet Kanaması günleri dışında gelen kanama namaz kılmaya engel midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.