Anasayfa
24 Ağustos 2022, 5:18
missa96
Abone

Ceylan.geyik,elik gibi hayvanların avlanması

Ceylan.geyik,elik gibi hayvanların avlanması

Kayıtsız Üye
başlıkta belirttiğim hayvanların avlanması caiz olduğunu fakat bu hayvanları avlayanların başına bir nusübet geleceği gibi bir inanış olduğu için avlanmamasının doğru olacağı gibi bir konu duymuştum bu konu ne derece doğrudur teşekkür ederim


Cevap: Ceylan.geyik,elik gibi hayvanların avlanması

Yetim
< fakat bu hayvanları avlayanların başına bir nusübet geleceği gibi bir inanış olduğu için avlanmamasının doğru olacağı gibi bir konu duymuştum >
Kardeş Allah bunların avlanmasını helal kılmışsa ki caiz olduğunu söylüyorsun. Ama zevk için avlanması caiz değildir.Bunu dışında bir sakıncası yoktur. Bu tür söylentiler ise batıl ve hurafe olan inanışlardır.Bu gibi fikirlerden sakınmak lazım.Bir de bir sorun olursa mü’minin uğrayacağı yer Kur’an ve Sünnettir.

Okudunuz mu?  Aklıma hep Hristiyan olmak geliyor.. Din değiştirmenin günahı nedir?

elik hayvanı

Bu kategoride yer alan Eûzü bi kelimatillahit-tammati min şerri ma haleka ve zerae... diye başlayan şeytandan korunma dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ceylan.geyik,elik gibi hayvanların avlanması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.