Anasayfa
20 Mayıs 2023, 23:38
Cocuk
Yönetici

Hadi Anlat Bakalım (çocuklar için)

Hadi Anlat Bakalım (çocuklar için)

İsrâ
HADİ ANLAT BAKALIM:

İki grup halinde oynanır. Kelimeler kartlara yazılır. Her gruptan sırayla bir çocuk kart seçer ve kartta yazılı olan kelimeyi, o kelimenin kendisini telaffuz etmeden grup arkadaşlarına anlatmaya çalışır. Bilinemeyen soruda zaman kaybetmemek için beklenilmez. Belirlenen zaman dilimi içinde en fazla kelimeyi bilen grup birinci olur.

Okudunuz mu?  La Tahzen! İnnALLAHe-l meana!

Örnek kelimeler:
Ramazan, Teyemmüm, Kuran-ı Kerim, Rüku, Minare vb.


Cevap: Hadi Anlat Bakalım (cocuklar için)

ASRIN
İki gurup arasında oynalılan bu oyun ile çocuklarımızın zekasını ve becerisini anlaya bilir ve ne kadar dikkatli olduklarını ve hiç konuşmadan karşısındaki kişiye harekatler içinde anlatması gerekeni hiç zorlanmakdan anlata bilmesi gerekmektedir.

Okudunuz mu?  Kardeşlerin Birbirine Karşı Görevleri

hadi anlat bakalım oyunu, hadi anlat bakalım kartları, anlat bakalım soruları

Bu kategoride yer alan Çoçuklar İçin Demet Gül Resimleri (Boyama Resimleri) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hadi Anlat Bakalım (çocuklar için) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.