Anasayfa
5 Kasım 2023, 8:18
sizden0
Abone

İkimizde birbirimizi seviyoruz ama

İkimizde birbirimizi seviyoruz ama

ordeall
s.a arkadaşlar

benim size bir sorum vardı temiz bir aileden bir kızı seviyorum ve kızda beni seviyor ben bu kızla edepli bir şekilde konuşuyorum ve edepli bir şekilde davranıyorum ve kızda aynı şekil yeri geldi elinide tuttum ama çok değil çünkü ikimizde böyle şeylerin evlilik öncesi olmadıgını biliyorum masumhane
bakışlar yaptık benim aklımdan hiçbir zaman olsun kötü bir şey geçmedi kızından aklından böyle bir şey geçtigini düşünmüyorum kız namazını kılıyor kuran-ı kerim okuyor bende ona heveslendim ve elimden geleni yapıyorum çok fazla görüşmüyoruz zaten benim askerligim falan da var ama arada sırada da olsa geziyoruz ve bir yerde oturup yemek yiyoruz sizce bunun bir sakıncası varmı varsa ne gii bir cezası vardır islamda flört ya da çıkma olaylarının günah oldugunu duymustum zaten ciddi düşünüyoruz nasip olursa sizce bu durum islama aykırımı günah mı yani

Okudunuz mu?  İbn, bin, ibni, binti farkları nedir?

Cevap: ikimizde birbirimizi seviyoruz ama

imamhatipli42
ve aleykumusselam ve rahmetullah kardeşim zararın neresinden dönersen kardır. Aşağıaki linkleri oku eğer flört ile ilgili İslama uygun bir tarafını görürsen mumdan adresimi al beni eşek sudan gelinceye kadar döv olur mu kardeşim. Bak niyetin ne kadar da kötü olmasa da kimse nefsine karşı gelemez ben nefsime hakim olurum diyen kişiye ben inanamam bu devirde. Bugün elinden tutarsın yarın nefs dah çok şeyler ister gel kendini de o kızcağızı da yakma olur mu kardeş. Bak belki biraz sert oldu ama senin dünya ve ahiretinin iyiliği için söylüyoruz biz mumsema da bunları.

Okudunuz mu?  Ateistler Yahudiler neden zengindir?

Sevmek kendini ve karşşındakini ateşe atmak değildir; Sevmek cennetten bir bahçe olan bir evde birlikte yaşayabilmektir.

Allah (cc) bütün müslümanları NAMUS FİTNESİNDEN korusun (amin)

forumduasi.com/ahlak-iyi-ve-kotu-ahlaki-soru-ve-cevaplari/83901-flort-ederek-evlenmek-dogru-mu.html

forumduasi.com/es-secimi-evlilige-hazirlik/92094-flort-sacmaligi.html

forumduasi.com/konu-disi-basliklar/20260-islamda-flort.html

forumduasi.com/genel-resimler/41226-flort-etmek-gunahmi-_.html


Yanıt: ikimizde birbirimizi seviyoruz ama

Abdullatif
< ben nefsime hakim olurum diyen kişiye ben inanamam bu devirde. >

Günaha delikanlılık yapılmaz demişti bir abi, çokta güzel demişti.Çevirir çevirir vurur adamı yerden yere mazAllah..

Bu kategoride yer alan Yara varken gusül abdesti almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İkimizde birbirimizi seviyoruz ama Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.