Anasayfa
27 Ağustos 2022, 11:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüya Doğru Bir Şekilde Yorumlanırsa, Yorumlandığı Gibi Gerçekleşir

Rüya Doğru Bir Şekilde Yorumlanırsa, Yorumlandığı Gibi Gerçekleşir

Enes şöyle demiştir: Rasûlullah SatlAllahü aleyhi vesellem buyurdu ki: “Rüya tabir edildiği şekilde gerçekleşir. Bunun örneği ise ayağını kaldıran ve onu yere koyacağı zamanı bekleyen kimsenin durumuna benzer. Buna göre sizden herhangi bir kimse bir rüya görecek olursa onu ya kendisinin iyiliğini İsteyen sa-mİmİ birisine ya da alım birisine anlatsın. Başkasına anlatmasın.”


Cevap: Rüya Doğru Bir Şekilde Yorumlanırsa, Yorumlandığı Gibi Gerçekleşir

Kayıtsız Üye
Rüyamda babamın mezarı üstündeki çiçeklerin kuruduğunu gördüm ve onlara sarılarak ağlıyor ve şu veriyordum lütfen yorumlayın..


arifselim
Rüyanız babanıza olan özleme yorumlanır ayrıca bu evlat sahibi olacağınıza da yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda recep tayyip erdoğanı ve üç denizin birleşdiğini çocukları kravatlı düzgün giyimli insanların kaçırdığını ve savaş çıktı diye evimi arabaya binip terkettiğimi gördüm anlamı nedir .teşekkürler


arifselim
Rüyanız eğer bu anlattığınız kadar ise karışık bir rüyadır. En azından bu konuda ki benim bilgim bu kadardır. En doğrusunu Allah bilir. Bilen yorumlayabilen kimse varsa inşaAllah yorumlar.


Kayıtsız Üye
Rüyamda herşey siyah beyazdı, lakin mutfakta sapsarı bir limon duruyordu. Onu alıp bir bardak sıcak suyun içine sıktım. Ve bir anda etrafı kara dumanlar sardı, ev yanmaya başladı. Alevlerin arasında kaldım. Rüya tabirlerinde yorumlar hep kötüydü, siz nasıl yorumlarsınız?


arifselim
Merhaba. Her rüya olduğu gibi çıkar diye bir şey yoktur. Rüyanız aileniz veya akrabalarınız arasında yaşayabileceğiniz bazı sıkıntılara hazırlıklı olmanıza işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
erhaba arkadaşlar rüyamı anlatmadan önce durumları anlatayım ona göre yorum yaparsınız. zamanında birini sevdim ve annem onay vermemişti ama yinede Karışmamıştı kararı bana bırakmıştı neyse olmadı o iş ve üzerinden iki sene geçti.o kişi evlendi aslına bakarsanız uyurken aklımda yoktu da.diğer konu işyerinde birinden hoşlanıyorum ve başka bir olay da var ki tayin istemiştim . dediler ama bugün onay verildiğini müdür kararı bana bıraktığını söyledi.yani tayin istersem olacak istemezsem olmayacak . şimdi rüyama geleyim rüyayı sabah ezanından sonra gördüm. annem ve kardeşlerim evde oturuyoruz annem bana çok sevdiysen alsaydın diyor ama ben seni dinledim şimdi niye böyle diyorsun.ve o kişiye evet demediğimë pişman oluyorum başlıyorum hüngür hüngür ağlamaya o kadar Ağlıyorum ki sabah gözyaşlarıma uyandım. rüyamı yorumlar mısınız arkadaşlar


arifselim
Merhabalar. Bu rüya en kısa tabir ile kıskanmaya işaret eder. Bazende bu rüya üzüleceğiniz haberler işitmeye işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Elimi bir kartonun içine atıyorum çok fazla anahtarlık var hepsi çok güzel içlerinden bir tane seçiyorum elimde iki tane anahtar varmış birini anahtarlığa tanıyordum


arifselim
Bu rüya her şekilde güzellikle tabir edilen bir rüyadır. Rüya sahibinin uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına ve gidilen yolda çok başarılı olunacağına alamet eder. Eğer var ise eşler arasındaki anlaşmazlıkların bitmesine anlamına da yorumlanır. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.

Okudunuz mu?  İslamda rüya tabiri nasıl yapılır, kimler ve nasıl rüya tabir etmelidir?

Kayıtsız Üye
Ben kafama bir konuyu takmıştım ve gece rüyalarımda sürekli o konuyla ilgili rüyalar gördüm ve o rüyamı yorumlattım o rüyada anlatılan şey doğru yorumlandıysa Allahın izniyle olucak mıdır


arifselim
Rüyalar bir işaret olabilir ama bunlar duruma göre yorumlanmalıdır ancak o zaman ihtimal olarak gerçekleşir denilebilir.


Cevap: Rüya Doğru Bir Şekilde Yorumlanırsa, Yorum-landığı Gibi Gerçekleşir

Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben iki kez aynı rüyayı gördüm ikisindede evde tektim. İlkinde uyurken oda karanlık camda simsiyah elbise giymiş gibi oturan birini gördüm camdan beni izliyodu hiç kımıldamadan yüzü dahi şimdiyahtı bana baktığını sadece hissediyodum çok korkmuştum ağlayarak uyandım. İkinci rüyam yine bunun aynısı cam yine açıktı ama siyah giyinen ve belirgin olmayan adam bu sefer başucumda dikilip bana bakıyodu bunun tabirini hiçbiyerde bulamıyorum lütfen bana yardımcı olun


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu tür rüyaların tabirini bulamazsın çünkü bu tür rüyalar tabir edilmez ve özel bir anlamları yoktur. Benzer rüyalar görmemek için uyumadan önce 7 defa ayetel kursi okuyabilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba;
Rüyamda saçımın üstünde büyük iri solucan gibi bir şey vardı.Hem korkuyorum hem tiksiniyorum elimle almaya çalıyorum , ne kadar büyük solucan diyorum elim değdikçe korkuyordum fakat düşüremedim.
Yorumu nedir acaba ? Teşekkürler

Merhaba; Rüyamda saçımın üstünde solucan gibi büyük iri bir şey vardı. Elimle almaya çalıştım , elim değdikçe hem korktum hem tiksindim fakat alamadım.Nasıl yorumlanır bu rüya? Teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya gören kimsenin çok çalışkan ve başarılı olmasına işarettir. Bazende bu rüyayı gören kimse için çevresindeki bazı kimselere zarar vermesi manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, ben 2 yıllık evliyim ve rüyamda kendimi annemin evinde gördüm eve 2 kedi girmişti kovaladım kovaladım ve evden çıkardım ne anlama geldiğini çok merak ettim ve bu arada gerçek hayatta kedilerden hoşlanmam.


arifselim
Merhaba. Bu rüya aile hayatında yaşadığı mutlulukları kıskanan birisi tarafından kötü bir işin içine çekilmek istendiğine, ancak bu kişinin gerçek niyetinin ortaya çıkması sayesinde herhangi bir kötü duruma düşmekten kurtulacağına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda pencereden başka bj evi görüyodum orda yatak odasıydı benim ayakkabımın aynısı kızdaydı kız ayakkabılarjni aldı çıktı evden Adam olduğunu düşündüğüm kişide perdeyi kapattı sonra by Adam brnı istemiyo diye hisse kapılmıştım sonra güzel olduğumu hissettim o Adam yatağımdaydı bende onu çıkardım istemiyorum seni diye adamın yüzünü gördemdim veya hatırlamıyorum

Okudunuz mu?  Rüya: mezarı sel bastı

arifselim
Sağlam bilgi olmadan birilerinin üzerine gitmek ve haklı olmadığı halde şüphelenmek anlamlarına gelir. Ayrıca bazen zor bir zamanda birisinden yardım görmek manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda yatak odasında yatıyoruz gözümü açıyorum eşimin kafasının üzerinde 10 yakın balık sonra benim kafamın üzerinde bakıyorum sayamayacağım kadar ve çok suyun üzeri gözükmüyor ben keşke eşiminde bukadar çok balığı olsa dedim ve onunda kafasının üzerinde birsuru balık artık suyu hiç göremoyorduk


arifselim
Rüyada balık hayırlı kısmetlerin ve bereketlerin bir işaretidir. Balık görmek berekettir, riziktir ve bolluğun bir işaretidir. Balık ne kadar çok olursa rüya o kadar makbuldür. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben şöyle bir rüya gördüm. Bir arkadaşımı gördüm mezarlıkta oluverdik birden ve arkadaşım 3 tane bebeğini kaybetmiş 3 tane küçük bebek mezarı var, onların başında bayağı muhabbet ettik ve arkadaşıma üzülme onlar öbür dünyada senin sefaatçın olacaklar dedim sonra bir erkek geldi birden normal bir odada olduk bu kez erkek geldi ve buzdolabını açtı şu içti gitti. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.


arifselim
Merhaba. Rüyada ölen bebekler o kimse için planlarının bozulmasına işarettir. Ayrıca sizin için ahiret duygusunu hissetmeye, salih ameller işlemeye ve başkalarına iyiliğinin dokunmasına tabir edilmiştir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
BBuğun rüyamda bana çok yakın hissettiğim birinn uyurken bana sarıldığını fark ettim beni yüz üstü yatırdı bacaklarmdan tutup beni asıldı sonra başımda dikelip bana baktı siyahtı yüzüne bakmak istedim ama göstermedi fark ettim ki onu tanımıyorum bağırmaya çalıştım sesim çıkmadı sanki yüzümü yatağa bastırmış bütün vücudumu haret ettiremez hale getirdi süre okuyamaya başladım bana okuma derken uyandm

Bunn anlamı nedir


arifselim
Bu rüyalara kabus rüyalar denir ve özel bir tabirleri olmaz. Bu rüyalar kolay kolay ve sık görülmezler. Uyumadan önce ayetel kursi okumak bu tür kabusların görülmemesi için etkili olur Allah’ın izniyle.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. 23 yasında bayanım bekarım. Ben bugün o kadar çok rüya gördüm ki. 4-5 adet. Ama hiç iyi şeyler görmüyorum. Normal insanlar gibi rüya görmek istiyorum ama olmuyor. Bazı zamanlar garip rüyalar görüyorum ve uyandığımdada çok halsiz oluyorum. Bugün rüyamin tekinde bir fare gördüm ama kedi gibiydi büyüktü ve çok canlı gri bir rengi vardı. Anneme bu hamster ben besledim atmayalım diyordum ama bildiğiniz fareydi. Ertesi gün görünce korktum ve atalım bu çok büyümüş böyle fare olmaz diyordum.


arifselim
Merhabalar hanım kardeşim. Aslında her insan bir gecede yüzlerce rüya gördüğü bilinen bir gerçektir ama bu rüyaların büyük bir kısmını ya unutur veya çok azını hatırlar. Eğer tek bir gecede bu kadar fazla rüyalar görüyorsan bunları yorumlamaya gerek yoktur. Bunlar tabir edilmesinin bir değeri de olmaz. Bir uzman doktora görünmende fayda olabilir. Bu şekilde yoğun rüyalar insanı fazladan rahatsız eder.

Okudunuz mu?  Başkası seni rüyasında görmesi

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam. Rüyamda yatağıma çörekotu serpiliyordu. Yalnız odada benden başka kimse yok. Serpen kişi veya mahlukat gözükmüyor. Serpilen çörekotu miktarı çok. Ve serpildikten sonra çok az mıktarda hareket ediyorlar. Büyüklü küçüklü karışık çörekotu. Çörekotu görmek neye çıkar. Hayırlı günler.


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada görülen çörekotu her açıdan hayır, bereket ve bolluk anlamındadır. Çörek otu genellikle ev ve iş hayatındaki maddi bolluğa işaret eder. Yatağa serpilmesi de üzerinize bereket kapılarının açılmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimle beraber uyurken birden uyanıyorum ve içimde yılan olduğunu görüyorum. Ayet-el Kursi okumaya çalışıyorum fakat bir türlü aklıma gelmiyo. Sonra kitap alıyorum aynanın karşısında kitaptan okumaya çalışıyorum. Daha sonra okumayı başarınca yılan ağzımdan çıkıyor. Bu rüya beni çok etkiledi, lütfen yorumlar mısınız?


arifselim
Bu insanı endişelendirse de aslında insana bir uyarı anlamındadır. Bu rüyadaki yılan insanın günahlarıdır. Tövbe istiğfar etmek gerektiğine ve kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine alamet eden bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
mrhbalar,ben rüyamda biri kız biri erkek doğum yaptım ,çocuklar altı aylık doğdular ama dokuz aylık gibiydiler,sonra doktora gittim eş denen şeyi çıkartmak için,doktor kendin çıkarabilirsin dedi,bu arada ben ikiz annesiyim ikizle şu an 26 yasındalar biri erkek biri kız


arifselim
Merhabalar. Bu rüya ilk olarak zor bir döneme girmenin bir işaretidir lakin Allah’ın izniyle bu geçicidir. Ayrıca ikiz bebek doğuran kişi Allah yolunda yürür ve manevi açıdan da yüce gönüllü, sevap işlemeyi seven bir kimse olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mhrbn
Rüyamda kendi evimde idim. Tanımadığım ve çok yakışıklı bir erkek vardı evde. Benden uzun, beyaz tenli çok yakışıklı idi erkek.Aynı zamanda benden bir iki yaş küçük kız arkadaşım vardı. Bu kız arkadaşım o yakışıklı erkekten hoşlanıyordu ve hep bana ondan bahsediyordu. Bigün bu yakışıklı erkek bana çiçek almıştı ve karşıma geçip beni sevdiğini söyledi ve eğilip yanağımdan öptü seni seviyorum diyip çiçeği verip başka odaya gitti akşam vakti idi uyumaya gitti. Evde salonda bazı akrabalar da var ama uyumuşlar. O kız arkadaşım da oradaydı ve olanları gördü. Çok üzüldü ağladı bende onu teselli etmeye çalıştım arkadaşım adına çok üzüldüm onu gıdıklayıp güldürmeye çalışıyordum.


arifselim
Bu rüya bekar bir kız için alacağı çok güzel haberlere işaret eder. Rüyayı gören kişinin kendi emeği karşılığında elde edeceği mutluluğa, nimetlere, bolluğa ve berekete alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kız istemeye gitmek

Kayıtsız Üye
Kendi evimin bir köşesinde yukarı tavana korkulu bir şekilde bakıyorum ve tavan çatlamış ve siyah yıkılacak gibi ev hafifden sallanıyor. Yanımda ablam da vardı. Ve ben dua ediyorum Allahım yardım et kime ne yaptım ki ben gibi şeylerde söylüyordum. Dualar ediyorum ve çok korkuyorum.sonra sallatıda duruyor ve ev yıkılıyor.


arifselim
Rüyasında evi bu şekilde görmek rüya tabircileri tarafından aile içerisinde meydana gelmesi muhtemel olan sorunlara ve tartışmalara tabir edilmiştir. Bu tür rüyaları bir hayırlı işaret ve uyarı olarak da kabul edebiliriz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sessiz sakin heryerin yeşillik olduğu bir yerde bitane ağaç ağaçta bütün meyvelerden vardı ve bu ağaçtan birtane kırmızı elma kopardım ve kızıma verdim kızım yemeye başladı


arifselim
Bu şekilde bir rüya görmek çok özel ve değerli bir rüya olarak yorumlanır. Bu rüya bir nimete ulaşmaya, bolluk ve bereketle geçecek bir ömre, her anlamda zenginlik ve ferahlığa ve Allah’ın izniyle insanın eline geçecek olan nasip manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam meraba.Ben bu rüyayı gördüğüm de erkek arkadaşımdan ayrılmıştım.Ayrıldıktan 3- 4 gün sonra gördüm ve mart ayıydı.Rüyamda akrabamın evindeyim.Evde eski erkek arkadaşımda var.Sonra evin balkon kapısını açıyorum dışarıda kar fırtınası var.Soğukluğu, yüzüme çarpan kar tanelerini hissediyorum.Daha sonra eski erkek arkadaşımla yanyana oturuyoruz ve bana yakınlaşmaya çalışıyor.Bende içimden biz ayrıldık neden böyle yakınlaşmak istiyor diyorum.Daha sonra bir düğündeyim ama ses yok.Gelin ve damat evliymiş kadın eşiyle evleniyor nikah tazeliyorlar.Ama gelin hamile.Daha sonra eski erkek arkadaşımı konferans salonunda sunum yaparken görüyorum ve o sunum yaptıktan sonra onun önüne hocası geçip sunum yapmaya başlıyor.Bende Sunumu izliyorum.Yorumunuz için şimdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bu asıl olarak karmaşık olan yani bir çok şeyin iç içe görüldüğü ve tek bir özel yorumu olmayan bir rüyadır. Bu gördüğün rüya bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir yansıması şekilde yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyayı görmeden önce , Allah çok dua ettim. Sevdiğim bir kız var. Onun beni sevip sevmediğini ve hakkımda hayırlı olup olmadığın öğrenmek için çok dua ettim. Sonra hemen uykuya dalıp şöyle bir rüya gördüm: sevdiğim kızın yaşadığı şehirdeydim. İzmire ailemin yanına gidecektim. Fakat bilet bulamamıştım. Bileti satan bir bayandı. Sonra ailemi arayıp gelemeyeceğimi söyledim. Sevdiğim kızın yaşadığı eve geçtim. Onun odasın girdim. O yatakta uzanıyordu. Beyaz bir Yorgan yarıya kadar örtüyordu onu ve elinde telefon vardı. Telefonla görüşüyordu. Telefondaki sevdiği erkekti. Fakat yüzü çok aşıktı sevdiğim kızın.

Okudunuz mu?  Rüyada akrabayla ilişkiye girmek

arifselim
Rüyanı çok ayrıntılı ve güzel bir şekilde izah etmişsin. Lakin bu tür durumlarda özellikle bu şekilde görülen rüyaların maalesef özel bir yorumları yoktur. İnsanın hayat akışı içerisinde etkilendiği veya çok düşündüğü şeylerin bir şekilde rüyasına yansımasından dolayıdır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öncelikle uçaylara girdik, hepimiz için hayırlı olsun. Gece rüyamda annemde bir evde misafirlikteyiz, birden bir deprem oluyor, pencereden görüyorum ki dağlar sarsıntıyla evlerin üzerine yürüyor.annemle hemen oradan kaçmaya başlıyoruz. Dağların olmadığı bir yere doğru. Ancak biz kaçarken arkamızdan dağlar yerle bir oluyor, koştuğumuz yol parçalanıyor, diğer yanımızdaki deniz köpürüp kabarıyor. Saklanmaya çalışırken deniz bizi ıslatiyor. Sonrasında ortalık duruluyor. Yine annemle başka bir yere misafir oluyoruz ve bize ikramlarda bulunuyorlar. Bende hemen ikramdan yiyorum sonra oruç olduğumu hatırlayıp hemen tükürüyorum. Sonrasında uyandım zaten ama rüyamda gerçekten çok korkmuştum mahşer yeri gibiydi. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Hayırlı günler


arifselim
Allah üç aylarımızı mübarek eylesin. Bu rüya her ne kadar korkutmuş olsa bile hayırla yorumlanır. Yer değişimi, durumunu daha iyi hale getirme gibi anlamlara işarettir. Sonu ferah olacak olan sıkıntılardan geçmeye ve sonunda Allah’ın nimetlerine kavuşmaya tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


süvari 07
Hocam rüyamda hz. yakubu gördüm bir masada oturmuştu yanında 13-14 yaşlarında bir çocukta vardı. ben armut almstim yeşil armut bir ısırık attım elimden aldı hz yakub armudu. yedi sonra ben de dışarı çıktım annemde fırından ekmek alıyordu annem bana hadi eve gel hz yakub evimizde dedi. annem de saçını kızıla boyamıştı..


arifselim
Rüyada gördüğün Yakub aleyhisselam ile diğer tüm ayrıntılar rizik, bereket ve evlatlar sahibi olmaya işarettir. Ayrıca Yakub aleyhisselami görmek, sabır gerektiren bazı olaylar yaşamasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam rüyam o kadar gerçektiki uyanıp dua okudum komşunun olduğunu gördüm hemde beş yaşındaki kızımın tarafından yanlışlıkla silahla o kadar çok üzülüyordum ağlıyordum ki sanki çok yakınım di eşimde bana sonra diyordu ki ben onu taşıdım uzak bir yere bıraktım iki çocuğu var onlara ciğerim yanıyordu feryat etmiyordum ama çok ağlıyordum karşı evlerine bakıyordum kızı da benim kızımın yaşında sesleri geliyordu öksüz kaldılar diyordum dayanamıyordum sabaha kadar gördüm daha sonra rüya ablama döndü onun kızı oğlu var bir anda kızı olmuştu ona ağlıyordum ne yapacak ablam diyordum oğlu yanlız kaldı diyordum lütfen detaylı yazarmısınız Allah razı olsun


arifselim
Aleyküm selam. Bu tür rüyalar insanı çok etkileyebilir lakin içinde görülen herşey hayırla yorumlanır. Birisinin birini vurması veya öldürmesi o kişiye iyiliğinin dokunmasına işarettir. Çok ağlamak çok üzülmekte sevinçlere ve çok mutlu olacağın haberleri almaya tabir edilir. Endişenecek hiç bir şey yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kendi içine cin girmesi

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Hocam ben istihare yaptım. Düşündüğüm bir kız var. Onunla ilgili
Rüyamda sakal traşı oluyordum. Makine elimde ben kesiyordum. Sonra düşündüğüm kız da karşımdaydı. Makineyi eline aldı. Yine ben alınca sanki bir bozuldu makine. Biraz gülüştük filan. Traşıma devam ettim. Sonra camiye girdiğimi gördüm namaz için. Karışık bir rüyaydı. Dilimlenmiş kavun karpuz vardı buzdolabında. Bi dilim kavun aldım yemek için. Sonra bu kızın babasıyla ve amcasıyla araçla yola çıktığımızı gördüm. Rüyam böyle. Bi anlam veremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekürler


arifselim
Aleyküm selam. İstihare içinde aynı şekilde bu karmaşıktır ve net bir anlamı yoktur. Ancak şunu da bilmek gerekir ki ilk önce evlilik için gerekli adımların atılmış olması gerekir. Örneğin karar vermek ve onu araştırmak gibi. Eğer bir karara varamaz ise işte o zaman istihare yapabilir. Yoksa istiharenin hiç bir anlamı olmaz.


Kayıtsız Üye
Meraba.Rüyamda aynada kendime bakarken arkada annem belirdi.Bağıracaktım ağzım açılmadı.Odaya koştum tekrar bir kaç tane daha annemin silüeti belirdi bağırmaya çalıştım ağzım bu sefer hiç açılmadı.Rüya tabirlerinde ölüme ve hastalığa yorumlandığını gördüm bu beni korkuttu.Sizce ne anlama geliyor?


arifselim
Merhaba. Her rüyanın bir yorumu olmasına gerek yoktur. Özellikle de insani korkutan ve ürküten rüyalar şeytani olup kabus rüyalardır ve özel bir şekilde tabir edilmez. Allah’a havale edin ve hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilimin eline kına yakılırken gördüm ve iki gün sonra rüyamda üstümde nisan elbisesi gibi bir elbise vardı ve bnim elimede kına yakılıyordu arkadaşıma anlattım ve öleceksin dedi gerçekleşirmi bazı sitelerde ilk yorumlayan kişinin dediği olur yazıyor ama bilmiyorum?


arifselim
Rüyada kına yakılması, çok sevineceğin ve çok mutlu olacağın gelişmeler yaşayacağına alamet eder. Rüyayı bilgili ve tecrübeli uzman birine yorumlatmak gerekir. Bilmeyenlere anlatmamak daha doğrudur. Sadece Allah’ın takdir ettiği olur. Bilmeyen kimselerin sözlerine itibar etme.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim kız ben ve babasını gördüm istemeye gidiliyordu babası kızımı sakin üzme diyordu bana ve erik yemeye başladık yeşil erik ağacın dalları aşağı doğru sarkmış yeşil yeşil erikleri vardı uzandığımızı koparıp yiyorduk ve sevdiğim kızı babasını 3 gündür görüyorum hep rüyadamda yorumunuz için teşekkür ederim saolun


arifselim
Birbirini seven ve evlilik niyeti olan kimseler için bu rüya evlilikle alakalı olarak güzel ve sevindirici gelişmelerin yaşanmasına işaret eder. Allah’ın izniyle hayırlı ve sevindirici gelişmelere yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde kar yağdığını görmenin tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Gördüğüm bir rüyayı internetteki bazı dini sitelerde yorumuna baktım ve kötü olduğunu gördüm yorumların ve korktum . Ve olmasından korkuyorum peygamber imizin hadisinde rüya nasıl yorumlanır sa öyle çıkar manasına gelen sözünden de ben internetteki yoruma baktığım için o yorumun çıkmasından korkuyorum sizin fikriniz ne


arifselim
Rüyanın anlamı nedir diye bakmaktan ziyade rüyanı anlattığın kişinin bunu nasıl yorumladığıdır. Elbette bunu kişi kendisi de yorumlayabilir. Ama esas olan şey kendisi olsun başkası olsun, rüyayı tabir eden kişi daima mümkün olabildiği kadar iyi ve güzel bir yorum ile yorumlamaya çalışmalıdır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda sevdiğim kişi bir kadınla tahtadan yapılan bir eve gidiyodu ve beni görmüyodu. O evin de tabanında delik vardı ben de gidip alttan bakmak istedim, baktığımda kadınla birlikteydi ama tavanda iple aşılmış bir kadın vardı. Sadece bacak kısmını gördüm beyaz diz altı çorap siyah ayakkabı. Ama o kadını hiç önemsemiyolardı görünce dehşete kapılmıştım


arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta aldatılmak anlamında olmasa da, takip etmek, merak etmek ve şüpheler içinde bulunmak gibi anlamlarda tabir edilir. Bu tür rüyalar genellikle bilinçaltı şeylerin bir şekilde rüyaya yansımasından da olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ben bebek doğurmuşum ona evde Mevlüt okutturuyoruz bebek kundakta sonra ben seviyorum onu çevremdekilere kızmı erkekmi diye soruyorum ben bilmiyomuşum sonra mahallede kavga çıkıyo herkez kavgaya koşuyo bende pencereden bakıyorum arkamı dönüyorum bebeğe bakmaya bebek yok ağlıyorum bağrıyorum bebeğim yok oldu diye öyle uyandım


arifselim
Rüyada görülen bebek hayırlıdır ancak cinsiyeti belli ise ona göre yorum yapılabilir. Bebeğin sonunda olduğunun görülmesi iyi değildir.Bu durumda bazı planların bozulmasına ve işlerin ters gitmesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm

silahla iki kişi öldürüyorum biri yakın arkadaşım diğeride o arkadaşım vasıtası ile tanıdığım az çok samimi olduğum bir arkadaş bir odada ikisinede silahla ateş ediyorum bir çok defa kan var vuruldukları için sonra odadan çıkıyorum biriyle karşılaşıyorum arka arkaya 4 yada 5 defa aynı rüyayı görüp uyandım.


arifselim
Aleyküm selam. Rüyayı gören kişinin girdiği veya bulaştığı çok tehlikeli veya çok sıkıntılı bir sorundan kurtulacağına ve feraha ulaşarak huzur bulacağına işaret eder. Silahla adam öldürmek tersi olarak yorumlanmıştır. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda bir işe başlıyorum masabaşında oturuyorum nagihan isminde bir arkadaş bana iş anlatıyor fakat işyerinin faaliyetini tam çözemiyorum bir görevli bir odadan bir inek çıkarıyor ahır gibi yerden sonra geri içeri sokuyor içimden diyorum bunlar tarımsal hayvansal bir sektör sanırım sonra benim eski 2 işyerimdende eski arkadaşlarımı görüyorum o işyerine uğruyorlar yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada kabirde azap çeken kadın görmenin yorumu nedir?

arifselim
Merhaba. Bu rüya gören kimse için yepyeni bir hayata adım atacağına, yeniliklere girişeceğine işaret eder. Yeni işe giren kimseler için bu rüya cazip iş teklifleri alacağına tabir edilir. Ayrıca berekete ve rızka yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nazile
Rüyamda. Ev baya kalabalık mutfaktayız havada uçan bir hırka gördüm ilahi tarzında müzikle geliyodu benim odaya girdi ben yatağın üstünü işaret ettim o dolabı göstererek dolaba girdi adze tarzı bişey dedi bende mutfağa gelip söyledim ben anlatmıştım sana dedi ablam. biride saçma onasıl bişey dedi uyandım


arifselim
Bu rüyayı maalesef tabir edemem. Doğrusu her rüyanın yorumu olmaz ve önemsemeye gerek yoktur. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek ve ona havale etmek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar.ben rüyamda kahvede oturup arkadaşlarla çay içiyorum.çayım şekerli ve ben onun içine limon sıkıyorum ve içiyorum
Bu rüyadan sonra yine bir rüya görmüşüm
Rüyamda iş yerimde olduğumu görüyorum.şimdi işin bahçesinde gerçektende tavuklar besliyoruz.ama rüyamda bahçede tavuklarla beraber iki tane hindi kuşu görüyorum ve onları kovalıyorum.onlar gidiyorlar ve bu zaman tam önümden bir kırlangıç kuşu uçup gidiyor


arifselim
Hayırlı günler. İlk gördüğün rüyanı tabir edemeyiz. Zaten her rüya tabir edilir diye bir kaide yoktur. Diğer rüyan ise büyük ihtimalle yine bilinçaltı bir rüya olabilir. Genel olarak hayırlı gelişmelere ve hayatın daha çok olumlu yönde değişmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler ben rüyamda iki katlı bir evde oturuyorum muhtemelen birinci katta kayınvalidem oturuyor ben ikinci kata çıkıyorum kendi evime yanımda bebek te var iki katında on tarafı cam ve ev deniz kenarında oluyor gece ve karanlık Deniz’i görmüyorum ama dalgalar alt katın camına vurmaya başladı ben biraz tedirgin oldum acaba cami kırarmı diye her dalgada biraz daha büyüyor ve ikinci kata ulaşıyor.


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya olumlu olarak tabir edilmez. Bu karşılaşılacak olan sıkıntı, sorun ve musibetler anlamındadır. Suyun yükselmesi demek, belaların gelmesi anlamındadır. Balıkları o şekilde görmek de benzeri şekilde tabir edilir. Yinede hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Akşam üstü bir darbe veya küçük çaplı bir satışma olucak haberi geliyor.
Tüm insanlar kaçmaya saklanmaya başlıyor.
Ben gerçekte polis olmak isteyen birisiyim ve rüyamda asker oluyorum.
Bi oda var orya kimse girmiyor kapalı önemli birisi var.
Ben insanları gözetliyorum saklanmam gerekirken.
Nasıl oldu bilmiyorum bir bomba düştü ve dağlık bir yerde buldum kendimi dağın hemen yanında kocaman bir cami gibi bir yer var beni dışardan gören bir kişi kolumu tuta tuta geçiriyor o cami gibi yere girince mutluluktan kahkalar atıyorum.
Sizce rüyamin anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada bir şeyin size dokunması ne anlama gelir

arifselim
Bu rüyanın en makbul olan anlamı bunun bilinçaltı bir rüya olduğudur. Diğer manası ise toplumsal açıdan büyük problemlerin, kargaşaların ve savaşların olduğuna veya olacağına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tufan055
İyi geceler.Rüyamda beyaz yüzlü kalıplı bir adam görüyorum.bana ve arkadaşlarıma bişeyler anlatıyor.Bende bu adamdan rüyamda ürküyorum.Adamın yüzü birden kömür karası oluyor.Sadece gözleri gözüküyor.Ve ben Ayet-el kursu okumak istiyorum.Fakat dilimden fatiha dökülüyor.Ve alaycı ve sinsi tavırla yüzüme gülümseyip ışık hızıyla kaçıyor.Bu rüyamin tabiri nedir?Cevap verirseniz memnun olurum.


arifselim
Hayırlı günler. Böyle rüya ancak çin görmekle yorumlanabilir. Şeytani rüyalardandır ve özel bir şekilde tabiri de yoktur. İnsanı çok etkilemesi bir manası olmasını gerektirmez. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir üstgeçitin üstündeydim ve merdiven basamakları iyilik ve kötülükleri temsilen köyü kırmızıdan (ateşi temsilen ) sarıya doğru sıralanmıştı o ara sanki dünya da değil ahiretteydim tek düşüncem acaba ben kaçıncı basamaktayım diye endişelenmekti o sırada yanıma biri geldi yüzünü görmedim belkide hatırlamıyorum o elindeki ne diye sordu elimi açtım emin değilim ama ya başpamağım ya da işaret parmağım bir güvercine dönmüştü o sırada bunu senmi yaptın diye sordu karşımdaki bende evet güvercinleri sevdiğim için hoşuma gitti ben yaptım dedim oysa güvercin canlı gibiydi bildiğiniz parmağım yok gibiydi sonrasındaysa çocuğumun ağlamasına uyandım acaba anlamı ne olabilir

Bu arada güvercin siyaha yakın gri renklerdeydi ama çok güzeldi


arifselim
Anlamı açık olan rüyadır. Rüya sahibi için manevi durumuna dikkat etmesine işaret eden ve ahiretini unutmayıp hatırlaması ve hazırlanması gerektiğine dair bir uyarı niteliğindedir denebilir. Ayrıca sana yardımcı olacak ve destek olacak hiç hesapta olmayan birinin varlığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamı yorumlamanızı rica edeceğim Allahın izniyle tabi. Rüyamda kendimi bir metronun içinde görmeye başlıyorum ve önümde poşet içinde et var yüksek miktarda yanlış hatırlamıyorsam 800 tl’lık bir et almışım elimdeki parayı hep ete vermişim ama sebebini hatırlamıyorum. Daha sonra metrodan iniyorum ve eti metroda unuttuğumu farkedip telaşlanıyorum arkasından koşuyorum fakat metroyu yakalayamıyorum. İlginç bir şekilde acaip etkilendiğim bir rüya oldu sizden cevabınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden..


arifselim
Rüyan maalesef iyi olarak yorumlanmaz. Kötü ve üzücü haberlerin alınmasına, üzülmeye neden olacak gelişmelere veya kişinin evine soktuğu haram paraya tabir edilir. Eti unutmak ise kötü ve zor zamanlar geçirdiğinin işaretidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kız bebeğin ölmek üzere olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Benim de merak ettiğim bir rüya var sayın hocam. Biz 1 ay önce sözlendik. Sözlendiğim kişi rüyasında beni anne ve babasıyla bir masada otururken görüyor ancak kendisi tek. Ve yine onun bir arkadaşı kalabalıkta sözlümün tek başına oturduğunu görüyor. Anlamını çok merak ediyorum. Zamanınızı aldıysam hakkınızı helal edin. Kusura bakmayın çok merak ettim yazmadan duramadım.


Tohat
Hayırlı günler. Sorularınızı memnuniyetle cevaplamaya çalışıyoruz. Sözlünün gördüğü nisan onun hakkında hayırlı olup uzaktan gelecek bir habere işarettir. Sözlünün arkadaşının gördüğü rüya ise kendisi ile alakalı olup sıkıntısız ve sorunsuz geçecek günlere delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Ummu İbrahim
Esselamü Aleyküm .. ben evli bir kadınım gördüğüm rüyanın da tesirin de kaldım ..benim sevdiğim bir adam vardı onunda bulunduğu bir evde ve benim ailem olmak üzere o evde uyuyorduk geceledik sabah olunca sevdiğim kişi yoktu ….
ben ve eşim ailem ile birlikte bir yerde oturuyor sohbet ediyorduk eşim ve babam ev almaktan bahsediyordu babam eşimden bir miktar para istiyordu lakin eşimde olmadığı için biriktirmek istediği için verme taraftarı değildi .. biz sofra da oturuyorduk ben bir et yedim bu et çığdı ağzımda dolandırıp duruyordum ne yiyordum ne de atıyordum ..


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyan maddiyatla ve geçmişindeki bazı izlerin sende yarattığı etkiyle ilgilidir. Geçmişteki bazı durumlara olan özleminin yanı sıra bunların geride kaldığı düşüncesini aklında yer edecek ve geçmişe set çekeceksin. Bunun yanı sıra edindiğin tecrübe sana kar kalacak. Bundan sonraki hayatının parasal olarak hiç düşünmediğin kadar çok olacağına zenginleşecek ve bu konuda rahatlayacaksın.
İkinci rüyada ise, her ikinizin gördüğü birbirine yakın tabir içermektedir. Doğru kararlar verilmediği takdirde olacakların aile üyelerinde yaratacağı üzüntü ve gerginliğe bunun geniş kapsamlı olarak bir çok kişinin etkilenmesine, maddi olarak düşüş görülmese de aksine iyi konumda olacağın görülse de manen kendinizi zarara uğratacak haller içine düşürmemeniz gerektiğine işaret eder. Allah doğrusunu bilendir.


rüyayı ilk yorumlayan, rüyalar ne zaman gerçekleşir, rüya yorumlayan kişiler

Bu kategoride yer alan Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak bu durum beni çok etkiledi. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüya Doğru Bir Şekilde Yorumlanırsa, Yorumlandığı Gibi Gerçekleşir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.