Anasayfa
10 Ocak 2023, 8:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Abdest Almak (imam nablusi)

Rüyada Abdest Almak (imam nablusi)

İsrâ
ABDEST ALMAK

Rüyada abdest almak genellikle ferahlamaya işaret eder. Bazen de rüyada abdest almak, ileri gelen kimselerin yanında ihtiyaçlarının karşılanmasına yorumlanır.

Rüyada temiz bir su ile abdest aldığını gören kimse, amacına kavuşur. Eğer abdestini tamamlamazsa amacına kavuşamaz. Rüyada abdest almak bütün dinlerde güzelliğe, Allah (C.C.) tarafından korunmaya delalet eder.

Rüyada soğuk bir mahzende abdest alan veya gusül yaptığını gören, çalınan eşyasını bulur. Rüyada abdest alıp namaza girdiğini gören kimse, üzüntü ve kederden kurtulur ve Allah (C.C.)a hamd eder. Abdest alınması caiz olmayan şeyle abdest aldığını gören kimse, mihnet ve meşakkat içinde bulunup ondan kurtulmayı bekler ve arzu ettiği şeyde noksan kalır.

Tüccar olan kimse rüyada abdestsiz namaz kıldığını görse, sermayesi olmadan mal kazanacağına delalet eder. Rüyada yatağında abdest aldığını, ayağa kalkmadığını ve şiddetli bir hastalık içinde bulunduğunu gören kimse hanımından veya dostundan ayrılır. Bazı yorumcular, rüyada abdest almak, rüya sahibinin yerine vereceği emanete veya ödeyeceği borcuna ya da yapacağı şahitliğe işarettir, derler.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayetler Görmek (imam nablusi)

Tanımadığı birinin başucunda abdest aldığını görmek: Kedere ve üzüntüye; kendi evinde abdest almak: O evde uzuncu bir süre oturamayacağına; temiz ve berrak bir su ile abdest aldığını görmek: Kederse ise kurtulacağına, hasta ise iyileşeceğine, borçlu ise ödeyeceğine ve korkulardan kurtulacağına işaret eder.

Sıcak su ile abdest aldığını görmek, istediği bir işin güç olacağına; abdesti tamamlamak, yapmayı planladığınız şeylerde başarı elde etmeye işarettir. Cünup olduğu halde abdest aldığını gören, çok zor bir iş yapmak zorunda kalır. Abdest aldıktan sonra eliyle avuçlayarak o abdest suyundan içtiğini görmek, hayır ve hasenata, berekete, hastalıktan şifaya, korkudan kurtulmaya işaret eder.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Abdest Almak (imam nablusi)

Hoca
rüyada abdest almak ile ilgili konu için Teşekkürler isra

Okudunuz mu?  Rüyada Ahır Görmek (imam nablusi)

Yanıt: Rüya Tabiri: Rüyada Abdest Almak (imam nablusi)

İsrâ
rica ederim mum 🙂


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Abdest Almak (imam nablusi)

Şema
Rüyada abdest ama tabiri

ABDEST ALMAK : Genellikle ferahlamaya işaret eder. İleri gelen kimselerin yanında ihtiyaçların karşılanmasına yorulur. Temiz bir su ile abdest alınıyorsa amacına kavuşur. Eğer abdest tamamlamazsa amacına kavuşamaz. Soğuk bir mahzende abdest alan çalınan eşyasını bulur. Abdest alıp namaz kıldığını gören kişi üzüntü ve kederden kurtulur. Tüccar olan kimsenin rüyada abdestin namaz kıldığını görmesi, sermayesi olmadan mal kazanacağına işaret eder. Rüyada abdestin bozulması ise, bir dönem geçici sıkıntılar yaşayacağını belirtir.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda dersteydik ben de aksam namazını kilmak için dersten kaciyordum. Kirmizi bir koltukta bir boşluk vardi musluk ordaydi. Abdest alıyordum ve ayagimda da corap vardi ama sag ayagimi yokladigimda 6 parmak oldugunu hissediyordum. Hoca da beni fark ediyordu ve kiziyordu. Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva ağacı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüya bir çok hayır ve iyiliği gösterir. Güzel ahlaka, maneviyatına değer vermesine ve fedakarlıkta bulunmaktan çekinmeyen bir kimse olması manasında tabir edilir. Fazladan parmak olması da aynı şekilde yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dernek gibi bir yerdeydim sonra erkeklerin abdest alması gereken yerde abdest alıyordum geç farkettim yani abdest alırken kapı açıkktı adamlar bakıyordu abdestimi tamamladıktan sonra küçük bir çocuk bana kadınlar bölümünü gösterince utana sıkıla açık olan başıma bir şal bağlayıp kadınların tarafına geçtim ama bazı kadınlarda erkeklerin abdest aldığı yere giriyorlardı.


arifselim
Bu olumsuz bir rüya değildir. Ancak rüyadakine benzer şekilde kişinin yaptığı bir hataya veya yanlış bir işi olduğuna ve dikkatli davranması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Anahtar Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,ben rüyamda evimdeyim kayınvalidem ve iki bayan namaz kılıyorlar,ay bende kılıcaktım deyip abdestim var ama yine abdest için banyoya giriyorum,içeri girdiğimde teyzem ve bir kişi daha var ben önce korkuyorum sonra sizmiydiniz diyorum,ayağımdan çorabımı çıkartıyorum ayağımın biri yara olmuş ve abdest almaya başladım bukadar rüyamı yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum


arifselim
Aleykum selam. Doğru ve hak olan şeyleri terken kişinin kendisini toparlamasına, hak olana yönelmesine, güzel ahlak sahibi olmasına ve ibadetlerine önem vermesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a hocam rüyamda ablam ve kız kardesim ile ablam hadi kızlar abdest alıp namaz kılalım diyo ben ve kız kardeşim kalkıyoruz su akan bir suydu nehir gibi birşeydi ağaçlar vardı ablam tepede bulaşık yıkıyor ben ise aşağı tarafta suya girdim içinde yumurta parçaları vs bulaşık pislikleri vardi ve ben o suya istemeden işedim ablama seslenip anlattım ben nasıl abdest alacam işedim bu suya dedim oda önemli değil su akan su olduğu için olur sen abdestini al dedi bende aldım ne anlama geliyor şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ayetel kürsi okumak

arifselim
Aleykum selam. Çok önemli bir iş yapacakken hata etmesine, büyük sıkıntılara girmesine, günden güne işlerin bozulacağına ve pişmanlıklar yaşayacağına alamet olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm aleykum hocam rüyamda eski tuvalet taşlarının iç tarafından temiz bir su geliyor ve ben abdest alıyorum mazmaza yaptıktan sonra diyorum ki burdan abdest alınırım su temiz olabilir ama buraya dışkı yapılıyor arkamı dönüp musluğu getiriyorum kendi tarafıma oradan abdestimi tamamlıyorum ve sabah namazının sünnetini kılıyorum farzı nasılsın güneş doğmuş yetişememişim ve keşke farzı tek kılayım diyorum sonra sabah namazının sünnetini tüm dünyanın içindeki herşey den hayırlı olduğunu kendi kendime söylüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada atandığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin büyük fedakarlıklar ve emekler vererek elde ettiği maddi, ailevi veya manevi bazı şeylere işaret eder. Elbette kişiye göre yorumlanırsa bu daha isabetli olabilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Duntess
Caminin içinde abdest alıyordum eskiden tanıdığım hi arkds ve bir kaç arkdsm daha vardı başka insanlarda var bana bakıyorlardı hem abdest alıp kendi kendime de caminin içinde nasıl abdest alıyordum diyordum çok farklıydı suyun amirini görüyorum ama nerden geldini nere gittini anlamadm


Tohat
Tüm isteklerin gerçekleşeceği şeklinde tabir olunan bu rüyanın gerçekleşmesi halinde şükrünü eda edebilmek için hayır yolunda sadaka vermeniz gerekir şeklindedir. Allah daha doğrusunu bilir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Rüyamda bir hasta evinde oldukça kalabalığın içindeydim. Boş bulduğum bir yerde perdelerle kapalı bir duş yeri var ve bende giriyorum. Gusül abdestimi alıp çıkıyorumki herkes toplanmış oda dolmuş. 2 erkekte var. Biri güvendiğim bakmamıştır dediğim biri öbürü güvenmediğim. Herkes bana kızıyor bende gusül için girdim diyip duruyorum. Sizce anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Asma Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Suyun temiz olup olmamasına göre yorumlanmaktadır. Su temizse kalben ve bedenen temizleneceğine yani günahların için tövbe edeceğine, hastalıkların senden uzak olacağına delalet ederken suyun kirli olması ise günah işlemek ve doğru olmayan davranışlara bulanmak anlamına gelmektedir. Allah’a sığınarak doğrusu olması için dua et. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Büşra uysal
Selamünaleyküm hocam ben rüyamda eltimin evinde abdest alıyorum büyük kaynım bana buraya gelme demedim mi diyor sonra bende namaz kılıp gideceğim diyorum ve oturup kaynimla eşim hakkında konuşuyoruz ve kardeşinin hatalı olduğunu anlıyor ve bana iyi davranıyor rabbim hayra çıkarsın inşAllah şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada araba kazası görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Allah’ın yüklemiş olduğu görev ve sorumluluklardan uzaklaşarak farklı meselelerle kafa yormakla uğraştığın günlerden sonra hak olanı yapmaya, Allah’ın rızasını kazanmak için uğraşacağına, sevap işlemeye, doğruyu yapmak için elinden geleni yapmaya delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda avm gibi bir yerde lavobaya gidiyorum erkek kardeşimin eşinin orada abdest aldığını görüyorum(ikimizden başka kimse yok) annem çok sevinecek namaz kıldığını diyorum abla aslında ben hep kılıyorum ama sen dışarıda kılmayınca ben de kılamıyorum diyor olur mu ben hep kılıyorum sen farketmemişindir diyorum ben de abdest alıyorum o da alıyor kendimi alırken görmüyorum ama onun en son ayaklarını yıkadığını görüyorum ama abdestin ikimizde sadece farz kısımlarını yapıyoruz yorumlar mısınız


Tohat
Hayırlı günler. Abdest almak her türlü güzel anlamlar içeren bir tabire sahiptir. Gönlü temiz ve hayır peşinde koşan, hayır yapan, insanlara faydası dokunan içsel ve davranışsal olarak kişinin güzel amele sahip olduğuna delalet ettiği gibi ibadetlerinde ve hayır işlerinde bir takım eksikliklerin olması halinde tekrar ibadetlerine sarılarak faydası olacak davranışlar sergilemeye başlayacağına işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Akbaba Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda başka bir yerdeyim dışarıda yatak yanım da iki tane bayan var bu arada bende bayanım. Sabah olmuş uyanmışım sabah ezanı okunuyor normalde sabah ezanı okununca duyarım ama oturmam yatarak dinlerim yatmıyorum ezanı duyunca burada oturuyorum diyorum ki ben namazı kılayım zaten gideceğim diyorum tuvalete giriyorum tuvalet deliği kocaman içi dolu bende küçük idrarımı yapıyorum ama o kadar çok ki tuvaletin kapısı açılıyor bir yandan da kapıyı kapatıyorum kimse görmesin diye. Neyse abdest alıyorum son ayaklarımı yıkamaya gelince su mu bitiyor neyse ayaklarıma teyemmüm olarak siyah is çalıyorum ayaklarım siyah is oluyor. Nedir acaba hayırlara çıksın inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada adet olduğunu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Maddi olarak büyük ferahlık görmeye, zengin olmaya, zenginliğe bağlı olarak göreceğin kolaylığa, ahlakını güzelleştirmeye, mutlu olmaya, güzel haberler almaya, hayır işleyerek ahiret hayatını iyileştirmeye, kısaca tüm sıkıntılarından kurtulup yerine huzurlu olacağın gelişmeler göreceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada abdest almak imam nablusi, Rüyada Bir baskasinin abtes almis gormek, rüyada abdest almak imam nablusi yorumu

Bu kategoride yer alan Rüyada Akarsu Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Abdest Almak (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.