Anasayfa
3 Eylül 2021, 15:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Abla Görmek (imam nablusi)

Rüyada Abla Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ABLA

Rüy anızda ablanızı veya ablanız olduğunu görmeniz, bütün işlerinizde himaye gereceğinize ve ömrünüzün uzun olacağına işarettir. Rüyasında ablasını görmek, bekar ise yakında iyi bir evlenme yapacağına; evli ise bir kız çocuğu doğuracağına; bu rüyayı bir erkek görmüş ise beklemediği bir yerden eline biraz para veya mal geçeceğine veya çok hayırlı bir haber alacağına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ay Görmek (imam nablusi)

Bazı yorumculara göre, rüyada abla görmek, şefkat ve sevgiye işaret eder. Rüyada bir ablası olduğunu görmek, aile içinde çok sevildiğine işarettir. Ablası yoksa onun yerine koyduğu birisinden menfaat sağlamaya delalet eder. Ablasını yanaklarından öptüğünü gören, mutlu bir geleceğe sahip olur. Ablası tarafından öpüldüğünü görmek ise, kendisinin ev halkına bağlılığını gösterir.

Okudunuz mu?  Rüyada asker ve namaz görmek

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Abla Görmek (imam nablusi)

Şema
rüyada abla görmek tabiri nedir

ABLA :
Yaptığınız işte ya da ilerde yapacağınız bir işte karşılaştığınız zorluklar karşısında itibarlı birisi tarafından kollanıp gözetileceğiniz anlamında gelir. Rüyada kendi ablasını görmek, yakında iyi bir haber almak demektir. Bekarlara evlenebileceğini belirtir. Ablanızı veya ablanızın olduğunu görmeniz, bütün işlerinizde koruma göreceğinize ve ömrünüzün uzun olacağına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Alyans Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Abla Görmek (imam nablusi)

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda ablam, ben, dedem, babaannem, babam ve yanılmıyorsam kardeşim de vardı. Hiç bilmediğim bir yerdeyim ve oradaki sokaklarda dolaşıyorum. Aslında ben hariç diğerlerinin ne yaptığını hatırlamıyorum ama rüyamın bir kısmında benim ayakkabı bağcıklarım çözülmüştü ve onları bağlamak için eğildiğimde ablam kendi ayak parmağını göstererek:"aaa! bak ne kadar şirin. Seninkisiyle aynı." ya da buna yakın bir cümle kurdu ve ayak parmağını gösterdi. Tırnakları kırmızı ojeliydi ama yeni sürülmemişti ve ojenin bir kısmı çıkmıştı. Neyse ben onun ayak parmağına baktıktan sonra kafamı kaldırıp ona baktım gerçekten ablam mı diye ve gerçekten ablamdı. Yanımızda ise dedem vardı ve rüyanın başında anlattığım kişiler de orada olabilirdi. Ama dedemin de orada olduğu kesindi. Rüyanın devamını hatırlamıyorum. Not olarak şunları söylemeliyim ki, aslında ablamın, ben ve belki kardeşim hariç diğerleriyle araları inanılmaz derecede bozuk ve konuşmuyorlar. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ayakkabının ayağı sıkması

Yorum: Rüyada Abla Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bir konuda atacağınız bir adım ile birlikte hayallerinize giden yolu açacak başarılar ve zaferler elde edeceğinize, bununla birlikte mutluluğun daim olacağına delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


girlselma
Rüyamda ablamı gördüm ablam uzun büyük masaya bir sürü yiyecek şeyler hazırlamış bende aç olduğum İçin kimseyi beklemedim yemeğe başlamışım sonra büyük otobüs gördüm beyaz içindeyim kalabalıktı otobüsün sürekli sağlı sollu gidiyomuş bende düşücem diye korkuyodum

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş ve su görmek

arifselim
Bu rüya aile içerisinde veya ablan ile herhangi bir sorununuz varsa bunların giderilmesine ve sevineceğin şeylerin meydana gelmesine işaret olarak tabir edilir. Ayrıca otobüsü bu şekilde görmek bazı endişelerinin ve korkularının olması manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Avret Yeri Görmek (imam nablusi)

Seda Baykan
Ablam şuan hamile ve çok zor anlar yaşıyor bende çok düşünüyorum onu rüya gördüm onun evindeyim Doğum yapmıştı ama erken Doğum bebeği de oda çok iyilerdi ama ablam rüyada çok üzgündü soruyordum bir şey demiyordu vana bende tam vedalaşıyordum bana sarılıyordu dua et diyordu sabah uyandığımda onun için çok ağladım

Okudunuz mu?  Rüyada Ağlamak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Görülen rüyanın hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Hamile görmek kişinin var olan ve bitmesini istediği bazı sıkıntılarına, dertlerine delalet iken erken doğum görmesi bu tür durumların ya da bir türlü gerçekleşmeyen isteklerinin yakın zamanda gerçekleşeceğine işaret olup amaçların için vaktin geldiğine alamettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada araba ile dolaşmak

rüyada abla görmek imam nablusi, rüyada abla görmek, rüyada abla gormek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Akarsu Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Abla Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.