Anasayfa
11 Ocak 2023, 4:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Acuze (Yaşlı ve Çirkin kadın) Görmek (imam nablusi)

Rüyada Acuze (Yaşlı ve Çirkin kadın) Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ACUZE (Yaşlı ve Çirkin kadın)

Rüyada acuze kılıklı biriyle karşılaştığınızı görmek, bu günlerde işlerinizin ters gitmesine ve üzüntülü anlar yaşay acağınıza işarettir.

Rüyada acuze kadından bir masal dinlediğini görmek, bir ev kadını ise kocası ile aralarında küçük bir ağız kavgası geçeceğine, erkek ise amirinden söz işiteceğine, öğrenci ise öğretmeninden azar işiteceğine işaret eder. Acuze kadının kendisine öğüt verdiğini görmek, yukarıdakilerin aksi ile yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Arpa Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Acuze (Yaşlı ve Çirkin kadın) Görmek (imam nablusi)

Şema
RÜYADA YAŞLI KADIN GÖRMEK

RÜYADA ACUZE:Rüyada çirkin ve ihtiyar bir kadın görmek, evlilikte sıkıntıyı, ya da işlerinizin ters gitmesine ve üzüntülü anlar yaşayacağınıza işarettir.


rüyada çirkin kadın görmek, rüyada çirkin yaşlı kadın görmek, rüyada yaşlı çirkin kadın görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada aynı kızı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Acuze (Yaşlı ve Çirkin kadın) Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.