Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ada Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ada Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ADA

Ada görmek, adada bulunmak veya adaya çıkmak, rüya sahibinin ummadığı bir yerde mirasa konacağı şeklinde yorumlanır. Bir rivayete göre ada görmek, day anağı veya arkası olmayan bir kimse ile yorumlanır. Adaya gitmek istediğini fakat bir araç bulamadığını görmek, bir işe girmek veya bir iş istemek için başvuracağı kimseyi tanımadığına ve bu hususta zorlukla karşılaştığına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Arpa Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ada Görmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada ada görmenin anlamı tabiri nedir

RÜYADA ADA:Kayalıklarla kaplı ada yalnızlığa, yeşil ada hayırlı nimete, insanların yaşadığı ada huzurlu ve sonu güzel olan hayata işaret eder. Bekarlar için güzel bir aşk yaşayacağını, evliler için ise evlilik hayatında maddi veya manevi sıkıntıya yorumlanır. Orta yaşlılar için, iş değiştirmeyi de belirtebilir. Ada da gezinti, çok istediği bir işin gerçekleşmeyeceğini; ada da fırtına, üzüntü ve acı yaşanacağını belirtir. Ada da yanardağ görmek, yakınınızdaki kişilerden bir kötülük göreceğinize yorumlanır. Adanın batması ise, bir kız çocuğu doğacağına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada ata binip koşmak

Yorum: Rüyada Ada Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm hocam
rüyamda bir adadaydım yalniz değildim. adada karaya oturmuş buyuk gemiler vardi ve birden büyük bir dalga ile ada kisa süreliğine suyla kaplandı ve su geri çekildi sudan zarar görmedim
teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Ahır Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Ada Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya maddi sıkıntılar yaşayan kimseler için bunlardan kurtulacak demektir. Daha isabetli bir yorum için ancak gören kişiye özel bir rüya tabiri yapılmalıdır. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Arazi Görmek (imam nablusi)

imam nablusi rüyada Ada gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Amca Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ada Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.