Anasayfa
16 Aralık 2023, 5:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ağaç Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ağaç Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AĞAÇ

Ağaçlar, kadınlara ve ahlakları farklı çeşitli erkeklere delalet eder. Ağaç görmek, kavgaya da işarettir. Tanınmayan ağaçları görmek, endişe, şiddet ve bağırmaya yorulur.

Turunç, limon ve ağaç kavunu gibi hem meyvası yenen ve hem de koklanan ağaçları görmek dış ve içinin iyiliğine, ilimler beraber amelin ve sözle beraber fiilin bulunmasına işaret eder.

Yaprağını döken ağaçları görmek, zenginliğe, ezberciliğe, unutkanlığa, üzüntü ve sevince delalet eder. Yaprağını dökmeyen ağaçları görmek, uzun ömre, rızkın devamına, zenginliğe ve dinde sebat etmeye işaret eder.

Ağaçların üzerine yattığını gören kimsenin çocuğu çok olur. Ağaç üzerinde bulunduğunu gören kimse, çekindiği şeyden kurtulur.

Bir kimse rüyada bir ağaç ekse ve ağaç da filizlenmeye başlasa, o kimse bir aileye damat olmakla şerefe kavuşur. Çınar, selvi ve ılgın gibi meyvesiz büyük ağaçlar, sert şöhret sahibi, kendilerinde mal ve hayır olmayan adamlara delalet eder. Dikenli ağaç maksadı güç ve çetin bir adama işaret eder. Rüyada bir ağaç kestiğini gören kimse kayba uğrar.

Rüyada kendi bahçesine bir takım ağaçlar diktiğini gören kimsenin, bir takım çocuğu dünyaya gelir ki, onların ömürlerinin uzunluk ve kısalığı o ağaçların ömrü oranındadır. Tanınmayan ve bilinmeyen ağaçların hepsi erkeğe veya kadına yahut şüpheli kaçanca ya da eski ilimlere işaret eder. Halk ile beraber ağacın altında oturmak, rüya sahibinin kitap ve sünnete uyduğundan dolayı Allah’ü Teâlâ’nın ondan razı olmasına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ateşlenmek (imam nablusi)

Rüyada tuba ağacını örmek, onun gölgesinde duranın veya ona dayanan kimsenin gideceği yerin güzel olacağına delalet eder. Dağ ve derelerin ağaçları, nazik ibadetlere, umulmayan yerden gelecek rızka yorumlanır.

Ağaç üzerine çıktığını gören kimse, bir adamı bir şeyden alıkoyar. Ağaçtan aşağı indiğini veya düştüğünü görse, yapacağı herhangi bir işi bitiremez. Bir ağaçtan düşerek sakatlandığını gören, büyük bir adamın zulmüne uğrar. Eğer ağaç kırılıp yere düşerse, kendisine zulüm eden kimse ölür. Birçok ağaçlara sahip olduğunu gören, bir toplumun başına geçer.

Ağacın dalları kardeşlere ve akrabaya işarettir. Bir ağacın dallarının yeşillenip çoğaldığını görenin, ev halkı ve akrabaları çoğalır. Bir ağacın dallarının azalması da bunun aksiyle yorumlanır. Başkasının malı olan bir ağaçtan bir dal kestiğini gören ev halkından birini yanından uzaklaştırır. Bir ağacın bir dalının kuruduğunu görmek, akrabasından birinin ölümüne; eğer bu ağaç bir başkasının malı ise, onun akrabasından birinin vefatına; kendisine bir dal verildiğini görmek ise, evladının malından bir şey alıp yiyeceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Kesilmesi Görmek

Ağacın altından yaprak topladığını görmek, her ne şekilde olursa olsun, muradının olacağına işarettir. Ağaçtan meyve topladığını görmek evlada; türlü türlü

meyveleri taşıyan birçok ağaçlara sahip olduğunu görmek, güzel bir hayata, ömrün uzunluğuna ve zafere işarettir. Bazan da ağaç görmek, dükkanlara, sofralara, hizmetçilere, hayvanata, lokanta, anbar ve mahzen olarak bilinen diğer yerlere işaret eder.

Rüyada bir ağaç ektiğini gören kimse, bir şerefe erer ve o ağacın kıymeti miktarınca kendisi de bir adama itimat eder. Ektiği tohumun filizlenmesinin yorumu da böyledir. Eğer ekilen tohum filizlenmezse, rüyay ı görene bir keder erişir.

Rüyada kayısı ağacından meyva topladığını gören kimse, zengin bir katınla evlenir. Elma ağacı hizmet sahibi adamdır. Şeftali ağacı, zengin, yiğit ve çok mal biriktiren bir adamdır. Armut ağacı, çoluk çocuğu ile iyi geçinen bir adamdır. Ilgın ağacı, fakirlere faydası ve zenginlere zararı olan münafık bir adamdır.

Kayısı ağacı, bütün insanlara faydalı bir adamdır. İncir ağacı, faydalı, sert ve malı çok bir adamdır. Keçiboynuzu ağacı faydası ve hayrı az bir adamdır. Limon ağacı, halka faydası çok bir adamdır. Bazı yorumcular limon ağacı, malı çok ve bütün hallerinde hay ırlı ve faydalı meşru bir kadındır derler.

Okudunuz mu?  Rüyada anüsten siyah büyük akrep çıkması

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ağaç Görmek (imam nablusi)

gönülgözü
Ağaç görmenin bir sürü rüya yorumu varmış maşAllah Allah razı olsun paylaşım için


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ağaç Görmek (imam nablusi)

Ensar2
Dalları portakallarla dolu ağaçlar gördüm rüyamda. Hayır olsun inşaAllah. Allah cc razı olsun.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ağaç Görmek (imam nablusi)

Şema
rüyada büyük ağaçlar görmek
rüyada filizlenmiş ağaç görmek
rüyada büyük ağaç görmek

RÜYADA AĞAÇ:Rüyada meyve ağacı görmek, isteklerin olacağına ve maddi kazanca işarettir. Yapraksız ve kuru bir ağaç fakırlık; çok yapraklı ağaç ise sağlık ve mutluluğu belirtir. Ağaç dalı kısa bir süre için sorunların çözüleceğine, fakat tekrar başlayacağına işarettir.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm bugün rüyamda eski sevgilimin memleketinde olduğumu gördüm sokaklarda üzgün üzgün ve düşünceli düşünceli beyaz çakıllı yollarda dolanırken etrafımda ağaçların olduğunu görüyorum ilk domates ağacını görüyorm domatesler yerde yetişir ama ağaçta gördm o kadar güzell ve büyüklerdi ki yüzümde tebessüm oluşuyo ardından portakal ağacı görüyordum sonra eve geldgmde eski sevgilim benm oldugum eve geliyor sonra çıkıyo bnde pencereden gizlice izliyodum onu. yorumlarsanız sevnrm

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Görmüş olduğun domatesler ile portakalların yorumu aynı manadadır. Bütün zorluk ve sıkıntılarına rağmen yüzünden tebessümün eksik olmadığına yorumlanır. Ayrıca insanlara karşı nazik, güler yüzlü ve iyimser kalmayı başardığına delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ablamin rüyasında Kızı beren bir agaca tırmanıyomuş ama çok uzun bir agaç AllahAllah nasıl tırmanıyo demiş ablamda agacın ortasındaymış.sora beren düşücek gibi olmuş ikisi birden agacın dalına tutunmuşlar ama düşmemişler.sora ablam erkek bir çocuk doğurmuş isim ezanını okunucak ne isim koyalım demiş eşi dinçer abi doğa demiş ablam da tek isim olmasın miraç bere olsun ismi demiş ama çocugu görmemiş hiç. Sora uyanmış.miraç bere kismina çok takildi ablam.Ne demek acaba diye.yorumladiginiz teşekkür ederim.


arifselim
Bu rüyada asıl önemli olan ağaca tırmanan çocukla ilgilidir. İsimlerin pek önemi yoktur. Ağaca tırmanan kişi çocuk yada genç ise bu onun için çok hayırlıdır ve geleceği ile ilgilidir. Güzel ve hayırlı bir geleceğe sahip olacağına dair bir müjde gibi kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada kocaman bir kayısı ağacı var sonra bir rüzgar çıktı ve kayısları yere döktü yedim mi hatırlamıyorum ama ağacın dibinde filizlenmış küçük kayısı ağaçlarını yerinden çıkarıyorum bizim bahçeye dikmek için yorumlarınızı çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Alim Görmek (imam nablusi)

arifselim
Rüyada kayısı görmek güzel ve mutluluk verici gelişmelerin olacağına işaret eder. Özellikle de mevsiminde görülmesi bu rüyanın daha sahih olmasına işarettir. Bolluk, bereket ve sevinç olarak da yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün Aleyküm hocam. Rüyamda bir otobüs durağında beklerken büyük bir ağaç gördüm, ağacın pek yaprakları yoktu, yaprakları pek azdı. Ben ağacın dallarında bulunan yaprakları koparıyordum. Kopardığım yapraklar hem çok büyük hemde yeşillerdi. Bir süre sonra bir adam geldi yanımıza ve bana ağacın yapraklarını koparmamamı söylüyor, ben de yinede koparıyordum. Daha sonra koparmış olduğum yaprakları ufak ufak parçalayıp yere atıyorum. Sadece bir tane en büyük ve yeşil olanı parçalamadım. Ağacın pek yaprakları yoktu. Rüyamı yorumlar mısınız


arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen yapraklar ne kadar çok ve ne kadar büyük olursa rüya o kadar hayırlı açıklanır. Yaprakların az olması, daha az bir mala ve mülke kavuşmaya işarettir. Ayrıca zenginliğe ve umduğuna ulaşmaya işaret olarak da yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Akbaba Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Bir deniz kenarındayız kayın validem ben ve çocuklarım hemen yakınımızda büyük bir okaliptüs ağacı var deniz hafif dalgalı sonra sakin bir yağmur başladı biz eve doğru gittik ev iki katlı eski bir ev ikinci kata çıktım kalabalık cenaze var yaşlı güler yüzlü bir adam şehit olmuş gülümseyerek mezarına kendisi giriyor yanlız mezarı da evin içinde bir an onunla helalleşmek için sesimi yükseltip bir şeyler söylüyorum sonra yaptığımın yanlış olduğunu cenazede erkeklerin arasında olmamam ve sesimi yükseltmemem gerektiğini hatırlayıp dışarıya çıkıyorum dışarıda bir kaç tanıdığın ve tanımadığım kadınlar görüyorum.


arifselim
Bu rüya hayra erişmek demektir. Bu iyilikler hem maddi hemde manevi iyiliklere kavuşacağına, rahat, huzur ve mutlu olacağına yorumlanır. Ayrıca bu rüya güzel ve müjdeli bir haber alacağının alameti olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda bir çiçekçiye gidip yeşil çiçekler sipariş ediyordum bu arada çiçekçi benimle fazla ilgilendiğini farkettim beni beğendiğini düşünüyordum bu hoşuma gitmişti sonra siparişlerim geldi ve hepsi domates fidesiydi yanlış gelmişti daha sonra o adamı kapının onunda arkadaşımla samimi bir şekilde konuşurken gördüm ama ben uzak durmaya çalışıyordum ki arkadaşım o kişinin daha önce bana ilgili olduğunu bilmesini istemedim sonra altında olduğum ağacın üzerinde sarı erikler vardı hatta yapraktan çok erik vardı bir Süre sonra bitecekmiş gibi yiyebildigim kadar yemeye çalışıyordum herkesi de yemesi için çağırıyorum ama kimse gelmiyordu sonra arkadaşıma ve o adama da seslendim a beni doymadılar onlarında altında olduğu bir ağaç vardı ama onun tek dalı vardı ve üstünde sadece bir iki tane yeşil erik vardı onlarda alinamayacak kadar yüksekteydi
Rüyamı yorumlarınız sevinirim selametle..

Okudunuz mu?  Rüyada Aşure Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sorarken özetle de olsa rüya sahibi kendinden bahsetmelidir. Örneğin bekar ile evli için yapılacak yorum çok farklı olabilmektedir.

Bu rüyan genel olarak çok hayırlıdır. Dileği olanın dileğine kavuşmasına, bekar kimse için kısmetinin açık olmasına ve sevineceği gelişmelerin yaşanmasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Meraba ben dün gece rüyamda kardesim ve ben annemi tarladan almaya gidecegiz ve bir beyaz güzel arabaya biniyoruz ( gercek hayatta arabamiz var beyaz ) ama rüyadaki o değil giderken yolda iki meyve agaci var toplayalim diyorum bir agaç elma digeri erik erik agacinin bir tarafi yeşil bir tarafi kirmizi bir tarafi sari erik elma agaçinknda öle sari kirmizi ve yeşil şasiriyorum diyom rabbimin işine bak ayni agaçta hem olmamiş yeşil elma hem kirmizi elma var poşetlere toplayip yola devam ettik .yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Arkadaşım rüyasında beni görmüş

Tohat
Merhaba. Dünyalık elde etme imkanı bulacaksınız. alimlerin genel görüşüne göre bu durum maddi olarak gerçekleşme ihtimali daha yüksektir. Zenginlik ve bolluğa kavuşarak rahat edeceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


july25
Rüyamda akşamdı bir bahçedeydim her yer yem yeşildi insanlar vardı avokado ağacı gördüm dibinde avokado vardı elime aldım çürüğü vardı sonra yanında armut ağacı gene dibinde armut vardı elime aldım çürüğü vardı arkamı döndüm çok güzel bir sürü beyaz çiçekleri olan bir ağaç vardı zarar gelmesin diye telle çevirmişlerdi yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Sağlık ya da maddi konularda çekilecek sıkıntılara delalet eder. Bu rüya bazıları için sağlık ile ilgili karşılaşacakları problemlere bazıları içinse iş hayatında yolunda gitmeyen sıkıntılara, borca maddi yetersizliklere delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Mehmetsalim
Rüyamda bahçemdeki büyük dut ağacına bir halat bağlamıştım çekiyordum aynı zamanda bahçemdeki ve civardaki tüm ağaçlar sokulmstu aynı bir ev yapıyordum bir kadın bu evi beğenmiyordu aynı zamanda kesilmiş ağaçlar Deren’in kenarında bir köprü oluşturmuştu ve ağaçların yatan kısmımın altında kuzu maketleri vardı ve arabayı çalıştırdım başka köye gittim yarı yolda baktım o dut ağacı arkamdan sürükleniyor geldim o sökülen ağacın altından oyuncaklar çıktı bir oyuncak çıktı çok güzel müzik sesi veriyordu
Saygılarımla.. yorumlarınızı bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş ve su görmek

Tohat
Aileniz için bir şeyler yapma isteğiniz sizin geleceğe dair bazı yatırımlar yapmaya sevke etme isteğini oluştursa da var olan imkanların bu el vermemesi yüzünden stres ve baskı altında hissetmeniz gerilmenize neden olmaktadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


ASCÇ
Hayırlı günler, rüyamda evimin (sürekli bu evde yaşamıyorum, annem ve babamla başka evde yaşıyorum, bu eve arada gidiyorum) bahçesini görüyorum, bahçede uzunca bir ağaç var ama gerçekte bahçemde orada bir ağaç yok, rüyamda şaşırıyorum, burda ağaç yoktu ne çabuk büyümüş diyorum, ağaç yorumlarına baktım çok fazla anlamı var, benim rüyamı da yorumlayabilirseniz çok sevinirim.


arifselim
Hayırlı günler. Öncelikle hangi tür ağaç gördüğünü de ekleseydin daha isabetli olabilirdi. Bu şekilde bir rüyanın genel yorumu, hiç ummadığın bir anda sana sevineceğin bir nasip yada maddi imkanların açılmasına tabir edilebilir. Hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ay Görmek (imam nablusi)

Mesude
Hayırlı günler Hocam; rüyamda başka bir evde oluyormuşuz.Bir odada annemle birlikte yerde oturuyoruz.Odanın penceresinin açık olduğunu ve ağacın dallarının ve bu dallarda büyük pembemsi çiceklerin camdam odanın içine girmiş durumda görüyorum.Teşekkürler yorumunuz için Allah Razı Olsun.

Rüyada başka bir evde oluyormuşuz.Odada yerde annemle birlikte otururuyoruz.Pence açık ve odanın içeriye doğru ağacın dalları girmişti ve dallarda pembemsi çicekler vardı.Yorumunuz için teşekkür ederim Hocam


Tohat
Hayırlı günler. Rüyan oldukça hayırlıdır. Sana yakın olan güzel ve hayırlı haberler alarak mutlu olacağına, aynı zamanda hayırlı işlerde bulunacağına bunun yanı sıra şansının yaver gitmesi, kısmetinin açık olması ile hayatında diledikkerinin gerçek olması manası taşımaktadır. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.


rüyada ağaç görmek, rüyada ağaç görmek imam nablusi, rüyada agac gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ağaç Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.