Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ağarmak Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ağarmak Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AĞARMAK

Rüyada ağarmış sakal görmek, görenin eşi hamile ise erkek çocuk sahibi olmaya işarettir.

Vücuttaki kılların ağardığını görmek: Zenginler için malının kaybolmasına, fakirler için ise altından kalkamayacağı bir borcun altına girmeye işarettir.

Saçlarının ağardığını görmek, uzun ömre; hasta bir kimsenin rüyasında saçlarının ağardığını görmesi ise hastalığın azacağına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada aynanın karşısında insan silüeti görmek

Cevap: Rüyada Ağarmak Görmek (imam nablusi)

EFRUMİE
Rüyada saçlarının ağardığını görmek ömrünüze ömür katacağınıza ve hayatınızın çok iyi bir şekilde sonuçlanacağına yapacağınız tüm işlerde başarılı olacak ve istediğiniz sonuçları alacağınıza işaret eder.


imam nablusi rüyada saçının beyazlaması

Bu kategoride yer alan Rüyada Avret Yeri Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ağarmak Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.