Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ağız Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ağız Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AĞIZ

Ağız, ölüme, hayata, söze, meskene, kaba, hamama, değirmene, mahzen ve sandığa, zevceye, içine su dökülen çukura, isteğe, tehlikeli yerlere, mabede, rızka, sanata ve hidayete delalet eder. Hasta olan bir kimse, ağzının büyük ve güzel olduğunu görse, o hastanın selamet ve hayatına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Aile Görmek (imam nablusi)

Ağız, içine giren şeyleri yuttuğundan ve belirsiz kaldığından su dökülen çukura, bütün maksatlar kendisiyle anlatıldığından maksada, ona giren şey onda helak olduğundan tehlikesi yere, temiz bir yer olduğundan mabede, hayatını idame ve hareketini sağlamak için rızıklandığından rızka delalet eder. Ayrıca rüyada ağız görmek, halime kadının doğum yapıp kurtulmasına da delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüya Tabiri: Rüyada Ödül Görmek (imam nablusi)

Ağzının güzel koktuğunu görmek, güzel sözler söyleyeceğinize, fena koktuğunu görmek ise fena sözlere işarettir. Ağzının üzerine mühür vurulduğunu görmek, eğer mühürleyeni bilmezse, rüya sahibi için boşboğazlık kabilinden sözler söylememesine, eğer kimin mühür vurduğunu biliyorsa, o adama karşı ileri geri lakırdı söylememesine, aksi takdirde ondan bir fenalık göreceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Arefe günü görülen rüya

Ağzında gem olduğunu görmek, oruç ile yorumlanır. Bu tabir rüya sahibinin dindar olmasına göredir. Ama kötü bir kişi ise bu bir ihtardır.

Bir yorumcuya göre ağız bilim ve zikrin olduğu kadar küfür ve isyanın da çıktığı yerdir. Ağızdan berrak bir su çıktığını görmek, sözlerinden insanların yararlanacağına; ağzından kan ve irin aktığını görmek, insanları inciteceğine ve günah kazanacağına; ağzından şerbet veya süt aktığını görmek, zikir ve ibadetle meşgul olacağına; tatlı dilli ve herkesi memnun edeceğine; ağzından acı, ekşi veya sıcak su aktığını görmek, kötü sözler söyleyip halkı kandırmaya yahut sert ve kırıcı sözleri ile onları inciteceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağabey (Abi) Görmek

Rüyada ağız görmek, işlerin hem başlangıcı hem de sonudur. Rüyada söylediği her söz, sahibinin hayrına ve şerrine işarettir. Yediği yani ağzına soktuğu şey de onun kısmeti ve rızkıdır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ağız Görmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada ağız görmenin anlamı tabiri nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş ve su görmek

RÜYADA AĞIZ:Ağzın kapalı olduğunu görmek, ağzı bozuk olan bir kimse demektir.Ağız kenarı görmek, karşılaşabileceğiniz tehlikelerden kaçarak kurtulacağınıza işarettir.


Istiharede kan

Bu kategoride yer alan Rüyada Acuze (Yaşlı ve Çirkin kadın) Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ağız Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.