Anasayfa
4 Kasım 2022, 14:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ağlamak Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ağlamak Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AĞLAMAK

Rüyada yüksek sesle bağırarak, yahut elini yüzüne vurarak, söz söyleyerek, cep ve yakasını yırtarak ağlamak, uyanıkken de bu şekilde ağlamak ile yorumlanır. Eğer ağlaması Allah korkusundan, Kur’an dinlemek veya günahlarını hatırlamak pişmanlığından dolayı ise, rüya sahibinin ferah ve sevinçli olması, hüzün ve kederinin gitmesi ile yorum edilir.

Ağlamak, Allah’tan korkmaya, rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için yağmur yağmasına delalet eder.

Ağlamadığı halde gözlerinden yaş aktığını gören muradına erer. Ağlayıp da yaş gelmediğini gören, ümit ettiği şeyde hayal kırıklığına uğrar. Sessiz ağlamak, keder ve gamdan kurtulmaya; sesli ağlamak ise gözyaşı soğuk ise sevince,sıcak ise meşakkete işarettir


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ağlamak Görmek (imam nablusi)

Şema
islama göre rüyada ağlamak
rüyada ağlamak imam nablusi

RÜYADA AĞLAMAK GÖRMEK:Tam tersi olarak sevineceğinizin işaretidir.


Yorum: Rüyada Ağlamak Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayirli günler. Rüyamda hiç görmediğim uzak bir arkadaşımı ağlarken gördüm. Üzgündü, ağlıyordu. Onu teselli ediyordum,haline uzulmus sana dua edicem diyodum. Yanımda eski sözlüm vardı, bana sevindirici komik hareketler yapmaya, mutlu etmeye çalışıyordu. Ama Ağlayan arkadaşıma ağladığı için küçümseyici alayci bakiyodu. Kendisi ile çok kötü ayrılmıştık, hakkımı helal etmediğim bir insan. Yorumlar mısınız acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Adam Öldürmek

Yorum: Rüyada Ağlamak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Ağlamak, üzülmek tersi olarak olarak yorumlanan hayırlı rüyalardandır. Güldürmek ve elendirmeye çalışmak ise cahillik manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben rüyamda şu anda haber alamadığım bir arkadaşımın beni bir yerden arayıp ağırıma giden şeyler söylediğini ve sessizce soğuk bir gözyaşıyla ağladığımı gördüm. Bu ne anlama gelmektedir?


arifselim
Merhabalar kardeşim. Rüyada ses çıkarmadan içli içli ağladığını görmek, madden ve manen bereketli günlerin kapınızda olduğuna işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben rüyamda içimde bir ukde olduğunu göruyodum sanki dermanı olmayan bir derdim varmış gibi hissediyordum bir turlu içimdeki skntı geçmiyordu ve durmadan ağlıyordum neden ağladığımi ve içimdeki hislerin sebebini bilmiyordum beni tanıyan herkes bana sebebini sorup coozum bulmaya çalışıyordu ama nafile ve sonra ben yatağa uzanıp ezan okuyordum tek basinaydim biraz rahatliyodum.. çok takıldı kafama cevaplarsaniz sevinirim Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Bu hoşuna gitmese bile aslında madden ve manen bereketli günlerin kapınızda olduğuna işaret eder. İnsanın istediği ve olmasını çok dilediği bir şeyin gerçek olması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben bu rüyanın tabirini dusunurken tekrar rüya gördüm ve siz bana bu rüyanin tabiri Firdevs cennetine gireceğinize tabir eder diyordunuz:)

Okudunuz mu?  Rüyada Arslan Görmek (imam nablusi)

arifselim
🙂 ne güzel Allah rüyanı mübarek eylesin. Rüyalarda hayırla yorumlanmasını peygamber aleyhisselam tavsiye etmiştir. Her zaman Allah’tan hayır dilemek en güzelidir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda 2 erkek kardesimin öldüğünü görüyordum ve inanilmaz derecede çok agliyirdum gozyaslarim hiç dinmiyordu daha sonra babaminda öldüğünü òğreniyordum bu sekilde ruyam cevaplarsaniz sevinirim


arifselim
Merhaba. Rüyada ölen kardeşleri ve babayı görmek tam tersi olarak hayırlıdır. Ölmek hayırlı ve uzun bir ömrün işaretidir. Ağlamak ve üzülmek ise mutlu olmak ve çok sevinmek olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
oldukça karışık bir rüyaydı fakat hastane veya okul gibi bir yerdeydim, şuan konuşmadığım teyzem yanıma gelip oğlumun kanser olduğunu bana söylüyordu, başka çocuklar da vardı bardak kırılıyordu ve ben o kalabalık yerde yalnız kalıp sessizce ağlıyordum.


arifselim
Merhaba. Bu rüya hem senin hemde oğlun için mutluluk ve başarı anlamında kabul edilir. Ağlamak da zaten çok sevinmeye ve çok mutlu olacağı gelişmeleri yaşamaya alamet olarak tabir edilir. Daima rüyaların hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gercek hayatta ölmüş nenemi gördüm bana evlenme diyordu ikimizde birbirimize sarılıp ağlıyorduk.. ben bekar bayanım ölen bı insanın rüyada söylediklerini yapmak gerekiyor diye bı söylenti var ne yapmam lazım

Okudunuz mu?  Rüyada Atmak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya öncelikle anneni özlediğin ve unutmadığın anlamındadır. Verdiği haberde olduğu gibi evlenmemen gerekir anlamı çıkmaz. Annene bol bol dua etmelisin ve kabrini de ziyaret etmelisin. Sonuçta bunlar sadece birer rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm hocam rüyamda evimde imam a uyarak cemaat halinde akşam namazının farzını kıldık ama sonra imama bir haber geliyor ve imam telaşla ağlayarak namazın sünnetini kılmadan gitmek istiyor çok telaşlı ve üzgün telaşlı olunca onu sıkıca tutup tamam git ama sakin git biz namazı tamamlarız diyorum ama gözlerindeki yaşıda çok net görüyorum o şekilde çıkıp gitti hayrolsun inşaAllah nedir hocam rüyamın yorumu


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan hayırlıdır diyebilir ama isabetli bir yorum yapabilmek için belki sana özel yapılırsa ancak o zaman yorumlamak mümkün olabilir. Maalesef bu şekilde öyle bir rüyayı açıklayamayız. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


eyupakyuz
Hocam hayırlı günler

Bu sabah evlilik düşündüğüm kız arkadaşım rüyasında benim ailesiyle yemek yediğimi görmüş vede çok ağlıyomuş kendisi
Size zahmet yorumlarmısınız.


Tohat
Hayırlı günler. Mutluluğunuzun kat be kat artarak devam edeceği, mutlu birlikteliğinizin devam edeceği ve olumlu şekilde sonuçlanacağına delalet eder. Ağlamanız ise hayal edip çok istediğiniz bir şeyin gerçek olmasıyla alakalıdır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada aileden birini kaçırılmış olarak görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba, bu gece rüyamda ablam bizde ve elinde 2 tane kuş var ve kuşlara yemek yediriyordu. birde iki kız arkadaşım sevdiğim çocuk hakkında konuşuyorlardı, biri sevdiğim çocuk için çok çapkın olduğunu söylüyor ben öyle olmadığını söylüyorum, (gerçektede sevdiğim çocuk dinine çok düşkün biri olduğundan çapkınlığı yoktur.) diğer bir kız arkadaşımın ise sevdiğim çocuğun yakın zamanda bir başka kız ile evleneceğini söylüyor. bunun üzerine çok üzülüyorum ve kalbimin ağladığını hissediyorum arkadaşlarımdan gizliyorum onu sevdiğimi o yüzden ağladığımı belli etmiyorum ama içten içe çok üzülüyorum. Gördüğüm rüya beni çok düşündürdü, yorumladığınız için teşekkür ederim, Allah’a emanet olun.

birde sevdiğim çocuk zelal isminde bir kız ile evlenecekmiş


Tohat
Merhaba. Rüyanızda gördüğünüz ve bahsi geçen konu sizin gerçekte yaşama ihtimaliniz üzerinde durulur. Yani hisleriniz değişime uğrayabilir ve siz başkasıyla ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz fakat yine de en doğrusunu Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Hayirli geceler kardesim çok etkiledi gördüğüm rüya beni rüyamda baba mirasi olan bahceye uzaktan bakip agliyorum sonra baba ocagina geliyorum orda abim bana çok kiziyor miras yuzunden kavga ediyor akraba yardimiyla evden 1 traktor bugday satiyor ben çok uzuluyor agliyorum bu duruma neden boyle yapiyorsun diye sonra esimle bir su kenarina gidiyoruz ördeklek yavrulari yuzuyor yasli amcayla teyzenin birinin ördegj kaciyor ve biz yakaliyoruz yavru ördegi onlarda bize ördek veriyor getirirken bir incir agacindan indir kopariyoruz ama o kadar buyuk olgun yesil oncirki aycicek buyuklugunde var bir binaya cikiyoruz yeni yapilmis ve bizimmis balkonuna cikiyoruz oglum yanimda birde tanimadigim bir kız cocugu var. Ruyami aciklarmisiniz lütfen.

Okudunuz mu?  Rüyada aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek

Tohat
Hayırlı geceler. Bol para ve zenginliğe işaret eden rüyanızda parasal konularda gireceğiniz mücadelede zafere erişeceksiniz. Ticari bir konu da olabilir, iş hayatınızı ilgilendiren bir konuda olabilir. Böyle bir dönemin sonunda insanların nezdinde medhedilecek bir kişi olacak ve değer göreceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum dün kızımı (10yasinda)terbiye etmek için çok uğraştım çok üzülüyorum asiliginden dolayı hemen gecesinde bu rüya.. rüyamda kızım’ın şahdamar ve alt yanağına doğru yara yanık ve dikiş izleri vardı sebebini bir türlü öğrenemiyodum bir tek teyzesi ve dayısı biliyordu ve ben sürekli hüngür hüngür ağlayarak sebebini öğrenmeye çalışıyordum söylemiyorlardı ama teyzesini sucluyordum ve onu elime ne geçtiyse var gücümle dövüyordum.(genelde teyzeye düşkündür)ne anlama geliyor acaba? Bu arada kızım yetimdir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ada Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Özel hayatınla ilgili ya da iş hayatınla ile ilgili çıkacak bir sorun yüzünden üzüleceğine, parasal anlamda düşeceğin zorluğa delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.. rüyamda evleniyormuşum akşamına kınam var aklıma bir tanıdığım geliyor davetiye vereyim diye tek bir tane kalmış elimde ve kiminle evleneceğimi bilmiyorum sonrasında gerçek hayatta sevdiğim ve şimdi ayrı olduğum kişiyi Sonkez arayayım diyorum sonra birden bankta oturuyoruz onunla ben ağlıyorum gözümden yaşlar akıyor ve o da göz yaşlarımı siliyor nerdeyse evleniyordum diyorum ona..şimdiden teşekkür ederim


Tohat
Ve aleyküm selam. Tecrübe sahibi ve bilgin olmadığı bir konu hakkında yakınlarından destek ve yardım alarak tek başına başaramayacağın bir meseleyi birlikte başaracak üstesinden gelebileceksiniz. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Rüyamın üzerinden 3 gün geçti ama merak ediyorum manasını. Ufak bakkal gibi bir dükkanda satış yaptığımı görüyorum. Müşteriler var ama ne aldıklarını hatırlamıyorum. Bu esnada telefonum çalınca açıyorum ve konuştuğum kişi ya amcam ya erkek kardeşim ya da yengem. Bana amcamın öldüğünü söylüyor. Öldüğünü söyledikleri amcam en çok sevdiğim amcamdır. Bir anda aşırı şaşırıyorum üzülüyor ve çok kötü ağlamaya başlıyorum. Aşırı hüzünleniyorum ve çok aşırı şekilde şaşırıyorum. Ağlarken gözümden yaş gelip gelmediğini hatırlamıyorum. Ama ben ağlarken bir taraftan müşteriler bir şeyler almaya devam ediyor. Konuşmama ve ağlamama şahit olan müşteriler sanki hiç bir şeyolmamış gibi davranıyorlar. Amcamın öldüğünü söyleyen kişinin kim olduğunu hatırlamıyorum. Öldüğü söylenen amcam hayatta ama iki abisini bir sene öncebirer sene arayla kaybettik. Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Azap Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyüm selam. Markette çalıştığını görmen köklü bazı değişikliklerin olacağına bunu senin vereceğin kararlar da olabilir kendiliğinden gelişecek olaylardan da kaynaklı olabilir. Hakkında hayırlı olacak olan bu değişikliklerin gerçekleşmesi zor veya olumsuz sonuçlanacak olan durumların yaşanmadan sonlanması anlamı taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Yeni uyandım çok korkunç rüyalar gördüm ev taşıyoruz ben kamyonetin içindeyim asfaltta gidiyoruz aşağısı masmavi su. Sonra düştüm eşyalarla yuvarlanıp uçuruma doğru gidiyordum en sonunda durdum yardım istiyorum arkadaşım da yanımda sonra eşiö geldi tırmandık ordan çıktık. Su vardı önümden nehir geçiyordu yardım istedim yardım bekledim sudan geçmek için baktım su çekildi önüm açıldı geçtim karşıya Bi baktım hasta ziyaretindeyim ordan çıktım baba evindeyim oruç tutmuşuz güya ramazan ikindi namazını kıldım oturduk sofrayı kurduk akşam ezanına Bi saat var baktım herkes orucunu farketmeden yedi bende ağzıma lahmacun göre götürdüm ama çiğnemeden geri çıkardım dedim benim bozulmadı siz yediniz diye bozuldu. Sonra kaynanam gilin evindeyim işte iftar açtık masada kavga ettik ben kalktım namaz kılmaya akşamı. Dayanamadım ağlıyorum eşim geldi ne var dedi kapıyı kırayım mı kır dedim sonra tuttum kaynanam geldi hem ağlıyorum hem laf sayıyorum sesli ağlayarak ama eşim yanımda değildi kaynanamın yanındaydı onun tarafını tuttu ben haklı olduğum halde hem ağladım hem saydım eşimin elinde baktım silah aldım elinden masaya koydum sonra kocama dedim hadi eve gidelim kapıda ayakkabılarımızı giydik uyandım ayy ne berbattı Allah hayra çevirsin nasıl ağlıyordum

Okudunuz mu?  Rüyada Arbalet Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Yeni olan bir duruma adım atacaksın. Eski düşüncelerini veya sıkıldığın bazı şeyleri bırakarak sana iyi geleceğini düşündüğün düşünceler edinecek veya yeni bir iş ve mekan değişimine gideceksin. Eşinle aranda bazı tatsız durumlar yaşansa da bunlar hem kısa vadeli hem de kolay bir şekilde çözümlenebilecek sorunlar olacaktır. Maddi olarak daha iyi hale gelecek olan gelirinin yanında manevi olarak da Allah’ın hoşnut olacağı bir kul olabilmek için maneviyatını artırmaya, ibadetlerindeki eksikliklerini gidermeye özen göstereceksin. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda şu an çalıştığım yerin yanında olan kasap dükkanı olduğunu bildiğim ama gerçek hayatta aynısı değil, bu dükkanın önünde kediye benzeyen ama kedi olmayan sarı ve yeşil renkleri olduğunu hatırladığım kulakları sivri ve dik olan ezilmiş bir hayvan cesedi biraz daha ileride de büyük baş bir hayvanın iç parçasından bir parça görüyorum ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Hayvanın içinden beyaz bir parça. Bu dükkanın önü yeşil çimen ve kediye benzeyen o hayvan da çimenin üzerinde ezilmiş ölü vaziyette.
Buradan sonra bir evdeyim şu anki evim değil ama benim evim sanki. yanımda annem var ve gerçek hayatta mahkemeden beklediğim işimle alakalı altı yıldır devam ve sonucunu beklediğimiz haberin kararı Resmi yazı olarak elime geliyor. Bir kaç kez okuyup mahkemeyi kazandığımızı anlıyor ve muazzam seviniyorum bir an önce dilekçemi yazayım ve işime geri döneyim diye heyecanlanıyorum. Eşime haber vereyim diye yanına gitmek için bir bisiklet görüyorum ama eşimin yanına gittiğimi ve bisiklete bindiğimi hatırlamıyorum bisikleti elimle tutup yürüyerek sürüyorum.
Rüyanın devamında uzun zamandır görüşmediğim liseden eski arkadaşımla masa tenisi oynuyorum. Top beyaz. Bir vakit masanın uzağında iken mahkemeyi kazandığımı bilerek ve sıkıntılarımın biteceğini hissederek yere çömelip yine hissederek ağlama başlıyor ve mahkememle alakalı sevinçle ve buruk neden bana bunları yaşattınız ne günahım vardı diye hüngür hüngür ağlıyorum göz yaşını hatırlamıyorum ama hem mahkemeyi kazanmanın sevinci de var. Bir vakit eski iş arkadaşımı beni tebrik ederken görüyorum. Uyandığımda sanki gerçekten kazanmış gibiydim ve elimde karar olsa da gidip dilekçemi yazmayım diye düşünüp ve hissediyordum. Keşke karar gelse artık diye düşünmeye başladım ve bir kaç saat etkisinde kaldım.
Birbiriyle bağlantılıydı bu rüyam. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Arap Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Dedikoduyu seven, fitne oluşturabilecek bir ahlaka sahip olan, insanların iyiliğini düşünmekten uzak olan ve kötülük yapmaktan çekinmeyen biri veya birilerinin yakınlarında olduğuna veya bunlarla muhatap olarak herhangi bir ilişiğin olduğuna delalet eder. Mutluluk gözyaşı dökeceğin bir durum görebilirsin. Gördüğün mahkeme ile ilgili olay ise gerçekle uyumlu olup yakın zamanda neticelenecek dava sonucu eline geçecek. Bundan dolayı ya da farklı bir nedenden dolayı yüzünün güleceği, sevinçten havalara uçacağın bir olay yaşayacağına, hayatında bazı olumlu değişikliklerin gerçekleşeceğine delalet eder. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada abinin öldüğünü duymak

rüyada ağlamak imam nablusi, rüyada ağlamak nablusi, rüyada ağlamak islami

Bu kategoride yer alan Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ağlamak Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.