Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ağrı hissetmek (imam nablusi)

Rüyada ağrı hissetmek (imam nablusi)

İsrâ
AĞRI

Rüyada hissedilen ağrı, günahtan pişman olmaya delalet eder. Boyun ağrısı, rüya sahibinin geçimsizliğine ve bir şikayetin doğmasına delalet eder. Omuz ağrısı, rüya sahibinin kötü kazancına ve yaramazlık yapmasına işarettir. Karın ağrısı, rüya sahibinin malını bir günah uğrunda sarfetmesine ve buna da pişman olmasına delalet eder. Bazı tabirciler karın ağrısı, sahibinin akraba ve ailesinin sıhhatte olduklarına işaret eder, derler.

Okudunuz mu?  Rüyada Ahır Görmek (imam nablusi)

Göbek ağrısı eşine kötü davranmaya; kalp ağrısı, bozuk itikada;ciğer ağrısı, çocuğu hakkında kötü muamele yapmasını; dalak ağrısı, sahibinin çoluk ve çocuğunun geçimini temin eden büyük bir malının bozulmasına işaret eder. Sırt ağrısı kardeşini kaybetmeye veya kuvvetlenmeye, bel ağrısı, yaşlılık ve zayıflığa işarettir. Kalp ağrısı inanç eksikliğine ve bilgisizliğe yorulur. Ayak ağrısı zorlu kazançtır. Diş ağrısı kötü söz ve hareketlere maruz kalmaya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada ayı ile boğuşmak görmek

Cevap: Rüyada ağrı hissetmek (imam nablusi)

EFRUMİE
Rüyada vücudunun herhangi bir yerinin ağrıdığını görmek yapmış olduklarınızdan yada yapacaklarınızdan dolayı bir çok pişmanlıklar duyacağınıza ve bundan dolayı çok büyük vicdan azabı çekeceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada ağrı hissetmek (imam nablusi)

mikaela
Merhabalar bu rüya beni çok etkiledi. Rüyamda uyuduğum yerde karnımın sağ arka kısmına doğru bir yerde fena bir acıyla uyanıyordum. Bu acıyı daha önce duymuştum kistim olduğu için. Öyle çok ağrıyordu ki o ağrıyı uyandığımda gerçek sanmıştım. Kalktım yataktan kardeşime baktım, bana ilaç getirdi beyaz içtim onu, sonra aynaya bakmaya gittim ağrıyan kısım için, bir tuhaflık var mı diye.Sonra odaya dönüp çekyatın altını açtım ve oradaki peluşlara baktım, eskiden ağrım olduğunda bunlara sarılırdım ama şimdi bu acıyı dindirmez dedim.Tüm rüya boyunca bu acının yanında bir de ruhen üzüldüğüm bir konudan iki büklüm olmuş bir yandan da o konuyu düşünüyor; Allah büyüktür, Allah kullarının çaresizliğini görür, kimseyi çaresiz bırakmaz diyordum sonra kardeşime daha iyiyim sen git hadi dedim, yatağıma geri dönüp uyuduğum anda rüyadan uyandım. Manası nedir? Hayra yorunuz teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ablamın saçımı kesmesi

Yorum: Rüyada ağrı hissetmek (imam nablusi)

Tohat
Merhabalar. Zamanında yaşamış olduğun bir durum olduğundan muhtemelen etkisinde kalmış ve unutamamışsın. Böyle bir durum yaşamamış veya bilinçaltına empoze olmadığı var sayılırsa rüyan hayırlıdır. Çektiklerinin günahlarına kefaret olabileceği, günahlarına tövbe ederek af dileyeceğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Ay Üstünde Arapça Yazı Görmek

rüyada ağrı hissetmek, rüyada agri hissetmek, yuxuda agri hiss etmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Adam Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ağrı hissetmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.