Anasayfa
14 Aralık 2022, 2:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Aile Görmek (imam nablusi)

Rüyada Aile Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AİLE

Rüyada aile üyelerini neşeli bir halde gören iyi haberler alır ve işlerinde başarı sağlar. Ailenin kederli görülmesi iyi değildir.

Aileden birinin öldüğünü görmek, ailenizle aranızı açmak isteyenlerin bunda başarılı olamayacaklarına işarettir.

Aileden birinin gurbete çıktığını görmek, sevdiğiniz kimseleri misafir olarak ağırlamaya;

Oğlunuzun askere çağrıldığını görmek, çocuklarınızın hayrını görmemey e;

Eşinizin sizi terkettiğini görmek ise aile hayatınızın mutlu geçeceğine işarettir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Aile Görmek (imam nablusi)

Şema
AİLE:Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse güçlü duruma gelir. Yani hemen her konuda kendini destekleyenler vardır. Aile karanlık bir yerde oturuyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zaman gerekir; Aile aydınlık ve ferah bir yerdeyse, güçlü bir destek, başarılı bir girişim için yeterli olacaktır demektir


Yorum: Rüyada Aile Görmek (imam nablusi)

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Rüyamda; 1-) Sevdiğim kız ailesiyle tanıştıracağını söyledi. Bende tamam dedim. ( gerçek hayatta onunla henüz çıkmıyorum, sadece seviyorum. Allah nasip ederse inşAllah. ) Sonra gittik evleri lüks ve benim bilmediğim bir yerde. Yemeğe oturduk babası gündelik hayattan falan konuşuyor. Bu arada yemekte de ailemin kız tarafı burda. Yani aslında sadece anneannem ve annem yemekteydi. Sonra yemekler bitti. Ben bilgisayarımı açtım. Sevdiğim kızın sarışın bir arkadaşı mı, yoksa akrabası mı? bilmem. Ama ben bilgisayarda bir şeyler yapıyorken. O benim bilgisayarın arkasına geçti ve yattı. Sonra bana bakıyordu bense gözlerimi ona bakıp hemen geri çekmiştim. Sonra ise cesaretimi toplayıp o kıza baktım. Yaklaşık 5-6 saniye bakıştıktan sonra birbirimize güldük. Sonra o kızla beraber evi dolaştık, bu arada onun ailesi de dışarı çıkmıştı. Evi dolaştıktan sonra ise o yatmaya gitti. ve 2 ünlü dövüşçü evde belirdi. Ve o kız için kavga etmeye başladılar. Birisi kalıplı, diğeri fazla kalıp yok ama kas fazlaydı. Bende onlara kavga etmeyin deyip ayırmaya çalışıyordum. Sonra kalıbı az olan dövüşü kazandı ve cüsseli olan evden gitti. Sonra kalıbı fazla olmayan adam birden turabi oldu ve onunla atışmaya başladık. Ben kazandım. Sonra barıştık. Ve 1 pencereden dışarı bakmaya başladık, hava kapalıydı ve hafif bir esintiyle beraber çileyen yağmur vardı. O bana birşeyler anlatırken bende birşeyler anlatıyodum ve o rüyada alıştığım bir küfür söyledim. Yüzüme baktı. Bende böyle konuşuyorum dedim. Sonra ben ayrıldım, evi gezmeye başladım O kızın yanına gittim ve daha yeni uyanmıştı. Onunla beraber bulunduğum evin bir kapısından geçerek dedemlerin evine gittim. Hacdan dönmüştü ve koruması vardı. Koruması dedemden izinsiz bizim televizyona film takıp izlemeye bile izin vermiyordu. Korumaya söyledik, yalvardık yakardık ve filmi taktık. Film, filmin ortalarından başlamıştı bu belliydi. Ve filmde çok büyük ve şiddetli bir deprem oluyordu ve 2 insan kurtulmaya çalışıyordu. Tam o sırada da dedem yanımıza geldi ve ne iziliyonuz bakalım dedikten sonra, oooo çok güzel film buya dedi. Bu arada yanımdaki kız birden kardeşime dönüşmüştü. Sonra ise dedem, ben, kardeşim ve koruma filmi izlerken rüya bitti.
( LÜTFEN BU RÜYAYI YORUMLAYIN. BİRAZ UZUN VE AYRINTILI OLURSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ RÜYALARIMI EN UFAK NOKTASINA KADAR ARAŞTIRMAYI SEVİYORUM. RİCA ETSEM BİR ZAMAN AYIRIP ŞUNU AYRINTISIYLA YORUMLAR MISINIZ? )

Okudunuz mu?  Rüyada Azap Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Aile Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Anlaşılan duygusal yönü çok yüksek olan birisisin. Çünkü bu kadar ayrıntılı bir şekilde bir rüyayı hatırlamayı herkes beceremez. Maalesef bu durumda da rüyalar çok karmaşık görülebilir. Çünkü bir insan bir gecede onlarca rüya görür ama hepsini hatırlamaz. Ve her rüya tabirde edilmez. Bu anlattığın rüyanda çok karmaşıktır ve sana tabir edemem maalesef. Sana tavsiyem ise çok berrak olan rüyalar dışında rüyaları asla önemseme.

Okudunuz mu?  Rüyada Abla Görmek (imam nablusi)

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda babaannemin kardeşini ziyarete gitmiştim ve gittim, elini falan öptüm yanlış hatırlamıyorsam. Ondan sonra babaannemin annesinin oğlunun evlenmiş kızı geldi, düğüne gidecek o evlenmiş olan ve hazırlanmış, süslenmiş vesaire.

Ondan sonra bana bir şey ikram ettiler ekmek ya da lokma gibi bir şey ve bende yedim ikram edildiği için. Ondan sonra mekan falan birden değişmelere uğradı ve ben başka odaya giderken kuzenlerimde oradaydı ve bir şeyler yapıyorlardı ama bilmiyorum, kötü bir şey yapmıyorlardı. Kuzenlerimde bu arada mutfakta ve ben sonra içeri geçmeye karar verdim. Anneannem, teyzem, annem ve birkaç kişi daha vardı içeride ve televizyon izliyorlardı, arada sohbet falan ediyorlardı.

Okudunuz mu?  Rüyada Amca Görmek (imam nablusi)

Sonra orasıda dönüşüme uğradı ve artık içerisi bir sınıfmış gibi sınıf arkadaşlarım geldi ve sevdiğim kız geldi. Hep sevdiğime dikkat ettim, onun yüzüne. O çok mutsuzdu ve suratı çok asıktı. Mekanı şöyle tarif ediyim: bir odanın içindeyiz ve masa ve sandalyeler odanın kenarlarında U dönüşü yapmış şekilde duruyor ve ortasında da birkaç tane sandalye ve masa var. Neyse, ben o ortadaki sandalyelerden bir tanesinde oturuyorum ve sevdiğimde hemen sağ tarafımdaki sandalyelerde oturuyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Atlamak Görmek (imam nablusi)

Ondan sonra o kalktı ve yerini değiştirdi. Beni görebilmek için mi bilmiyorum ama beni görebilecek bir köşeye geçmişti. İlk başta suratını çevirmedi bana ve sonra bana çevirdi ve artık duygu sömürüsü mü bilmiyorum ama o şekilde başını sıraya koydu ve üzgün üzgün bana baktı. Ben ona bakmıyormuş gibi yapıyordum ve bana baktığını hissedebiliyordum. Bir ara yanına gidip teselli etsem mi diye düşündüm ama gitmedim yanlış anlaşılırım diye. Ondan sonra ise rüya bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada ayı ve köpeğin kovalaması

(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız minnet duyarım, şimdiden teşekkürler.)


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya mutluluk demektir. Rüya sahibinin çevresinde ve aile ortamında mutlu olacağına, rahat edeceğine ve sevineceği gelişmelerin olacağına tabir edilir. Tüm ayrıntıları maalesef tabir edemiyoruz ancak güzel bir rüya olarak kabul edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada aynanın karşısında insan silüeti görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda tanıdığım kişilerle birlikte sanki ailemle idim hatta bir ara olmuş dedemi bile gördüm hep birlikte namaz kiliyorduk ne namazı kildigimizi bilmiyorum ama yanımdaki tanıdık.

biri sanaki ve bana namazı anlatıyor şöyle niyet ediceksin diyor ben sözünü kesip ben zamanında dedem le çok namaza gittim falan deyip dedemi işaret ediyorum ve namaza başlıyoruz ama yanımdaki ilk başta solunda namaz kılıyor ama kıbleye dönük değil de ben den bir adım önde ve sağa dönük kılıyor ben ilk rakatta okuduğum süreleri yarım yamalak anlıyorum ama ikinci rekatta nars süresini okuyorum sonra bu solumdaki sen neymissin dedigini hissediyorum resmen duyuyorum sonrabana yavaş kiliyorsun farza yetisemiceksin diye telkinde bulunuyor ve solumdan karşıma geçerek bana dönük şekilde namaz kılıyor

Okudunuz mu?  Rüyada Arpa Görmek (imam nablusi)

ben rükû dan sonra secde ettiğim zaman uyuyorum rüyamda ve takrar birden uyanıyorum bana neden uyuya kaldığımı soruyor ilimizden başka diğerleri gülmeye başlıyor neden guluyorsunuz diyerek kızıyor onlara ama ben de tebssum ediyorum o arada ben cevap vermeye çalışıyorum ama bir şey söylemiyorum sonra ona soruyorum kaçıncı rekatta kaldığımı hatırlamıyorum

soruyorum sen kaçıncı rekatta son diye 9 curekatta kaldığımı anlayıp devam ediyor diyor bana ama uyudum abdestim bozuldu almam gerek diye odanın kapısına yönelip uyanıyorum yardım eder misiniz birçok anlam buldum ama tam bir şey anlamadim


arifselim
Bu rüya bir çok anlam ifade edebildiği için ancak kişiye göre yorumlanırsa isabetli olabilir. Yinede genel olarak hayırlara, iyiliklere ve manevi dünyasını daha çok düzeltmesi manasında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam
Hocam rüyam da arkadaşlarımla bizim evin oralarındayız ben yoldan bizim eve doğru gelirken elimde sigara var ve binadan benim içtiğimi bizimkiler görüyor babam beni arıyor eve gel konuşcaz diye bende tamam diyip kapatıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Görmek (imam nablusi)

Sonra arkadaşımla bizim orda ki pasaj da oturuyoruz yemek yiyoruz o ara benim her zaman genelde yemek yediğim bir yer var oranın sahibi yanımızdan geçiyor ve sanki yüzü düşüyor gibi oluyor.
Sonra kendimi evde görüyorum babamla annem bana karşı konuşuyor zararlarından bahsediyorlar sonra ben sana söyleyeceğimi söyledim artık ne yaparsan yap demeye getiriyorlar lafı.

Hocam belki bilinçaltıma yerleşen bir olayın etkisidir belki de gerçekten bir tabiri vardır ve ”Sonra kendimi evde görüyorum babamla annem bana karşı konuşuyor zararlarından bahsediyorlar sonra ben sana söyleyeceğimi söyledim artık ne yaparsan yap demeye getiriyorlar lafı.”
ve ”Sonra arkadaşımla bizim orda ki pasaj da oturuyoruz yemek yiyoruz o ara benim her zaman genelde yemek yediğim bir yer var oranın sahibi yanımızdan geçiyor ve sanki yüzü düşüyor gibi oluyor.”
bu ikisinin sırası farklı olabilir yani yazdığım gibi ya da tersine de tabir ederseniz sevinirim.
Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayçiçeği Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyanın erkek ve bayanın rüyayı görme şekline göre değişkenlik gösterir. Bir erkek bu rüyayı görmüşse hayatındaki zorluklara karşı göstereceği sabrın meyvesini en iyi şekilde alacağı şeklinde tabir edilirken, bir bayanın bu rüyayı görmesi ise erkeğin görmesinden farklı olarak olumsuz anlama gelir. Zorluklarla karşılaşmasına neden olup bu zorluk yapacağı yanlış seçimlerle kendi eliyle gerçekleşeceğine ve dolayısıyla üzüleceğine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.


girlselma
Rüyamda sevgilimle el ele geziyomuşuz sonra durağa geçmişiz otobüs bekliyoz otobüs gelmiş binmişiz sevgilimin annesiyle babası varmış o otobüsün içinde anlamışlar sevgili olduğumuzu sonra otobüsten inmişiz sevgilim ben annesi babası biraz yürümüşüz babası beni istemiyomuş annesi beğenmiş beni konuşmuş benle çok güzelsin diye sonra kapalı bir yere girmişiz sevgilimle abisi gelmiş bize sarılmış sonra yanağımda öptü abiis sizce anlamı nedir yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi)

Tohat
Rüyada görülen sevgili gerçek hayatla örüntülüdür. Sevdiğin ile bilikte geçireceği,n ömre, bu ömrün hayırlı ve güzel olmasına, güzel anılar biriktirmenize ve aile ilişkilerinizin sağlıklı ilişki çerçevesinde ilerleyebileceğini gösteren hayırlı bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada aile görmek imam nablusi, rüyada aile fertlerini görmek imam nablusi, Rüyada amcanın ailesini görmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Akbaba Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Aile Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.