Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ak Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ak Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AK

Rüyada beyaz renk iyiye ve hayra alamettir


Cevap: Rüyada Ak Görmek (imam nablusi)

EFRUMİE
Rüyada beyaz rengi görmek aydınlık içinde bir hayatınız olacağına aileniz ile çok mutlu bir yaşamınız olacağına ve sıkıntı çekmeden huzurlu mutlu aydınlık içinde bir yaşam süreceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Anka kuşu Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Ak Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam dun rüyamda aksam vakti hava karanlik müzikli gurultulu kafe gibi bir yerden sıkılıp cikiyorum hatta burda beni anlayan insanlar yok diyorum kapinin onunde bir cocuk dondurma satiyor dondurma almak için cocugun yanina gidiyorum. Cocuk benim tanidigim olan ve manevi olarak guvendigim bir ablanin oglu. Sen napiyorsun burda diyorum o da ben dondurma satıcılığı yapmak istiyorum ama annem beni zorla içkili mekanlarda icki dagitmam için zorluyor diyor. Sonra dondurma almak istiyorum kakolu, sade ,koyu kirmizi(cilekli ) koyu yesil ve sari renklerde dondurmalar var kararsiz kalıyorum hangisinden alsam diye sonra hepsinden almak istiyorum ancak param yetmiyor bende kakolu ( kahve rengi) sade (beyaz renk) sanirim birde koyu yesil renkli olandan aliyorum koyu kirmizi olanda olabilir tam hatirlayamiyorum ama sanirim yesildi. Sonra birde bardakta sapsari parlak bir rengi olan limonata aliyorum. Bunu gördüm hocam biraz anlamsız gibi ama renkler oldugu için merak ettim yorumlarsaniz sevinirim. Bu arada bekarim ve ailemle dini konularda anlasamiyoruz hassasiyetleri olmayan bir ailem var ve bu yuzden bu ortam beni çok mutsuz ediyor normalde neseli biriyim ama ailemle oldugumda gonlume dokunan kimsenin olmadigini hissediyorum ve bu beni mutsuz ediyor. Yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Ak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyan çok hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Rüya sahibinin durumuna göre açıklanması daha isabetlidir. Bekar ve sıkıntıları olan birisi için çok daha hayırlı bir rüyadır. Hayırlı güzel ve mutlu bir evlilik yapmasına, bir sıkıntısını paylaşarak çözüm bulmasına ve güzel bir döneme geçeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Kesilmesi Görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam dun 13 yasinda bir ogrencim canina kiydi:( bende bu olay uzerine dun gece rüyamda soyle bir şey gördüm yorumlarsaniz sevinirim. Ruyamda yol üzerinde beyaz küçük uzeri küçük küçük aynalarla süslenmiş çok güzel bir canta goruyorum ve cantayi alıyorum. Sonra biraz ileride ayni boyutta ayni sekilde uzeri küçük küçük aynalarla süslenmis açık renk bir canta daha buluyorum onu da aliyorum iclerine bakiyorum ikisininde beyaz olanin içinde küçük bir canta daha var cuzdan gibi. Bunlari kim birakmis buraya aceba diyorum. Alsam benim olsa bunlar diyorum sonra bir hocadan duydugum sahibi olan seyi almayin oldugu yere birakin belki gelip sahibi bulur diye o fetvayi hatirliyorum. Benim bunlari almam doğru olmaz diyorum. Sonra uyandim yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Arazi Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Çanta rüyayı gören kimsenin karakterini gösterir. Çantanın şık ve gösterişli olması senin toplum içindeki görünüşünün de aynı şekilde algılandığını dikkat çeken bir ahlaka, kişiliğe sahip olduğuna delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


mumsema rüyada ak, imam nablusi euyada beyaz gormek, Nablusi beyaz

Bu kategoride yer alan Rüyada Ay Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ak Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.