Anasayfa
12 Ocak 2024, 11:22
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Akarsu Görmek (imam nablusi)

Rüyada Akarsu Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AKARSU

Rüyada akarsu, ömrün temsilcisidir. Rüyasında akarsuyun başı, pürüzsüz bir ömüre; akarsuyun berrak bir şekilde akıp gitmesi, ömrünün neşe içinde geçeceğine delildir. Nehir veya dere sakin sakin akarken, birden bire suyunun kesilip yatağının kuruduğunu görmek, ömrünün hastalık içinde geçeceğine; suyun şiddetle ve kenarlarına taşarcasına delice aktığını görmek, hayatının çok üzücü olaylarla devam edeceğine işarettir.

Deredeki suyun pislik ve kan aktığını görmek, kötü ve sıkıntıya işarettir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Akarsu Görmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada akarsu görmenin anlamı ve tabiri

RÜYADA AKAR SU:Herhangi bir su akıntısı görmek, maddi kazanç olarak yorumlanır.


Bulanik akarsu

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda eltimle beraber bizim koydeyiz.sebze bahcesinde geziyoruz. Sebze topluyoruz salatalik patlican birer tane topluyoruz posete koyuyoruz ama sebzeler cogaliyor poset doluyor. Sonra ben dut agacini gosteriyorum eltime eltimde dut alip yiyor. Akarsu var bulanik camurlu akiyor sonra ben eltime sel gelecek heralde gidelim diyorum. Ordan ayriliyoruz. Yorumlarsanız sevinirim. Hayirli gunler

Okudunuz mu?  Rüyada ayı görmek

Yorum: Rüyada Akarsu Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin bugüne kadar emek verdiği işlerinin veya hedeflerinin karşılığını alacağına ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder. Ayrıca elde edilecek ve hak kazanılmış olan mal elde etmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annem babam ben ve bir kaç kişi daha var ama onları hatırlayamıyorum yolda gidiyoruz yürürken üstümüze şırıl şırıl başımıza su sızıntısı akıyor bazı yerlerde yeşillikli yerler den akıyor ayagimizin altından da devamlı su akıyor su o kadar güzel bakınca gözünü kamaştırıyor tertemiz mis gibi kokusu var sanki diyorum tadida çok güzeldir ve lezzetlidir diyorum ilerlerken yolda hep hayvanlar var yola yatmislar onlarında altlarından o temiz su akıyor bize zarar vermiyorlar bizim gecicemiz yola bir kaç hayvan yatmış bide kaplan diye hatırlıyorum ama zarar vermiyor bize bakmıyor bile duruyoruz nasıl geçeriz bize zarar vermeden diye orda uyandım nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Asılmak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüya ancak gören kişinin durumuna bakılarak yorumlanabilir. Çünkü rüya sahibinin hayat akışının olumlu yönde değişeceğine ve çıkmazlarına çözümler bulacağına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selam aleyküm hayırlı günler ben rüyamda bir akarsu gördüm çay gibi akarsu kenarlarında yemyeşil otlar çiçekler vardı su o kadar temizdiki pırıl pırıl parlıyordu suyun içindeki taşlar görünüyordu bende akarsuyun üzerine sırt üstü yatıyorum ama hiç islanmiyorum sonra kızım bir tarafımdan oğlum diğer taraftan hadi anne gel diyorlar bende tmm geliyorum deyip ıslanma dan kalkmaya çalışıyorum acaba rüyanın anlamını ne olabilir teşekkür ederim hocam şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada atların bana koştuğunu görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya özellikle aile içindeki huzur, refah, bereket ve hayırlı gelişmeler anlamında tabir edilir. Ayrıca rüya sahibinden çevresindekilere iyilikler ve sevinçler ulaştırılacağına yorumlanır. Sizde hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Es selamün aleyküm rüyamda bir yere gidiyoruz. Bir kambur köprü den geçiyorum köprü nün üzerinde toplanmış basın toplantısı yapıyorlar. Sonra suyu berrak bir Akar suyun kenarına geldim . suyun altı görünüyor. Su seviyesi yüksek ayarlar ıslanır dedim.sonra baktım ki şu seviyesi geçilecek seviyede geçtim uyanıkken görmediğim kadar berraktır. Birde bir duvarın üstündeyim. Uzaklara bakıyorum. Taşlar kayalar öbek öbek arkama baktım inmek için avluda iki köpek var. Önce korktum sonra bana karışmadılaar.indim kapıyı açtım çıktım. Gittim yorumlarınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada aynı kızı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İlişkilerini düzene koymana yardım edecek bazı kimselerin araya girmesi ile halledebileceğine, akarsuyun berrak olması ise aile içindeki ilişkilerin, durumun sağlıklı bir şekilde ve mutlu, huzurlu olarak sürmesine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler hocam.Rüyamda kurumaya yüz tutmuş suyu azalmış dik bir akarsudan yukarı doğru yürüyorum.Kaynağına gittiğim vakit suyun başka yere aktığını görüp düzeltiyorum.Su gürül gürül çoğalıp akmaya başlıyor.Bende akan suyla beraber tekrar aşağı kadar iniyorum.Manasını paylaşırsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayetler Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Karadan sonra ak, olumsuzluktan sonra olumlu, üzüntüden sonra mutluluğu göreceğine delalet eder. Kendi çabanla maddi gücüne güç katacağın, ayaklarının üstünde durup hayatını en iyi hale gelmesi için uğraşacağın ve bu durumun huzuruna, özel hayatına, aile yaşantına olumlu yönde yansıyacağına delalettir. En doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ahtapot Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. İmsak vaktinden yaklaşık yarım saat önce gördüğüm bir rüyadır.
Rüyanın hatırladığım kısmında tanımadığım 2 kişi ile ki bunlar rüyamda arkadaşlarım oluyor bir araba ile baraj olarak bildiğimiz bir yerin bentine çıkıp baraja bakmaya gidiyoruz ama barajı görmedim. dönerli bir yolda dağ tırmanıyoruz arabayla ve yol toprak oluyor.
bir vakit keskin bir viraja doğru hızlıca arabayla giriyoruz ve virajı arabayı yavaşlatarak dönüyoruz bu esnada yolu siyah asvalt şeklinde görüyorum.
ileriye doğru yol üzerinde , yolun kenarından düşmüş irili ufaklı taş parçaları oluyor ama fazla büyük değil ve bunların düştüğü yer kenarında büyükçe bir toprak ve kaya parçası oluyor ve kendi kendime bu yola dğşecek çok tehlikeli diyorum .
arabayla ilerledikçe sol tarafta içinden suların çıktığı biraz yüksekçe kaya parçası görüyorum. bu gördüğümden biraz ileri dse bir tane daha görüyorum ve aysınından biraz daha büyük ve bu defa yolun ortasında görüyorum. bu kadar yüksekten bu kadar suyu nasıl çıkarıyor Allah diye hayrette kalıyorum ve devlet gelse de buraları kazsa daha fazla kaynak bulur diyorum. bu kaynakların çıkış yerlerini ve akış şekillerini görüyorum sular normal bir şekilde akıyor köpüklü veya fazla tazyikli değil . düzlük bir yere geliyoruz bu düzlük yeşil çimenlik bir yer , tepe çıkışlı yerleri de var ama her yer yeşil çimen .
bir ağacın altından geçerken yumruktan küçük siyah ve tombul bir kuş gelip kafama çarpıyor ama bunu bilerek yapıyor.
etrafımda ince ince pamak gibi üzerimde ve yakınımda bu kuşlardan bir sürü uçuyor . çarpan kuşun gelip konmasını bekliyorum yanımdaki kişi;olduğun yerde sabir dur bak o gelecek konacak sana diyor. kuşlardan bazılarını beyaz görüyorum beyazlar biraz daha büyük gagalı kuşlardan papağan tarzı, siyahlar ise küçük ve sürekli ötüyorlar. ileriye doğru yürüdüğümde uzunca bir yola benzer bir şey görüyorum iki yanında ağaçlar dizili ve çok uzunca bir yol ve düz.
yolu bir vakit toprak şeklinde görüyor bir vakit de siyaha yakın çimenlikli sulu siyah çamurlu gibi görüyorum ama bu ikinci şekilde gördüğümden emin değilim.
sağ tarafta bir ağacın arkasında bir adam var bu adam eski dönem ilk çağlardan biri gibi sadece avret yeri ve çaprazlamasına üst kısmı kahverengi yünlü bir şeyle kaplı. ağacın arkasında olduğundan tamamen görmüyorum bana doğru baktığında dudaklarını gererek bana dişlerini gösteriyor dişleri beyaz ce büyükçe dişleri var ondan uzaklaşıyor ve kuşların olduğu ağaç tarafına geliyorum.
burada da bambu ağaçlarına benzer sağlam büyük yeşil kamış gibi şeylerden yapılmış baraka tarzı etrafı tamamen kapalı olmayan bir yerde buluyorum kendimi .

Okudunuz mu?  Rüyada at görünümlü insan görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Omuzlarının üstündeki sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda halollolmasına, sağlık iş ve iliskilerinde hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanmasına, tecrübeli ve dinine önem vermiş olan bir kimsenin tecrübe ve örgütlerinden istifade ederek yaptığın yanlışları düzeltmek ve bir daha yapmamak adına kulağına küpe yapacağına işarettir. Tüm bunlar seni bambaşka bir hale sokmayı sağlayacak yeni kararlar vermene delalettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Altın Görmek (imam nablusi)

rüyada akarsu görmek imam nablusi, rüyada akarsu görmek, rüyada kirli su gormek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Akarsu Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.