Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Akbaba Görmek (imam nablusi)

Rüyada Akbaba Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AKBABA

Gece rüyada akbaba kuşunu görmek, ahmak ve nezaketsiz bir insana, eğer bu rüya gündüz görülürse hastalıklara işaret eder.

Rüyada görülen akbaba, rüya sahibinin erişeceği korku ve vahşete yorulur. Akbabanın sesini işitmek, keder ve sıkıntıdan kurtulmaktır.

Okudunuz mu?  Rüyada Atmak Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada Akbabab Görmek (imam nablusi)

EFRUMİE
Rüyada akbaba görmek ailenizde yada iş hayatınızda olacak olan büyük bir tartışma yaşanacağına ve bu tartışmanın yanlış anlaşmalar sonucu çıktığının farkına vararak sonlandırılacağına işaret eder.


Rüyada Akbaba Görmek

ylzckmk
Hayırlı günler rüyamda eski erkek arkadaşımın mahallesindeyim çok garip bir ruyaydi. Arkadaşım rüyamda kendinden küçük erkek bir genç çocukla sozleniyor aileler toplanmış oturmuş sandalyede diyorum ki bu erkek ama sozlendiği hemde küçük diyolar ki aileler sadece adını koyuyo tam bir söz değil. Bi evin bahcesindeyiz soruyorum bu ev onların mı gece kondu bir ev yok diyo biri bu bahçe komşularinin onların ev şu karşısı 3 katlı bir ev gösteriyor bana ev çok eski bir evdi evin dışında taşlarında bir sürü nazar boncukları vardı. Annemde var yanımda sonra annemle gidiyoruz ordan birden bire insanlar kosusuyo bağırıyorlar gökte iki üç tane akbaba bizlere doğru geliyor yol gibi bir yer var aşağı doğru oraya doğru koşuyoruz herkes kusmaya basliyo diyolar ki kusun ki akbabalar zarar vermesin annemde kuş diyo bana kusmaya çalışıyorum herkes kusuyo .akbabanin biri bir bakıyorum civciv gibi bişeye saldırmış üzerinde sonra uyandım acaba anlami nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Akarsu Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Akbaba Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Bazı huy ve ahlakından sıkıntı çekebileceğin bir kimsenin varlığına işaret ettiği gibi gizli kalmasını istediğin bazı sırlarının açığa çıkma ihtimalini de gösterir. Bunu birinin ortaya çıkarması ihtimali de söz konusu olabileceğinden dikkatli olmanı öngören bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada aslan görmek

Rüyada Akbaba Görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Ak Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Akbaba Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.