Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Akik taşı Görmek (imam nablusi)

Rüyada Akik taşı Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AKİK TAŞI

Rüyada akik taşı görmek, fakirliğin gitmesine işarettir. Bir kimse rüyada yanında akikten bir şey bulunduğunu görse, o kimseden fakirlik gider.

Akik, nesil, din ve düzelmeye işaret eder. Akikin beyazı yorumca kırmızısından daha hayırlıdır. Cabir-ül Mağribi’ye göre rüyasında akik bir kaptan su içtiğini gören, hayırlı bir evlada sahip olur. Bu çocuğun büyüdüğünde zengin ve sevilen bir kişi olacağına işarettir. Akik yüzük takmak dine bağlılığa, doğru yolda olduğuna işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Atlet Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Akik taşı Görmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada akik taşı görmenin anlamı ve tabiri

RÜYADA AKİK:
Sağlıklı ve uzun bir yaşantıyı belirtir.


Yorum: Rüyada Akik taşı Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi günler
Rüyamda kardeşimin altın bir yüzüğü vardı onu bozdurmak için çarşıda geziyordu. Benden yardım istedi. Bir kuyumcuya girdik. Ben akik yüzüklere baktım küçük taşlı akik yüzük istedim. Kız akik yüzükleri gösterirken masada akik kırmızı başlı iğneler gördüm sonra kardeşime gösterdim o örtüsünün üzerine bu akik iğneleri taktı bir kaç tane de zümrüt taşlı iğneler takarak örtüsünü süsledi. Kuyumcuda çalışan kız size çarşaflıların kullandıklarından getiriyim diyerek bir küçük yoğurt kabı gibi bir şey getirirken uyandım. Rüyamı tabir edebilir misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada araba kazası görmek

Yorum: Rüyada Akik taşı Görmek (imam nablusi)

arifselim
İyi günler. Rüyanı ancak genel bir manada tabir edebiliriz. Bu rüyayı gören kişinin eğer evli ise erkek evlat sahibi olmasına, islami değerlere önem vermeye ve çevresindeki kimselerle iyi geçinmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ahşap Görmek (imam nablusi)

dini ruyalarda akik taşın anlamı ne, Rüyada taşlı yüzük, rüyada yuzuktakmak görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Anlatma Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Akik taşı Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.