Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Akraba Görmek (imam nablusi)

Rüyada Akraba Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AKRABA

Rüyada akraba görmek iş ve sağlığınızda kısa sürecek bir aksaklığa işarettir.

Akraba görmeyi güvenli olmaya, yardım görmeye ve güç kazanmaya yoranlar da vardır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Akraba Görmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada akraba – akrabalar görmenin anlamı ve tabiri nedir

RÜYADA AKRABA:Yakında kötü bir haber alacaksınız demektir. Hastalarınızdan dolay işlerinizin bozulacağına bu durumundan sağlığınızın etkileneceğine işarettir.


Yorum: Rüyada Akraba Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
rüyamda teyzemler bize gelmis ama iceri girmemisler camdan bana girelim iceri falan demisler bende ev daginik biraz bekleyin falan gibi seyler soylemisim onlar camdan iceri bakarken iki ogluda var yaninda esimle gercektede yatalak olan annemle ilgileniyomusuz annemi ayni gercek gibi gördüm ona yemek yediriyordum evde çok daginikti evi toplamaya ugrasiyordum ruyami yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Ahiret Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Akraba Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüya hayra ve güzelliklere işarettir. Teyze rüyada adeta anne gibi sayılmıştır. Evine gelen bolluk ve berekete tabir edilir. Bazende insanın bilinçaltına yerleşen düşüncelerin rüyaya bir yansıması gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Avuç içi Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda dayımın evindeydim uzun zamandır görüşmediğim yeni doğum yapmış kuzenimi gördüm ona sarıldım sonra teyzem geldi.
Yengem ve annem benim için görücü geldiğini söyledi, teyzem de bana uygun olmayacağını söyledi ama benle dalga gecer gibiydi ben alındım evime döndüm. Anneme evliliği istemedigimi söyledim o da ‘Evleneceksin!’ dedi.

Okudunuz mu?  Rüyada Acuze (Yaşlı ve Çirkin kadın) Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüyada gördüklerin aynı şekilde gerçeğe yakın olarak yorumlanır. Evlenmek ile ilgili olarak yaşanacak olan gelişmelere ve bu süreçte yaşanacak olan olumsuzluklara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


zeze
Selamün aleyküm mumsema. Bu rüya beni etkiledi nedeni sevmediğim akrabami durmadan rüyamda görüyorum. Rüyamda bana safsatali gösterişli bir kolye dizmisti boncuktan ve baya büyüktü. bana ruyami yorumlarsaniz özellikle de sevmediğim o insanın boncuk dizmesi nedir söylerseniz memnun olurum. Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Aş Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Eğer sık sık biri görülüyorsa bu genellikle bilinçaltı olarak kabul edilmiştir. Ancak bu anlattığın bu rüyan hayırlıdır ve o kişi ile aranızda olumlu gelişmelerin yaşanacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Sibellammm
Hayırlı günler dilerim…iki gundur rüyamda aşırı kalabalık bır ortamda bulunuyorum bır sürü akraba bıze gelmıs ıkısı de baba tarafında akrabalar ve benm atanmam konusunda yorum yapıyrlar yorumlarsaniz çok sevinirim 🙏 🙏 🙏


arifselim
Hayırlı günler. Bu hayırlı ve güzel rüyalardan kabul edilir. Rüya sahibinin çevresinde iyi niyetli, alçak gönüllü, iyiliğini isteyen ve ona destek olan kimselerin çok olduğuna işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağaç çiçeği Görmek (imam nablusi)

İsimsiz85
Selamün Aleyküm arkadaşlarım. Rüyamda hepsiyle küs olduğum akrabalarla teyzemlerin evine gitmişiz ve kuzenimin düğün hazırlıkları yapılacak ama kuzenim zaten gerçekte evlendi. Evde çok kalabalığız ve hepimiz topluca aynı odalarda kalıyoruz sadece tek bir oda rahat etsinler diye dünürlere ayrılmış. Odada eski bir yatak var. İçinde bulunduğumuz ev gerçek hayatta teyzemlerin değil hatta neresi onu da bilmiyorum çok bakımlı olmayan bir bahçesi var bahçede bir kaplan ve ayı yavrusu gibi hayvanlar var. Kaplanı ilk görünce saniyelik korktum ama o da benden korkunca rahatladım hiçbir zararı yok hatta insan görünce kaçıyordu kedi gibi. Sonra küçük teyzemin samimi olduğu bir adam geliyor arkadaşıymış. Uzun boylu, karizmatik bir adam. askermiş kendisi. Sonra bana açılıyor , sarılıyoruz ve ben ona aşık oluyorum. İki gecedir aşk, sevgi içeren rüyalar görüyorum lütfen biri yorumlarsa çok mutlu olurum. Allah razı olsun. İyi çalışmalar diliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Ata Dönüşmek

arifselim
Aleykum selam. Gerçekte de dargınlık ve küskünlük olan kimselerle aranızın düzeleceğine işaret eder. Diğer yorumu ise, ummadığın ama sevineceğin sürprizlere, maddi ve manevi açıdan destek göreceğine ve hayatında çok olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Annemi amca kızımı dayı kızımı sevdiklerimin hepsini gördüm.bi yerde alışveriş yapıyolar sanki ama cins bir yerde ben perdelerin arkasına saklandım onları izliyorum askerdeyim sanki firar ettiğimi öğreniyolar rüyamda ve ağır çekimde görüyorum herşeyi film gibi ailem çığlık çığlığa mahvoluyor gözlerimin önünde bende sanırım herkes cezasını aldı diye düşünüyorum ve acilen askeriyeye gitmem gerektiğini düşünüyorum perdeler yok oluyor transüt bir arabanın arkasındayım 100 metre uzaklaştıktan sonra kapıyı açıyorum arka kapıyı arkasına sakladığım koltuktaki iki kız göz ucuyla bana bakıyor o kızları rüyanın başındada görmüştüm sonrasında kapıdan atlıyorum araba yavaşlıyor bende arabanın yan aynasından adama sofere elimi göğsüme koyup selam veriyorum uyanıyorum rüya içersinde çok korkuyordum ama uğruna firar edersem belki bişeyler olur diye düşündüğüm kızı rüyamda göremiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evine gitmek

arifselim
Gördüğün rüyan seni etkilemiş ve tüm ayrıntısıyla hatırlıyor olabilirsin ama bu rüyayı ancak kişiye özel yani durumlarını bilerek tabir edebiliriz. İnsanın etkilendiği bazı şeylerden dolayı karmaşık ve hiç düşünmediği şeyleri dahi rüyasında görmesi normaldir. Rüyanın hayrını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağaç Görmek (imam nablusi)

rüyada akraba görmek imam nablusi, rüyada akraba görmek, İmam nadlusi rüya tabiri rüyada yakin akraba gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Amca Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Akraba Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.