Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi)

Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi)

İsrâ
ALIŞ VERİŞ

Rüyada alış veriş etmek sıkıntısız ve rahat bir yaşam olacağına işarettir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada alış veriş anlamı ve tabiri nedir

RÜYADA ALIŞVERİŞ:
Kazançlı bir döneme girildiğini belirtir.


Yorum: Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba Rüyamda markete gittim ve alış-veriş yapıyorum.Bir sürü yiyecek-içecek aldım tam ödeme yapmak için kasaya geldim ,ya kartımı evde unutmuşum yada param yetmedi tam hatırlayamıyorum aldığım yiyeceklerin hepsini geri bıraktım.Sonra babamı aradım para istemek için markette olduğumu söyledim ama babam gelmedi.Sonra birde bakıyorum eşim gelmiş elinde beyaz renk bir sürü paralarla. Sonra market çalışanıda bana yardım ediyor market kapanmadan alış veriş yapıyoruz.Alışverişte bir poşet dolusu incir alıyorum ama incirler ortadan ikiye bölünmüş ve içinden şekerli suyu akıyor incirlerin, çok güzel gözüküyor incirler. Ve incirler mor renk ve bir poşet dolusu alıyorum. lütfen yorumlarmısınız Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada aslan yavrusu görmek ne anlama gelir

Yorum: Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Hayatında huzuru ve mutluluğu görmeni sağlayacak maddi ve manevi gelişmelere tanık olabilirsin. Özellikle feraha erdirecek maddi külfetini ortadan kaldıracak maddi kazan. gelir, bolluk ve bereketin hasıl olması söz konusu olabilir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ada Görmek (imam nablusi)

Tug
Merhaba dün gece dualarımı edip yattıktan sonra rüyamda sözde lüks markalardan alışveriş yaptığımı gördüm siyah bir çanta almışım makyaj malzemeleri almışım ayakkabı almışım filan hepsi siyah renkteydi aldıklarımın sadece yeni bir kot pantolon alıp giydiğimi gördüm kot pantolon çok net olarak göründü sonra eve gelip aldıklarımı eşime de gösteriyormuşum özellikle aldığım siyah kol çantasını gösterdiğimi net gördüm diğerleri net değildi diyorum ki pahalı oldu hepsini toplayınca çok tuttu diyorum filan bir yandan da içimden acaba bir şey der mi eşim çok tuttu diye düşünüyorum ama eşim hiçbir şey söylemiyor iyi karşılıyor bende aldıklarımdan dolayı mutluydum. Birde rüyamda normalde kayın validem sessiz bir kadın iyi veya kötü hiçbir şeyi dillendirmez annem de bebeğim olduğu için gelip benim evimi filan temizleyip gidiyor normalde bana yardımcı oluyor kayın validem rüyamda annemi övüyordu geliyor kadın temizlik yapıyor gezmeden etmeden geri dönüyor sağ olsun filan diyordu normalde de öyle oluyor zaten bende şaşırıyorum ama böyle söylediği içinde seviniyorum rüyamda
Yorumlarsanız çok sevinirim çok teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evine gitmek

Tohat
Merhaba. Hayırlı bir rüya olmakla birlikte bolluk ve bereketin hakim olacağı bir ömür geçireceğini mali yönden herhangi bir endişe taşımayacağına, iş anlaşması yaparak işlerinde göstereceğim performansla çok iyi yerlere geleceğine işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyama tabir istiyorum. Rüyamda bir dükkana girip bir ürün soruyorum cep telefonu veriyorlar bana sonra bir döner dükkanına giriyorum orada sıra var sıra bana geldiginde dürümü saracak kişi bir yere gidiyor ben de soğuyor benim yemegim cabuk olun yalnız diyorum sonra almıyorum çıkıyorum oradan ,yürürken bir bakıyorum sağ tarafımda trafik. Ve arabanın bana göre sağ kısmında ful sağ elinde bıçak sallayan siyah takım elbiseli adamlar. Ben yine bir dükkanı giriyorum bir abiye soruyorum neler oluyor diye o abi de bilmiyor ama boşver gövde gösterisi yapıyorlar akıllarınca diyor (sorduğum abinin üzerinde mavi bir kazak vardı) sonra ben bu siyahlı adamların araçlarından inip dükkanlara saldıracağından şüphelenip dükkanın aşağı sokağına iniyorum çaktırmadan. Orada bir bakıyorum çıkmaz sokak gibi bir şey ama değil. Acaba hangi binanın zilini çalsam diye düşünüyorum sonra sagdakini çalayım diyorum . Bakıyorum sağımda yeşil kocaman bir bina ve daireleri de kocamanmış sonradan içine girince anlıyorum. Zili çalıyorum ama beklemiyorum binanın arkasına bakıyorum yol var mı diye sonra zili caldigim yerde arapça konuşan bir kadın ve küçük oğlu çıkıyor kim zili çaldı diye bakınıyorlar ben de ben çaldım diyorum durumu anlatıyorum onların evine saklanıyorum. Sonra kapının önünde o adamların sesini duyuyoruz ben de polisi arayayım mi diyorum kadın da evet diyor. Ben uzanıyorum yorganin altına saklanıyorum sessizce konuşmak için sonra burada uyanıyorum . Yani ne polisle konuşuyorum ne adamlar daireye giriyor. Şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Arkadaşım Rüyada Annesiyle ihtilam olduğunu söylüyor

Tohat
Hayırlı günler. Zor bir duruma düşmemek için dikkat etmen gereken bazı konular olduğuna özellikle doğru söz söyleme konusundaki hassasiyetini artırarak ileride çıkması halinde çevren tarafından eleştiri yağmuruna tutulmamak adına şimdiden önlem alman gerektiğine bunun dışında zorluktan ziyade güzel günler görmeye, maddi ve manevi olarak gücünü aşacak sorunlar görmeyip rahatlık görmeye delalettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Arpa Görmek (imam nablusi)

Kevser0699
Selamün aleyküm dün rüyamda mağazaya giriyordum ama mağaza binanın en üst katında .alışveriş yapmaya çalışıyoruz kuzenim ve ablamla ama ben çok kararsız kalıyorum kaç saat karar veremiyorum .Oradan secim sesleri geliyor bizde balkondan bakıp tezahürat ediyoruz ve oraya benim sevdiğim insanda geliyor herkes dağılmaya başlıyor o da arkasını dönüp gidiyor ve ben mağazaya gidip yine karar veremiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Aktar Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Alışılagelmiş hayatındaki bazı durumları değiştirmek isteyişine, yeni ortam ve kişilerle farklı arkadaşlıklarla kapı aralamak isteyişine aynı zamanda alacağın kararlar ile kendini bazı konularda geliştirebileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada alışveriş yapmak imam nablusi, Rüyada alışveriş, rüyada alisveris yapmak nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Araba Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.