Anasayfa
2 Temmuz 2022, 8:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Alim Görmek (imam nablusi)

Rüyada Alim Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ALİM

Rüyada bir alimin elini öptüğünü gören, onun ilminden yararlanır.

Alimin kendisine bir şey verdiğinin görenin dünyada ve ahirette itibarı büyük olur.

Cahil birinin rüyada kendisinin alim olduğunu görmesi, işlerinin ters gideceğine işarettir.


Rüyada alim görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada alim olduğunu görmek ailenizden almış olduğunuz terbiye ve hayat tecrübesi sayesinde herkesten bir adım önde olacağınıza ve herkesin kolayca elde edemediği başarıları elde edeceğinize ve bundan dolayı hayatında aşama kaydederek mevkide yükseliş yaşayacağına işaret eder.


Cevap: Rüyada Alim Görmek (imam nablusi)

AYKIZ
Rüyada alim birinden bir şeyler aldığını görmek şu aralar her şeyi unutum kendinizi sadece ilme adamış olmanız ve bundan dolayı bazı görevlerinizi yerine getire memeniz den dolayı bir çok sorun yaşayacağınıza ve bir an önce kendinizi toparlayıp işlerinizin başına geçmeniz gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağustos ayı Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada Alim Görmek (imam nablusi)

arifselim
< Rüyamda Sait Nursi’yi talebesini ders verirken gördüm ayrıca talebesini bir ders gibi bir şeyler yaptırıyordu ve her yapısında "hu" gibi bir sesle bagiriyordu.yorumu nedir? >
Zorluklara göğüs germeye, öğrenmeye, sıkıntılı durumları aşmaya ve emek verdikten sonra karşılığını bulmaya tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm Hocam..rüyamda Mahmut Efendi Hazretlerini gördüm ona önümde bir tabak var ona yediricem neyi nasıl yedirmemi istediğini soruyorum domates baska seyler daha var unuttum onlari yediriyorum.. arada çatalı o da eline alıyor geri alırken çok dikkat ediyorum elim eline değmesin diye onun için daha çok. Birde gözlerine bakmaya çekiniyorum bir an baktığımı hatırlıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Arap Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Davranışlarını ve yapacaklarını hak yoluna uygun şekilde yapmaya özen göstereceğine, hayırlı işler peşinde koşarak insanlara yardım edip onların nezdinde itibar ve saygın kimse olarak görünmene işaret eder. Doğrusunu sadece Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
S.à ben rüyamda Abdulmetin Balkanlı hocayı gördüm vaaz verdi kısa süre ben oturuyorum vaaz bitti önümden bir kaç kişi geçti daha da yakınlaştı.önünde küçük bir masa oturuyordu.masanın üstünde ince bel bardak içinde herhalde kahveydi 2 şeker attı karıştırıyor bir yandan bana bakıp gülümsüyordu bunun yorumu ne olsa gerek. Allah razı olsun hayırlı günler


arifselim
Aleykum selam. Hayırlı bir rüyadır. Özellikle de iş ve maddi açıdan büyük tecrübeleri olan birinin varlığına, ondan istifade edilmesine ve sorunlarının çözümünde ondan yardım görüleceğine işaret olarak tabir edilir. Ayrıca örnek alınacak birisinden ders alınacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ata binip koşmak

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm abi Seyda ya sorar mısınız
Rüyamda babanızı gördüm, ona birinin bir harita verdiğini, sonra babanıza verilen hariyatı babanızın kaybettiği ve üzüntü içinde olduğunu ve birinin bana söylediği mesajı babanıza iletiyordum, o mesaj şöyle idi.
Kaybettiği harita için üzülmesin harita bende.
Bu mesajın sahibi ibnül arabi idi. Bu mesajı babanıza ben ilettim. Cevabını kısa zamanda verirseniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Eğer ulaşma imkanın varsa kendin direk arayıp seydaya sorabilirsin bu daha isabetli olur. Genel bir yorum ile bu rüya kaybedilen ve elden kaçmış gibi görünen fırsatların aslında kaçmadığına ve kazançlı çıkılacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağız Görmek (imam nablusi)

Bir vera
Esselamün aleyküm
(Rüyamda bizim köyde yaşayan alımı gördüm {çok kez gördüğüm oluyordu ancak hiç aynı ortamda bulunmadım sadece uzaktan gördüğüm oluyordu bu alımı}
Odasına gizliden girip masa üstünde bulunan tespih diye bildiğim sarı bir bez aldım.Sırf o daima onunla zikir çektiği için mübarektir diye düşündüm .ama geri yerine bırakmak düşüncesi ile almıştım .sonra bir bahçeye gidip zikir çekmeye başladım .Bu alım beni fark etti hemen yanıma geldi. Bende biraz utanç ve korku ile ona baktım biraz ciddi bir bakışı vardı ancak hemen sonra yüz ifadesi değişti gülümsedi bana o anda ağlayarak sarıldım ona.)
Çok etkiledi beni rüyam sizce tabiri nedir hocam?


Tohat
Ve aleyküm selam. Çok hayırlı bir rüyadır. Allah’ın sevdiği ve Allah katında makbul olan kul demektir. Allah’ın rızasını kazanacak hayırlı işlerde bulunan, insanlar arasında örnek davranışlar sergileyen, ve bu nedenle dualarda yer alan kişi anlamı taşımaktadır. Hem ahlaken iyi bir insan olmaya hem de hayırlı olayların sıra sıra gerçekleşmesine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada At Görmek (imam nablusi)

tegin45
Selamün aleyküm. İki tane rüyam vardı beni etkileyen tabirini yapar mısınız,Birinci rüyam şöyle bu korona virüsü çıkmadan yani camiler kapatılmadan önceydi.Rüyamda cuma namazı kılmak için camiye gittiğimi gördüm fakat cami imamı içeriye alamayacağını söyledi cami dolu diyordu, yaşadığım yerde hangi camiye gitsem almıyorlar cami dolu diyorlardı. İkinci rüyam ise şöyle meşhur bir alımı benle konuşurken gördüm,Allah ile senin aranda şeytan var dedi,sen iki rekat farz namaz kılsan(sanırım hakkıyla kılarsan demek istedi) Allah bütün namazlarını kabul edecek gibisinden bir şeyler söyledi.Acaba namaz Allah namaz kılmamı isteyip bana mesaj mı veriyor , yaşadığım olaylar yüzünden kendimi çok değersiz hissediyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum ailemle bile.Başıma bir olay gelsin hemen ümitsizliğe kapılıyorum ve çok çabuk etkileniyorum olanlar haşa Allah’ın yüzünden oldu gibi şeyler geçiyor içimden.Yaşadığım şeyler yüzünden iyice içime kapanık biri oldum.Dört dörtlük bir Müslüman değilim ama bu olanlardan bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum ,namaz kılmak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum bana yardımcı olur musunuz?

Okudunuz mu?  Rüya Tabiri: Rüyada Ödül Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyan her daim ne olursa olsun işlerini Allah’ın rızasını gözeterek yaptığına ve ve Allah korkusu nedeniyle kötülüklerden ve günahlardan uzak durmaya çalışacağına, yaptıklarının karşılığını görecek ve dileklerinde nail olacağına işaret eder.
İkinci rüyan ise sahih olabilir. Bu anlamda da kabul edilebilir. Anlattığın kadarıyla hayatınla örtüşen bir rüya olup ders alınması ve hayatına tatbik ederek imtihanlarda daha da güçlenip Allah’a sığınmaya çalışmalısın. Şeytanın vesveselerine mahal vermeyerek elimizde kalacak olan yegane servetimiz olan obadetlerimizi sürdürmek gerekir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada ayet görmek

Zek
Rüyamda yanımda annem abim birde babaannem var oda gibi bir yerdeyiz oda da asıllı Hz. Hasan ile Hz Hüseyin’in aynı karede olduğu temsilli resimlerini görüyüz sonra koltukta birisi oturuyor yanına yaklaşıyoruz boynunda Zülfikar kılıcı asıllı yüzünü görüyoruz yüzü nurlu bir erkek sakalları siyah , gözleri açık kahverengi aynı Biz Alevilerde Hz Ali , Hz Hasan , Hz Hüseyin olsun onları temsilen çizilmiş fotoğraflarda ki kişiye benziyordu fakat fotoğrafta ki kişilerden farklıydı çok şaşırıyoruz ne kadar nurlu olduğunu temsilli fotoğraflara ne kadar benzediğini söylüyoruz. ( Sabaha karşı uyandım Allah’a hamdü sena resullerine salatu selam olsun Gayb erlerine , Meleklere , Velilere , Ariflere , Erenlere ve Salih kullarına Selam olsun dedim Bana Salih kularından birisini göster diye dua ettim ve yattım )

Okudunuz mu?  Rüyada ayı ve köpeğin kovalaması

Sonra oradan başka bir yerde görüyorum kendimi bir tane 35 yaşlarında ortalama yüzünü hatırlamıyorum bir bayanın yanındayız biraz bir şeyler konuşuruz tam hatırlamıyorum sonra bayan bir şeyler yapıyor bir tane çiçeği alıyor okuyor yine bir şeyler yapıyor çiçek birde büyüyor sonra başka bir çiçeğe de aynısını yapıyor oda büyüyor bende nasıl yaptığını merak ediyorum ama sormuyorum masanın üstüne çiçek koyuyor lahana gibi fakat lahana değil üst Kısımı kahverengi çiçeğin telefondan bana resimler gösteriyor aynı mı bu çiçekler diyor evet diyorum bende sonra kalkıyoruz annemler ile pazarda satılan malların ne kadar pahalı olduğunu konuşuyorlar yürüyoruz Kuranı Kerim’den bahsediyor bir isim geçiyor Züleyha yada Zeliha da olabilir annemler de bana sen biliyorsun okumadın mı diye soruyorlar bende okudum diyorum bize bulanık yerlerden uzak durun her kıllığa girebilirler diyor , oturmak için bir yere yöneliyorum fakta başka yere doğru gidiyorum istemeyerek ve sekerek eski bir koltuğun yanına gidiyorum annem neden oraya oturmadın diyor bende Allah beni buraya getirdi diyorum koltuğun sünger kısmını açıyor arasına bakmaya başlıyorum okey taşı görüyorum kırmızı 12 fazla umursamıyorum biraz daha bakıyorum beyaz petece görüyorum rüyam bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva ağacı Görmek (imam nablusi)

Tohat
Adalete uygun islerde bulunmaya, hem haksızlığa izin vermeyerek hem de haksızlık yapmayarak hakkaniyetli bir yaşantı sürdürmeye özen göstermeye işaret eder.
İkinci rüyanın tabiri ise hayırlı olup bekar bir kimsenin kismetinin açılarak evlilik yoluna girmesine ve evlenmesine, hayırlı işlerde bulunmasına hayır görmeye, aynı zamanda kendine çeki düzen vererek yeni adımlar atabileceğine, yeni girişimlerde bulunabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

rüyada alim görmek, Rüyada alim görmek imam nablusi , ryada alim g

Bu kategoride yer alan Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Alim Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.