Anasayfa
18 Ocak 2024, 22:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Altın Görmek (imam nablusi)

Rüyada Altın Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ALTIN

Rüyada altın görmek, sağlığa ve umuda işarettir. Rüyada altın bilezik takmak, rüya sahibinin eline geçecek mirastır. Altın görmek, ferahlığa, rızka, salih amele, üzüntü ve kederin gitmesine, zevceye,

evlada, ilme, hidayete, altından yapılan süs eşy alarına delalet eder. Altın saymak: Kısa sürecek bir hastalığa, Altın bozdurmak: Üzüntüye, Altın bilezik: Şeref ve itibarınızın artmasına, Altın saat: Yapacağınız işlerde bazı suistimallere maruz kalacağınıza, Altın yüzük: Dostlarınızdan sitem işiteceğinize, Altın külçe: Dostlardan uzaklaşmaya, Altın yaldızlı kitap: Zor bir işi başaracağınıza, Birisinden altın almak: Saygın bir kişinin etkisi altında kalmaya,

Altın zincir: Çok gizli bir sırrınız olduğuna,

Üzerinize altın saçılması ise aslı olmayan kötü sözler işiteceğinize işarettir.

Altın görmeyi keder ve sıkıntıya yoranlar da vardır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Altın Görmek (imam nablusi)

rüyamm
selamun aleyküm kardesim..

hayirdir insAllah ben bugün rüyamda annemlerin mahallesindeki cadede arkadaşimla gidiyorum..orda iki kuyumcu var ben gecerken birden kuyumcadiyiz ve boynumda bir altin kolye noldugunu anlamadan yanimda bir kaç kisi var onlar aliyorlamis onu benim boynumda nasıl durduguna bakiyorlarmis..derken digerine gidiyorum…onu cikarip ona verecegim ve cikarmak için kafamdaki taci cikariyorum önce…sonra o kisi bana tacimi veriyor ama tacim altin olmus diyorum tsk ederim altin suyunami batirdiniz kimse konusmuyo bunlarin hepsini ben kendim icimden diyorum düsünerekten onlari…hayirdir insAllah eğer yorumlarsaniz çok sevinirim??? selametle


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Altın Görmek (imam nablusi)

@_gül_@
selamun aleykum.
nasip olursa bir kaç gün sonra ikinci kez anne olucam.
bir oğlum daha olucak ve adını haktan koyuyorum.
ama kafama takılan bir şey var rüyamda sağ koluma altın takılıydı ve bir tarafında ALLAH (c.c.) diğer tarafında MUHAMMED (s.a.v.) yazıyordu.
kime anlattıysam çocuğun adını değiştir dediler.
bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi lütfen kafam çok karıştı.

Okudunuz mu?  Rüyada ağızdan necaset çıkması

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Altın Görmek (imam nablusi)

Şema
rüyada altın görmek imam nablusi,
rüyada altın bilezik
görmek anlamı ve tabiri

RÜYADA ALTIN:
Rüyada altın görmek birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada altın ile ilgili herhangi bir şey görmek, maddi, manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğini gösterir Altın para, dedikodu demektir. Altınları yığılı bir şekilde gören kimse, birisiyle ilgili bir sırrı öğrenir. Bekar bir genç kız ya da erkek altın yüzük takarsa iyi bir evlilik yapar. Bir erkekten altın para, altın ziynet eşyası alırken gören bir kadın, gizli bir ilişkiye girişir. Ama bu durum muhakkak duyulacaktır..


Kayıtsız Üye
Slmnalykm rüyamda kartımın üstünde yuruyen altin zincir gördüm altının oldu diyorum ve partinin yürüyordu bende tekrar o altını alıyordum anlamı nedir acaba şimdiden tşk


arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde altın görmek ve bulmak hayırlıdır. Bazen kişi için kendisinde bazı yenilikleri keşfettiğine işaret eder. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda şelale gibi bir yerdeyim ama su yok yeşillik yok sanki mağara gibi ama etraf aydınlık ben kenarda duruyorum ve birisi erkek isimleri okumaya başlıyor hepsinin isminin okdunduğu zaman ellerini kaldırıp burdayım diyorlar ve bileklerine altın bilezik ya da takı setlerinden bileklik takıyorlar ben her takanı gördüğümde şaşırıyorum ve altın taktı günaha girdi diyorum ve çok şaşırıyorum haram işledi diyorum. Sizce nedeni ne olabilir ? Bu arada şu bilgiyide vermek istiyorum erkeklere uzağım ve sevmiyorum sürekli şanslı olduklarını günaha fazla girmediklerini düşünüyorum bunun etkisi var mıdır ?


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya hem kadın hemde erkekler için aynı derecede hayır olduğuna işaret eder. Belkide bu düşüncelerin için Allah tarafından sana bir uyarı olabilir. Kadın ve erkek farklı fıtrat ve özelliklerde yaratılmışlardır. Allah asla kullarına haksızlık etmez buna emin olman gerekir.

Okudunuz mu?  Rüyada Akik taşı Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm ben dün gece rüyamda annemin kolunda 20 tane falan bilezik gördüm bir kısmı burma bilezikti bir kısmı da ince dandik bilezik gibi ama onların üstünde birer tane çivi saplıydı ne anlama geliyor acaba


arifselim
Aleykum selam. Altın bilezikler, estetiğe, zerafete ve güzelliğe işarettir. Kendine bakmaya önem veren kimseye delalet eder ve hayırlıdır. Ancak çiviler ise acı ve sıkıntı anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok değerli altın buluyorum ve onu alıp amcama veriyorum Amcam değerini sorduğu zamn bir milyon sekizyuzbin değer biciyolardi ve bu duruma herkes sevinyodu anlamı nedir acaba


arifselim
Altın bulmak genellikle sıkıntıya ve daralmaya işaret eder. Rüyada altın bulmak, rüya sahibinin yaşadıkları nedeni ile karamsar ve umutsuz olacağına rivayet edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Evli, 50 yaşında bir bayanım. Rüyamda rahmetli annemi gördüm. Annem elini kuma sokmuş kumdan toplu halde birbirine düğümlenmiş altınları çıkartıp elime veriyordu. Bir tane bilezik kardeşine Verde borcunu ödesin dedi. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayır ve bereket manasında yorumlanır. Allah’ın izniyle ayrıca gerçekleşecek dilekleriniz parasal mevzularda olabileceği gibi manevi yaşamanızla da ilgili olabilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm,
Iki bucuk hafta önce Nisanlim benden ayrildi.
Dün Eski Nisanlimi ve onun Annesini Gördüm bir Dügün Gibi bir yerdeyiz tam olarak etrafi görmüyorum. Eski Nisanlimin annesi bana Hint Usulu Altin Eldiven Takiyor. Hani Beş parmagina Yüzük ve birde Bilekcesi varya ondan. Ve o Yüzüklerin üstünde Taş var Rengarenk Yeşil Kirmizi Mavi ve Sari. Bana O Alti olan Eldiven gibi Altini Takiyor ve Ben Şaşiriyorum ama bir türlü soramiyorum neden diye. Eski Nişanlim annesiyle Birşeyler Konusuyor ama ben duyamiyorum. Bu nedemek oluyor acaba Yorumlaya bilirmisiniz ? Şimdiden Cok Tesekür ederim.
Saygilar

Okudunuz mu?  Rüyada Atlamak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan onlarla ilgisi olması gerekmez. Ama senin açından hayırlıdır. Sıkıntılı günleri geride bırakacağına, mutlu olacağına ve yeni başlangıçlara tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm bugün kendimi bir süper markette gördüm kahveyi falan ucuzlatmışlar ikiser ikiser alim diyormusum kızımda yanimdaymis markette çekiliş varmış altın çıkıyormuş ben o altınları yerde bulmuşum kırmızı bir bezden dökülmüsler oda çalışana vermişim çeyrek yarim altınlar ve yüzük varmış bana hediye verçekmiş tesekkür niyetine sonra gözlerimi kapatmışım altın yüzüğü dilemişim kız bana gümüş bir yüzük vermi s findikkadar mavi bir tasi varmis turkuaz ben kiz gidince altin yüzükle degistirmisim o gümüs yüzügü ve yarim bir altinda alip gitmisim Arapça yazili hatta ceyrek almisim yalnislikl dönüp yarım almisim tekrar kamera var diye dikkat etmişim yakalanmiyim diye çıkıp gittim sonra bu rüyanın anlamı nedir şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Hem maddi hemde manevi açıdan güzel bir rüyadır. Maddi açıdan borç veya sıkıntılarını destek alarak gidereceğine işaret eder. Ayrıca manevi olarak rahatlamaya ve kendini geliştirmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda rahmetli dedemi gördüm çeyrek altın sayıyordu en fazla 10 kadardır gerçek hayatta kız bebeğim oldu ona niyetle birini verecek gibi oldu birileri gelince daha sonra vereceğini söyledi kimse yokken…
Buna benzer bir rüya da babaannem görüyor aynı gün dedem bankadan parasını çekmesini istiyor… Yorumlarsanız çok sevinirim Allah razı olsun


arifselim
Merhaba. Bu rüya en makbul olan yorumu, ters giden işlerin Allah’ın izniyle düzeleceğinin bir işareti olarak tabir edilir. Gelecek olan rızık, bereket ve işlerin açılması gibi hayırlı anlamlarda tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Altın Görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda ölen babaannemin üzerinde bir sürü altın takılar vardı bilezik küpe kolye ben babaannem ölürse bu küpe zannedersem istedim bana verin kimswye vermeyin dedim mear ediyorum yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu şekilde altın takıları ölünün üstünde görmek o ölen kimse için hayırlıdır. İyi bir durumda olmaya ve daha yüksek bir mertebeye çıkmaya işaret edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum, Bende rüyamda kurs gibi bir yerdeydim herkes birine altın takiyordu, yanimda eski bir arkadaşım vardı. Sıranın altında bir altın buldum gümüş renginde çeyrekti. Ben de emin olmadan takmak istemedim eve gidip anneme sordum o da bizim değil deyince sınıfa geri döndüm. Daha sonra bir evin bahçesine gittim. Ev çok güzel geldi gözüme duvarında dini yazılar vardı içinden kadınlar çıkınca bende uzaklaştım.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için kendi sorumluluğunda olmamasına rağmen bazı yüklerin altına girmesine ve bundan dolayı bedeller ödeyerek zarar edeceğine tabir edilir. Ayrıca hatalarını farkederek bunları telafi etmeye çalışacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Rüyamda karşılıksız çok sevdiğim erkek bana kırmızı kutunun içinde hediye altın getirip verdi ve ben almak istemiyodum en sonunda ısrarı sonucunda aldım. Yorumunuz için simdiden teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Sana verilen bu altın hediyeyi almamak canının sıkılacağı şeylerin olacağına işarettir. Hediyeyi kabul etmek ise seni sıkıntılarından kurtaracak güzel gelişmelerin olacağına bir işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar,
Ruyamda okyanus kenarindayim. Elimi kuma attigimda buyuk beyaz tasli bir yuzuk farkediyorum. Saklamak amacli gomulup orada unutuldugunu düşünüyorum. Sonra kumun neresine dokunsam bir mucevher cikiyor. Kumun içinden birsuru saat, yuzuk ve zincirler buldum. Bir cogu altindi. Bir canta dolusu topladim. Bu rüya ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş böceği Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüya sahibine ön ayak olacak olan birisi vesilesi ile büyük başarılar elde edeceğine ve bir düzen tutturarak hayatını düzene sokacağına işaret olarak tabir edilir. Ayrıca müjdeli haber almak olarak da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


eyupakyuz
Hocam hayırlı sabahlar

Ben bugün rüyamda aile ortamında babamın yurt dışından gelen amca oğlundan 120 gram altın borç istedi
Sordum neden istiyosun kardeşinizi evlendircez yada ben öyle anlamak istiyodum yorumlarsanız sevinirim.

Teşekkürler;


arifselim
Hayırlı günler. Borç istenmesi iyi değildir. Rüyada borç isteyen kişinin kendisini çok zor duruma düşüreceğine, sıkılacağına ve çevresinde de olumsuzluklar yaşayarak düşmanlarını sevindireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Banka gibi bir yerdeyim sıra bekliyorum ve benim gibi 4-5 kişi daha var hatırladığım kadarıyla hepsi erkek. Bir ben bayanım. Hepimiz büyük heyecanla bir oraya bir buraya yürüyerek sıramızı bekliyoruz. Bir sıra numarası var sanıyorum hepimizin elinde. Ben onlardan sora geliyorum oraya. Ama biraz sora gişedeki bir bayan numarasının sonu 51 ile biten kişi kim? Şanslı kişi o dedi. Ben de benim numaram dedim. Elindeki benim olan zarfı açtı (beyaz zarf) içinden kağıtlarla ayrıca çeyrek altının büyüğü yarım altın çıktı. Zarfın içinden çıkarttı bana gösterdi. Güya bana teslim etmesi için yapması gereken işlemler varmış beklemem gerekiyormuş onu anlıyorum bekletilmemden ve hareketlerinden. Sonrasında Ya uyandım ya da orda bitti hatırladıklarım bunlar. Hayırlara çıksın inşAllah.
Şimdiden teşekkürler…


arifselim
Bu anlamı güzel olan bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin iş veya maddi hayatında içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulacağına, eğer bir iş ile meşgul ise daha iyi bir konuma yükseleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Anahtar Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda evimde, elimde bir çuvalın 4 te 1’i dolu şekilde altın var. Yarım altın şeklinde altinlar.
Biryerden bana gelmiş veya miras kalmış gibi hissediyorum.Emin değilim. Sonra kapı komşum benden çok istemiş, söz vermişim ona bir poşet gönderiyorum kendim çuvaldan ayırıyorum, eşimede diyorum 10 bin tl civarında gonderdim az değil.


arifselim
Parasal anlamda gerçekleşecek olan arzularına, dilek ve isteklerine kavuşacağına işaret eder. Eğer rüyayı gören kimse hasta ise iyileşmesine, huzur bulmasına ve maddi manevi olarak iyi bir duruma gelmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sülalecek rahmetli dedemin evindeyiz altın arıyoruz.Ben düşünüyorum nerde olabilir diye diğerleri arıyor, bir posete vuruyorlar bu mu diye, ya diyorum orda olur mu? Yani olmaz. Yengemde bir yanda yemek yapıyor.


arifselim
Bizim anladığımız kadarıyla Bu rüya berrak olmayan bir rüyadır. Genel olarak arzu ve isteklere kavuşmak için verilen mücadele ve emeklere işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a rüyamda dağın üstünden kayalar yuvarlanıp önüme düşüyor birisi kayaları fırça ve su ile yıkıyor kayalar yıkandıktan sonra altın olduğunu anlıyoruz tabi o kayalar düşerken ses ile birlikte korku ve üstümüze düşmesin diye de endişe oluyor hyrl geceler


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin Çok değerli ve çok kıymetli bir tanıdığının kurtulamayacağı bir hastalığa yakalanmasına ve bu yüzden çevresindekilerini üzeceğine alamet olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Dun bir rüya gördüm yorumlarsaniz sevinirim. Ruyamda geceydi ve ben bir kızı öldürmüş cesedini saklamisim kiz etrafi tarafindan çok sevilen ahlakli bir genc kizmis ve evliymis. Kizin resmini görüyorum rüyamda. Kizi yanlislikla itmisim dusup basini vurmus ve olmus bende cesedi saklamisim. Sonrasinda bir akrabagmizin oglu evlendi yeni onun gelinine bilezik borcum varmis 8 tane falan 2 tane bilezik yaptırıyorum borcumu kapatmak için geri kalaninida kartla odeyim falan diyordum. Ablam odaya gidip para getireyim diyor ama ben engel oluyorum ölü kızı gorur diye. Kartla odemek istiyorum. Sonra gelinin kolundaki bilezikleri gördüm 10 tane falan vardi baya bilezik birde altindan bir zinciri vardi sonra uyandim. Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Ağız Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin maddi, iş veya alışverişinde çok büyük hatalar yapacağına, kaybedeceğine ve bundan dolayı sorunlar yaşayarak sıkıntılara gireceğine işaret olarak tabir edilir. Öldürmek tersi ile ve hayırlı olarak açıklansa da bir kızı öldürmek hayırlı kabul edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda elimle nereye dokunsam altın oluyor duvara dokunuyorum oda altın oluyor nedir acaba hikmeti …
Normal hayatta rızkım azdır bir işe girsem o iş kazanıyosa ben girince kazanç durur o kadar diyeyim.


Tohat
Maddi ve manevi olarak tanımlanan ve her iki durumda da meydana gelebilecek durumları ifade eden rüyada dilediğiniz ve istediğiniz her ne varsa gerçekleşecek, maddi kazançlar elde edip işlerinizi yoluna koyacak aile hayatınızda mutlu olacaksınız şeklinde hayırlı bir rüyadır. Allah en isini bilir elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda sarı naylon bir ipe baglamis birkac altın halka goruyorum. Ve onu kolye niyetine boynuma asiyorum. Sari ipin altin mi naylon mu oldugu arasinda kararsizim ama halkalar kesin altin. Hikmeti nedir ?


Tohat
Merhaba. İki şekilde ifade edilir. Tanıdığınız ve çevrenizde olan bir kimsenin yardıma olan ihtiyacına karşılık verecek destek göstereceksiniz. İkinci tabirinde de parasal sıkıntınız varsa oluşacak maddi ferahlık ile bu durum bertaraf olacak sıkıntıyı atlatacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayran içmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum 2 aylık hamileyim ve son bir haftadır rüyamda altinlarla paralarla uğraşıyorum dün gecede kolumda altın bilezik vardı kayinbabam istiyordu borcumuz var ver diyordu ben veremem bu bana rahmetli babamdan hatıra diyordum o da ustelemiyordu. Hayırdır inşAllah yorumlarsaniz sevinirim. Hayırlı günler


Tohat
ve aleyküm selam. Altın bilezik mala, bol paraya ve size kalacak mirasa delalet eder. Rüyanızın tabiri maddi kazanca sahip olmanızla alakalıdır. Hayatınızın ilerleyen dönemlerinde zengin bir kişi olarak devam edebilirsiniz. En iyisini tabiki Allah daha iyi bilir.


Kayıtsız Üye
s.a rüyamda tanidigim birinin evinde çokça tarihi eser küçük altin vardı bende çok miktarda tanidigimin altinini caldim sonra pisman oldum burakmaya karar verdim birakamadim uyandim.
ilginiz için
teşekürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Hırsızlık bazı rüyalarda olumsuz karşılansa da sizin bu rüyanızda hayırlı olarak tabir edilir. Altın çalmak hayallerinizin gerçekleşeceği ve okuyorsanız ya da çalışıyorsanız atacağınız adımların sonucunun hakkınızda hayırlı olacağına delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir elbette.


çınar
Hayırlı akşamlar abim rüyasında dağda gezerken bir prensesin mezarını bulmuş mezarı açmış içine girmiş mezardan altın yelek ve taç bulmuş altın yeleği üstüne giymiş üstüne cesedine giymiş polisler görmesin diyormus bir arkadaşı ile satmaya gidiyorlar mis uyanmış rüyayı yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Hayırlı akşamlar. Emek verdikten ve zorluklara göğüs gerdikten sonra kazanacağınız mükafatlara, elde edeceğiniz rahatlık ve mutluluğa delalet eder. Hem maddi hem de manevi yöne işaret eden hayırlı bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


nrs6
Hayırlı Akşamlar hocam,
Ben rüyamda kendi düğünümün olduğunu gördüm. ama düğün mekanını kalabalığı ve damadı görmedim. yalnızca kendi düğünüm olduğunu ve takılan takıların bir torbaya konduğunu gördüm. epey altın takılmıştı. daha sonra teyzem aldı torbayı muhafaza etmek için. aynı gün de başkasının düğünü varmış ona takmak için içinden altın bir bilezik çıkardı eliyle büktü bileziği avuç içine koydu ve o düğüne takmak için götürdü. Hocam rüyadan çok etkilendiğim için yazma ihtiyacı hissettim. Yorumlarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada asansör görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya hayırlara İşaret eder. Bekar ise iyi bir evliliğe, evli ise eşi tarafından el üstünde tutulmaya tabir edilir. Çevresinin geniş olmasına, sevilmesine ve takdir görmek gibi güzel anlamları olan rüyalardandır. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Meyra
Rüyamda denizdeyim,bir sahilde,bir aşk şarkısı çalıyor ,ayrıldığım eşimi sal ile denize açılacakken görüyorum sala binip kendisiyle konuşmaya çalışıyorum arka tarafından,o ise salın yelkenleriyle ve etrafta yüzen kadınlarla ilgileniyor bana bakmıyor bile,duymuyor görmüyor gibi,içimden kızıp gidiyorum..giderken sağ elimin avucunda sımsıkı bir şey tuttuğumu farkediyorum,açıp bakıyorum 3 tane büyükçe yarımlık gibi altın ve bir kaç minik bozuk para olduğunu farkediyorum.
tekrar avucumu kapatıp giderken ,bir kitapdan çıkmış kuran sayfasını görüyorum yüksekçe bir yerde onu alıp kitap arasına kaybolmasın diye geri koyuyorum.sahilden çıkacakken genç ama manyak bir delikanlı önümü kesip benimle dans etmeye çalışıyor beni yanda ki uçuruma sallayıp sallayıp geri çekiyor.kardeşime onu durdurmazsan düşeceğim bir şey yap diye sesleniyorum.düşünce elimde ki altınların kaybolmasından endişeleniyorum.çıkınca bir polis arabanın içinde sıkıştırılmış insanlar görüyorum , eşim,o manyak çocuk, beni tehdit eden bir iki kişi…orada uyandım.kulağımda hala o şarkının tınısı vardı…
şarkının sözlerinde ise ,kimsenin bilmediği bir şey olduğu, sevdiğinin zulmüne çektiği acıya rağmen onu yinede hep seveceğini ,cehennemde bile zulmetsede bundan vazgeçmeyeceğini ifade eden sözler vardı..uyanınca etrafı dinledim bir yerden mi geliyor ses ,diye.şarkı ve elimde ki altınlar çok canlıydı rüyamda.


Tohat
Hayırlı günler. Ufku geniş bir insan olmanın yanı sıra hayata karşı direnişinin kırılmasına müsaade etmeyen bir iç özelliğine sahip olduğuna, yeni yeni fark edip kullanmaya çalışacağın bir yeteneğe sahip olduğuna, var olan ve geçmiş olan sorunların bunun gerisinde kalabileceğine delalet eder. Hayatına olumlu anlamda şekil vererek neşe ve huzur içinde olacağın gibi kendini güvende de hissedebileceğin günler yaşayacaksın. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Kesilmesi Görmek

Kayıtsız Üye
Selam aleyküm ben rüyamda biyerden kaynanamlara gidiyorum ve kaynakların hemen merdivenin üstünde çok altın takılar var ve ben kaynanamla diyorum neden sen bu altınları bana vermiyorsun düğünlerde takayım oda bana sahte olduğunu söylüyor ve ben daha içeri girmeden kaynanam ve kayınbabam tartışıyorlar mahkeme yine ertelendi diyorlar ve ben içeri girince lafı değiştiriyorlar ve bı bakıyorum ceza evinde olan eşim öteki odada yemek yiyor bende o anda görüyorum eşimin ceza evinden çıktığını ve bu Arada gerçektende eşim ceza evinde lütfen bana anlamını söyler misiniz şimdiden teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Sahte altının bir değil bir kaç tabiri mevcuttur. Buna göre sahte altın göründüğü gibi olmayan insanlara veya dünya hayatına ya da gördüğün altın miktarınca para sahibi olmaya, borçlarını kapatmaya parasal sıkıntı görmemeye işaret eder. Eşinin hapisten çıkması ise isteğinin bu yönde olmasının yansıması olarak kabul gördüğü gibi gerçekte de özgürlüğüne kavuşacağı manasındadır. Allah hakkıyla bilendir.


rüyada çeyrek altın görmek imam nablusi, rüyada altın görmek imam nablusi, rüyada altın bilezik görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Altın Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Altın Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.