Anasayfa
17 Ağustos 2021, 2:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski sevgili görmek

Rüyada eski sevgili görmek

Kayıtsız Üye
3 ay önce ayrıldığım sevgilimi gördüm. Şuan askerde. Rüyamda da askerden gelmişti ve buluştuk bana facebook hesabımı kapatırsam barışabileceğimizi söyledi sonra da oynamaya başladı yanımda otururken. İstiharede yaptım ama genelde hatırlayamadım rüyalarımı ama onun bana dönceğini düşünüyorum bazen rüyamda da hep gelince barıştığımızı görüyodum.
Başka bir günde yine rüyamda barışmıştık annem babam dedem vardı onlara nasıl söylicem diye düşünüyodum ne anlama geliyor bu rüyalar


arifselim
Selamun aleykum. Eski sevgiliyi görmenin yorumu, onunla ilgili olmasa da senin için hayırlı gelişmelere ve müjdeli haberler almaya yorumlanmıştır. İstiharede en önemli işaret insanın içine gelen huzur yada huzursuzluk hissidir. Bu his en açık işaret olur. Sürekli benzer rüyalar görmek genellikle bilinçaltı olan düşüncelerden dolayıdır. Herşeyin en doğrusunu ancak Allah bilir.


Yanıt: Rüyada eski sevgili görmek

Ecrinim
<
nasıl bir cevap nasıl bir zihniyet bu ya? flört ne zamandır yasak?

>
”insan bilmediği şeyin düşmanıdır”
kardeşim verdiğin bu yanıttan İslam dininin flörte bakış açısını,bu konudaki kuralları bilmediğin anlaşılıyor ama bilmemek ayıp değil , bilmediğimiz hususları ısrarla savunmak bizi delalete sürükler Allah c.c. muhafaza..

emri bil-maruf nehyi anil-münker gereğince sana bir kardeş olarak tavsiyem bu konuyu araştırıp öğrenmen..


Soru: Rüyada eski sevgili görmek

DZALBAY

Flört,İnsanlar yaratılıp,dinler tebliğ edildiğinden beri yasak…İşine gelirse kardeşim…

Sen,kuralları ve dini,çağa göre yaşayanlardansan eğer,yanlış forumdasın,bunu da bil…

Öğrenmek geç bile olsa,bir erdemdir.Niyetin buysa,buyur sen sor,biz cevaplayalım.Niyetin başkaysa,ne bizi yor,ne de kendini…


Kayıtsız Üye
Benim gördüğüm rüya şöyle eskiden benim onu karşılıksız sevdiğim bir çocuk vardı adı salih olan bu çocuk ve ben okuldayız ve ben numaradana başımın fena halde döndüğünü söylüyorum. en yakın arkadaşım ve fen öğretmenim bu duruma çok endişeleniyorlar ve beni doktora götürmek istiyorlar. bu sırada eski sevdiğim önünde bir sıra bu sıraya yüzünü koymuş ölece duruyor.ve fen öğretmenim ve en yakın arkadaşım ısrarala eski sevdiğime bana çiçek almasını söylüyorlar bunun bana mutluluk vereceğini söylüyorlar ama sevdiğim çocuk bunu istemiyor, başını bir sağa bir sola çevirerek hayır almama anlamında tepki veriyor. bense hala başım dönüyor numarasaı yapıyorum… sonra rüyam bitti anlamını çok merak ediyorum Allah rızası için en kısa zamanda yorumlayın lütfen… eğer Allah’ı seviyorsanız en kısa zamanda yorumlayın…

Okudunuz mu?  Rüyada Erkek Çocuk görmek (İmam Nablusi)

nuhoğlu
Selâmun Aleykum !
Bu rüyâ şeytânî. O nedenle yorum yapma/yaptırma zahmetine girmeyiniz. Şeytânî rüyâ uyku sırasında şeytânın o kişiyi aldatmasıdır. Kişi uyandıktan sonra o rüyâ ile meşgul olmamalıdır. Zîrâ içi yalan doludur. Onun şerrinden ALLAH (cc)’a sığınırız.
Nuhoğlu


Muhasibi
Rüyada eski sevgili’yi görmek ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.
Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır.

Not:Ne kadar gerçektir bilemiyorum…Rüyalarla amel edilmez…


Kayıtsız Üye
Kimsenin kimseyi günahkar ilan ettiği yok kardeşim. Kardeşler flörtün caiz olmadığını dile getirmiş kardeş. Hatasız kul elbette ki yoktur ama hatayı söylemek de emri bil-maruf nehyi anil-münkerin gerekliliğidir kardeş.

Rüya üç çeşittir.
1) İlahi rüya mutlaka bir mesaj verir ve genellikle tekrar eder.
2) Şeytani rüya insan besmelesiz dualarını okumadan yatarsa şeytan ona farklı şekillerde görünür.
3) Gündelik işlerden dolayı çok düşünülen olay yada kişiler rüyada görülebilir.

Yukarıdakilerden sadece ilahi olan rüyalar yoruma tabi tutulabilir.


Kayıtsız Üye
Uzun zamandır rüyamda görmüyordum sabah namazından sonra gördüm sevmediğim Bi kız vardı onu gördüm ilk aramızda tartıştık herşey senin yüzünden oldu falan diyorum o da yanımıza geldi geçiyordu tuttum kolundan başka odaya götürdüm konuşmaya başladım öpmeye başladı sonra sarıldı güzel cümleler söyledi barışmak için sonrada sende emine gibisin çok ağladın benim için Dedi emine kim dedim öncelerden Dedi ama sana dönme sebebim ilk sevgilinim senin o yüzden Dedi. Sonra Nasıl oldu bilmiyorum köy arabasına binip Ağrı’ya gittik daglAr hep yeşillikti ama heryer çiçekti rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyatü Suresini Okumak

 


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kişinin bilinçaltı ve iç dünyası ile tabir edilir ve rüya sahibinin o kimseyi tamamıyla unutamadığı ve onu zaman zaman da olsa düşündüğü ve anılarında yaşattığı şeklinde yorumlanır. Bundan başka özel bir yorum çıkaramayız. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda internete giriyordum sonra eski sevgilimin fotoğrafları karşıma çıktı bir kızla fotoğraflar paylaşmıştı. Sanırım sevgilisi ve ben bu duruma çok üzüldüm sonra uyandım tekrar dalmışım bu sefer eski sevgilimle barışıyordum konuşuyoduk ama hatırlamıyorum tam olarak bana gülüyordu falan böyle iki rüya gördüm.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan onu hala unutmadığına ve geçmişten kalan bazı şeylerin izlerinin hala silinmediğine işaret eder. Bunun dışında başka özel bir şekilde tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


xtend
Merhaba, Öncelikle selamun aleyküm. Ben eski sevgilimi ayrıldığımızdan beri rüyamda görüyorum. Kalbini’de kırmadım o benim kalbimi kırdı, Helalleştik birbirimize Haklarımızı helal ettik. Fakat rüyalar hala devam ediyor. Kötü rüyalar sabah uyandığımda kalbimde kötü bir his oluyor, nedeni ne olabilir yardım ederseniz mutlu olurum. Allah razı olsun


arifselim
Merhaba. Onu sık sık rüyanda görmen normaldir. Özellikle de duygusal süreçlerden geçen insanlar etkisinde kalarak benzeri çok fazla rüyalar görebilirler. Uyumadan çnce 7 defa ayetel kürsi oku ve uyu. Uyandığında da fatiha suresi le felak ve nas sureleri okumanı tavsiye ederim.


Kayıtsız Üye
hayırlı günler. gece rüyamda sevmediğim hayatta görüşmeyeceğim bir okul arkadaşımı gördüm (kız) aynı evde kalıyormuşuz annesiyle geliyor eve hoşgeldinzi diyorum yüzüme bile bakmayıp içeri geçiyorlar. sonra ben yemek yapıyorum. bunların aldığı malzemelerden kullanarak sonra kız gelip yemeğin hepsini önümden alıp bizim malzemelerimiz le yaptın bizim yemeğimiz falan diyor. başlıyorum kızı dövmeye. bunun anlamı nedir acaba. şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Fındık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Öncelikle hayatta etkilendiğin olayların bir şekilde rüyana yansıması demektir. Bir diğer yoruma göre ise, o kişi ile barışmaya vede aranızdaki sorunların biterek iyi anlaşacağınıza tabir edilir. Herşeyi hakkkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada benden ayrılan erkek arkadaşımı ve babamı gördüm. Büyük bir servis aracıyla Bursaya gidiyorlardı. Aracı babam sürüyordu yanında da eski erkek arkadaşım oturuyordu. Arkada da kuzenlerim oturuyordu. Babama nasıl biri dedim. O da iyi efendi dedi. Rüyamı yorumlar mısınız?


arifselim
Bu rüyan senin şu anki hayat akışına dair sadece bir işarettir. Yaşadıkların ve etkilendiklerinin bir şekilde sadece rüyana yansımasıdır. Bunun dışında da özel bir yorumu olduğunu bilmiyoruz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
bi haksızlık hatta iftira yüzünden ilişkimi bitirdim. yaklaşık 5 gündür.
bugün sabaha karşı da ayrılmış olduğum insan beni arıyordu açtığım zaman bana ayrılıkla ilgili bir şey söyledi konuşmaya bahane arıyordu belliydi ben kısa konuşuyordum, müzikli bir ortamdaydı görüntülüye geçtik etrafı gösteriyordu bilerek bana hiçbir şey söylemedim, sonra bana babasının geliceğini vs sonra da eve gideceklerini söyledi yani haber veriyordu bariz. ben d anladım dedim sadece. en son bana ben bırakmam seni dedi iki defa falan. kapattık telefonu. Allah’ın adaleti işte dedim içimden sonra ..psikolojik mi bu rüyalar


arifselim
Evet kardeşim bu rüya psikolojik bir rüyadır. Çünkü insanın yaşadığı yoğun duygular döneminde bu tür rüyaları görmesi çok normaldir. Yinede Allah’tan hayırlısını ve güzelini dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Eski sevgilim rüyamda evime yakın bir yerde calismaya başlamış bende çok tedirgin ve huzursuz oluyorum. Derken pazarda karşılaşıyoruz sözde beni tehdit ediyor sevgilim oldugunu Ailene anlatacagini söylüyor bende kızıyorum arkadaşımı ve Kızkardeşim elinden tutup al sana ailem söyle korkmuyorum diyorum ama.husursuzum yine babam abilerim le tehdit ediyor derken pazarda kavga çıkıyor o arada kargaşa çıkıyor babamla çocuk konuşacak diye korkudan Ağlıyorum . Kafam çok karışık bir yıl olmuş neden bu rüya anlam veremedim

Okudunuz mu?  Rüyada Eşinin Başkasıyla Evli Olduğunu Görmek

arifselim
Eski sevgili ile tartışmak, kavga etmek veya sorun yaşadığını görmek izdivaç yapmak demektir. Gören kişi eğer hala bekar ise, çok mutlu olacağı bir evlilik yapacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


eminee
Hayırlı günler.. Ben dün rüyamda eski sevgilimi gördüm hava çok soguktu dağ gibi bir yerdeydik ablam kız kardeşim ve eski sevgilimin erkek kuzeni de vardı. Motosikletin yanında oturma yeri vardı Oray’a oturmuş gidiyorduk ben çok üşümüştüm bana üşüdün mü diye sordu ve ben titriyordum elimi tuttu ısıtmaya başladı. Onların evine gittik oturuyorduk annesi birden odaya girdi ablama kız kardeşime sarıldı bana sıkıca sarıldı yanağımdan öptü bende elini öpüyordum.eski sevgilim soba yakıyordu sonra yemek yiyorduk..yorumlarsanız mutlu olurum.


arifselim
Hayırlı günler. Hala bekar olan kimseler için bir görüşe göre tekrar barışmaya ve hayırlı bir evlilik yapmaya işaret eder. Bir görüşe göre ise, hayatında yeni bir sayfa açarak mutlu olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda eski sevgilimle yakın bir arkadaşını el ele kalabalık bir ortamda gördüm sonra o hemen yanıma gelip açıklamaya başladı (zaten o kızı gerçekte kıskanıyorum o yüzden mi gördüm diye de düsündüm çünkü ihtimal yok ama kafama taktım bir kere diyeyim) ben de sinirlenip ona tokat attım. eski sevgilimle ayrıl barış şeklinde biraz sıkıntılı bir ilişkimiz var. dün de telefondan mesaşlaştıgımızı gördüm ama ne konuştuk bilmiyorum


arifselim
Bu rüyalar tamamen bir duygu yoğunluğundan ve psikolojik rüyalar olarak açıklanabilir. Çünkü bu yaşananlar çok farklı şekillerde de olsa rüyaya yansıyabilir. En doğrusu ancak Allah’a havale etmek ve hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilimi gördüm onunla
konusuyordum bunu haketmedim ben biraz dinleseydin keşke dedi.Yanında ona verdiğim tüm hediyeler vardı sadece bir tanesini bn vermemistim o da uçurtma idi duruyordu köşede

Okudunuz mu?  Rüyada Felak suresini ezberlemek

arifselim
Geçmişin etkisinde hala kaldığına ve eski günleri unutmadığına işaret eder. Eski sevgiliyi bu şekilde görmek bazen yaşananlardan dolayı hissedilen pişmanlığın rüyaya bir yansıması gibi kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam Merhaba. Dün sabah namazını kilip tekrar uyuduğumda eski erkek arkadaşımı babasıyla beraber rüyamda gördüm bir evim içinde bende sokakta onlara bakiyodum daha sonra o sokaktan bir daha geçince apartmandan polislerle çıktığını ve agladigini gördüm ve ona sadece uzaktan baktım ve bu çocuk idda oynayan zina yapan ve yalan soyleyen birisi hayatımdan onu çıkarali çok oldu bu rüyayı görme sebebim nedir

Hocam bu rüyanın ardından üstüne Tekrar sabah namazından sonra onu gördüm bu sefer berber bir masada oturuyoduk saçlarımı seviyodu ben engel oluyodum bu ne demektir ne konuda dikkatli olmam gerekir


arifselim
Merhaba. Bu rüya senin için dikkatli olman için bir uyarı ve o kimse için olumlu değildir. Çoğunlukla benzeri rüyaların pek anlam ve yorumu yoktur ve illa bir mana beklenmemelidir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda bir yılı gik ayrı olduğum sevgiliyi gördüm telefonum onda kalmış bana başka bir telefondan ulaşıyor mesajla bence gelip almalısın diyor böyle hala birlikteymişiz gibiydi rüyada ne demektir acaba


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bir haber almak manasında kabul edilir. O kişi ile ilgili olması gerekmez ama beklediğin bir haber alarak sevineceğine tabir edilebilir. Yinede bu sonuçta bir rüyadır ve kesin bir mana veremeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum gerçek hayatta görüştüğüm biri vardı bı sene önce beni terkedip hayata küstürdü rüyamda onla konuşuyordum telefonda pişman gibiydi ve o bana bir mesaj çekmişti mesajda söyle yazıyordu :ALLAH zaten bana vuracak yazıyordu anlamını çok merak ettim yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya eski sevgili ile yorumlanmaz. Ancak senin açından yeni bir sayfa açarak geçmişi unutmaya ve huzur bulmaya işaret eder. Bir çok zaman ise bu tür rüyalar bilinçaltı düşüncelerden kaynaklanır ve tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyada görüştüğüm insanı gördüm.. gördüğümden de emin değilim..bir tişörte besmele-i şerifi yazıyor..annem bunu kim yazdı diyor ona bakarak ismini söylüyorum..görüştüğüm kişi olduğu için ismini söylerken haya ediyorum.. yüz olarak o değil sanki.. ama onun ismi..hem o hem o değil..sonra sadece baş ve işaret parmaklarımızı üst üste koyup hangimizin parmakları daha uzun diye bakıyoruz..pek bir fark görmüyoruz


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya zihnini meşgul eden şeyin rüyana girmesidir. Emin olamamaya, kararsız kalmaya ve bir sonuç elde etmek istenmesine işaret olarak tabir edilebilir. Bu tür rüyalar kişinin durumuna göre yorumlanırsa daha doğru olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam ben bir rüyamı sizle paylaşmak istiyorum çünkü çok etkilendim gerçek gibiydi. Rüyamda büyük bir iş merkezi gibi bir alanda hem eşim hemde eski sevgilim ayrı ayrı alanlarda çalışıyorlar. Bende oraya gidiyorum ve bir arkadaşım eski sevgilimin orda olduğunu dikkat etmemi söylüyor. Ben iş merkezinin içinde arkadaşımla yürürken eski sevgilimi görüyorum sakalları çok dikkatimi çekiyor uzun ve gür bir şekilde. Sonra beni görünce bir anda sakalları kısalıyor arkadaşım bana bak gördün mü noldu diyor şaşkın haldeyiz ikimide. Sonra konuşmak için yan yana geldiğimizi görüyorum bağdaş kurup yerde karşılıklı oturuyoruz eski sevgilimle. Bana hesap soruyor neden evlendin niye bana bunu yaptın diyor seni seviyorum diyor bende Sen beni çok üzdün ağlattın falan diyorum. Ağlıyor gözlerinde yaş görüyorum üzülüyorum bende. Sonra bana diyor ki çocuğun olana kadar seni görmem lazım çünkü çocuğun olursa senden tamamen ümidimi keseceğim. Tam burda uyandım korkmuş bir şekilde.

Okudunuz mu?  Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bizim görüşümüze göre böyle bir rüya sadece ve sadece geçmişten kalan izlerin hala kapanmadığına, bazı şeylerin unutulmadığına ve bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir şekilde rüyaya yansıması anlamındadır. Hiç üstünde durma ve önemseme. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda eski sevgilim bana mesaj atıyordu benim sevdiğim var ona mesaj at ve deki ben artık Yusuf’u sevmiyorum diye bende cevap vermek istemiyordum sonra diyoduki şaka yaptım benim sevgilim yok diye senle konuşmak için mesaj attım sizce ne olabilir

Hocam ben uyumadan Allah’ımdan eski sevgilimle ilgili hayırlı bir dua nasip ettim ve akşam uyurken rüyamada eski sevgilim askere gitmişti bir asker orduyla gelmişti en öndeydi ve ben bir beni görmesin diye saklanıyordum önünde bir çantası vardı ve gözyaşlarını siliyordu bende diyodumki şimdi ailesi vardır bana ihtiyacı yoktur diyodum lütfen yorumlayın lütfen


arifselim
Eski sevgilinin mesaj atması genellikle bilinçaltıdır ve yorumu yoktur. Bir diğer görüşe göre ise beklediğin bir haberi alarak mutlu olacağın anlamında yorumlanır.

Eski sevgili düşünülerek edilen duadan sonra onu görmek ancak o düşüncelerin rüyaya bir yansımasıdır. Maalesef başka da bir yorumu olduğunu bilmiyoruz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Candeha
Selamın Aleyküm; rüyamda aynı mekan içerisinde bulunduğum eski kız arkadaşımı 3 tanımadığım erkekle otururken görüyorum, sanırım bende karşılarında bir masada oturuyorum. Bu rüyanın hikmeti nedir yardımcı olurmusunuz ?


arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyaları yorumlamıyoruz çünkü bunlar sıradan ve bilinçaltına yerleşen anlamı ve yorumu olmayan rüyalardan kabul edilir. Sadece Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilimle sokakta yürüyorduk. Sanki bir yere yetişecek gibi ya da halletmemiz gereken bir iş varmış gibi acele acele bir koşuşturma içerisindeydik. Trafik lambalarının yanında durup yeşil ışığın yanmasını beklerken bana döndü konuşuyordu ama ne konuştuğunu hatırlamıyorum sanki rüyam sessiz gibiydi hiç konuşma hatırlamıyorum. Bana döndüğünde içimde ne kadar kısa dedim boyu çok kısa geldi bana rüyada. kendisi normalde benden 10 cm falan uzun ama rüyada benden kısa geldi. Hatte boy ve en olarak da küçülmüş gibiydi. Bu ne anlama geliyor?

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya iyi olarak kabul edilmez. Genel olarak rüya sahibi için huzurunun ve ağız tadının kaçmasına neden olacak olumsuz ve kötü olaylarla karşılaşacağına işaret olarak tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye

Başka bir rüyamda ise bana hediye almıştı güzel bir paketin içinde çikolata ve çiçekler. ama ben paketi sinirli bir şekilde açıp hediyeyi beğenmedim çünkü ayrıldığı için çok kızgındım niye kendi gelmiyor da hediye gönderiyor diye.


arifselim
Bu rüyalar gösteriyor ki gerçekten çok yoğun bir duygusal süreçten geçiyorsun. Ve insan bu dönemlerde böyle rüyaları sık sık görmesi normaldir. En makbul açıklaması da etkisinde kaldığın olayların rüyalarına bir şekilde yansımasından dolayıdır. Bunları düşünmemeli ve önemsememelisin. Hayatında yeni bir sayfa aç ve Allah’tan sadece hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada eski sevgilim eski sevgilisiyle çıkıyordu. Bende fotoğraflarını görüyordum ona diyordum zaten onun için beni bıraktın baban diyordu hayır sen bana yalan söyledin o yüzden gittim yoksa gitmezdim diye bende diyordum bana geri döneceksin biliyorum sizce nenolabilir gerçek gibiydi.


arifselim
Gerçek gibi hissetmek normaldir çünkü çok etkilendiğin bir şeyi rüyanda gördüğünde bunu adeta gerçek gibi yaşarsın. Ancak ne var ki eski sevgiliyi bu şekilde görmenin vereceği özel bir işareti yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bizim okuldaydık eski sevgilim benim arkadaşlarım onun arkadaşları vardı biz sıradaydık ve o benim karşıma geldi sonra gözgüze geldik ve güldü bana ve sarıldı sonra bana seni birgün dövdüm mü? Yada küfür ettim mi dedi bende yok dedim sonra çok sıcak oldu ikimizde terledik sonra hemen uzaklaştık sonra da sınıfa geçtik bitane çok güzel kız vardı sınıfta ona bakmasını istemiyordum yanıma çağırıyordum geliyordu sonra elini tutturuyordum sonrada bırakıyordum hemen yanındaydı rüyada ayrıydık fakat gene yakınlaşıyorduk sonra hemen çekiyorduk kendimizi. Sizce ne olabilir ama sarılıyorduk hep. Rüyada bile o huzuru heyecanı hissetim

Okudunuz mu?  Rüyada evin betonunun yıkılması

arifselim
İnsanın çok yoğun bir duygusallık döneminden geçtiğinde benzeri rüyaları görmesi normaldir ve çok özel manada yorumlanmaz. Çünkü görülen rüyaların çoğu bu neden dolayı görülebilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda önce evimin yandığı haberini aldım. Ama nasıl aldığımı hatırlamıyorum. Aradan bir süre geçtikten sonra yakın bir arkadaşımla bir alışveriş merkezine gidiyoruz. Biz oradayken eski sevgilim ve yeni sevgilisi geldi. Bunlar konuşurken arkadaşım ve ben yanlarına gittik. Kız birden ayağa kalktı, ben oturması için ona dokundum ve ben de yanlarına oturdum. Kız, eski sevgilime yaşadıkları bir şeyleri söyledi ve tartışmaya başladılar. Sonra eski sevgilim kıza Sen böyle böyle yaptın diye bağırarak en son Bitti dedi. Kız tam kalkıp gidecekken kolundan tuttum, Biz seninle biraz konuşalım dedim. Eski sevgilim derin bir nefes alıp sinirlendi. Daha sonra uyandım. Bilinçaltımda çok fazla yer ettiğini düşünüyorum eski sevgilimin. Her gün onları takip ediyorum. Sizce bu rüyanın tabiri nedir?


Tohat
Aradan uzun yıllar geçse de bilinç altımız bazı şeyleri unutmadığımızı gösterirken her gün düşünüp akıl yorduğumuz durumların rüyamızda hayal ettiğimize benzer şekilde görmemiz çok olağan bir durumdur. Rüyanız ruh halinizden kaynaklı olarak görülen bir rüyadır.


mystique
Rüyada nasıl oldu hatırlamıyorum kendimi yabancı bir evde görüyorum. Evde eski sevgilimi gördüm. Ev zaten onunmuş. Meğerse eski sevgilim evlenmiş bu evde kocasına ait. Neyse oturuyorum. Kocası da gelmek üzere zaten. Evde tek değiliz kocasının annesi filan da var. Adamın bir karısı daha varmış. Eski sevgilim onun ikinci karısıymış. Çok tuhaf hissettim. Diğer karısını göremedim ama. Kocası eve geldi Bi anda. çok zayıf kel mavi gözlü bir adamdı. Adamın benden haberi vardı. Yani bizim eski sevgili olduğumuzu biliyor. Yinede orda olduğuma sevinmiş gibiydi. Şaşırdım. Eski sevgilim adamın yanında oturdu. Gayet mutlu gibilerdi. Eski sevgilimin anneside onlarla yaşıyordu. Onu da gördüm. Adam eski sevgilimin dizinde uzanmıştı. Onlara bakıyor ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Numara mı yapıyor yoksa gerçekten mutlu mu anlamaya çalışıyordum. Mutlu gibiydi kız. Oturdukları çok küçük ve perişan durumdaydı. Durumları hiç iyi değildi. Neyse bir süre sonra dayım annem babam abim ablam yengem Bi anda çıkageldiler. Onlar da eski sevgilim evlendiği için ziyarete gelmişler kıza. Herkesin keyfi yerinde. Ben içeride dört dönüyorum. Keyifsizim dışarı çıkıp nefes almak istiyordum. Eski sevgilimin bu adamla bu evde evli ve mutlu olduğuna inanamıyordum. Bir süre sonra bizimkiler kalktı gidicekler. Eski sevgilim bana arabayı dikkatli getir önden çıkartıcaksın arabayı dedi. Ama önde çıkış yok. İşin doğrusu etrafıma bakıyorum hiçbir yerde araba için çıkış noktası göremedim. Abime söyledim oda göremedi.

Okudunuz mu?  Rüyada fotoğraf paylaşmak

Tohat
Hayırlı günler. Görülenin aksine hayırlı bir rüya olup yaşanılan sıkıntı veya stresin geride bırakılacağına ve karşılaşılacak olan mala güzel gelişmelere işaret etmekte olup aynı zamanda rüya sahibi bekar olması halinde evleneceğine de işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada eski sevgiliyi görmek islami, rüyada eski sevgili, Ruyada eski flörtünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ev yıkılması anlamı tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski sevgili görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.