Anasayfa
18 Ocak 2024, 21:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AMELİYAT

Rüyada ameliyat olduğunu görmek, ameliyatı yapandan veya büyüklerden yardım görmeye delalet eder.

Ameliyatın kolay geçmesi görülecek yardımın da kolay olacağına işarettir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada ameliyat görmenin anlamı ve tabiri nedir

RÜYADA AMELİYAT:Rüyasında ameliyat olduğunu gören kişinin sağlığı mükemmeldir.


Yorum: Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum annem rüyasında beni görmüş ameliyat masasindaymisim. Beyaz önlüklü doktorlar varmış başımda. Komşunun evli oğlu anneme "korkma ben de ameliyat oldum, esranin ameliyatı iyi geçer korkma "diyormuş..acaba nedir bu rüyanın tabiri ??


Yorum: Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Ameliyat masasında ameliyat olacağını görmek çok hayırlı ve güzel anlamları olan bir rüyadır. Bu rüyanın sahibi için arzu ve isteklerin yerine gelmesine, ferahlama, birçok zor işi becermeye, samimi ve güvenilir arkadaşa, kısa zamanda alınacak müjdeli havadislere yorulur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ak saç Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm ben rüyamda ameliyat masasındaydım bana narkoz verdiler fakat tam bayılmadım. Narkoz verecekleri anda ameliyattan zorsundum kendi kendime Allah kimsenin başına vermesin dedimi. Bir kadın ve erkek Ameliyat olacağım yerimi kestiler kestikleri yere tentürdiyot sürülecekti belimi doğrulttum oraya gazlı bezle ben sürdüm rüyam orada bitti


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya öncelikle psikolojik açıdan bazı sıkıntılarla karşılaşmaya işaret eder. Ayrıca işlediği bazı günahlarının bedelini çekmeye ve tövbe ederek halini ıslah etmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada asker şehidi görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda belimden ameliyat olmuşum. Ameliyat olduğum yada ameliyathanede olduğum süreç yok. Sadece ameliyattan sonraki kısımla başlıyor rüyam. Zannedersem evdeyim ya da hastanedeyim ve yatakta oturur vaziyetteyim. Odada beni ziyarete gelmiş insanlar da vardı. Hiç bir ağrı ya da sızı hissetmiyorum. İçimden çok basit oldu ameliyat olduğumu bile hissetmiyorum diyorum. Otururken belimdeki bandajın küçük bir kısmının aralandığını hissediyorum ve elimle düzeltiyorum. Sonra tekrar açılıyor ben göremediğim için eşime açıldı bir kısmı galiba düzeltir misin diyorum ve belimdeki bandajı düzeltiyor. Bu 2-3 kez tekrarlandı. Hatırladığım kadarıyla bir daha açılmadı.
Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada aynı mekanı görmek

arifselim
Bu şekilde kendisini ameliyat olduğunu bilmesi kişi için bir hastalığının olduğu anlamında açıklanmıştır. Neresi ağrıdığını görmüşse büyük ihtimalle oradan bir rahatsızlığına yorumlanır. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Günaydın,rüyamda kayınvalidem eşim bir hastaneyiz,ben muayene olmuşum doktor kalpte bir rahatsızlık var ameliyat olman lazım demiş(rüyamda bu süreç anlatılarak var)ve ameliyat için sıra bekliyoruz eşimle ameliyathane önünde,birini çıkartıyorlar sıra bende diye kalkıyorum ama başka bir hastayı alıyorlar içeri iki saat sürer diyor hemşire,saat gece 2 olmuş kayınvalidem bekleme salonunda küçük yastıkları ile oturuyormuş onun yanına gidiyorum ameliyata ancak dört gibi alırlar diyorum 6da da çıkarım diyorum ama ben çok korkuyorum olmasam mı felan diyorum,sonra beni alıyorlar ameliyathaneye giriyorum önlük,bone veriyorlar steril etmek için spanç ile ağzımı siliyorlar ve maske veriyorlar ameliyat masasında iki kişi var ayıkmaya başlayan doktor geliyor olmasam be olur diyorum krizlerin olur,ameliyatla en aza iner diyor yalnızca iki ince kesit açacağız diye söylüyor.tam ameliyat masasına korkarak yatarken uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada aslan görmek

Tohat
Tünaydın. Ameliyat olacağınızı görmeniz hayatınızda bazı sıkıntılı durumlardan arınarak hayatınıza daha mutlu ve huzurlu bir şekilde devam edeceğinize delalettir. Özellikle aile ve özel yaşantınızla alakalı bir durumdur. Ailenizle, eşinizle umutlu ve mutlu bir geleceğe adım atacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Ak Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamaleykum. Ruyamda beni amaliyata aldilar beyin amaliyati yaptilar kafa derimi keserek bisey cikardilar kafamin içinden geri kapattilar diktinizmi dedigimde biraz dursun dikicez dediler. Ayni anda baska birininde beyin amaliyati olacakmis benim kafamfan cikan bir parcati baskasina takacaklarmis oyle uyandim


Tohat
Ve aleyküm selam. Geçmişten beri süregelen bazı sorunların halledilmemesi ve olduğu gibi kalması rüya sahibinin beyninin bunlarla meşgul olmasına bunlardan dolayı sıkıntı çekmesine ve halletmek istediğine olan kararına işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada ablası olmadığı halde abla görmek ?

pinnar
hayirli geceler.rüyamda ensemde kan pıhtısı oluşmuş ameliyata alınıyordum.ameliayattan çıktıktan sonra dr lar anneme çok riskli bir ameliyattı fakat çok rahat gecti diye olasi ihtimalleri anlatıyorlardı. annemde ameliyatın bitmesine rağmen endişeleniyordu


Tohat
Hayırlı geceler. Genel itibari ile sağlık sorunlarıyla ilişkili bir rüyadır. Varsa sağlık sorunuyla ilgili bir sıkıntı bunlardan kurtulacak ve sağlıklı sıhhatli bir yaşantıya nail olacağınıza delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bekar kızım rüyamda tanımadığım bir evdeyim orası benım evimmiş bir kız çocuğu var 5 yaşlarında çok güzel sapsarı sacları var benım kızım mış bu cocuk bu cocugun beyninde ur gibi bir hastalık var miş ameliyat olacak ama babası orda yok ben çok aglıyorum kız kefen gıbı beyaz beze sarılmış benım babamın kuçagında bişey yok iyileştı diyorlardı yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüya Tabiri: Rüyada Ödül Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Çok endişe ettiğin, korktuğun ve kafa yorduğun hatta tam ümidini kestiğin bir işinin düzelmesine yoluna girmesine yorumlanır. Ayrıca müjdeli ve sevinçli haberler alarak mutlu olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mabel
Rüyamda eski sınıf arkadaşım olan bir çocuğu görüyorum fakat eskisi gibi değil omuzlarında ameliyat izleri var bacaklarındada aynı dikiş izleri sanki bacakları incelmiş eğrilmiş gibi bide bir ara ben otururken kucağıma atladığını hatırlıyorum bide tekerlekli sandalyeside vardı onada oturdu bir ara lütfen bakarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada anne görmek anlamı ve tabiri

Tohat
Maddi veya manevi olarak karşılaşabileceğin zorluklara işarettir. üzüleceğin fakat etkisi çok da büyük olmayacak bir durumla karşılaşman hayatında geçici bir tesir bırakabilir. Rüyan dikkatli olman önlem alman için uyarıcıdır. Allah’a dua edip ondan medet ummalısın. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


MK.
Esselamüaleyküm

Rüyamda bir evdeydik. Annem doktorlarla beraber sanki ameliyathane gibi evin bir odasında açık kalp ameliyatı olacağını söyledi. Kardeşim halam ve ben kapının diğer tarafında kaldık. kapı kapatıldı, ameliyat başladı. Neler oluyor diye düşünürken annemin ağlamalarını duyduk. Uyuşmadım ne yapıyorsunuz uyumadım daha diye.

Okudunuz mu?  Rüyada ağızdan necaset çıkması

Gerçekte de annem kalp ameliyatı geçirdi ve zorlu günler geçirmiştik. aradan 5 sene geçti. O yüzden bu riya beni çok etkiledi.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayır bir rüyadır ve birden çok mana içermektedir. İyi bir sırdaş ve dert ortağı olarak kabul gördüğün bir kimse olduğuna ve sağlığa dikkat çeken bir rüya olup bu konuda daha özenli olman gerektiği konusunda işarettir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Esselâmü aleyküm. Verahmetullah.

Rüyamda çok onemli bir derdimden ameliyatla kurtulduğumu gördüm.
Ne derdim olduğunu bilmiyorum fakat göğsümün ortalarından biyerden büyük bir kitle alınmış ve derdim geçmiş fakat yaram tazeydi yeni ameliyattan çıkmıştım ama hiç ağrım yoktu.

Okudunuz mu?  Rüyada aynanın karşısında insan silüeti görmek

çok mutlu olduğumu hatırlıyorum.
Yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam verahmetullah. Ameliyatla bir sıkıntının halledilmesi gerçek yaşamında var olan sağlık, maddi veya manevi bir sıkıntının hallolacağına ve rahata ereceğine delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada ameliyat olduğunu görmek imam nablusi, rüyada ameliyat olmak nablusi, rüyada ameliyat oldugunu gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Ağaç Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.