Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Anlatma Görmek (imam nablusi)

Rüyada Anlatma Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ANLATMA

Rüyada bir hikaye veya masal anlatmak, zamanınızı boşşeylerle geçireceğiniz yerde, iyi bir şeyler üreterek kendinize ve çevrenize faydalı olmanız gerektiği hususunda bir uyarı sayılır.


Cevap: Rüyada Anlatma Görmek (imam nablusi)

AYKIZ
Rüyada her hangi bir şeyleri anlattığınız görmek çok tembel biri olduğunuzdan dolayı etrafınız tarafından hiç sevilmeyen bir kişi olacağınıza fakat bunun size yapılan bir ihtar olduğundan dolayı kendinize hemen çeki düzen göstererek faydalı bir insan olmanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayetler Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Anlatma Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda yikaniyordum ve ayagimdaki tirnaklarin bir kacinin morardigini saniyorum sonra ovuyorum ayaklarimi ve Elim ayak tirnagina gitti ve içindeki mor sandigim sey ise kurani Kerim sayfasi ustelik hiç bir Yerinde yirtik yada kopuk yok . Ne anlama geldigini yorumlarsaniz com sevinirim

Okudunuz mu?  Arkadaşım Rüyada Annesiyle ihtilam olduğunu söylüyor

Yorum: Rüyada Anlatma Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüya insan hayatında kendisine çok yakın olan bir kardeşe veya kardeş gibi olan birisine tabir edilir. Bazende bu rüya peygamberin sünnetine uymak manasındadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


kale

Bu kategoride yer alan Rüyada Ağaç dalı Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Anlatma Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.