Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Aramak (imam nablusi)

Rüyada Aramak (imam nablusi)

İsrâ
ARAMAK

Rüyada bir şey aradığınızı ve bulduğunuzu görmek, geçmişte faydalanamadığınız imkanlara tekrar kavuşmaya yorulur. Aradığınız şeyi bulamadığınız taktirde sıkıntınız bir süre daha devam edecek demektir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Aramak (imam nablusi)

Şema
Rüyada aramak görmek anlam ve tabiri


Yorum: Rüyada Aramak (imam nablusi)

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Rüyamda; Ben bir evdeyim. Fakat ev hiç bilmediğim bir ev. İçi süslü, bahçesi falan var güzel bir tane. O evde biz vardık. Sonra o eve bizim yanımıza taşınan birisi geldi. O kişi benim sevdiğim kızdı, ailesiyle birlikte gelmişti. Bana neredeyse hiç pas vermiyordu. Ama ben onun peşinden koşturmak için can atıyordum. Sonra ben, benim arkadaşın yanına gittim. O bana bir şey dedi ve tırnak etlerini kopardı, sonra bana gösterdi. Ondan sonra ise ben gittim tekrar eve. Ve beyaz bir odaya girdim. İçinde birkaç tane beyaz sandalye ve beyaz masalar vardı. Ben o sandalyelerden birisine oturdum ve bir şeyler yapmaya başladım. Fakat hatırlamıyorum. Sonra odaya sevdiğim kız girdi. Elinde laptop vardı ve de battaniye. Laptop da bir şeyler yaptıktan sonra bana uyuyacağını söyledi. Bende ona rahatsızlık vermemek için odadan çıktım. Biraz bekledim. Kapıyı tekrar açtım ve mışıl mışıl çok tatlı bir şekilde uyuyordu. Ayaklarını kendine doğru çekmiş, üstüne de battaniyeyi örtmüş, önünde de bilgisayar açık bir şekilde uyuyordu. Çok şirindi. Sonra ben kapıyı tekrar kapattıktan sonra biraz zaman geçti. Sonra ben dükkanın anahtarlarını ararken birden ” ya benim sevdiğim kızdaysa ” dedim. Ve telefonla aradım. Açtı. Anahtarları sordum. Bende dedi. Ve sonra ağlamaya başladı. Bana herkese selam söyle diyordu. Bende tamam dedim. Şok içindeydim. Ağlamaktan konuşamıyordu doğru düzgün ve bende onun söylediklerinin sadece yarısını anlayabiliyordum. Çok üzgündük ikimizde. Ve rüya bitti.
( BEN BUNUN BİR ANLAMI OLDUĞUNA İNANIYORUM. LÜTFEN SİZE YALVARIYORUM. HER AKŞAM ABDEST ALIP DU EDİP YATIYORUM. DİLEKLERİMİ, DUALARIMI VE HAYALLERİMİ BELİRTİYORUM. HER AKŞAM SEVDİĞİM KIZI VE HAYALLERİMİ DÜŞLEYEREK YATIYORUM. ONU ÇOK SEVİYORUM VE BUNUN BİR ANLAMI OLMALI, SİZE YALVARIYORUM. ) ( YATMADAN ÖNCE ABDEST ALIP, DUALARIMI ETTİKTEN SONRA YATIYORUM. DUALARIM İSE NORMAL NAMAZ DUALARI, DİLEK DUALARI, SALATLAR, YASİN… GİBİ ŞEYLER DUALARI ETTİKTEN SONRA ALLAH’I ANARAK YATIYORUM. LÜTFEN SİZE YALVARIYORUM BUNUN BİR ANLAMI OLMALI. ) ( ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. )

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Aramak (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Eğer imkanın varsa bir rüya tabircisine giderek yüz yüze rüyalarını tabir ettirirsen daha tatmin edici cevaplar alabilirsin belkide. Bizim yapabileceğimiz tabirler bu kadardır. Bu rüyalar senin çok düşünmenden ve etkilenmenden dolayı görülebilir. Ayrıca anlam olarak (eğer bilinçaltı değilse) sevineceğin haberler almaya ve güzel gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir

BlackPearlXV
Teşekkürler… Fakat bende bu rüya tabirleri bağımlılık yaptı. Bilinçaltı dışı gördüğüm her rüyayı nasıl böyle yorumlatırım ki. Bir önerim var mı?

Bide ayrıca rüyayı yazarken unuttum. Yine aynı rüyada, yakın bir arkadaşım ( eski sınıf arkadaşım ) sevdiğim kız hakkında şöyle dedi. Şu kız bir tamam olsa işler güzel olcak gibisinden bir şey diyordu. Bu ne anlam taşır. Şimdiden teşekkürler… Tekrar.

Okudunuz mu?  Aklımdaki kişi kaderimde var mı

arifselim
Bir şeyi kafana çok takacak olursan o şeyi rüyalarında sık sık görebilirsin. Eğer rüyalara karşı ilgin ve düşüncelerin fazla olursa çok rüya görürsün. Bu durumda da rüyaların pek anlamı olmaz. Zaten adı üstünde rüya!


Kayıtsız Üye
Rüyamda hocamın evine gitmiştim ve ondan pembe büyük bir eşarbımın olduğunu onu geri vermesini istiyordum. Üzerimde de bol pembe bir elbise vardı. Önce evi aradı sonra bahçede ki asılı eşarpları gösterdi ve hangisi olduğunu sordu bende bunlar değil dedim sonra beraber aradık, bulup bulmadığımızı hatırlamıyorum. Ama kaybettiği için çok üzülüyordu, bende üzülmüştüm.


arifselim
Rüyada eşarbını kaybetmek, aramak ve bulamamak, genellikle eskileri hatırlamak, düşünceli olmak ve hatıralara önem vermek gibi manalara işarettir. Ayrıca dış görünüşüne önem veren kimseyi de simgeler. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ağrı hissetmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi günler ben rüyamda ilk önce bir adamla nisanlaniyorum sonra adamin evli olduğunu öğrenince istemiyorum zaten turbanliyim diye ailesi istemiyor beni sonra yüzükler attiktan sonra çok kotu deprem oluyor balkonlar falan gocuyor annemlerin evindeyim anneme yalvarıyorum disariya cikalim diye annem cikmiyor korkuyorum sonra deprem duruyor cama bakiyorum göçen balkonlar yerinde duruyor sonra Kadin erkek karisik bir alanda namaz kiliyoruz ben dua etmeye başlıyorum dua ederken kar yagiyo üstümüze ben dua ettikçe kar tanaleri büyüyor sonra arkamdan biri Allahi görüyorum bak diyo ben bakmiyorum duama devam ediyorum sonra ben Allahim gunahlarimi affet huzuruna temiz cikayayim diyorum kar taneleri büyüyor kucagima doğru yagiyor sonra uyandim çok etkilendim normalde hep ruyalarimi unuturum ama bunu unutmadim lufen cevaplayin çok etkilendim

Okudunuz mu?  Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin uzayan sıkıntılarının olduğuna, çözümler aradığına, canının sıkıldığına ve bundan etkilendiğine işaret eder. Ancak Allah’ın izniyle tüm bunları geride bırakarak mutlu olmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Findikkurdu
Rüyamda koridorundaydık ama neresi bilmiyorum bissürü kapılar vardı. Arkadaşımın sevgilisi ona kotülük yapıyordu bağırıyordu falan ben de arkadaşımı korudum ama çok korktum sonra sevgilime seslendim onu her yerde aramaya başladım kapıları açıp açıp baktım. Uzunn bir koridorun sonunda olduğunu hissettim o yöne koştum ama karanlıktı göremiyodum sadece orda olduğunu hissediyordum. Aramız bozuktu bu rüyayı gördüğümde şimdi de ayrıyız.


arifselim
Böyle bir rüya iki şekilde tabir edilebilir. Birincisi bir çok hayır ve güzellik bularak hayatının olumlu yönde değişeceğine işaret eder. Diğer yorumu ise kötülükler görmeye ve moralini bozacak, canını sıkacak şeylerle karşılaşacağına işaret olarak tabir edilir. Sen hayırlısını dile bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağız Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
rüyamda erkek arkadaşımla buluşucam çarşı içinde yürüyorum. Telefonla arıyo olduğu yeri bana söylüyor bir türlü bulamıyorum.Daha sonra ayaklarıma bır bakıyorumki siyah sokak terlikleri var. sonra aramaya devam ediyorum insanlara soruyorum en sonunda terlikleri çıkarıp elime alıyorum ve yürümeye devam ediyorum ve uyandım


arifselim
Rüya sahibinin durumuna özel yorumlanması gereken bir rüyadır. Genellikle kendisini dış dünyaya kapatmaya, içine kapanık hale gelmeye ve kötü bir hayat süremeye başladığına işareti olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda ben ya annemle babamı ya da babaannemle dedemi bir nedenden dolayı aramaya başlıyorum ama telefonla aramak değil, onlar dışarıya çıkıyorlar ve ben de onları daha sonra aramaya başlıyorum, çünkü bir nedenden dolayı. Neyse, kardeşim var yanımda ve elektrikli motoru da yanında ve onun arkasına biniyorum ve ara sokaklarda falan aramaya başlıyorduk. Bir ara kardeşimin arkadaşına rast geldik ve aynı zamanda benim de arkadaşım ve yanında birisi var ama emin değilim fakat yanındaki kişi de yine kardeşimin arkadaşı olabilir. Neyse, onlara rast geldik, nereye gidiyorsunuz gibi bir şey dedi ve ben de babaannemleri ya da annemleri aradığımı söyledim ve daha sonra o da tamam gece saat 3 gibi alışveriş merkezinde buluşalım dedi ve biz de tamam dedik. Daha sonra tekrar aramaya başladık ve kardeşim bir ara hava yapıyım derken, yani ellerini bırakarak gitmeye başlarken bir tümseğe geldik ve biraz havalandıktan sonra yere konduk ama tam anlamıyla düşmedik çünkü ben ve o ayaklarımızı yere koymuştuk bile ve daha sonra ben buna kızdım, olum mal mısın niye öyle sürüyorsun diye ve sonra yarım yamalak düştüğümüz yerin biraz ilerisinde bir köye giden yol var ve aradığımız kişilere orada bakmak istedik ve köye doğru gittik ve dönerken önümüzde bir araba var ve kardeşim o arabaya sıfıra sıfır gitmek adlı bir tabir var ya işte öyle gidiyor ve sanırım ben buna kızıyorum, hatta sinirleniyorum ama bu gülüyordu yanlış hatırlamıyorsam ve ayrıca dönerken de hava artık sabah olmuştu, şafak vaktiydi.
Not: Bizim onları aradığımız yerde herhangi bir alışveriş merkezi yoktu, en yakın alışveriş merkezi 35 km kadar uzakta gerçekte ve aynı şekilde gerçekte bulunduğumuz yerde bir köyde yoktu ama rüyada köy vardı. Ayrıca alışveriş merkezini rüyamda hiç görmesem bile inandım ama köyü gördümdü gözlerimle.
Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Ak saç Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Aradığınız kişileri bulmaya çıkmanız ve bulamamanız sizin gerçekte var olan sıkıntılarınızın daha bitme noktasına gelmediğini ve süre daha bunları yaşayacağınız şeklinde tabir edilirken bazı alimler bu rüyayı iş ve kazanç noktasında yeni yollar arayarak bununla beraber yeni başlangıçlar edinmek istediğinize işaret eder. Sıkıntılarınızdan ya da bulunduğunuz durumu değiştirmek üzere atacağınız adımların göstergesi olan bu rüya sizin iç dünyanızın bir yansıması olabilir. Yani yapmak istediklerinizi, düşünüp hayal ettiklerinizi görmüş olabilirsiniz. Yine de en doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Asma Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda okuldayım nişanlımla aynı sınıftayız okulun balkonu var balkona çıkıyoruz sigara içiyor nişanlım sohbet ediyoruz sonra derse dönüyoruz tekrar ben arkadaşlarımla sohbet ediyorum derste mutluyumda nişanlım var diye sonra okuldan çıkıyoruz o sırada nişanlımı arıyorum arkadaşlarım o gitti diyorlar masaya mektup bırakmış nişanlım ve gitmiş beni terk etmiş ağlıyorum nasıl içli içli ağlıyorum sanırım bagırarak ağlıyordum eve gidiyorum evdede düğün varmış ama çalgısız insanlar masalar yapmış oturuyorlar düğün cemiyeti yani nişanlımı arıyorum ağlaya ağlaya her yerde onu arıyorum sonra annemi görüyorum o gitmiş beni terk etmiş hiç bir yerde yok diyorum annem diyor yoo yarım saat önce bir akrabamızla şuraya gitti ordalardır şimdi diyor bende ağlıyorum ama mektup bırakmış diyorum babamıda görüyorum cemiyet yerinde ben nişanlımı bulmaya gidiyorum diyorum ağlaya ağlaya yürüyorum yolda onu bulmaya gidiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Atlet Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Duygusal durumlar yaşamana sebebiyet verecek karşı tarafın neden olduğu olaylar yaşayabilir ve bunun etkisiyle üzülebilirsin. Senin bu duruma düşmene neden olacak kişiler çok sevdiğin kişilerden birileri olabileceğinden etkilenmen olasıdır. kendini çevrenden ve insanlardan soyutlamak, insanlara karşı bakış açısının değişmesi, kendini güçsüz görmen gibi hislerde bulunabilirsin. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayçiçeği Görmek (imam nablusi)

rüyada aramak bulamamak, rüyada aramak, rüyada bir şey aramak ama bulamamak

Bu kategoride yer alan Rüyada Atlamak Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Aramak (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.