Anasayfa
23 Eylül 2023, 9:40
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Arı Görmek (imam nablusi)

Rüyada Arı Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ARI

Rüyada arı tutmak, arzuların gerçekleşmesiyle tabir olunur.

Rüyada arı görmek çok çalışmaya ve bol kazanç elde etmeye yorumlanır. Arı sokması, zarara uğramanın işaretidir. Arı kovanı: İyi bir insanla evlenmeye, Arı balı: Eşinizin zengin olacağına, Arı kuşu: Çok özel ve ahlaklı bir kadına, Arı sokması: Yakınlarınızın kıskançlıklarından dolayı üzülmeye, Sarı arı: Uzak bir akrabanızın hastalanmasına, İri arı: Evlenmeye veya mirasa konmaya, Arı öldürmek ise beklenmedik bir habere işarettir.


rüyada arı görmek islami,

Şema
rüyada arı görmek nablusi
Rüyada arı görmek anlamı ve tabiri

RÜYADA ARI:
Bereket, başarı ve mutluluğun habercisidir. Arı görmek, İş ve özel hayatınızda birçok başarıya imza atacağınızın habercisidir. Ailenizle mutlu bir hayat sizi bekliyor demektir. Eğer arı soktuysa, bir arkadaşınız sizi hayal kırıklığına uğratacak anlamına gelir. Arı yakalamak, isteklerinizin gerçekleşmesi; arı öldürmek, beklenmeyen bir haber; arı topluluğu bir sırrın açıklanması.Çiçekler üzerinde arı ise yakın bir dostun habersiz ziyareti anlamına gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada Aydınlık Görmek (imam nablusi)

Rüyada arı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda balkonda arı görünce içeri kaçıyorum korkudan iki genç var biri arıyı parmaklarıyla yakalıyor ne anlama gelıyor diğer arıyı da yakalamasını bekliyorum sonra muhabbet kuşu sanıyorum ama biraz arıya benzıyor kırmızı renkte onu dışarı kaçırmamak için çabalıyorum evin içinde ama kaçıyor anlam veremedim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler


Yorum: Rüyada Arı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Arı görmek ve evin içine arı girmesi, hayır, bereket, kazanç ve işlerinin açılması gibi manalara yorumlanır. Arının cinsi bilinse ayrıca tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmun aleykûm hocam. Rüyamda ormanın yakınlarında gibi düşündüğüm bir yerde tertemiz berrak bir çay aktığını görüyorum. Yanımda eşim ve kim olduğunu hatırlamadığım bir erkek daha var. O berrak sudan avucumuzla içerek susuzluğumuzu gideriyoruz. Ardından yüzlerce arı geliyor ve onlar da o sudan kana kana içmeye başlıyorlar. Ben de eşime soruyorum: " Acaba ne oldu da bu arılar bu kadar susadılar? Baksana kana kana su içiyorlar." diyorum. Kim olduğunu hatırlamadığım kişi de cevap veriyor: "Sanırım suyun içilebildiğini bilmiyorlardı, bizi su içerken görünce bizden öğrenmiş olmalılar. Ömürlerinde ilk defa su içerek şimdi tüm susuzluklarını gideriyorlar." diyor. Bu konuşmadan sonra o tertemiz çayın içinde yüzen küçük balıkları görüyoruz, onları izlerken birden bulunduğumuz ortam değişiyor ve yaklaşık 100 metrekarelik kapalı kasvetli bir alanın içinin yosunlu sularla dolu olduğunu görüyorum. O suyun içinde de balıklar var, biz de o balıklarla yüzmeye başlıyoruz, neredeyse balık-adam/balık-kadın oluyoruz. Böylece uyanıyorum.
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim hocam. Şimdiden teşekkürler. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak

arifselim
Aleykum selam. Görmüş olduğun berrak çay, su içmeniz, arılar ile balıkların bu şekilde görülmesi çok olumludur. Hepsi bolluğa, bereketlere ve kazançlara yorumlanır. Eğer maddi açıdan bir sıkıntı varsa bunun geçmesi manasındadır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ayetel kürsi okuyarak uyanmak

Busrra
Rüyamda köydeydim hava güzeldi kuzenim böcek ilacını övüyodu. " Bütün böcekleri kovar, arıları da kovar çok etkili bir ilaç " diyodu. İlacı alıp küçük bir arıya sıktım etrafımda biraz dolanıp kaçtı. Sonra elimin yarısı büyüklüğünde eşek arısı elime konup önce soktu sonra ısırdı. Elimin damarları yeşilleşti. Annemi çağırdım. Nefes alamıyomuşum gibi yapıyodum ama nefes alıyodum. Sanki benimle ilgilensinler diye yapıyordum. Annem koluma girdi ve birden ırmak gibi bir suyun ortasında bulduk kendimizi. Suyun üstünde yol gibi dümdüz buz vardı. Annem değişti başka biri oldu. Iki kardesim varmış arabanın içinde bize doğru geliyolardı. Annem onlara kızdı. Buzlu suların içinde herkes arabaylaydı ve etraf bebek doluydu. Ordan oraya bebek fırlatıyolardı. Evimiz önünde bir kız vardı elinde tüfek içeriye girdik kapıya vurdu beni beğendiğini söyledi.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Güzel ve hayırlı olarak yorumlanır. Rüya sahibinin kendisini geliştirmesine ve olgunlaşarak tecrübe sahibi olacağına alamet edilir. Ayrıca maddi anlamda Allah’ın nimetlerinden de bol bol istifade edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm. Evimizin arka bahçesindeki bir ağaçta arıoğulu görüyorum ve hemen onu kovana alıyorum. Bir müddet sonra aynı ağaçta öncekinden çok daha büyük biri alt tarafta diğeri ağacın üst tarafında iki oğul daha görüyorum ve onları almak içinde babamı arıyorum ve onları da babam ile beraber alıyoruz.((ama bu esnada çalıştığım kurumda evli olan çok fazla muhabbetimin olmadığı bir bayan beliriyor güle oynaya yanımda duruyor. Oğul alacağım diyorum tamam alalım diyor.çekinmeden yanımda duruyor.)). Oğulların birini kovana alıyoruz diğerine kovan kalmadığından daha sonra kovana çırpmak için bir bezin içine alıyoruz. Kovana alınan arıların bir kısmı kovanın dışına yoğun bir şekilde birikinti yapıyor herhalde alışmadıklarından böyle yaptıklarını daha sonra içeri gireceklerini düşünüyoruz. Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak

arifselim
Aleykum selam. Böyle rüyaların tek ve belli bir yorumu maalesef olmaz. Rüya sahibinin sakladığı sırlarının ortaya çıkmasına, mahcup olmasına ve özel bilgilerini başkalarının öğrenmesine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. rüyamda Ayaktayım yanımda Ablam karşımda da bir kadın var kadının burnunda sivilce çıkmış önceden onun yarası var burnunun ucunda. Benim de pantolonumun içine arı girmiş onun vızıltısını duyuyorum tutmaya çalışıyorum elimle.arıyı göremiyorum içimde ama sesini duyuyorum..şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir

Tohat
Ve aleyküm selam. Arı görmek görülen rüyalar arasında hayırlı olanlardan kabul edilir. Neredeyse olumsuz tabiri olmayan arının yorumuna göre işte, eşte, aile ilişkilerinde mutluluk dolu günler yaşayacak, bolluk ve bereket sahibi olacak imrenilecek bir kişi olacaksınız. Allah doğrusunu ve en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Eşimle 1 yıldır ayrı yaşıyoruz geçen gece Allah’a dua edip yatmıştım rüyamda bana bir işaret gönder bu işin sonu nolucak eve gelicek mi diye .. rüyamda koskoca Çınar ağacının gövdesi her yeri bal arısı ve kovanları ile dolu ve bir sürü Petek balı vardı ama ağacın dibinde köklerin olduğu yerde toprağın üstünde yılan çoktu rüyamda ben ağacı görünce şaşırıyorum ama yılanlardan korkmuyorum nasıl böyle bir ağaç olur ki diyorum hem yılan hem arı çok .. orda uyandım anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Antika eşya Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hem rızkın bereketin çok olduğu ve bununla övünmeyi marifet sayan birinin varlığına işaret eder hem de çevrende sizi çekemeyen ve mutlu olmanızı istemeyen kişilerin var olduğunu gösteren bir rüyadır. Her şeyin hakimi olan Allahtan dilemekten vazgeçmeyip sürekli dua etmelisin. Doğrusunu bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Hocam esselamun aleyküm. Ben hemen hemen Her gün uyandığımda karabasan vakasıyla uyanıyorum bilmiyorum hocam kimisi böyle bir şey yok diyo ama cidden kafayı yemek için kıpırdayamıyorum dua okuyorum bir sürü namazlarımı kılıyorum eşim varken böyle bişey yok o işe gidiyor namaz kılıp uyuyorum uyanacağa yakın böyleyim uyku haram bana gece geç saatte uyuyorum şimdi gözlerim kapanıyor ama korkuyorum hocam bana bir şey diyin. O karabasan esnasında bilincim yerinde dua okuyorum nas suresini okuduğum an sinek arı gibi şeyler gördüm aklımı kaybetmekten korkuyorum iyi günler dilerim hocam

Okudunuz mu?  Rüyada ağrı hissetmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Sadece uyku sırasında gerçekleşen bir olaydır. Rüyanın görüldüğü REM döneminde kanın donması veya kaslarda oluşan baskı sonucu görülebiliyor. Düşünsel veya bedensel yorgunluğun fazla olduğu dönemlerde daha çok görülebiliyor. Etkisinde kalsanız bile çok düşünmemeye bakın. Geçici bir süreçtir. Dualarınızı okumaya devam edin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Rüyamda güzel bir evdeydim. Akrabalarım yanımdaydı. Kimi bahçedeydi kimi evde. Dışarısı bembeyaz parlak kardı. Karda yürüdüm. Kız kardeşimle üzerinde yattık oynadık ama hiç soğuk değildi, yumuşacıktı. Tatlı sular akıyordu yer yer. Sonra bayırlar yürüdük, arabayla bir köye çıktık. Köy Ağrı’daymış. Oraya atanmışım ailem beni bırakmaya gelmiş. Yolda heybrtli dağlar gördüm yer yer karlı. Köyde bir eve girdik. Köy eviydi biraz dağınık geldi bana. Alışmalıyım diye düşündüm. Sonra bir orta yaşlı kadın vardı evde. Hastaymış vücüdünda bölge bölge yuvarlak yuvarlak sakalları çıkmış. Dert yakındı teselli ettik halimize şükrettik. Sonra pencereleri fark ettim. Perdeler yoktu dışarıdan gòrülebilirdim. Dışarıdan içeriye bakan erkekleri fark ettim. Hemen kalktım örtümümle başımı örtmek istedim. Başıma takınca bir çok arının örtüyle kafamın arasında olduğunu hissettim. Örtümü çıkardım. Her yerde uçtular, kafama omzuma kondular. Ne demek olabilir? Selamla…

Okudunuz mu?  Rüyada armut toplamak

Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı konularda kafa karışıklığının olduğuna ve bunları çözmen gerektiğine işaret ettiği gibi güzel ve hayırlı bir olay ile karşılaşarak hayatına renk katacağına hayatının bolluk, bereket içinde ve uzun bir ömür ile taçlanacağını gösteren hayırlı bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda büyük bir çam ağacının gövdesine arılar delik açmış girip çıkıyorlardı. İnsanlar arıların sokmasından korkup ağaca yaklaşmıyorlardı. Bende burada arı varsa balda vardır deyip ağacın gövdesini kesici bir aletle oymaya başladım. Ağacın içi zaten oyukmuş kabuğu kaldırır kaldırmaz arı kovanı ortaya çıktı. Kovanda yuvarlak bir bal peteği vardı. Peteği almak istiyor fakat arılardan da korkuyordum. Bu esnada uyandım. Yorumladığınız için teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Ahtapot Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Çevrende mali ile övünüp Kibir barındıran ve bu huyu nedeniyle sevilmeyen kişiye işaret ettiği gibi derdine derman bulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, maddi ve manevi hiç bir sorunun kalmayıp rahatlayacağına ayrıca bolluğun içinde olup bereketinin azalmadan sürüp gideceğine yönelik olan hayırlı bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada arı görmek imam nablusi, rüyada arı görmek, rüyada arı sokması imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Akarsu Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Arı Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.