Anasayfa
4 Ağustos 2021, 9:58
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Arkadaş Görmek (imam nablusi)

Rüyada Arkadaş Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ARKADAŞ

Rüyada arkadaş görmek iyidir. Ticarette şans ve başarıya yorulur.

İyi arkadaş uzun ömre, kötü arkadaş ise kavga ve münakaşadan uzak durulması gerektiğine işarettir.

Rüyada arkadaşla kavga etmek: Yapılan gizli bir işten dolayı pişmanlık duymaya,

Hasta arkadaş görmek: Sıkıntıdan kurtulmaya, Arkadaş düğününde bulunmak: Aşkta başarıya,

Arkadaş cenazesinde bulunmak: Her an bir tatsızlığın çıkmaması için çok ihtiyatlı davranmanız gerektiğine işarettir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Arkadaş Görmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada arkadaş görmek anlamı ve tabiri

RÜYADA ARKADAŞ:
Ticarette başarı ve iyi şansa yorulur. Arkadaşınızın mutlu olduğunu gördüyseniz, bu sizinde mutlu olacağınız anlamına gelir. Arkadaşla kavga:birisine anlattığınız sırrınızın herkesin ağzına düşeceğine işarettir. Arkadaşınızı hasta veya üzgün gördüyseniz, ondan kötü bir haber alacaksınız demektir.


Yorum: Rüyada Arkadaş Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam.Ruyamda bir arkadaşimi gördüm okuldaydik konusyorduk.Ama ilgimi ceken bir kaç ay oncede 1-2 ust uste arkadaşlarımi gördüm .Anlami nedir?


Yorum: Rüyada Arkadaş Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Genel anlamıyla bu tür rüyalar iyidir ve hayırla yorumlanır. Ancak bu rüyaların özel bir başka manaları olmaz. Hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam.Ruyamda sinifimdaki bir kiza kalem veriyom ondan sonra tenefuste arkadaşla yururken gelip bana veriyor ne anlama gelir?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya günlük etkilendiğin bazı olaylardan dolayı görülebilir. Özel bir tabiri olmaz ancak Allah’tan hayırlısını diliyorum demek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Gunluk etkiledigim olaydan kastiniz nedir? Ve Ornek verenbilirmisiniz?


arifselim
İnsanın gerçekte yaşadığı veya düşündüğü, etkilendiği olaylar gibi. Bazen insan birini yada bir meseleyi çok düşünebilir ve bu şeyleri rüyasında görebilir. Bu çok normal bir durumdur.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Ruyamda bir arkadaş var yani onunla en son 4 yil önce ayni siniftaydik sonra iste baska okula gitti bende cunki ortaokul bitmisti. Hocam rüyamda o benim şuan bulundugum okulda beni yanina cagiriyor falan biseyler konusyoz okulun bahcesinde. Ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Eğer bu bilinçaltına yerleşen bir durumdan dolayı değilse sevinmeye, dargın olanlarla barışmaya ve uzun sürecek dostluklara tabir edilir. Elbette hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum
Rüyamda bir fırında eski tanıdık bir arkadaşımı gördüm biraz konuştuk sonra firinciyi gördüm hatta orda çalışmak için şartları sordum su an is arıyorum bilinç altı olabilir mi


arifselim
Aleykum selam. Bilinçaltı olması mümkündür. Genel manada bu rüya çevresindeki herkese yardım eden, iyi kalpli, çalışkan, nüfuslu ve güçlü bir kimsenin varlığına işaret eder. İnsan ve hayvan ayırmadan kalbindeki merhamet ve şefkat manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda küs olduğum bir arkadaşımı gördüm.rüyamda arkadaşımın evindeyim o arada komsularida yabancı dil konuşuyorlar polislere beni şikayet ediyorlar benim ama hiç bir suçum yok durduk yere yabancı polisler geliyorlar bana diyorlarki seni tutuklucaz zincir takıp goturucez diyorlar arkadaşım ben polislerle yürümeye başlıyoruz o arada arkadaşım diyorki eğer seni burda tutuklarlarsa ben rezil olurum diyor sonra uyanıyorum..yorumlarsaniz şimdiden tskler


arifselim
Böyle rüyalar genellikle kişinin etrafında bulunan ve iyiliğini istemeyen kimselerin varlığı anlamındadır. Tutuklanmak etrafındaki düşmanların varlığını simgeler. Bu durumda kişinin etrafında bulunan düşmanları tarafından alt edileceği ve büyük zarara uğrayacağı söylenir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Ben universite okuyorum. Ruyamda gecen yil sinifimizda olan bu yil baska uniye giden bir erkek arkadaşi gördüm. Ben yemek yapıyordum. Normalde de yapmayi seviyorum. Sanki birkac kiz arkadaş da vardi. Ve erkek olan aranizda en hamarat olan …(benim adimi soyledi) galiba, digerlerinin bir sey yaptığını görmedim deyip beni övdü. Muhafazakar biriydi ve aramizda bir yakınlık yoktu. Yorum için teşekkürler. Allah sizinle olsun..

Okudunuz mu?  Rüyada Ay Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde görülen rüyalar genellikle gören kişinin dileklerinin kabul olmasına ve Allah’ın izniyle isteklerini elde etmesine tabir edilir. Her zaman hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ruyamda arkadaşimin yanindaydim. Ve konusuyorduk. Ya ben bir seyler söylüyordum. Ya da sanki ilahi bir ses veya kuran gibi bir sey bize sesleniyordu/ okunuyordu. Şöyle deniliyordu: sabah aksama kavusurken saat 6.30 da ve gunduz aksama kavusurken saat 6.30 da namaz kılın. Ikimiz de namaz kiliyoruz gerçek hayatta. Teşekkürler hocam


arifselim
Merhabalar. Bu saatlerin bir önemi yoktur asıl önemli olan namaza işaret edilmiş olmasıdır. Namaz bir çok zaman dürüstlük ve güzel ahlaka yorumlanır. Buna göre kendine bir ders çıkarmalısın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam ; Ruyamda her sirrini bildim bir arkadaşimla bir yerde oturmustuk sevdigi insanin merve adinda bir ortak tanidiklari bir kizla iliskisi oldugunu kiz kendisi mesaj la bana bildiriyor ama gercekte oyle bir kiz yok ve o mesajda yarin buyuk gun arkadaşini koru yaziyordu yorumlarsaniz sevinirim simdiden teşekkür ederimm


arifselim
Aleykumselam. Bu tarz görülen rüyalar tabir edilmez, çünkü anlamları açık değildir. Sadece bir haber almak olarak tabir edilebilir. Rüyaların tamamı zaten yorumlanmaz. Allah’a havale et ve ondan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Bu rüya sizce ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim Şimdiden Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için zaten psikolojik açıdan zor bir süreçten geçtiği için kişinin yalnız kaldığını hissetmesiyle beraber içine kapanmasına tabir edilir. Özellikle de arkadaş ve çevresi tarafından beklediği ilgiyi göremediğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
( Bu rüya ne anlama geliyor. Açıklar mısınız? Şimdiden Teşekkürler. )


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin hassas bir yapısı olduğuna, çevresi ile iyi ilişkilere sahip olmasına ve başkalarına yardımcı olmayı sevdiğine işaret olarak tabir edilir. Bu tür rüyalar genellikle çok hassas yapılı insanların gördüğü rüyalardır ve duygusallıktan kaynaklanabilir. Sende Allah’tan daima hayırlısını ve iyisini dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya Tabiri: Rüyada Pişirmek Görmek (imam nablusi)

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… ( İlk öncelikle şunu söyleyeyim. Bu rüyayı yaklaşık olarak 3 gün önce gördüm ve o gece yatmadan önce istişare ve istihare yaptım sevdiğim kızla ilgili örnek olarak: “Bu kız benim için hayırlı mı? Eğer hayırlıysa bana onun hayrını hem Dünya hem de Âhiret hayatında göster” diye. Ayrıca bu gördüğüm rüyada 2 defa dejavu yaşadım. )

( Bu rüya ne anlama geliyor, açıklarsanız sevinirim. İstişare ve istihare yaparak yattımdı o gece, bu rüyayı görmeden önce. Rüyadaki dejavunun bir tanesi babamın polisin ismini söylemesi ve ikincisi ise Ozan’ın denize açılıp sonra benim ona seslenip benim yanıma gelmesi. Şimdiden teşekkürler, okuduğunuz için. )


arifselim
Aleykum selam. Bir konuda istihare yapmak için ilk önce o konuda ciddi bir adım atılmış olmalıdır ve olumlu yada olumsuz olarak kararsız kalınmış olmalıdır. Örneğin biri ile evlenip evlenmeme konusunda kararsız kalan kişi ancak o zaman istihare yapabilir. Aksi takdirde istiharenin hiç bir anlamı yoktur. Eğer evlenmek için bir adım atmışsan ve kararsız kaldıktan sonra bu istihare yapılmışsa yinede bu rüyan sana açık bir işaret olmaz. Çünkü istihare rüyası çok berrak çok açık olmalıdır.


BlackPearlXV
Diğer şey de bundan bir kaç gün önce gördüğüm rüyada ise bardakta karınca olduğunu görüyorum ben su içmeye çalışırken sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
( Bu rüyalar ne anlama geliyor. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. )


arifselim
Aleykum selam. Öyle rüyalar görüyorsun ki tamamen gerçek hayatta yaşadıklarının rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir denilebilir. Çok az insan gördüğü tüm rüyaları ayrıntıları ile hatırlayabilir. Bu açıdan gördüğün rüyaların çoğunluğunun tabiri olmaz veya olsa bile anlamı olmaz. İlk görmüş olduğun rüyan arkadaşların olan sıkı fıkı ilişkilerin uzun süre devam etmesi anlamındadır. Örümceği gördüğün rüyan ise yaşanacak sıkıntılar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağabey (Abi) Görmek

BlackPearlXV
Ve bir diğerinde ise sanırım eski sınıf arkadaşlarımdan birkaçını gördüm. Onlarla aram gayet iyiydi ve hâlâ iyi aslında. Sadece görüşemiyoruz fazla.
( Sizce bu rüyalar ne anlama geliyor? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. )
Soru_1: Bazı kişiler rüyada sürekli olarak gördüğünüz kişilerin sizi özleyen kişiler olduğunu söylüyorlar. Sizce bu doğru mudur?


arifselim
Aleykum selam. Rüyada sürekli görülen kişiler sizi özleyen kişiler değildir. Öyle bir yorumu yoktur. Ama bir şeyi çok fazla düşünürsen onu rüyanda görebilirsin ve bunun hiç bir yorumu da yoktur. Bu görmüş olduğun rüyanda diğer bir çok rüyaların gibi okul, arkadaş ve gönlünü meşgul eden kızla ilgilidir. Bunlar düşüncelerin rüyalara bir şekilde yansımasından ibarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV

Sonra ben arkamı dönerken selam vermek için kardeşimse önüne dönüyor. Sonra ben İrem’e nerede okuduğunu soruyorum. O da bana:”Ben okumuyorum.” Ben ise ne yaptığını soruyorum. Ondan sonra o ise:”İnternet kafelerde temizlik falan yapıyorum.” gibi bir şey diyor. Bense sonra:”Senin iyi biryerde okuduğunu zannediyordum.” diyorum. Bu arada İrem bayağı akıllı bir kız gerçekte.

Sonra kardeşimle İrem’in ablasının arası bayağı bir kızışıyor ve en sonunda kavgaya dönüşüyor, bağrışmalı bir kavga. Etraftaki kişilerde kavgayı sonlandırmaya çalışıyor eğer yanlış hatırlamıyorsam. Zaten etrafta ise az kişi var. Sonra biz de İremle birlikte buna bir çözüm, bir gaye getirmeye çalışıyoruz yanlış hatırlamıyorsam. Sonra ise rüya bitiyor.

Not_1: İremle artık görüşmüyoruz, yani arkadaşız fakat onu göremiyorum. Çünkü artık bir lisedeyiz ama ilkokul ve ortaokulda iyi anlaşıyorduk.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


arifselim
Aleykum selam. Rüyaların gerçekten çok ilginç ayrıntılı ve çoğusu karmaşık olan ve yorumları net olmayan rüyalardandır. Bu gördüğünü de maalesef yorumlayamayız. Daima en doğrusu ve en güzeli görülen rüyaları Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemektir. Şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ayı görmek

BlackPearlXV
(Soru_1: Acaba beni gören kişinin kişiliğine bağlı olarak mı yorumlanır bu rüya. Eğer öyleyse beni gören kişi esprisel ve zeki birisi, birazcıkta halk dilinde sirke. Komik bir sirke ama.)


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya daha çok rüya sahibi ile ilgidir. Rüya sahibinin veya görülen kişinin başarılı ve çalışkan olmasına ve ömür boyu sürecek mutluluk ve sağlığa tabir edilir. Allah’tan rüyanın hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV

Sonra benim arkadaşım olan Umut adlı çocuk “Bunlar İzmir Çocuğu” tarzı bir kelime grubu kullanıyor ve ben de “Zaten bir çok kişi İzmir’i seçiyor galiba. 9 Eylül İzmir’de değil mi?” diyorum, o da “evet” diyor.

Sonra mekan ve yer oldukça değişti sanki oyundaymış gibi silahla adam bayıltmaya ve vurmaya başladık. Ondan sonra dediğim gibi ya üstteki rüya gerçekleşti ya da şimdiki anlattığım sırası ile devam etti ama sırasını hatırlamıyorum.

(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.)


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için uzun sürecek olan dostluklar ve arkadaşlıklar kurmaya, çevresinde sevilmeye ve saygı görülmeye işaret olarak tabir edilir. Çoğu kere insanın yaşadığı ve hassas olduğu için etkisinde kaldığı olaylardan dolayı görülebilir. Allah’a havale ederek bu tür rüyaların hayrını dilemek yeterlidir ve en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nightlistener
Rüyamda aynı iş yerinde çalıştığım daha önceleri hoşlandığım ve açılamadığım bayan arkadaşla ona verilen görevi beraber yapıyoruz. Ben ona yardım ederken açılmak istiyorum açılamıyorum. Beraber işi bitirip ayrıldıktan sonra ona açılmak için bürısuna gidiyorum. Fakat gittiğimde teyzemle bilgisayar başında kafa kafaya vermişler çalılıyorlar. Ben yine açılamıyorum.


arifselim
Gerçekte var olan düşüncelerinin ve isteklerinin rüyana herhangi bir şekilde yansımasından ibarettir diyebiliriz. Bundan başka bir yorum maalesef yapamayız. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir ve en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ayet yazılı tablo hediye etmek

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Sevdiğim ve yakın bir arkadaşım, benim sevdiğim kızın kardeşine aşık olmaya başlamıştı. Ona sosyal medya hesabından bakıyordu ve bana onu sevdiğini söylüyordu.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.)
5-6 gün önce aşk konusuna yazdım ama cevaplamadınız. Bende buraya yazdım.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için genellikle iyi haberler almaya ve sevineceği şeyler olacağına tabir edilir. Aşık olan birini görmek genellikle gören kişinin mutlu olacağı şeyler yaşayacağına yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Sevdiğim, ben ve onun arkadaşları vardı ve biz bir yere gitmiştik. Hatta dışarıda beraber geziyoruz. Sonra sevdiğim kız arkadaşlarının yanında bana sarıldı ve sonra bende ona sarıldım, o bana sarılınca ve birbirimize güldük samimice.
Diğer bir rüyamda; Benim bilişim öğretmenimi görmüştüm ve konuşuyorduk.
Diğer bir rüyamda ise; Ben tuvalette büyük abdestimi yapıyordum, dedemin dükkanının tuvaletinde.
NOT-1: Diğer rüyaları kısa oldukları için yazdım.
(Sizce bu rüyalar ne anlama geliyor olabilirler. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün son iki rüyanı tabir edemeyiz. İlk rüyan ise mutlu olmak, sevinmek, müjdeli haberler almak ile beklentilerinin olması gibi manalarda tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected
Not: Bugün 3 tane rüya yazdım ve başlarına sayı koymamın sebebi, bu rüyaları tek bir rüya görmüş olabileceğimden kaynaklı ama tabi tek bir rüya da mı gördüm tam olarak da emin değilim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Ortaklık söz konusu olacak bir işe atılmak isteyeceğin yapacağın projeye dahil etmek isteyeceğin güvendiğin bir arkadaşla iş girişiminde bulunacağını ve bu işte ufak pürüzler ve değişimler yapmak zorunda kalsan bile sonuçta istediğin başarıyı yakalayabileceğini gösterir. İş ile ilgili ya da farklı bir sebepten ötürü yapacağın bir yolculuğa işaret olan rüyanın bu yolculuğun hayırlı bir şekilde gerçekleşeceği, kazasız belasız istediğin yere gideceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda bir düşman edineceğine ve bu düşmanın sana zarar vermesi söz konusu olmayacağına, karşında savunmasız ve etkisiz kalmasına yol açacak başarılar elde edeceğine, hakkından gelebileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada abinin öldüğünü duymak

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm rüyamda arkadaşımı gördüm oğlunun düğünü varmış ama onun umrunda değil herkes hazırlanıyor yola çıkıyor anne babası. ve kuş olduğım
arkadaşım gelmiyor biz şaşırıyoruz sonra yolda gelin damat.birden başka.kişiler oluyor
damat normalde arkadaşın oğluydu birden arkadaşın oğlunun en iyi arkadaşı oldu gelin konvoyunda ilerledik salona gelince gelin damat ayrıldı düğün olmadı gelin tartıştı gitti sonra gelini kalabalık bir evde gördüm ben tanıyormuşum bir kaç kız var onlara anlatıyormuş şöyle yaptı ondan bıraktım diye bende düşünüyorum birinden hoşlanıyorum falan ama kızlara diyemiyorum galiba o damatmış
sonra arkadaşıma gidiyorum dışarıda gezmeye gitmiş iki engelli oğlu kocası ve o eski kötü arkadaşımla .ona diyecemki düğün bozuldu bu umursamadan bakıp devam ediyor yürümeye yani 10 metre falan var.aramızda bende şaşırıyorum bu rüya.ne demek şimdiden tsk Allah razı olsun hakkınızı helal edin


arifselim
Aleykum selam. Rüyan karmaşık ve berrak bir rüya değildir. Bir rüyayı tabir edebilmemiz için açık, net ve berrak olması gerekir. Karmaşık rüyaların özel bir yorumu olmaz. Sadece rüyanın hayrını dilemek ve Allah’a havale etmek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan berrak bir rüya değildir. Bu tür karmaşık rüyalara tabir yapılmaz. Elbette seni etkileyebilir veya iyi hatırlıyor olabilirsin. Ancak yinede bizim anladığımız kadarıyla buna bir yorum yapılmaz. Karmaşık rüyaları Allah’a havale etmek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

 


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda Allah’ı görmüş olman ve insan kılığında olması uyarıdan ve mesaj vermeden uzak sadece bir yanıltmaca rüyadan ibaret olduğunu söyleyebiliriz. Rüyanın devamında da muhtemelen günlük yaşantına benzer durumlar görmen bunu destekler niteliktedir. Nitekim rüyaların belli bir gayesi vardır. Fakat bu tür rüyalarda bilinç ne ile dolu ve meşgulse rüyada onu görmen muhtemel olur. Her rüyaya takılmamak Allah’a havale etmek en iyisi. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağız Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Her anlamda hayırlı bir rüya olarak görülmektedir. Hayırlı bir haber alabilirsin, gelecekte çok iyi yerlere gelmekle birlikte hayırlı kazançlar elde edecek ve bu kazançların sayesinde hem kendi hayatını çok iyi idame ettirecek hem de kazancının bir kısmını hayır yolunda harcayarak kazancına bereket sağlayacaksın. istikbalin kolaylık ve zorluk olmadan geçecek bir iş, hayat ile geçeceğine işaret etmektedir. En iyisini bilen Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda; bu sene mezun olduğun okulumun bahçesindeyim ve bahçede birkaç tane, sınıf arkadaşım var. Hava aşırı sıcak. Biz ise okul bahçesinde sanki birbirimizde habersizmişçesine sanki zombi gibi geziyoruz. Havanın sıcaklığından dolayı ben bir kaç kişiyle bakışıyorum ve okulun içine giriyoruz. Bu rüyanın çok uzun ve karışık bir öncesi var ama hatırlamıyorum. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanda gördüğün aşırı sıcaklık ferahlık anlamındadır. Bazı rüyalar tersi kabul edilir. Rüyandaki bunaltıcı hava gerçekte ferahlıktır. Geçmişin ülkünden insanların ve sorunların boğucu havasından kurtularak geleceğine meyl etmene delalet eder.
Son rüyanın tabiri ise özel hayatınla ilgili verdiğin karaların senin hayatında bıraktığı olumlu veya olumsuz etkiye işarettir. Yani doğru kararlar vermek için sabırlı bir şekilde ve uzun uzadıya düşünmen gerekir. Pişman olmamak adına ölçülü tartıp karar vermelisin. Ayrıca bir dileğinin gerçekleşmesi için Allah’tan yardim dileyecek, önündeki engelleri açması için duada bulunacaksın. Allah en iyisini bilendir elbette.


18-Unexpected


Tohat
İkinci rüyanın tabiri ise; İlim irfanla ilgilenmeye, genel kültürünü geliştirmeye, her alanda nitelikli bir birey olmaya çalışacağına, kafandaki sorunları ve soruları netleştirmek için kalıcı çözüm arayışına gireceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada aynı kızı görmek

Kayıtsız Üye
2 yıldır iş yerinde birlikte çalıştığımız arkadaşımı ikinci kez rüyamda görüyorum. İlk rüyada biri kadın biri erkek 2 arkadaşın olduğu bir yerde ağlayarak bana sarıldı. Ben de ona sarıldım, bir süre sarılmış halde kaldık. İkinci rüyamda, birbirimize sarılarak yanağından öptüm, o da beni öptü. Ben sarılarak yanağından öpmeye devam ettim. Sevdiğim iyi anlaştığım bir arkadaş. Asıl merak ettiğim benim bekar erkek, arkadaşımın evli bir kadın olması. Rüyamın ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum.


Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın her ikisi aynı anlam içermektedir. Belli bir mevkiye gelmek, yükselmek, mutlu olmak, saadete kavuşmak, aile içinde huzur bulmak ve özel hayatında gönlünü hoşnut olacağı biriyle dünya evine girmek anlamı taşıdığı gibi rüyada gördüğün kimseye destek olmak, yardımcı olarak derdine ortak olmak anlamı da taşır. Allah en iyisini bilendir tabi.


Tohat
Ve aleyküm selam. Okulda olmak hayırlı anlam içerir. Eğitim alanında kendini geliştirmek ve donanım sahibi olmak şeklinde tabir edilir. Kitap okumak ise bunun aksidir. İş veya ailede oluşabilecek sorunlara ve bunun devamına işarettir. Bunun sonucunda ise yüzünü güldürecek bir müjdenin belirmesi olarak yorulur. Genel itibari ile mirasa konmak, büyük bir paraya sahip olmak şeklinde tabir edilir. Sevdiğin kişi ile ileride birlikte olup olmayacağını Allah’tan başkası bilemez. Fakat ortak hayaller kurup bunların gerçekleşmesi için uğraş verecek, vaktinizi birlikte geçirmek için çabalayacaksınız. Ayrıca karşılıklı olarak birbirinizden hoşnut olacağı davranışlar gösterecek, hediyeleşecek ve birbirinizi mutlu etmeye çalışacağınız anlamı taşımaktadır. Allah doğrusunu bilendir tabi.


Tohat
Ve aleyküm selam. Önünde bereketini artıracak hayırlı yollar ve işler seni bekliyor. Maddi tondan çok iyi bur duruma gelecek ve bu anlamda kişlerin, şansın, işlerin rast gidecektir. Bu bereket hem para konusunda hem aile hem de çocuk sahibi olma konusunda da kendini gösterebilir. Gördüğün bozuk paralar para konusunda dikkatli olup savuşturmaman gerektiğine, gereksiz harcamalardan kaçınmak gerektiğine delalet eder. Buna dikkat ettigin sürece parasal konularda herhangi bir derdin ve taşan olmayacak rahat bir yaşantı sürerek bolluk içinde olacağına işaret etmektedir. Rüyanın sevdiğin kızla ilgili olan kısmı şudur birliktelik varsa muhabbetinizin artacağı yoksa birlikte vakit geçirme ihtimalinize delalet eder. Doğrusunu yalnız Allah bilebilir

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva ağacı Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu aralar madden sıkıntıda olabileceğine ve bu konuda tedbirini alman gerektiğine delalet eder. Elin sıkışık olabilir bu durumu kafana tamamı gerektirmeyecek hızda geçebilecek bir zamanı kapsamaktadır. Ayrıca rüyan mütevazi kişilik ve özelliğine de dikakt çekerek bu yönünle çok kazançlı olabileceğini göstermektedir. Allah en iyisini bilendir tâbi.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yemyeşil bir alanda tanımadığım üç kişi ile çimenlerin üstünde oturup sohbet ederken uzaktan zorlana zorlana yürüyen yaşlı ve kilolu bir adamın bir elinde kese kağıdın içinde ekmek diğer elinde ise büyük bir karpuz vardı. Yaşlı adam bana yaklaştıkça karpuz elinden düşüp bana doğru yuvarlanıyordu ben de hemen karpuzu alıp yaşlı adam yardım etmek maksadıyla yanına gittim evine kadar karpuzu ben taşıdım.


Tohat
Huzurunu ve mutluluğunu bozan her türlü sorun ve derdin ortadan kalkarak rahatlık göreceğine, bunun yanı sıra zengin olmaya, uzun ömre, gurur verici işler yapmaya ve hayırlı bir kimse olmaya delalet eder. Allah hakkıyla bilendir elbette.


rüyada arkadaş görmek imam nablusi, rüyada arkadaş görmek, mumsema rüyada arkadaş

Bu kategoride yer alan Rüyada Arslan Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Arkadaş Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.