Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Arpa Görmek (imam nablusi)

Rüyada Arpa Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ARPA

Rüyada arpa görmek, az bir çalışmayla elde edilecek helal rızka delalet eder. Bazı yorumcular arpa, beden sağılığıyla meydana gelecek maldır, derler.

Arpa ektiğini görmek, karlı bir ticaretten artan ve büyüyen bir mal y ığmaya veya beden sağlığı ile beraber yüksek bir mevki elde etmeye delalet eder. Yaş ve taze arpa bolluğa, hayırlı haber istemeye, sıhhat ve afiyete işarettir. Rüyada arpacıdan arpa almak zenginliğe, Mevsiminde arpa biçmek, fazla mala ve Hacca gitmeye, Arpa tanesi yemek, dostlarınızla aranızın açılacağına, Olgunlaşmış arpa tarlası görmek ise kısmet açıklığına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Antika eşya Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Arpa Görmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada arpa görmek anlamı ve tabiri nedir

RÜYADA ARPA:

Arpa yemek arkadaşlarınızla kavga edeceğinize; arpa ekmeği zenginliğe; arpa tarlası, kısmete ve bolluğa; yaş arpa, çok kazanca; arpa biçmek, mal almaya ve hacca gitmeye yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Atlet Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Arpa Görmek (imam nablusi)

çınar
Hayırlı sabahlar annem rüyasında un yaptiri çakmış nerde olduğunu bilmediği bir yerde arpa doluymuş ama arpa kendilerininmis arpayı tamam alacakken azaldığını fark etmiş yanında yanlız vefat eden anneannem varmış bir kadın gelmiş vefat eden babam faiz cidden para aldığını 7 bin TL borcu olduğunu söylemiş kadın ben faizinin karısiyim demiş annem söylenmeye başlamış bu her zaman böyle yapıyor hep inkar ediyor demiş annannemi orada bırakmış ve yanında çocuklarla bir yere gitmiş yanlız sadece bir tek benim kızımi hatırlıyor onuda ağlıyor olarak hatirliyormu onları yikiklik bir yerde onları oraya bırakmış baksınlar demiş ama kimin bakacağına bilmiyormuş biri annemi birinin evine götürmüş götüren kişi Aynur isminde bir kadının babamla beraber olduğunu söylemiş gittigi yerde yanında teyzesi gelmiş diyormus birkaç gün bu senin yanında kalacak senin kocan yok demi diye sormuş kadında benim kocam yok yolda evde olmadığı için ayakkabılarini dışarı bırakıyorum demiş ayakkabı dışarda duruyormuş kadın gelin ben ekmek yiyorum gelin beraber yiyelim demiş kadının elinde yufka ekmek varmış teyzesine diyormuski ben ekmek parasına almadım diyormus

Okudunuz mu?  Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Arpa Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı geceler. Hayırlı kazançlar elde etme isteğiniz ve buna önem vermeniz ile bereketli ve rızkla dolu bir ömre nail olacağınıza, hayırlı güzel geliişmelerin meydana geleceğine, mutlu olacağınıza bir haber alacağınıza delalet ettiği gibi aynı zamanda insanlar hakkında atıp tutmaktan çekinmeyen kişilerden uzak durmanız gerektiğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Amca Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Arpa Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.