Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Asılmak Görmek (imam nablusi)

Rüyada Asılmak Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AS ILMAK

Rüyada asılmak, yüksek makam ve rütbedir. Asılarak öldüğünü gören kimse, memurluğu esnasında dini inançları zayıflar. Asıldığında ölmeyip sağ kalsa, bir vilayete dindar ve adaletli bir vali olur.

Halk tabakasından birisi asıldığını görse, perişan olur.

Okudunuz mu?  Rüyada anüsten siyah büyük akrep çıkması

Rüyada ölü bulunduğu halde yine idam edildiğini gören kimse, dini bozulmakla beraber dünyada şeref ve yüceliğe erişir. Hayatta olduğu halde asıldığını gören kimse, dini bozulmadan yücelik, şeref ve saltanata kavuşur.

Rüyada idam edildiğini, ancak ne zaman asıldığını bilmediğini görse ve o kimsenin de elinden çıkmış kaybolmuş bir malı varsa, o mal yine kendisine gelir ve ihtiy açları görülür.

Okudunuz mu?  Rüyada aslan görmek

Evli olmayan kimse hakkında idam edilmek, evleneceğine işarettir.

Rüyasında asıldığını gören, ün ve servete kavuşur. Bir topluluğun kendisini astıklarını gören onlara başkan olup emreder. İhtiyar birinin kendisini astığını ve halkın da seyrettiğini gören, o mahallin büyük bir kişisi olur. Kendisini astığını gören ve karşısında akrabalarının seyrettiklerini gören onlar tarafından sevilir ve sözü de say ılır. Asıldığı ve fakat ipi kopararak düştüğünü gören memur ise işinden atılır, zengin ise fakirleşir, fakir ise saygısını kaybeder, tüccar ise zarar eder.

Okudunuz mu?  Ayrıldığın kişi için istihare rüyası

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Asılmak Görmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada asıldığını görmek anlamı ve tabiri nedir

RÜYADA ASILMAK: Sizden üst seviyedeki birinin size yardım etmesi veya sizin başkasına iyilik yapmanızdır.


Yorum: Rüyada Asılmak Görmek (imam nablusi)

mystique
hayırlı akşamlar. rüyada ünlü bir sanatçının asılarak idam edildiğini haberlerden izliyordum.herkes tüm dünya oldukça tepkiliydi.neyse nasıl olduysa bir anda ben ve ablam kendimizi o sanatçının asılma anında buluyoruz. çok tuhaf bir durumdu. darağacındaki ipi görüyordum. asılacak olan o şahıs ipi görünce çok korkktu. Allah Allah ya ResulAllah deyip dutuyordu. rüyamda bu duruma çok şaşırdım. o adamın gerçek hayatta dinle imanla alakalı olmadığını biliyordum. hatta yanımdaki ablama zaten bu insanların aklına Allah peygamber anca bu zamanlarda gelir diye sitem ettim.adamın boğazına ipi geçirdiler. adam can çekişiyordu artık çok kötü bir durumdu. adamın o halini göünce kendi kendime kurşuna dizilmeyi tercih ederim dedim

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Asılmak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın içeriğindeki olumsuzluk kadar tabiri olumludur. Zengin olma, kariyer sahibi olma, sarsılmaz bir yol, güzergah, iş, makam sahibi olacağına kimsenin bunu bozmasına gücü yetmeyeceğine ve bunu Allah’ın izni ile sağlayacağına delalettir. Allah hakkıyla bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Arbalet Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Asılmak Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.