Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Aşure Görmek (imam nablusi)

Rüyada Aşure Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AŞURE

Rüyada aşure pişirmek ve yemek, size de faydası dokunacak bir hayır işine girişmeye işarettir.

Aşure ayında olmayıp da rüyada aşure görmek veya yemek üzücü bir haber alınacağına işaret eder.


Cevap: Rüyada Aşure Görmek (imam nablusi)

AYKIZ
Rüyada aşure pişirdiğini görmek sizin için o yılın bolluk içinde geçeceğine her şeyin güllük gülistan olacağına ve faydalı işlerler yaparak etrafınızdakileri sevindireceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Aktar Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Aşure Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum,bir hafta içinde iki kere rüyamda aşure gördüm,Birincisinde siyah büyükçe bir kazanda aşure pişiriyorum karıştırıyorum sürekli.bugün gösterilen rüyada ise biraz büyük bir tabakta aşure var yemek için dolaptan çıkarıyorum aşureyi karıştırırken içinde yeşil ve kırmızı iki tane elma var,bir tanesi de yarım elma.Allah hayırlara çıkarsın yorumlar mısınız Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Azarlama (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Aşure Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Aşure görmek, özellikle de aşure günlerinde ise çok daha hayırlı olarak yorumlanır. Bu rüyalar, bolluk, bereket, rızık ve çok büyük nimetlere tabir edilir. İçinde gördüğün elmalarda aynı şekilde kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Arap Görmek (imam nablusi)

Hilaliiy
Selamün aleyküm , istihare namazını kıldıktan sonra rüyamda aşure gördüm tam aşureye benzetemedim başta ama o olduğuna emin oldum bir tane kap vardı onu ellemedim birde kek kalıbında yapılmıştı ondan bir kaç kaşık alıp yiyordum daha sonra 3 tane ceviz alıp kırıyordum kırarken siyah kabuklarını da gördüm daha sonra kırıp açıp yedim onları. Bunun anlamını yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada aileden birini kaçırılmış olarak görmenin yorumu nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Görülen rüya güzel manalar içerir. Her şeyin yoluna girip yaşanan tatsız ve olumsuz hadiselerin son bulması ve her anlamda feraha ermek sağlıkta, işte, manevi olarak iyi olmak anlamındadır. İstihare olarak niyet edilen rüyalarda uyanırken iyi hissetmek de önemlidir. Olumlu duygular içinde uyanmışsan hayırlıdır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada annenin öldüğünü görmek

rüyada aşure görmek imam nablusi, rüyada aşure yemek imam nablusi, imam nablusi rüyada asure gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Arı Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Aşure Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.