Anasayfa
6 Eylül 2023, 14:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada At Görmek (imam nablusi)

Rüyada At Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AT

Rüyada görülen at insanın dileğini temsil eder. Rüyada yanında at olduğunu görmek, rızkın geniş olmasına ve düşmana galip gelmeye delalet eder. Ata binmeye layık olmayan kimsenin rüyada ata bindiğini görmesi, izzet ve makam sahibi olmasına işaret eder. Bazen de o kimse için yolculuk meydana çıkar. Erkek ata bindiğini gören kimse düşmanından korunur. Rüyada taya bindiğini gören kimsenin güzel bir çocuğu olur.

Semer vurulmuş bir hayvana bindiğini gören kimse, ne fakir, ne de zengin, orta halli olarak yaşar. Bekar olan kimse kısrağa bindiğini görse, hanımefendi, zengin ve asıllı bir kadınla evlenir.

Bazen de at, güzel yapılmış eve işaret eder. Bir kimse başkasının atına binse

o kimsenin mertebesine yükselir.

Bir kimse eğersiz ve gemsiz bir kısrağa bindiğini görse, ahlaksız bir kadınla evlenir. Yahut sebatı olmayan bir işi üzerine alır. Bir kimse bir takım atlara sahip olduğunu veya onları otlattığını görse, arkadaşları arasında değerli olur. Bir kimse kendi yanında veya evinde bir atın telef olduğunu görse, bir insanın vefatına delalet eder.

Ata bindiğini gören kimsenin hanımı hamile ise, bir oğlan çocuğu doğurur. At, uzaktan gören kimse için, müjde izzet ve hayırdır. Kısrak at, şerefli bir kadındır. Katı ve sert başlı olup binicisi durdurmak istediğinde durmayan at, deli bir kimsedir. Yürütülmek istendiği zaman duran at, bir işi benimsemeyip tembel olan ve işlerinde tembellik gösteren insana işaret eder.

Bazı yorumcular, at şöhrettir derler. Siyah ata bindiğini gören yolculuk yapar ve

o yolculukta malı eksilir. Erkek at, saltanat ve devlettir. Bir kimse rüyada kendisine bir takım atların arzedildiğini görse, o kimse dünyayı arzu etmek sebebiyle namazından geri kalır. Kendi atından inip başkasının atına bindiğini gören kimse, bir halden diğer hale geçer.

Bir kimse at üzerinde elinde mızrak olduğu halde insanlara saldırdığını görse, dilencilik yapıp halktan ısrarla birşeyler istemesine delalet eder. Bir kimse bir at veya bir eşek satın aldığını ve parasını saydığını, elindeki paraları çevirdiğini görse, söylediği bir sözden dolayı hayra erişir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada At Görmek (imam nablusi)

Şema
RÜYADA AT:
Rüyada herhangi bir şekilde at görmek, iyiye işarettir. İş hayatında yükselme, aşk hayatında iyi gelişmeler, maddi ve manevi isteklerin yerine gelmesi demektir. Ama ölü at zarara ve yakın zamanda ölüme; bağlı at mevkiinin değişmemesine; at satmak kavgaya; at dövmek hapse girileceğine,suda at dedikoduya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Avret Yeri Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada At Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda iki at kavga edıyodu bütün insanlar ayırmaya çalışıyordu atları ama kimse ayıramıyodu atın bırının göğsünün yarıldığını erlerini falan gördüm ama kan görmedim yaralanan at öldü anlamı nedir acaba


Yorum: Rüyada At Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüya hem olumlu hemde olumsuz tabiri vardır. İlk olarak yaşanacak üzüntülü, stresli ve baskı altında geçecek bir döneme işarettir. Diğer işareti ise, işinde büyük bir başarı kazanılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum hayırlı akşamlar.
Ruyamda peceli bir kimse gördüm.Ne oldugunu anlayamadigim bir şişe gosterdi.Şişeye bakip bu beni kesermi? dedigimi hatirliyorum.Akabinde beyaz bir ata bindim.At guclu bir at degildi gorunuste.Hatta beni tasiyabiliyormu dusuncesiyle arkaya bakma geregi duydum.Acaba bir pislik birakiyormu dusuncesiyle.Birakmiyordu.’ve sakin bir sekilde ilerliyorduk.İleride daha baska atlilar gördüğümü hatirliyorum.Bu esnada sabah ezani sesiyle uyandim.
Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan genel manada hayırlı bir rüyadır. At görmek zaten genellikle çok hayırlıdır. Beyaz ata binmek ise başlı başına çok hayırlıdır. Allah’ın izniyle isteklerine ve hedeflerine kavuşmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Esselamünaleyküm,rüyada bana biri mektup yaziyo sevgisi olduğunu okuyorum o yazan kisiyi bulmaya calisiyorum ama bulamıyorum,daha sonra bir at var kahverengi tuylari parlak bir at atin ustundeyim atla geziyorum Atdan hiç inmek istemiyorum.Hayır olsun


arifselim
Ve aleykumusselam. Sana gelen mektubun anlamı güzel bir haber alacağına tabir edilir. Kahverengi ata binmek ise, maddi ve manevi anlamda güçlenmeye, zaferler elde etmeye ve kuvvetli olmaya alamet eder. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki tane beyaz at vardı ama benim değildi. Gece otlatıyorlardı ama ışık yakmıyorlardı öyle olması gerekiyormuş.Atlar biraz ürkekti ama bir tanesi bana gülümsüyordu.Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Fazlaca kar etmeye, kısa sürede işlerinin yoluna girmesine ve ömür boyu sürecek olan başarılara işaret eder. Beyaz at daima iyi, güzel ve müjdelere tabir edilmiştir. Sende Allah’tan hayır ve güzellik dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


24mart
Ruyamda koyu renkli bir ata bindigimi gördüm atın yularindan tutup atin daha hızlı gitmesi için yulari atin uzerinde iken bir bağlıyorum bir açıyorum atin daha hızlı gitmesi için bunu yapiyorum yorumlar misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada atandığını görmek

Rüyada ata binmistim atın dizginlerinden tuttugumu gördüm üzerinde iken her iki ipi yani dizgini daha hızlı gitsin diye bir bağlayıp bir acıyordum atın üzerinde iken yorumlar misiniz


arifselim
Rüyada atı koşturmaya çalışmak iyi olarak yorumlanmaz. Genellikle dine uygun olmayan bazı işlere gireceğine ve kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleykümRüyamda 4.5 aylık oğlumla ve kızkardeşimle kızkardeşimin arabasına bindik biraz sürdü sonra ata dönüştü at koşturuyordu kızkardeşim bizi kandırıp atladı bende koşturan atın üzerindeyken oğlumu ablama verdim ve ben de atladım


arifselim
Aleykum selam. Rüyada arabanın ata dönüşmesi iyidir. Genellikle at binilmesi çok hayırlıdır ama attan inmek veya atlamak iyi değildir. Kısa sürecek olan başarılara ve gelişmesini istediği bazı işlerinin gerileyeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda bir beyaz at kırmızı benekli birde kızıl rengi ama siyaha da yakın bir renkte at gördüm beyaz at huysuzdu şaha kalkıp duruyordu ve o at bir arkadaşımın atıydı beyaz atı uzaktan görüyordum sapsarı kumların üstünde duruyordu ve ben beyaz atın önüne uzaktan böyle dairesel bir cisim attım ama cismin ne olduğunu bilmiyorum. benim rengi kızılımsı siyah renkli atıma ise ben ters binip koşturduktan sonra bu şekilde bir evin önünde durup attan indim ve atın yüzünü sevdim heybetli bir attı kuvvetliydi ve tüyleri çok parlaktı kızıl rengi ağır basıyordu tüylerinde ama siyah tüyleri de vardı bu rüyamı yorumlar mısınız?


arifselim
Bu rüya ancak sana özel yorumlanmalıdır yoksa isabetli bir yorum yapmak çok zordur. Genel olarak beyaz atın sahibi krallara layık bir hayat yaşayacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir edilir. Seninle ilgili olan kısım ise, yüce duygulara sahip olmaya, geniş gönüllü ve çevresine iyilikte bulunmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arifselim hocam ben de rüyamda yan tarafıma baktığımda biraz uzakta 5 metrelik gibi yüksek bir yapının üzerinde birden kocaman çok güzel beyaz bir at gördüm atın tamamını görüyorum kocaman. Sanki kendini bana göstermek için orada ama sadece yüzü duvarın arkasında kalmış biraz, yüzü dışında heryerini tamamen görüyorum kocaman heybetli güçlü besili beyaz bir at ne anlama geliyor sizce, sabah namazını kılıp çok dua edip uyumuştum. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada ayı görmek

arifselim
Allah rüyanı mübarek eylesin. Bu rüya sıkıntıları olan kimse için kurtuluş için bir müjdedir. Rahat etmesine çok az bir süre kaldığına ve maddi tüm sıkıntılarından kurtulacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


adgzlsmyye
Rüyamda Park gibi bir alanda dikiliyorum, karşıda oturan kahverengi bir at kalkıp beni kovalamaya başlıyor, hızlı bir şekilde kaçıyorum o kovalıyor tam yaklaşınca uyandım, fakat kalktığımda gerçekten bacaklarım ağrıyord. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Çok güzel ve hayırlıdır. Rüya sahibinin çok yakınlarında olan bir kazancı elde edeceğine, büyük fırsatlara kavuşacağına ve şansının yolunda gideceğine yorumlanır. Ayrıca bolluk, bereket, hayır ve verim olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda komsumuzun atı vardı bizim evde alt katta kalıyormus. Daha sonra atın öldüğünü ve gömüldüğünü gördüm. Beyaz bı attı. O ölürken yanındakı kahve at zıplıyordu sürekli. Atın öldüğüne bakmaya gıderken bı de kocaman bı böcek vardı.annem öldurdu sonra onu. Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Bu rüya bir bütün olarak yorumlandığında hayırlıdır. Her ne kadar atın ölmesi kötü ise de sorunlardan sonra ulaşılacak rahatlık ve huzura alamet edilir. Böceğin öldürülmesi de zararlı kimselerin şerrinden kurtulmak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Ben rüyamda bir sürü at gördüm koşuyorlardı ama önde de beyaz at vardı o beyaz at benim olacak diyiyordum. Sonra o beyaz at kişnedi iki ayağının üzerinde durdu ve ben onu sevdim


arifselim
Aleykum selam. Rüyada beyaz at görmek oldukça hayırlıdır. Rüya sahibinin yaşantısını simgeler. Adeta krallara layık bir hayat sürmeye, maddi sıkıntılarından tamamen kurtulmaya ve güzel bir hayat yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda at çiftliği gibi bir yerdeyim kaçmam gerekiyo ve ben bembeyaz çok güzel cins bir ata binip kaçıyorum. Çok hızlı koşuyo araba ile peşimizden geliyolar ama yetişemiyorlar ve kurtuluyoruz. Yorumlayabilirmisiniz?


arifselim
Aleykum selam. Seni hüzünlendiren, sıkıntı veren ve canını sıkan her türlü şeyden kurtulacağına bir döneme gireceğin anlamındadır. Kısacası yepyeni ve huzur dolu günlerin başlangıcı manasındadır. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam.. Rüyamda evimizin önüne siyah bir at geliyordu o kadar güçlüydü ki sırtında kocaman bir dorse vardı. İçimden hayret ediyordum tırdan daha güçlü diyordum. Kapımın önüne parkeder gibi dorsenin altına yatıyordu. Ve eşyalar dolacaktı içine onun dolmasını bekliyordu uyukluyordu. Anlamı ne olabilir hocam


Tohat
Ve aleyküm selam. İlme ve hikmete yönelik işler yapmanız vesilesi ile insanlar tarafından takdir edilip sevilip sayılacak ve geniş bir alanda adınız duyulacak şeklinde tabire sahiptir hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm rüyamda biryere misafirliğe gidiyorum orada bir apartmanın önünde beyaz otabüsler var ve ben bakyorum yanımda beyaz bir dolmuş ama o dolmuşu bir at çekiyor sonrasında at dolmuşu bırakıp benii kovalıyor ve Kafamın üzerinden şaha kalkarak atlıyor ben bir yerlere kaçmaya çalışsamda at hep beni kovalyor attan kurtulabilmek için birsürü yaşlı amcanın olduğu bir dükkan gibi biryere giryrm ve amcalarla kapıyı kapatmaya çalışyoruz ama kapatamıyoruz at yine içeri giriyor ve bu kez bana beyaz ip gibi bir şey fırlatyor o nesneden kafamı kuratrmaya çalşyrdm.yorumlarsanız sevinirm çok etkisinde kaldm


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir kısmetin peşinizden geldiğine ve size oldukça yakın olduğuna delalet eder. Bu kısmet aşk olabilir, iş olabilir veya iş olabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam rüyamda bir okul bahçesinde çocuklar oyun oynuyor havada kar taneleri var sanki. çocuklar bir anda gidiyorlar yurtlarına bende gidiyorum oradan bir yerde at var siyah bağlı beni görüyor ısırıcak gibi üzerime geliyor kaçmak istiyorum kaçamıyorum boynundaki ip yetmiyor atın, hemde ben bu arada yavaş yavaş tane tane yürüyorum.Rüyamı yorumlarmısınız.


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin en yakınlarından ve hiç beklemediği kişiler tarafından kendisine kötülük edilmek istendiğine işaret eder. Atın sana ulaşamaması iyidir ve o kimselerin şerrinin sana ulaşamayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızıl bir atım vardı alnında Beyaz bir lekesi vardı. Kardeşim de atını getirdi ve ikimiz yarışmaya karar verdik. Uzakta dalında bir armut ağacı vardı ve armut sulu sarı güzeldi.armudu ilk koparan kazanacaktı biz yarışmaya başladık ve yarışı ben kazandım.sonra kardeşimin üzüldüğünü görünce armudu ona verdim.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayakkabı Görmek (imam nablusi)

Tohat
Tıplı rüyada gördüğün gibi gerçek hayatta da bir konuda başarılar elde edeceğine, madalya gibi türlü hediyelere layık görüleceğine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm Arif Selim Hocam. Rüyamda arkadaşım, kızımın atı varmış ve gezsin diye serbest bırakıyormuş. Ben çok üzülüyorum ve koştura koştura atı bulmaya çalışıyorum. Her yerde arıyorum. Çok yoruluyorum. Ve bir at sürüsü var. Siyah ve beyaz atlar. Aralarından bulmaya çalışıyorum. Güya adı Şampiyon’ muş. Adı ile seslenerek arıyorum. En sonunda parlak yeleleri olan, gürbüz, safkan siyah bir atı görünce "buldum seni Şampiyon" diyorum. Olduğum yere yorgunluktan oturup kalıyorum. At da yanıma dizlerini büküp oturuyor ve bana yaslanıyor. Ve bende onu seviyorum. Şu an ticari bir girişimimiz var ne olur acil yorumlarmısınız Hocam.


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hedeflerine ulaşacağına ve isteklerine tam isabet edeceğine işaret olarak yorumlanır. Zorlu bir süreçten geçse bile sonu ferah olan bir döneme işaret olarak tabir edilir. Yinede bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda bir dairenin mutfağındayım benim mutfağımmış fal kapatmışım aşağıda bir işim varmış beni bekliyorlar fincanı açıp bakıyorum bir tarafına beyaz bulut hortum halini almış dönüyor ve bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor bir kaç defada şimşek çaktı sonra genç bir kız geldi kapıya hadi gel işimiz var dedi tam gidiyordum geri döndüm fincanın öbür tarafınada bakimde öyle gidim dedim kendi kendime baktım çok güzel bir at resmi öyle kudretli öyle ihtişamlı ve asil bir duruşu vardıki büyük bir hayranlıkla gözlerimi alamadım şaha kalkmış şekilde kara kalemle çizilmiş beyaz bir attı inşAllah yorumlarsınız hocam şimdiden Allah razı olsun


Tohat
İş hayatı ile alakalı olan rüyanın bu konudaki istikbalinin yolunda gideceğine, işlerinde istediğin başarıyı elde edeceğine veya başvurduğun bir iş varsa bunun karşılığını alarak sıkıntılı dönemi atlatıp rahata kavuşacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm hocam ben bekar bir bayanım. siyah atlı at arabası at güçlü bir durumdu at arabasında bir erkek vardı ben karşıdan bakıyorum toprak yoldan hızlı bir şekilde geçiyorlardı. AT geçerken sürekli affedersiniz ama pisliğini yapa yapa gidiyordu önümden geçip geçtiler ben sadece bakıp izliyordum. atın süren erkeği tanımıyorum.teşekkürler

Okudunuz mu?  Annem rüyasında beni görmüş

Tohat
Ve aleyküm selam. At kısmet anlamına gelir. Bu kısmet güç, kudret, zenginlik ve bunların hepsini kendinde bulunduran kimseye de delalet eder. Böyle bir kimse ile tanışarak ondan göreceğin yardım, fayda veya bekar kimseler için evliliğe işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam
Rüyamda kocamın akrabaları ile beraber onların tarafından bir düğüne gitmeye hazırlanıyorduk. Dışarı baktığımda kocam çok güzel bir atın üzerine binmiş dimdik oturmuş, düğündekiler taşıt görsün diyerek gidiyordu.bana hadi sende gidelim dediler kapıya geldiğimde sakallarımın olduğunu farkettim ve ben bu halde gidemem dedim. Gidemedim.
Selametle


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın her ayrıntısı hayra yorulmaktadır. Bir konuda gerçekleştirmek istediğin hayallerinin olduğuna, bunlar hayata geçirmeye çalışacağına ve bu konuda başarılı olacağına, ayrıca bazı konularda kendini düzeltmen gerekebilecek konuların olduğunu gösteren uyarı niteliğinde bir rüyadır. Bunu tatbik etmek hata yapmanı engelleyebileceğini göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Umut ol
İyi akşamlar rüyamda beyaz atlı biri yanıma geliyor yanında da 2 tane çelimsiz atlar var bana hadi bin gidelim diyor ben ilk binmek istemiyorum hadi bin diyor bana ben istemeye istemeye o iki siyah ata biniyorum o atlar insana dönüşüyor ama at şeklinde duruyorlar bende üZerlerindeyim acaba bu rüyanın anlamı nedir


Tohat
Hayırlı günler. İş hayatında göstereceğin atılımlara vesile olacak birilerinin olabileceğine, onlar sayesinde işlerinin kolaylaşmasına ve başarılar elde ederek ilerleyişinin kolaylaşacağına, sana destek ve yardımda olanlara minnet borcu duyacağına delalet etmektedir. Doğrusunu hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda beyaz ve gri renk karışımı boz renkli bir at gördüm arkamda eski sevgilim var. Ve at garip hareketler yapıyor başıyla bir oraya bir diğer tarafa gidip düz devam etti. Düz devam ederkende karşıma baktıgımda ortada ince bir yol oldugunu ve etrafım yolun sagı ve solunun yeşil oldugunu görüyorum. Yeşil tarla gibi ortada ince bir yol uzun uzadıya yorumlarsanız sevinirim. 3 ay önce gördüm.


Tohat
Allah’ın rızasını kazanmak için gireceğin yollarda hak olmasına özen göstereceğine, karşına çıkan fırsatları ve kısmetleri bunu göz önüne alarak değerlendireceğine, bu yolda Allah’ın istediklerini yapmaya gayret göstererek çaba sarf edeceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Antika eşya Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam dün gece hani bazı rüyaların sizin için mesaj olduğunu düşünürsünüz ya öyle bir rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim. Hocam ilk olarak rüyamda bir kadının cenazesi varmış. Ben cenazeyi görmedim sadece var olduğunu biliyorum ve biriyle beraber o vefat eden kadının evine gitmişiz gençlik resimlerine falan bakıyorduk. Bu rüyadan sonra uyandım ve tekrar uyuduğumda şu rüyayı gördüm bana çok anlamlı geldi. Hocam rüyamda ormanlık bir yerdeyim ama ağaçlar falan hep kurumuş. Hava çok kasvetli kurşuni bir hava. Bu kapadokyadaki büyük balonlar var ya onlardan olan bir kaç tane balon havalanmak istiyor ama havanın kötü olmasından dolayı sürekli yere çakılıyorlar bende içimden diyorum ki bu havada uçmaz tabi birazdan yağmur yağacak diyorum. Balonlardan sadece 1 tanesi rengi kırmızı o havalanmayı beceriyor.

Bende kafamı kaldırıp gökyüzüne bakıyorum ki bir tane kocaman bir bulut. Bulutun içerisinde şimşekler çakıyor ve şimşekler çaktıkça hava kızıl oluyor. Diyorum ki hemen buradan çıkıp evime gitmeliyim. Ama ne tarafa yürüyeceğimi bilmiyorum. Yürümeye başlıyorum ve karşıma bir yol çıkıyor. Diyorum ki ben bu yolu takip edeyim bu yol evime gider. Ve yolda yürümeye başlıyorum. Biraz sonra ormandan çıkıyorum etrafımda sadece kumlar var ve karşıma bir adam çıkıyor. Tam bu sırada yağmur başlıyor adamada banada yağıyor yağmur. İçimden diyorum ki başka bir zaman olsa ben bu yağmurda doyasıya ıslanmak isterdik ama şimdi içim büyümüş sanki artık bundan hoşlanmam her halde hem eve gitmeliyim bu yağmur işimi zorlaştırır diyorum ama gene de yağmurdan mutlu oluyorum.

Sonra yolumda yürümeye devam ediyorum bir köprüye geliyorum diyorum ki ne taraftan devam etsem acaba sonra köyden tanıdım bir kız iki oğlan bana köprüden in yoldu tarafta diyorlar köprüden iniyorum ve tekrar yolumu buluyorum o yolu takip ediyorum tekrardan. Yolu takip ettikçe karşıma evler çıktı nasıl mutlu oldum evimi buldum diye sonra evlere yaklaştıkça bakıyorum ki bizim köyümüz değil orası. Evler hep aynı tip bir odalı küçücük, üçgen çatılı ve metalden yapılmış hepsi metal rengi. Olsun diyorum burası benim evim olsun. Evlerin arasında biraz yürüyorum. Her evin kapısının önünde kafası hariç bütün vücutları hatta saçları bile odundan olan 1 er tane insan yatıyor. İçlerinden biri doğrulup bana diyor ki burası senin yerin değil senin yolun biraz aşağıda diyor. Bende biraz aşağı doğru yürüyorum ve tekrar yolumu buluyorum. Yolu takip edip o köyden çıkıyorum. Köyden çıkar çıkmaz bir bakıyorum ki benim köyüm tam karşımda. Ama dünyadaki köyüm gibi değil. Rüyamdaki öyle güzel bir yer ki binalar çok güzel rengarenk kocaman kocamanlar evlerin arasında ağaçlar çok çok güzel bir yer.

Okudunuz mu?  Rüyada aileden birini kaçırılmış olarak görmenin yorumu nedir?

Ve köye gireceğim yerde 15 20 tane at sıralanmış. Beyaz kahverengi çeşit çeşit atlar. Atlar boyunlarından yularla duvara bağlanmışlar ve önündeki samanlardan yiyorlar. Öyle seviniyorum ki hemen koşarak oraya gitmek istiyorum. Tam koşacağım yoluna yaşlı bir adam çıkıyor. Beyaz sakallı mavi gözlü. Adamın elinde boş bir kova ve bir çubuk var boş kovayı o çubukla karıştırıyor. Benim önüme geçip bana diyor bu kovaya iman , ihlas , birde hatırlayamadığım bir şey daha, bu ucunu atıp karıştıracaksın. Bunlar iyice iç içe geçince ve büyüyünce ancak oraya gidebilirsin diyor. Bende adamın dediğini yapmaya çalışıyorum bir yandan da eve gitmek için sabırsızlanıyorum adama diyorum ki kovanın içine biraz gübre atsak hemen büyüse bu karışım diyorum sonra içimden bu kadar güzel özelliklerin yanına gübre yakışmaz diyorum vazgeçiyorum. Sonra uyandım. Bu bana çok anlamlı bir rüya gibi geldi. Çünkü yakın zamanda ağır imtihanlardan geçtim. Hayatta güvendiğim insanlar tarafından maalesef ağır imtihanlara tutuldum ve bazen hatta çoğunlukla yolumu kaybettiğim hissine vardım. Bu rüya bana ihlaslı ve imanlı bir şekilde sabredersem o gördüğüm güzel yere ulaşacağımı bu imtihanların hayırla güzel bir sonuca varacağı hissiyatı uyandırdı. Yorumlarsanız çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanda gördüğün fotoğraflar aslında senin geçmişe bakarak meydana gelen olayları tekrar elekten geçirmeye, düşünmeye, hatalı hatasız, yanlış doğru olanları eleştirel gözle bakmaya çalıştığına delalet eder.
İkinci rüyan ise aslında kendine yaptıklarına yürüdüğün yolda izlediğin çizgi ile ilgili olup dikkat etmen gerekenleri gösterir. Ormanın kuru olmadı sıkıntı demektir . Bunun da ayağı yere basmayan, uçarı olan olmayacak işlerin peşinde koşarak elle tutulur işler yapmadığından dolayımmeydana gelen sıkıntılardır. Sana fayda sağlayacak ve sonuç verevek ilerde bulunmana delalet eder. Rüyanın devamında kazancının artması ile rahatlayacağın, ailedeki sağlığa da işaret edip her şeyin yolunda olacağına fakat fin ve ahiret hayatını birlikte sürdürüp diğerini ihmal etmemen gerektiğini gösterir.görsüğün uzun ve bitmek bilmeyen yol kendini iyi hissedeceğim sonuca çıkar. Yani eğer dinden uzaklaşmış ve gereğini yeterince yapmıyorsan seni rahatlatacak, aslına götürecek, ruhsal anlamda dinginliğe ulaştıracak olan dine sarılman gerektiğini gösterir. Önündeki yolu Allah’a sarılmaktan geçtiğini her ne olursa olsun bundan vazgeçmeyerek yoluna devam etmen gerektiğini gösterir. Duyduğun hissiyatların hakkı vardır. Rüyan hakkında uyarıcı ve hayırlıdır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada asker olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Rüyamda 4 tane at ve bir aslan atlardan birisi aslan gibi rengi var aslana benziyor ama at yani kesin Başı boş bir halde bizim olduğumuz oba ya yani bölgeye doğru koşuyorlar ben hemen aslanlı olan at benim tutun onlar felan diyorum akabinde aslanlı at ile normal aslan kaçıyorlar ben tam gidip alacağım hemen kapıyorlar sonrasında işte kura yapacağız adaletli olacak diyorlar o esnada bende kuraya katılan bir ablanın atının üzerindeyim velhasıl rüyanın konusu ve yeri değişiyor Allah razı ola rabbim hayra yora.


Tohat
Ve aleyküm selam. Güç kudret, makam, mevki, maddi zenginlik, itibar, terfi, manevi yönden gelişim gösterme gibi maddi ve manevi olarak her türlü olumlu yöne işaret olan bir rüyadır. Allah hakkıyla bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam rüyamda atın tırnaklarını kontrol ettiğimde bunun nalı yok zarar görür diyordum sonra bir gurup kâfir görüyordum Cin seddi inşa ediyordu ben atıma binip beni göremeyecekleri onlardan yüksekte bir ormanda ilerliyordum ve peşimden 1 kaç beyaz köpek gövde ve bacakları uzun köpekler korkutuyordu tabi arkada kalıyorlardı. "Yalnız atın rengini hatırlamıyorum". (Bu arada evlilik planlarım var yetim 3 çocuğum olduğu için korkuyorum)


Tohat
Ve aleyküm selam. Atın rengi önemli olsa da genel olarak bir yola girme olasılığın olduğuna ve bulunduğun durumdan daha iyi bir konuma geçeceğine, seni çekemeyen ve bunlara karşı yenilgi içine düşmemek için mücadele etmek zorunda kalabileceğine işarettir. Evliliğin hayırlı olup olmayacağı konusunu öncelikle istişare ederek ardından istihare yatarak hayırlı olup olmadığını Allah’tan dileyebilirsin. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda küçük bir aslan gördüm ve daha büyük bir aslan olabileceğini tahmin ederek uzaklaştım daha sonra büyük bir erkek aslan gördüm beni görmedi ben ondan korktum ve uzaklaştım sonra amcami gördüm küçük amcami kırmızı huysuz bir at ile bana doğru geliyordu ama o atı frenleyebildi ve yanımda durdu çok rahatladım

Okudunuz mu?  Rüyada Adam Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hayırlıdır inşAllah. Rüyana göre girişeceğin küçük bir işte zamanla geliştirecek ve tecrübe kazandığın gibi işini de büyüteceğin bu işten bol rızık elde edeceğine, bolluk ve berekete nail olacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Çok dertli
Merhabalar engelli bir öğrencim var onu ziyarete gidiyorum vedalaşırken annesiyle birbirimize çok sıkı sarılıyoruz. Ben kendisine kilo aldığını ama yumuşacık olduğunu söylüyorum. Sonra oradan ayrılıp eve gittiğimde telefonumu orda unuttuğumu fark ederek tekrar geri gidiyorum. Giderken bembeyaz bir atın üzerindeydim. Evin önünde beni öğrencilerim karşılıyor. Ama çok büyük bir kalabalık aralarına konuşuyorlar bana da diyorlar ki hocam atı kullanabiliyorsunuz. At öyle güzeldik üstündeyim ve yelelerine elliyorum. O an uyandım teşekkürler…


Tohat
Merhabalar. Rüya sahibinin gerçekleşmesi mümkün olabilecek istek, arzu ve hayallerine yönelik olup dua edip olmasını istediği hayırlı olan ne varsa gerçekleşeceğine, kişinin gönlünden geçen nail olabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Merhabalar

Çok karışık bir rüya gördüm. Anlamını size danışmak istedim.
Rüyamda bir atın boynunda bir süre yolculuk yaptım. Atı annem çekiyordu.Daha sonra yanımızdaki buzağı ortadan kayboldu.Bende onu yanimiza getirmek için attan indim. Buzağı birçok inekle boynuz tokuşturuyordu.Ben gelince bu sürüyü dağıttım.O sırada yerden sürünerek uzaklaşan çok kalın bir yılan gördüm.
Yurtdışından yeni döndüm. Ülkeye kesin dönüşle ilgili tereddütlerim var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim…


Tohat
Merhabalar. İşinde hak üzerine yapmış olduğun çalışmalarının başarı göstereceğine, işinde, projelerinde yükseliş göstereceğine, eğer bekarsan evleneceğine, hayırlı bir geleceğin seni beklediğine aynı zamanda Engin olmak ve maddi refaha erişmek manasındadır. Doğru kararlar alman işlerini ve hayatını güzelleştirebileceğine işaret etmektedir. Hakkına bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada beyaz at görmek imam nablusi, rüyada siyah at görmek imam nablusi, islami rüya tabirleri imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Araba Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada At Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.