Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bal arısı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Bal arısı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Bal arısı tabiri
Rüyada bal arısını görmek, onu besleyen kimse için korku ile beraber bolluğa ve zenginliğe delalet eder.Bir kimse rüyada an kovanı görse ve ondan bal çıkarsa, o kimse helal mala nail olur. Eğer balın tamamını alarak arıya hiç bir şey bırakmasa, o kimse bir kavme zulmeder. Eğer kovanda an için bir şey bırakır ve rüya sahibi de vali veya hakkı arayıcı olursa, o kimse valiliğinde adaletli icraatta bulunur.Rüyada bir arının başına konduğunu gören kimse, reisliğe, gören melikse mülke nail olur. Arının eline konduğunu görse, tabir yine böyledir.Çiftçiler için rüyada bal arısı görmek, hayır, ucuzluk ve bolluğa delalet eder. Çiftçi olmayanlar için arı görmek, düşmanlığa delalet eder.Arı görmek, ordu ve askere de delalet eder. Çünkü: Arı beyine itaat ettiği gibi asker de kumandanına itaat eder.Rüyada arı öldürdüğünü gören kimse, bir düşmana kahreder.Çiftçiler için rüyada bal arısını öldürmek, makbul ve hoş değildir. Çünkü ekinci geçimini arıcılıkla sağlar.Arı görmek, alimlere, kitap telif edenlere, zahmet, meşakkat ve vergiye, bal arısı, kazancına ihtimam gösteren kadri yüce, izzetli ve çok hayır sahibi ve arkadaşına büyük faydası dokunan bir kimse ile tabir edilir.Bir melik rüyada bir kovanlık edindiğini görse, hudutlarına yakın bir yerde bulunan akıllı ve zengin bir kavimden çok faydalı mamur bir şehir ve kazayı ister.

Okudunuz mu?  Rüyada çilek ağacı Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada Bal arısı görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada bal arısı görmek hiç bilmediğiniz ve uzun zamandır görmediğiniz bir kişi tarafından size kalacak olan yüklü bir mirasa konacağınıza ve bu mirası alır almaz kendinize mal alarak yaşamınızı garanti altına alacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Balon görmek anlamı ve tabiri

rüyada bal arısı görmek, rüyada bal arisi gormek, rüyada arı görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Beklemek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bal arısı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.