Anasayfa
24 Aralık 2023, 23:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Balık görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Balık görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Balık tabiri
Rüyada sayısı bilinen balık, kadınlara, sayılı bilinmeyip çok olanlar ise ganimetten elde edilen mala delalet eder.Bir kimse, rüyada deniz ve nehirde toplanmış büyük ye taze balıklan istediği gibi çıkardığını veya yediğini yahut taksim ettiğini görse, denizden çıkardığı balıkların miktarı kadar ganimet malına kavuşur ve o malı rüyada yediği veya taksim ettiği yahut yığdığı şekilde sarfeder. Büyük balık melikin veziridir. Çünkü deniz melikle balıklar da askeri ile tabir edilir.Rüyada görülen balık, diri ve taze ise bakire bir cariyedir. Rüyada görülen çok balık kötü ganimet ve alması ve hesabından korktuğu melik tarafından gelecek çok maldır.Rüyada kuyudan balık avladığını gören kimse, Lût kavminin inlini işler veya bir kimsenin hizmetçisinin peşine düşer. Nasıl görülürse görülsün bulanık suda balık avlamayı görmede hayır yoktur.Suda balık avladığını gören kimse, ferahlanacağı bir sözü işitir.Büyük bir balık avladığını görmek, fayda ve hayra, küçük balık avladığını gören kimsenin de zevk ve menfaatinin gitmesine delalet eder. Derisi yumuşak olan balık, birisim aldatmak isteyen için hayra delalet eder. O şahıs işini gizli tutar ve halkın .malım hile ile ahr. Bu rüya diğer insanlar hakkında iş ve maksatlarının düğümlenmesine, gecikmesine ve işlerinde tembellik ve gevşeklik göstermeye delalet eder.


Cevap: Rüya Tabiri:Rüyada Balık görmek (İmam Nablusi)

Şema
rüyada balık görmek imam nablusi

RÜYADA BALIK GÖRMEK NE DEMEK
Balık daima kısmet sayılır. Canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığı anlamındadır. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir. Balık tuttuğunu gören kimsenin eline toplu para geçer. Çok sayıda balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir.


Yorum: Rüyada Balık görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
S.a. ben 27 yaşında bir kızım.sabah bir rüya gördüm. Yorumlarsanız sevinirim. Bi akvaryumda her çeşit balıklar vardı. Bi topluluktaydım akrabalar falan vardı ama niye yoplandık bilemiyorum. Sonra herkes balıklara dokunup bırakıyo ben dokunmuyorum. Hem incitmekten korkuyorum hemde biraz ürküyorum dokunmaya sonra içlerinden bir balık zıplıyo akvaryumdan çıkıyor yere düştüğünde o tek balık 3 tane oluyor şaşırıyorum nasıl oldu diye balık resmen uçuyo gibi zıpladı. Teşekkürler.


Yorum: Rüyada Balık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Akvaryum ve balıkları görmek çok hayırlıdır. Rızık, bereket ve bolluk olacağına tabir edilir. Ayrıca çok şanslı olmaya işlerinin yolunda olmasına da işarettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Öncelikle böyle bir hizmet verdiğiniz ve tek tek yorumladığınız için Allah razı olsun gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin. Bekar 27 yaşında bir bayanım. Ben dün gece bir rüya gördüm. Rüyamda bir iş yerine gidiyorum başvuru için sonra kabul ediliyor. Ben tam işe başlayacakken patronumun eski sözlük olduğunu görüyorum. Sonra aramızda bir konuşma geçiyor. Ben ona bu işi bitirip gidecem. Söz verdiğim için projeyi bitirip gideceğimi söylüyorum. Oda bana mesaiye kalmalısın kaçar kadar çalışabilirsin diyor bende en fazla gece oniki ye kadar diyorum. Sonra projeyi çözmeye çalışıyorum. Bir kısmını çözüyorum bir kısmında zorlanıyorum. Sonra yemek vakti yemeğe gidiyorum. O da iniyor. Sanki ondan kaçıyor gibiydim. Yemek alıyorum parasını ödüyorum 9.99 TL oluyor. Ben 10 TL veriyorum. Gidip yemeği alıyorum tablota patates yemeği yoğurt falan koyuyorlar masaya oturuyorum birden bütün yemekler hamsi balığı olmuş tablottan taşacak kadar çok. Biraz daha pişmeliymişti diyorum Bir iki lokma yedikten sonra uyandım. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Balık ağı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah senden de razı olsun. Bu rüya büyük şans ve kısmet anlamına gelir. Rüya sahibinin kazancının, malının, aşının ve mutluluğunun artmasına her geçen gün de artarak çoğalmasına işaret eder. Ayrıca rüyada hamsi gören kişi, şifa bulur, hastalıklarından, üzüntülerinden ve sorunlarından kurtulması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm kardeşim. Ben 27 yaşında bekar bir bayanım hiç evlenmedim. Rüyamda bir bahçe gibi bir yere girdim. Kocaman bir havuz vardı içinde bir tane balık başını havuzdan çıkartmış bakıyordu. Biraz yaklaştım. Bahçenin içinden su yolu gibi bir yer geçiyordu havuzun yakınında içerisinde bir sürü büyük balık vardı . Ben balıkları ezmeden çıplak ayakla su yolunun içinden geçiyordum. Havuzun yanına geçtim. Havuza bakarak bir odaya geçtim. Sonra uyandım.
Yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu rüya en güzel rüyalar arasında yorumlanır. Hayır, bereket ve bol rızık manasındadır. Sıkıntıların ve maddi engellerin kalkmasına ve dileklerin gerçekleşmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm eşim otobüs şoförü rüyamda esimle Deniz’de otobusle gidiyorduk bakıyorum eşim aşağı inmiş ve beni çağırıyor aşağı iniyorum Deniz’in durduğumuz tarafı buz kocaman bir balık eşim tazmi diyor bir adam parça parça balığı satıyor esime evet abi ramazandan beri büyümüş diyor sonungacinin altından koca bir parça kesiyor bizim için ve hamilemisinn galiba tam hatırlamıyorum neye delalet acaba yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Gerçek hayatta da bu rüya yolculuk etmeye işarettir. Ayrıca bol ve bereketli bir rızık elde etmek manasındadır. Balık ne kadar güzel, çok ve iri olursa rüya o kadar güzel olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hanne elif
Sa 39 yaşında bayanım akşam deniz kenarında eşimin ailesiyle karşılaşıyoruz bayanlar başka tarafa gidiyorlar bende erkeklerin yanında durmayayım diye kalkıyorum deniz kenarında yürümeye başlıyorum sürüyle kocaman balık lar yüzüyorlar yolun sonunda uçurum karanlık yürüyorum ama hiç fark etmiyorum o kadar güzel manzara ki karanlık olmasına rağmen sonra bir gurup çocuk genç oynayarak evden çıkıyorlar 4 5 tane erkek yanlarına geliyor yaşlı olanı şarkı söyleyen çocuga kızarak bozuk para atıyor ben ordan geri dönmek istiyorum birazda korkuyorum ailemin nerde olduklarını ararken uyanıyorum


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Rüyan genel olarak iyi ve hayırla yorumlanır. Bu rüya tehlikelerin eşiğinde olmakla birlikte ele geçecek olan bol rızık ve bereketler manasındadır. Atılacak adımları dikkatlice atmak ve Allah’a bereketi için şükür etmek olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada babamı musalla taşında görmek

Kayıtsız Üye
Selemün Aleyküm, hosam rüyamda lokanta gibi bir yere gidiyoruz, farklı bir balık türü istiyorum, normalde az pişiyormuş, ustaya benim ki fazla pişsin diyorum, nar gibi kızarmış geliyor, yediğimde çok lezzetli geliyor… Not: Evliliğimde çok sıkıntı var, nikah yönümüzden özellikle,eşimden ayrıyım devam edip etmemesi hayırlısı için istihare yapmıştım. Cevabınız için şimdiden ALLAH RAZI olsun.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihare rüyasında bu şekilde balık görmek çok hayırlı ve çok olumlu manaya delalet eder. Ancak boşanmak için bir hayırlı bir işaret olarak kabul edip buna göre hareket etmek doğru değildir. Böyle bir meselede mutlaka istişare ile hareket edilmelidir.


Kayıtsız Üye
Selam in aleykum değerli hocam ben yaklaşık bir yıllık evli bebek bekleyen bir bayanim rüyamda bir derede çok insanla beraber balık topluyoruz diğerleri çok küçük balıkları toplarken ben en büyüklerini topluyorum sonra topladığım balıkları tartiyoruz 5 kg geliyor yorumunu yaparsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen balık ne kadar büyük ve çok olursa rüya o kadar güzel ve hayırlıdır. Balık rüya tabirlerinde daima rızık, mal ve bereket elde edilmesi manasında yorumlanır. İnşaAllah senin için çok hayırlı manalara işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı geceler ben rüyamda iki ablamı ve eniştemi gördüm bir ablam namaz ve kuran okuyordu maşAllah yüzünden nur akıyordu diğer ablamda pislik içindeydi benlen ablamin yanina geldiğinden temizleniyordu uzaklastiginda pislik içinde kalıyordu eniştem ayakkabıyla namaz kilacakti bırakmadım seccadeyi ondan alıp ben namaz kıldım bu ne anlama geliyor cevaplarsanız çok sevinirim hayırlı aksamlar


arifselim
Hayırlı günler. Namaz kılmak ile yüzünde nur olması aynen gerçeği gibi yorumlanır. Pislik içerisinde kalmakta öyledir. Birisini iyilik, ferahlık ve merhamete, diğeri ise günah ve doğru yoldan sapmak manasında yorumlanır. Bu elbette sadece bir rüyadır ve Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


huseyin78
s.a.

Ben rüyamda yan yana iki tane havuz gördüm. 1. havuzun suyu yarıya kadardı ve o havuzdan diğer havuza balıklar atlıyordu. balıklar büyüktü ve renkli pullu çok güzel balıklardı..Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya güzel ve hayırlı işlerle çok bol ve berekete işaret eder. Balıklar ne kadar çok ve ne kadar büyük olurlar rüya o kadar çok rızka ve bolluğa tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.Ben 22 yaşında bir bayanım.Rüyamda elle 3 tane balık tutuyorum ve poşete koyuyorum sonrada o balıkları yiyorum.Yorumlarsanız sevinirim.Teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Rüyada balık rızık demektir. Balık yakalamak ise rızık, bolluk ve bereket elde edilmesine yorumlanır. Onların yenmesi ise çok daha hayırlı ve isabetli olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Allahın selamı üzerinize olsun
Gördüğüm bir rüyanın etkisinde kaldım. .Sabaha karşı gördüm
Bir yerden geldim ve açtım… baktım ilerde deniz ve içinde balıklar vardı. ..herkes orada balık tutuyordu. ..bende balık tuttum ve denizin içinde bilen birinin yanına gidip bu zehirli mi yenilir mi diye sordum.O kişi de sazan balığı bu çok güzel yenilir dedi ..Ve kocaman bur sazan balığı avucumda tutup giderken balığın salavat getirdiğini duydum ,nahif ince bir ses ile salavat getiriyor ,Muhammed diye konuşuyordu. Bunu göstermeliyim dedim ve bir binanın içinde bir oda da babam ve bir sürü çalışan vardı. .herkes işinde idi.Babama sessiz olun çok önemli bir şey söyleyeceğim dedim.Etraf sessizliğe büründü ve balık salavat getirdi…Balık sustu.,içerde çalışanlardan biri ben inanmıyorum,içinde ses kaydı falan vardır, balık nasıl konuşur deyince bende sen nasıl konuşuyorsun senin içinde de mi ses kaydı var dedim.Senin konuşman bir hizmet ise balık da konuşabilir diyordum…Arkamda iki tane ilkokul arkadaşım biz inanıyoruz dediler
Böyle bir ruyaydı…gerisini hatırlamıyorum
Nasıl bir anlam çıkarılabilir?
Teşekkürler ?

Okudunuz mu?  Rüyada bir başkasının sizi hamile görmesi

arifselim
Aleykum selam. Balık avlamak ve yakalamak çok hayırlıdır. Bu rüyan hem bol hemde hayırlı ve bereketli bir kazanca ve bolluğa tabir edilir. İnsanın eline geçecek olan temiz ve çok olan rızkı işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ayşecemile
Selamün aleyküm rüyamda birilerinin balik pişirdiğini gördüm bende oturup onlarla yedim hatta o kadar çok yemişim ki midemin bulandığını hissettim (normalde de balık yedikten sonra midem bulanır)sonra kenarda yaklasık bir metre boylarında sırtı örgü şeklinde bir balık gördüm o da pişmişti bu kimin için dedim (tam olarak hatırlayamıyorum ama )babam veya eşim için dedi uyandığımda hala midemde bulantı hissediyordum yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Rüyada balık görmenin ve balık yemenin anlamları daima birbirine yakın olarak yorumlanır. Pişmiş ve yenmiş olması daha hayırlı olarak kabul edilir. Bol ve bereketli bir hayat yaşamaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum Arif Kardeşim . Benim Rüyam biraz karışık o yüzden ana temasını anlatıyım . Rüyamın tam tabirini bulamıyorum çünkü gördüğümün birisi Yunus balığı diğeri köpek balığı ikisinide aynı denizde görüyorum . Denizde sevdiğim ve yakının olan insanlar var. Başlangıçta teklikeli değilmiş gibi onlarla yüzüyorlar fakat sonrasında herkez kaçışıyor . Ben denizin içinde değilim kıyıdan izliyorum . Onlara denizden çıkmalarımiçin yardım ediyorum. Bu arada deniz kenarında birinin nişan töreni oluyır ve bu münasebetle insanlar burada toplanmışlar . Daha sonrasında rüya başka bir fotmata giriyor ve bu deniz havuz şeklini alıyor ve köpek balığı bu kes orada görüyorum. Zarar verdi vericek derken birlik olup onu dişlerinde halat giib bir iple bağlayıp yakalıyoruz . Ben tam tabirini bulamadım fakat Rüyada hisler önemlidir derler ben biraz gergin ve tedirgin uyandım .Umarım anlamı güzel ve iç açıcı olur 🙂 Yorumunuz için şimdiden telekkür ederim …


arifselim
Aleykum selam. Evet, dediğin gibi karmaşık bir rüyadır. Böyle rüyalar ya kişiye özel yorumlanacaktır yada genel şekilde yorumlamaların bir manası olmaz. Yinede olumsuz ve kötü bir yorum yoktur ve rüya sahibinin kendisine fayda getirecek şeylere yöneleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda balıkçı tezgahı gördüm bayağı insan toplanmisti ben de almak istediğim balığı anneme söyledim o satın aldı ama annem yanımda değil başka bir yerdeydi yine de aldığıni biliyordum. Ne anlama gelir teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada başbakanı görmek ve konuşmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyada balık görmek, almak ve almayı istemek bile hayırlıdır. Balık rızık anlamındadır. Annenin veya bir büyüğünün sana maddi açıdan destek olmasına ve bol kazanç elde edeceğin bir şeyi elde edeceğine alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm İstiharede 2 yakınım yeni iş teklifi için şu rüyaları görmüşler,
1. Mutfakta 2 balık kafası varmış gri kedi onları yemek istemiş rüyayı görende vermemiş kediye
2. Dağlarda gezdiğini görmüş kahverengi imiş dağ evi varmış dağda görmemiş evi öyle hissetmiş
Şimdiden teşekkürler, iş teklifi sigara fabrikasından bu arada


arifselim
Aleykum selam. İstihare mutlaka herkesin kendi işi için kendisi yapması gerekir. Sünnet olan ancak budur. Bu görülen her iki rüyada güzel ve hayırlı rüyalardır. Esas önemli olan işaret ise, kalbin neye meylettiğidir yani kalbe gelen histir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda çok lüks bir evdeyim bahçesinde deniz olan bir ev ve bu denizin içinde de cam bir havuz var. Havuzun içinde kocaman yunus balıkları var ve birden fazla sayıda, yüzüyorlar. Şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Rüyanın tümü çok güzel ve hayırlıdır. Bekarlar için özellikle güzel bir kısmete işaret eder. Ayrıca güzel, rahat ve huzurlu bir hayat yaşamaya tabir edilir. Görülen rüyaların daima Allah’tan hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş çiğ siyah orta büyüklükte balıkların derisini görüp onlara dokunuyorum ve bunların derilerinin değişmesi lazım diyorum.
Hemen sonrasında bir pazar yerinde tezgahların pişmiş ve pişmemiş balıklarla dolu olduğunu görüyorum.Balıkların pişmiş olanlarından yemek istiyorum fakat borcum olduğu aklıma geliyor ve para harcamamak için yiyemiyorum.
Sonra annem bana 2 veya 3 adet yufka verip balıklardan yiyemedin ama yufkalardan ye diyor.
Yorumlarsanız memnun olurum.


arifselim
Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Genellikle maddi açıdan sıkıntılara, sorunlara ve insanı huzursuz eden durumlar içerisinde olması ile ilgili olarak yorumlanır. Ancak balık bereket ve kazanç manasındadır ve yemek çok hayırlıdır. Yinede hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler ben çok kısa bir rüya gördüm rüyamda tavada balık kızartıyorum Tahmini altı yedi tane hepsini kızartmışım sonuncusu tavada o da pişmiş almak üzereyim tam alacak uyandım yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Genellikle bereket, bolluk ve kazanca işarettir. Bu rüya ise Esasen kişiye göre yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Bazı yorumculara göre balık kızartmak bazı sağlık yada cinsel problemlerin habercisidir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda yanımda çocuğum bulunduğu halde olayla büyük bir balık yakaladık. Balığın karnını kestiğimizde içinden daha küçük sağlam bir balık daha çıktı onuda aldık.
Saolun hocam

Selamünaleyküm
Rüyamda olta ile büyük bir balık tutuyordum. Balığı çıkartınca karnını yardım ve karnından sağlam bir balık daha çıktı(tuttuğum balığa nazaran daha küçüktü).Teşekkür ederim hocam.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada balık avlamak ve balığın karnından başka bir balık çıkarmak çok hayırlıdır. Berekete, bolluğa ve bu bereketlerin kat kat ve arka arkaya çokça geleceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneanneyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda gerçek hayatta benimle yakıştırılan bir çocukla nişanlanmaya karar vermişiz. Nişanımız yemekli olacakmış menü seçiyoruz. Çocuk balık yemek istiyor. Ben gerçek hayatta bir kaç ay önce rüyamda balık sürüleri görmüştüm. Bu balıklar gerçekte hiç görmediğim değişik bir yapıya sahiplerdi. Yeni gördüğüm rüyamda da nişanlımın seçtiği balıklar o balıklarla aynıydı. Yorum yaparsanız şimdiden Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı iki kere sormuşsun ama biraz birbirinden farklı şekilde veya eksik olarak sorduğun için alacağın cevaplarda farklı olur. Diğer cevabımızda da olduğu gibi bu hayırlı bir rüyadır. Bolluk, bereket, kazanç ve mutlu olmaya alamet eder. Sende hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda küçük bir pazarda balık satan satıcı görüyorum gidiyorum küçük küçük balıklar tam almaya niyetlenirken yakınlar da büyükçe bir balık satan başka pazarcı görüyorum ve büyükçe bir sazan balığını tarttırıyorum fiyat konuşulurken başka biri talip oluyor sonra o diğer müşteri ile tartışınca satıcı beni göstererek ben ona satacağım diyor ve uyanıyorum ne balığı alıyorum ne de yiyorum tabiri nedir acaba ?


arifselim
Aleykum selam. Rüyada balık rızık, bereket ve kazanç manalarına gelir. Eğer almış veya yemiş olsaydın bu oldukça güzel yorumlanırdı. Bu durumda ise elde etmek için verilecek olan çaba ve emeğe tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Ben 31 yaşında evliyim. Rüyamda küçük bir kızın elinde ona sarılmış balina ve balina bana bakıp gülüyordu. Kızda gülüyordu bana vermek istiyordu ama ben korktuğum için geri duruyordum. Biz binanın içindeyiz daha sonra ben kapıyı açıp kapının önünde durdum ve mahalle hep suydu balinada o suya girdi.. Balina siyah beyaz karışımı renkteydi çok büyük değildi çok küçükte değildi. Teşekkür ederim şimdiden?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için yaşayacağı maddi ve manevi sıkıntılara, zorluklara ve çözmek zorunda kalacağı sorunlara yorumlanır. Bazende elde etmek istediği önemli bir şeyi elde edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı ramazanlar .
Rüyamda göl ya da deniz kenarı gibi bir yerdeydim. Hafif dalgali olan bir yer . İçine girmiştim. Suyun içinde o an tanıdığım ama şu an kim olduğunu hatırlamadığım insanlar vardı . Yanımda yarım kol büyüklüğünde iki kol eninde bir balık zipladigini gördüm . Heyecanla gülerek bağırdım balık var diye . Kimse duymadı . Sonra o balığa yaklaştım ve balığı elimle yakaladım . Hala elimde hissediyorum soğukluk ve kayganligini . Onu ara ara suya sokuyordum ölmesin diye . Böyle bir rüya gördüm . Yorumlayabilir misiniz . Hayırlı günler


arifselim
Hayırlı ramazanlar. Rüya sahibine nasip, kısmet, bereketli, bolluk ve kazanç içine gireceği bir döneme kavuşacağına tabir edilir. Ayrıca maddi sıkıntılarından ve eğer varsa borçlarından kurtulmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim 3 sorum olacak lütfen cevaplarmısınız?
1.Ben rüyamda kocaman ıssız bir ormanda kucağımda çok iri koyu yeşil bir balıkla geziyordum tek başımaydım baya ağırdı ama zorlanmadan taşıyordum ne anlama geliyor acaba yorumlarmısınız?
2.Ben bir süre önce sözlümden ayrılmıştım annem rüyasında eski sözlümün annesini beni severken görmüş ne anlama geliyor.
3.Annem rüyasında ben kilitli bir kafesten kurtarmış birde bunun ne anlama geldiğini cevaplarmısız lütfen simdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada, Eski Ve Yeni Arkadaşlar Görmek

arifselim
– Birinci gördüğün rüyan alın teri ile emeklerinin karşılığını alacağına ve maddi bolluğa kavuşacağına işaret eder.
– Bu rüya ise belki bilinçaltı bir rüya olabilir. Bunu tabir edemeyiz.
– Son rüya ise kişinin dert, keder ve üzüntülerden kurtulmasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda büyük akvaryumu geziyordum içerisinde balıklar vardı sonra çok büyük bir balık balinaya da benzeyen bir balık hızla akvaryumdan yukarı doğru zıplayıp kuyruğunu bana doğru çarptı tekrar suyun içine girdi ailemde yanımdaydı ama sadece bana zıplayıp sürtünüyordu iki defa oldu bu olay yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Bu rüyan sana gelecek olan nasibin anlamındadır. Balık ne kadar büyük ise rüya o kadar hayırlıdır ve rızık, kazanç, bereket ve ferah bir hayat yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hayattt3
Ben 36 yaşında evli bir bayanım rüyamda bir yerde bir yılanın kafa kısmının derisini görüyorum bunun biraz üst kısmında kurumuş bir Pirana var. kendi kendime Pirana yılanı yemiş ama kendi de kurumuş diyorum. Yorumlarsanız sevinirim teşekkür ederim.


arifselim
Hem yılan dersi ve hemde pirana balığını bu şekilde görmek hayırlıdır. Uzun zamandır var olan sorun ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder. Ayrıca hastalıktan iyi korunmaya da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben rüyamda abimin fanusunu tamir ettiği ettiği için yerde duran bir balığı elime aldım. Balık suda durmadan iki saat yaşayabiliyormuş ama süre neredeyse iki saate yaklaştığı için balık şişti büyüdü. Musluğa gittim bir elimde balık diğer elime biraz su aldim uzattım yalaya yalaya icti. Biraz da üstüne su sürdüm suyu gorunce rahatladı küçüldü. Elimde çok usluydu evcil hayvanım gibiydi ama her seferinde suyu gorunce hareketlendi elimden kaçırmamaya çalıştım. Balık büyükken yani susuzluktan sismişken yesil parlak bir renkteydi sonra bir leğende suya koyunca çok sevindi küçüldü ve siyah baska tipte bir balığa döndü. Yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Varsa işinizde yoksa gireceğiniz yeni bir işte kıvrak zekanızı konuşturarak bütük atılımlar yapacak ve bu sayede karlı işlerde bulunacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir akvaryumda biri turuncu biri karışık renkli balık gördüm yanlarında sürü halinde küçücük bir sürü turuncu balık vardı onları akvaryumdan cam kaseye alıp üstüne su koyuyorum balıklar hareketlenıyor. Birde bir sürü tahta kepçe gördüm. Gece yatmadan 200 kere ya vedud esmasını okudum. Gördüğüm rüya bununla ilgili olabilir mi?


Tohat
Rüyanızda gördüğünüz balıklar da tahta kepçeler de aynı duruma işaret eder. Bu rüya çektiğiniz zikrin bir işareti de olabilir. z-Zenginliğe, işlerinizin açılmasına, hayatınız boyunca maddi sıkıntı çekmemenize, ferahlayacağınıza ve aile ilişkilerinize olumlu yansıyacağına delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Benzi sararmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Herkese selamün aleyküm. Öncelikle vakit ayırdığınız için Allah razı olsun.
Ben rüyamda eski oturmuş olduğumuz mahallenin sokağını bir nehir gibi gördüm. Tıpkı venedik gibi sıra evlerin arasında/yoldan su akıyor. Suyun kenarından,suda küçük sürüler halinde yüzen küçük balıkları görüyorum. Aralarından bir tane büyük balık geçiyor ve onu yakalıyorum. 3 / 4 kg. civarında. Bunun somon balığı olduğunu sanıyorum ama somon olup olmadığından emin de değilim. Derken suyun karşı tarafında annemi görüyorum ve sevinçle anneme seslenip anne bak somon balığı yakaladım ve bunu senin için pişiricem derken balık elimden adeta tuz buz olur gibi dağılıyor.Sanki gerçek bir balık değilmiş gibi. Ve buna üzülüyorum.
Bu rüya öncesinde de yatmadan önce somon balıklarıyla ilgili 10 dk. kadar bir belgesel izlemiştim ve bunun etkisi altında kalmış olabilir miyim? Ayrıca rüyanın tabiri nedir. Yorumlarsanız çok sevinirim.Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam ecmain olsun inşAllah. İzlediklerinizden etkilenerek görmüş olsanız bile rüyanızın hakkınızda gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bir tek Allah bilebilir. Rüyanızın tabirine gelince balık görmek çeşitli manalara gelebilmektedir. Sizin rüyanızda görmüş olduğunuz şekil itibari ile size gelebilecek çeşitli kısmetlere tekabül etmektedir. Hakkkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyalarım yorumlanmıyor yinede yazayım. Rüyada akrabalarımın olduğu farklı bir yerdeyim.Herkese balık almalarını söylüyorum.yengeme benim balığım mavi olsun diyorum.fanusta balık getiriyor bana.balığın daha sonra dışkıladığınu görüyorum.balığın dışkısı bir şekilde babamın yediği salataya bulaşıyor.Babam salatayı yıka getir diyor.yıkıyorum Daha sonra okul bahçesindeyim birden müzik çalıyor halay çekmeye başlıyor kızlar bende halaya giriyorum halay çekiyoruz.Hayır olsun lütfen yorumlar mısınız,Allah razı olsun şimdiden…


Tohat
Ve aleyküm selam. Yoğunluktan dolayı geçikiyor olabilir fakat mutlaka cevaplanacaktır. Şansınızın ve kısmetinizin hayırlı olacağı fakat şans ve kısmetinizdeki gerçekleşecek olaylarda bir takım zorluklara da maruz kalabileceğinizi ama bu incir çekirdeğini doldurmayacak küçüklükte olacağına işaret etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
S.A. Rüyamda büyük bir havuzun içinde 2 tane balina vardı ve tanıdıklardan birileri balinalarla oynuyorlardı bende havuza girmek istiyorum biraz çekiniyorum sonra hamile biri doğum yapıyor ikizmiş ama ikizlerin birini kocası birini kendi doğuruyor ikisi de sezeryan olmuş görüyorum


arifselim
Aleykum selam. Eğer bu rüya sana yani durumuna özel olarak yorumlansa çok daha isabetli yorumlanabilir. Genel olarak bu rüya sahibinin içinden geçeceği sıkıntılı ve zorlu bir süreçten sonra ulaşacağı ferahlığa ve bolluğa tabir edilir. Sonuçta bu sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben eşimle salonda oturuyordum rüyamda. 27 yaşında evli bir kadınım. Salonda otururken ona balık tutacağım söyleyip sarı bir oltayı odanın kenarına salladım. Ve orta büyüklükte bir balığı canlı yakaladım. Balığın başında bir eğrilik vardı özellikle dikkatimi çekti. Aynı rüyayı bir kez daha görmüştüm önceden iki balık yakalamıştım o rüyamda herşey aynıydı. O rüyadan sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama bu balık tek ve baş kısmı ilginçti. Teşekkür ederim yorum için şimdiden.


arifselim
Yinede hayırlı bir rüyadır. Çok sevineceğin sürpriz gelişmelere işaret eder. Tekrar aynı yada benzeri bir rüya görülmesi o rüyanın daha çok sahih olması anlamında kabul edilir. Bu sevinçler maddi ve manevi olabilir. Genellikle maddi açıdan berekete ve kazanca tabir edilir. Evin içinde olması ise aile içerisindeki bereketi simgeler. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada babayı çıplak görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimle balık yakayanların yanından geçiyoruz. Bir insan boyunda bir balık yakalıyorlar.büyuk olduğu için kıyıya bırakıp ilgilenmiyorlar.suya balık düşmeden eşimle ben tutuyoruz.bütün aile birlikte yeriz diyoruz.sonra balığın beyaz tüyle kaplanıp biraz oğlak gibi bir şekle benzediğini görüyoruz eşimle bunu yemeyiz bu nasıl bir balık diyip ölmesin tekrar eski haline dönsün diye suya bırakıyoruz. Üzüntülü bir şekilde düzelmesi için balığı seyrediyoruz.


Tohat
Bunun ki tabiri söz konusudur. İş ile ilgili ya da okuyorsan eğitimin ile ilgili yapacağın büyük atılımların meyvesi de büyük olacağına ya da sonuçların olumsuz olarak neticeleneceğine delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,rüyada amcamın evindeyim 1metre büyüklüğünde akvaryum var.kuzenime ne zaman aldınız bu balıkları diye soruyorum konuşmaya başlıyoruz.5 6 tane renkli balık var yüzüyorlar nasıl oluyorsa biri yüzüme atılıyor sanki kulağım gibi pek hatırlamıyorum orasını ama kafamda bir uzvumu ısırıyor bırakmak bilmiyor bir türlü balık bana saldırıyor yanımdakiler bişey yapmıyor balık daha çok canımı acıtacak diye ürküyorum biraz.Akvaryumdan çıkıp bana saldırması nedir yorumlar mısınız,Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Balık görmen ve balığın birden fazla olması hayrın göstergesidir. Balık berekettir, rızktır. İşlerinin yoluna girerek mal mülk edineceğin ve kısmetinin bol olacağına delalettir. Fakat etrafındaki kişilere dikkat etmen gerektiğine de işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm 49 yaşındayım . Birisi denizde balık avlıyordu. Bende onu izliyordum. Ben de onu izliyordum Oltasına, büyük bir balık takıldı. O şahıs balığı denizden çıkaramadı . Ben geldim Oltayı aldım başlığı ben denizden çıkardım.Balığı çıkarırken sağ ayağıma değdi balığın kanı ayağıma bulaştı. Balık 10 ile 15kilo arasındaydı. Çok merak ediyorum hayırdır inşAllah?


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir şansın ayağına geleceğine ve senin bunu fark ederek değerlendirmek isteyeceğine, kısmetin sana getireceği faydalara nail olabileceğine, aynı zamanda manevi yönden kendini geliştirip hayatını buna göre idame ettirebileceğine delalet eder. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir akvaryum gördüm, bu akvaryumda büyük balıklar ve bir tarafta da yavru balıklar vardı. Balıklara verdiğim yemler çiyanlara dönüşüyordu.
Bir zaman sonra akvaryumun bulunduğu odaya biri girdi ve akvaryumu kaldır dedi. Bu adam ehli bidat idi. Ardından ona saldırdım, o da elimden kurtulup yan odadaki babama saldırdı. Koşup onu yakalamaya giderken uyandım.


Tohat
Büyük ve küçük balıklar senin hayatında gerçekleşecek kısmetlere işarettir. Hem büyük hem de küçük olmak üzere önüne türlü kısmetlerin geleceği ve senin bunları değerlendirmen ile hayatını değiştireceğin, sevdiklerine ve çevrendekilere yardımda bulunarak aranızdaki bağı kuvvetlendireceğini göstermektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda balıklı gölün suyunun bir kenarında büyük bir balığın suda olduğunu gördüm bir an kendimi de suda buldum benle küçük erkek kardeşimi yemeye çalışıyordu çok korkunçtu ben kaçıyordum elimde 1 TL vardı ona doğru atıyordum uzaklaşsın diye üstümüze geldiği an uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada besmele çekip Allahu ekber demek

Tohat
Ve alyeküm selam. Kısmet ve şans anlamına gelen balığın büyük olması ve sana doğru geliyor olması kısmet ve talihin de büyük olacağı ve bundan büyük bir kar elde etmeyi başaracağına, mutlu olacak, zenginliğinle kendini güçlü hissedeceksin. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda kar yağmış ama çok yoğun bir şekilde eşimle bir yere gitmeye çalışıyoruz bir yoldan gideceğiz bakıyorum yolda en büyüğünden en küçüğüne siyah beyaz balinalar eşim gel diye sesleniyor nasıl geleyim diyorum balinalar ölü korka korka geçiyorum aralarından Mart ayında eskiden kar yağardı onda problem yok ama ölü olmaları kafamı karıştırdı aydınlatır iseniz sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada gördüğün ölü balıklar iyi olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin arka arkaya yaşayacağı aksiliklere, işinde karşısına çıkacak engellere ve hayatını zorlaştıracak durumlarla karşılaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Rüyamda mahalle arası gibi bir yerde balıkçıda işe giriyordum yanımda 4-5 kişi daha vardı ve büyük büyük balıklar satılıyordu. Balıkları kesip paketliyorlardı ben işe geç gidiyordum sürekli ve patronla görüştüm ben gelene kadar işlerin bittiğini erken gelmek istediğimi söyledim o da daha erken gelmenin dahs iyi olacağını söyledi. Ertesi gün işe giderken bir kız selam verdi ve buluşmak istediğini söyledi ben de kabul ettim sonra uyandım. Anlamı nedir? Teşekkürler .


Tohat
Ve aleyküm selam. Büyük bir emeğin ardından göreceğin feraha, herkesin nail olmak istediği işlere ve bu işlerden elde edeceği kazana sahip olacağına, hayal kurduğun ve olmasını istediğin bir çok şeye sahip olacağına delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum eski iş yerimin çatısındayım iki çocuk futbol oynuyor büyük olan topu iki kere çatıdan dışarı atıyor 3. de ben çocuğa topu bulup sebebi anlatıyorum sonra çatıda orta boy bir kap görüp kapağı açıyorum en üstte 3 tane su bardağı buluyorum kaybolan bardakları buldum diyorum bir bakıyorum kabın içi su dolu ve küçük küçük balıklar yüzüyor bir sürü . Not: bu iş yerinden yeni ayrıldım başka bir şirkete geçiş yaptım


Tohat
Ve aleyküm selam. İşte yükselmek, başarılar elde etmek, atacağın adımlarda, yapmak istediğin projelerde hedefini tutturacağına, maddiyatının iyileşeceğine ve makam mevki sahibi olabileceğine işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimin antresinde kocaman bir kova var ve içi küçük ve büyük canlı balık dolu annem ve teyzem yemek için getirmişler pişirexeğiz diyorlar içinde kocaman bir çipura var diyorum ama rengi turuncu sonra içinden iki balık atlayıp zıplaya zıplaya evde dolaşıyorlar annemi çağırıyorum ben dokunmam ölecekler sen içine at diye annemin 1 tanesini suyun içine attığını su sesinden anlıyorum. Bu aralar rüyamda hep 2 sayısı görüyorum buna göre yorumlarsanuz sevinirim


Tohat
Hayırlı günler. Özel hayatla ilişkili olup hayatında kimse yoksa ahlakı güzel bir kimsenin hayatına göreceğine, hayatında biri varsa ilişkinizin olumlu yönde olabileceğine bir başka görüşe göre ise bereket olarak tabir edilir rüya sahibinin iş ve ticaret konularında önemli başarılara imza atarak rahata kavuşacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Baldıran Zehiri Görmek

Marilafella
Selamun aleyküm ben 20 yaşında bir kızım. Bu gece rüyamda siyah dişli bir balığın kafeste olduğunu gördüm bana sanki insan gibi çok kötü bakıyordu ayrıca suyun içinde de olsa kafesteydi. Daha sonra zorlayarak kafesten çıktı ve tam arkamı döndüğümde sağ omzumu ısırarak yapıştı. Onu elimle aldım simsiyah zifiri gibiydi başını bıçakla keserek çöpe attım bir baktım kardeşimde elinde başka siyah bir balıkla kesilmiş halde gelde onuda attık nedir bunun yorumu acaba cevaplarsanız sevinirim Hayırlı günler


Tohat
Ve aleyküm selam. Hem çevrende sana fayda sağlayacak olan insanlara hem de sağlık sorunun varsa bundan kurtularak sıhhat bulmaya veya önemli bir sağlık sorunu görmemeye işaret olan hayırlı bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gölet gibi çok derin olmayan bir suda büyük bir balığın yüzdüğünü gördüm. Ben o balığı izlerken birden sudAn elleri ve ayakları olan derisi parlak bir balık çıkdı. Ben korktum ondan uzaklaşmak istesemde o bana doğru geldi ve üzerime tırmanmaya çalıştı. Benimle biraz oynadı bende ona alıştım korkum geçti ona kokunup sevdikten sonra yine ayakları üzerinde gitti suya daldı. Yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Hayırlı günler. Bitmesini istediğin durumlar, olaylar, stresli gün kerim son bulup yerine seni iyi edecek ve başarı merdivenine tırmandıracak fırsatların ayağına gelmesine işaret etmektedir. Bu genelde iş veya eğitimle ilgili olduğu kabul edilmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Gaziantep2734
Selam aleyküm hayırlı sabahlar hocam ben rüyamda bir şehirlerarası yolculuğa çıktığımı gördüm sonra o şehirde akrabalarıma bayramlaştığımı ve diğer akrabalarlada bayramlaşma için gitmeye hazırlandığımı gördüm aynı rüya içinde 2 nci evliliği i yapmış olduğumu gördüm ve birde bebeğim olduğunu gördüm 2nci eşim yabancı aynı aynı rüyada hem şimdiki eşimi hemde 2nci eşimi ve birde bebeğim olduğunu gördüm aynı rüyada denizde akrabalarıma yolculuk ettiğimizi denizde balık tutup yediğimi çok hemde aynı kare içinde Bi köpek balığının bize saldırdığını ve kuzenimin o köpek balığını öldürdüğünü gördüm deniz seyahatinde 2nci eşimle beraberim ilk eşimi görmedim bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim Allah razı olsun hocam


Tohat
Ve aleyküm selam. Uzun süredir beklemekte olduğun bir işin görülmesi, gerçekleşmesi manasına gelmektedir. Bu ev olabilir, işle ilgili olabilir, başarıya dayalı rakiplerini geçmek için olabilir veya eğitimle. Geleceğinin parlak, sevinç içinde, geçmesini sağlayacak hayırlı ve olumlu gelişmeler ile birlikte hayatın daha da iyi olacağına yöneliktir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada balık görmek imam nablusi, rüyada pişmiş balık görmek imam nablusi, rüyada yunus balığı görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Bıçak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Balık görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.