Anasayfa
7 Eylül 2023, 23:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Balık ağı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Balık ağı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Balık ağı tabiri
Rüyada ağa sahip olduğunu görmek, hileye, rızka, ilme, isteğine kavuşmağa ve düşmanı yenmeğe delalet eder.Rüyada balık ağına düştüğünü veya faka bastığını gören kimsenin, hapse girmesinden, hastalığa yakalanmasından, mizacına uymayan bir kadını almasından, çocuğu olmasından veya malının tutulmasından korkulur.Balık ağı, korku içinde bulunan kimse için, şiddete, kölelere ve geçimini ağla temin edenlerin meşakkate düşeceklerine delalet eder. Balık ağı, üzüntüsü olmayan kimse için hapse ve can sıkılmasına delalet eder. Yolcu olan kimsenin ağ görmesi, yolculuğundan döneceğine delalet, bahusus deniz yolcusu ise.Balık ağı gamlı kederli kimsenin gam ve kederinin artmasına, avcı için hayır ve menfaate delalet eder. Balık ağının bir parçasım kaybeden kimse için de hayra delalet eder, dediler.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneanneyi görmek

Cevap: Rüyada Balık ağı görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada balık ağı görmek şu aralar çok bereketli ve bol rızıklı zaman içine gireceğinize ve elinize geçebilecek olan çok önemli ve çok değerli bir şeyi kaçırmamak için çok çalışıp çabalayarak elinizdeki fırsatı iyi bir şekilde kulanacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Beylik Kurmak

rüyada balık ağı görmek, rüyada balik agi gormek, rüyada balık tutmak imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Beklemek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Balık ağı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.