Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Balta tabiri
Rüyada balta görmek, imdad, yardım ve rızka delalet eder. Bazan rüya sahibinin başında bir ağrısı varsa ondan kurtulur. Veya ensesinden kan aldırmaya muhtaç olur. Çünkü arapça balta manasında olan «Fe”s»köprücük kemiğine de denir. Bazen de balta, yemeye ihtiyacı olan hastanın şikayetinin gitmesine delalet eder. Balta, erkek çocuğa da delalet eder.Bazı tabirciler, elinde balta olduğunu gören kimse, vekil, vasi veya emin olur. Dini güzel, ve düşmanına da galip gelir, bazı tabirciler zarara ve dağınıklığa delalet etler, dediler.Balta, köle, hizmetçi, kuvvet ve yardımdır. Bazen de balta, kendisinde ağaç gördüğü takdirde, kafirlerden ahmak bir kimseye delalet eder. Bazan balta, kendisiyle faydalanılan şeye delalet eder. Çünkü balta, demirden olur.Bazı tabirciler balta erkek çocuktur, bazıları da emanet, emniyet ve dinde olan kuvvettir, dediler.Rüyada balta görmek, izzet ve saltanata, tacir için de, kazanca delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada bir başkasının sizi hamile görmesi

rüya tabirleri balta görmek

Şema
Rüyada balta görmek anlamı ve tabiri nedir

RÜYADA BALTA GÖRMEK
Rüyada balta görmek, sıkıntılı yaşanılan konuda yardım geleceğini, sağlığı kötü ise sağlığına kavuşacağını belirtir. Balta vurmak amaçlarınıza ulaşmak için çok çaba sarf etmeniz gerekecek demektir. Kırık balta, hastalık olacağına ve para kaybedileceğine işarettir. Rüya sahibi bir kadınsa, zengin olmayan fakat çok iyi kalpli biriyle evleneceği anlamına gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir?

Cevap: Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Benım ıcın çok güzel cıkdı ınsAllah elede olur


Cevap: Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi)

nurka
Cok iyi ben zaten vekil olmak istiyordum.


rüyada balta görmek, yuxuda balta gormek, rüyada balta gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Balık ağı görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.