Anasayfa
26 Eylül 2023, 12:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Bardak tabiri
Rüyada bardak görmek, kişinin sevgilisi ve mahbubudur. Bundan dolayı kendisine bir cam bardak takdim edildim gören kimse yakında sevdiğinden fazla muhabbet görür. Kendisine sebze, bakla ve salatalık gibi ekşili olan sebzelerin verildiğini gören, sevdiğinden düşmanlık görür ve kalbinde buğz ve adavet meydana gelir. Rüyada bardak, rüya sahibinin haline göre bin yahut yüz dirhemle tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Boğaz görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada bardak görmek arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde önderlik yapak istemeniz onları rahatsız edeceğine yada bardağı kırdığını görmüş iseniz küs olduğunuz yada konuşmadığınız bir arkadaşınızla aranızın düzeleceğine ve arkadaşlığınızın sonsuza kadar süreceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir?

Yorum: Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilimi görüyorum onun evindeyiz ben bulaşıkları yıkıyorum.cam bir bardağın kırık olduğunu fark ediyorum eski sevgilim bir şey olmaz böyle kalsın diyor temizleyip rafa koyuyoruz.ayni zamanda da onun bir arkadaşı da evi supuruyor.eski sevgilimle bulaşıkları bitirdikten sonra bir tepsiye üzüm ve can eriği koyuyoruz.bir de küçük bir oğlan çocuğu hatırlıyorum.ruyami yorumlarsaniz sevinirim hayırlı geceler

Okudunuz mu?  Rüyada Babanın çamura batması

Yorum: Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hislerinde, düşüncelerinde kuşku ve endişe gibi durumların olmayacağı, hayatındaki önem verdiğin bir konu hakkında doğru kararlar verebilme, evlilik gibi bir sürece girmeye yakın olduğuna işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.


Acer
Rüyamda kızkardeşim konsoldan bardaklardan güzel bir tane de bana çıkarıyor üç kişiyiz ikisi erkek ama sanki iş için toplantı yemeği gibi.kızkardeşime aa o güzel bardak benim için mi diyorum sevinerek konsoldaki bardakların en güzeli bana çıkardığı …bardağa fanta koyuyor.bir de kolye gördüm ama kolye kısmını çok hatırlamıyorum yorumlar

Okudunuz mu?  Rüyada balık oltasına takılmak

Tohat
Hayırlı günler. Rüyayı gören kimse kız olsun erkek olsun bekar ise bir ilişkiye başlayacağına ve seveceği bu kimse ile çok mutlu olacağına işaret ettiği gibi başka şekilde tabir edenler ise kişiyi övecek, takdir edecek ve sevinmesini sağlayacak hoş sözler, iltifatlar duymasına işaret eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada başka bir boyuta geçmek

Acer
Teşekkürler yorumunuz için


rüyada bardak görmek imam nablusi, rüyada bardak görmek, rüyada bardak kırmak imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Başörtüsü görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.