Anasayfa
12 Ocak 2024, 10:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Başörtüsü görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Başörtüsü görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Başörtüsü tabiri
Rüyada görülen başörtüsü, hanımın kocasıdır. Başörtüsü, kadının zinetinin başıdır. Başörtüsünün genişliği kocanın halinin genişliğine, sıkılığı malının çokluğuna beyazlığı da kocanın din ve rütbesine delalet eder.Bir kadın rüyada, başında kumaştan bir eşarp yahut bir elbise olduğunu görse, onun düşmanları kocasına yaramazlık ve uğursuzluk nisbet etmekte ve batıl sözlerle onu aldatmak ve kocası ile aralarını soğutmak arzusunda bulunurlar. Başörtüsü siyah ve eski olursa, kocasının fakir ve aklı az olmasına delalet eder. Başörtüsünde meydana gelecek fenalık, kadının kocası hakkında erişecek musibet ve kederdir. Eğer kadının kocası yoksa, meydana gelecek fenalık kadının malına gelecek zarar, yahut kız kardeşi veya amcası gibi işlerine bakan kimseye erişecek bir musibettir. Erkek başına başörtüsü örttüğünü görse, hizmetçi bir cariyeye nasıl olur.Başörtüsünü bir cemaat içinde açtığını gören kadın, utanma ve hayasını gidereceği bir musibete müptela olur. Bir kadın, başörtüsünün başından gittiğini görse, kocasından ayrılır. Başörtüsünün yine başına geldiğini görse, kocası yine ona döner. Başörtüsü insanların dinidir.


Cevap: Rüyada Başörtüsü görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada başörtüsü görmek vereceğiniz kararların doğru olup olmadığı konusunda size yardımcı olacak bir kadına ve bu size büyük destek verecek olan kişi ile aranızda yaşanılacak duygusal bağların olduğuna işaret eder.


Yorum: Rüyada Başörtüsü görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
S.a. ben rüyamda dışarı çıkıyorum ve biraz ilerledikten sonra fark ediyorum ki başım açık, hemen evime geri dönüyorum kapatmak için. Rüyamın anlamı nedir. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Buğday unu görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Başörtüsü görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu şekilde görülen rüyalar, kişi için işlenen bazı hata ve günahlarına işaret eder. Kendini gözden geçirmelisin ve hatalarını düzeltmelisin. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben rüyamda elimde iki tane şal ipekti zümrüt yeşiliydi anneme gösteriyodum hangisini takim diye rüyayı yorumlarmısınız ? Teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Maddi anlamda güç elde etmeye ve zenginliğe tabir edilir. Rüyada şal görmek hayırlı rüyalar arasındadır. Saadet, esenlik, ferahlık ve huzur anlamına gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben evli ve 3 çocuk babasıyım rüyamda evime kar ve yağmur suyu evim koridoruna girmiş kirletmişti bende üzülmüştüm bir anda kapıyı yeşil eşarplı güzel bir bayan açtı ve bana şunu söyledi yarın seni götürecem bunun manasi nı öğrenmek istiyorum


arifselim
Rüyada görülen kar ve yağmur suyu ile kapalı kadın hemen hemen aynı yakın manada yorumlanır ve hayırlıdır. Yaşadığın sorunların için yardım ve destek göreceğin anlamında yorumlanabilir. Kapalı bir kadının konuşması, sorunlarının çözüleceğine işarettir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda yanlış hatırlamıyorsam pudra bir şal örtüyorum ama bir türlü arkasını yapamıyorum. Babam beni bekliyor dışarıda. Okula götürecek öğretmenlik için. Sonra altına siyah örtü takmışım tekrar deniyorum. Sonra dantelli siyah bir şal deniyorum. Bir türlü beceremiyorum düzgün olmuyor. Rüyamı yorumlar mısınız?


arifselim
Aleykum selam. en makbul olan yorumu, hem evli hemde bekar kadınlar için iffetli ve şeref sahibi olmaları anlamındadır. Takamamak ise, önündeki engellere dikkat etmen gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda çok begenerek başıma takarak bu esarp alıyorum daha sonra onu utuledim ve cantama koyup anneme götürdüm orda açtığımda esarp her yerinden yanmış ve kopmustu.anneme sarılarak çok ağladım anlamını açıklarmisiniz


arifselim
Çok özel bir manada yorumlayamayız. Ancak eşarp demek, bir kadın için iffet, haya ve maneviyatı kuvvetli olması anlamındadır. Kendine bu açıdan bir ders çıkarabilirsin. Allah’tan hayırlısını istemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda dedemlerin bahçesinde kına gecesi için toplanılmıştı bende oraya gidip oturdum ama başım açıktı o yüzden kalkıp kuzenim ve kardeşimin yanına gittim ve onlardan istedim. Kuzenimin başında iki tane örtü vardı, birini bana verdi bende bir yere girdim başımı kapatıp çıktım.


arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı bir rüya olarak kabul edilir ve rüya sahibi için kendine, evine ve çevresine karşı çok özenli olduğuna delalet eder. Ayrıca günahtan sakınmaya ve hatalarının farkına vararak dikkatli olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben bekâr bir yanım rüyamda amcamın kızı yazmalarıma bakıyordu yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesini seçiyordu model çıkaracam diye diyordu bende kırmızı gül desenli yazmayı takıyordum ne anlama geliyor merak ediyorum yanitlarsaniz sevinirim Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin büyük bir aşka düşeceğine, hayatı tozpembe göreceğine ve bir süreliğine de olsa sorun ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir edilir. Ayrıca güzelliğe ve çevresinde çokça göz önünde tutulmaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada berzah alemini görmek

Esra Yaman
Rüyada kız kardeşim okula geç kaldım diyerek aceleyle başına baş örtü bağlıyordu ama bağladığı bir kaç tane baş örtü küçük ve omuzlarını kapatmak için yetersiz geliyordu. Sonra ben onun başına yeşil bir şal verdim. Ruyami yorumlarsaniz çok teşekkür ederim


arifselim
Bu rüya kızkardeşine yardımcı olacağına, onu hatalardan ve günahlardan sakındıracağına ve ona nasihat edeceğine tabir edilir. Bunun en makbul olan açıklaması bildiğimiz kadarıyla budur. Herşeyi hakkıyla bilen şüphesiz sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Esselamu aleykum. Ben kızım için istihareye yattım. Kendisi il dışında üniversite okuyor. Rüyamda ben, eşim, çocuklarım sanki bir yerlere gidiyorduk. Sonra bir köşede pembe bir şal gördüm. Aaa kızım baş örtüsünü burda unutmuş giderken, diye düşünüyordum. Cevap için teşekkürler. Selametle kalın…


arifselim
Ve aleykumusselam. Bu gördüğün rüyan istihare için berrak değildir. ayrıca istihareyi herkesin kendisi için yapması gerekir. Kızın olsa bile onun yerine istihare yapılmaz. İstiharede esas önemli olan rüya değildir. Önemli olan kalbine gelen hissin nedir senin ona bakman gerekir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, rüyamda (gerçekte çok sevdiğim bir arkadaşımın bana hediye ettiği yeşil tonlu bir) baş örtümün başımda olmadığını farkettim. Arkama dönüp baktığımda düştüğünü gördüm gidip aldım. aldıktan sonra takmak istedim ama bu seferde çok şiddetli bir rüzgarla uçmaya başladı ama ben bırakmadım hatta O esnada bende sanki onunla bir miktar yükseldim ve Allahım yardım et diye bağırdım diye hatırımda sonra birden uyandım. Bekar bir bayanm.

Okudunuz mu?  Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması

Teşekkürler yorumunuz için


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin hataların farkına varacağına, tövbe edeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine ve Allah’ın izniyle başarılı olacağına işaret olarak yorumlanır. Daha isabetli bir yorum için senin durumuna göre tabir edilmelidir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.Rüyamda daha önce hiç görmediğim bir kız bana başörtünü takabilirmiyim dedi bende yeni aldığım başörtüyü ona verdim açık renkli ve çiçekli bir başörtüydü ona bide ona başörtüyü verirken takabilirsin ama iğne izi yapma dedim.Yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya aslında rüya sahibinin durumuna bakılarak yorumlanmalıdır. Genel olarak başörtüsü eğer yeni, çiçekli ve güzelse rüya o kadar hayırlıdır. Hem kendin için iyilik ve hayırlara ve hemde başkasına iyilikte bulunacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm hocam. Dün rüyamda ablamın kapandığını görüyordum ve çok seviniyordu. Bugün ise kendimin kapandığını görüyordum, başıma şal veya başörtü takmıştım pek hatırlamıyorum ama başım kapalıydı ve ben de çok mutluydum. Bu ne anlama gelir ?


arifselim
Aleykum selam. Hem kapalı olan ve hemde açık olan bir bayanın kendisini böyle görmesi hayırlıdır. Dinine, iffet ve namusuna verdiği öneme işaret olarak tabir edilir. Bir diğer yoruma göre ise gerçekte de örtünmek anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Allah razı olsun hocam tam da üstüne bastınız 🙂
Son kaç gündür kapanmayı düşünüyordum zaten. Allah’ın izniyle en kısa zamanda kapanacağım.

Okudunuz mu?  Rüyada Bisiklet Görmek

Kayıtsız Üye
Selam.görüyorumki,evimizde neyise kutluyoruz amma anlamıyorum.çoçuk(kız)lara tatlı dağıtıyorum.sonra görüyorumki,başımda pembe başörtüsü var ve ona uygun elbise arıyorum evde.çıkarıp çıkarıp giyiniyorum.Amma yalnız değilim odada.1yüzünü hatırlamadığım erkekde var.oda beyenmiyor giydiğim elbiseni.Sonunda 1ini seçdim pembe elbise ve rüya bitdi.


Tohat
Ve aleyküm selam. Var olan durumunuzdan farklı bir duruma geçmeye, sizi mutlu edecek yeni başlangıçlara adım atmaya delalet ederken bununla birlikte sağlık sorunlarının son bulmasına, maddi imkanların iyileşmesine de işaret etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda başım örtülüydü örtüm bol duruyordu düzgün olmadığını görüyorum düzeltmek için açiyorum ki basimda fiyonklu lacivelt bir saç bandi ,bandi çıkartiyorum başımı da açık pudra rengi bir başörtüsüyle sıkı bağlıyorum ve güzel yakisti diye mutlu oluyorum .yorumlarsaniz memnun olurum simdiden teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Seni mutlu edip, değerini bilecek, tabiri acizse el üstünde tutup önemseyecek, gözü senden başkasını görmeyecek birine delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.evliyim ve kapalıyım.Rüyamda asılı çeşit çeşit evde günlük takılan yemeni görüyorum ve açık renkleri değilde siyah gibi(ama içi çiçekli renkli)koyu renkleri seçip başımda olan eşarbımı çıkartıp beğendiğim yemeniyi takıyordum.bir yemeni daha beğenmiştim onu da takacaklen arkadaşın biri üzerine çay döktü ve takamadım bunu yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Yemeni görmek oldukça hayırlıdır. Ama takamadan kirlenmesi iyi değildir. Mutluluğa, huzura ve seni sevindirecek bazı şeylere karşı engellerle karşı karşıya kalacağına ve üzüleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başbakanı görmek ve konuşmak

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Rüyamda namaz vakti dışarı çıkıyorum, cami dağılmış imam ve cemaati bizim kapıdan geçiyor başım açık karton gibi bir şey ile saklama saklamaya çalışıyorum, imam durumu fark edip başıma beyaz bir eşarp örtüyor.

Rüyamda sabah namazı vakti dışarı çıkıyorum, cami dağılmış imam ve cemaati bizim kapıdan geçiyor başım açık olduğu için karton gibi bir şey ile saklamaya çalışıyorum, imam durumu fark edip başıma beyaz bir yemeni örtüyor. Rica etsem yorumlar mısınız?


Tohat
Ve aleyküm selam. Dini emir ve yasakları erine getirme konusunda daha dikkatli olman gerektiğini ikaz olarak gördüğün bir rüyadır. Bu konuda sana desteği olabilecek seni uyaracak biri de olabilir. Doğrusunu Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sabah vakti oğlumu okula bırakıp işe yetişme telaşındayız. Annem ıspanaklı börek kete ve koz patates yapmış, fırında. Oğluma ve kendime öğle yemeği için poşete koyuyorum. Sonra eşarbimi takıcam karar veremiyorum bir türlü. Dolabımdan bir eşarp takıyorum yakışmadı yine her zamanki gibi diyorum çıkarıyorum. En sevdiğim ipek mavi eşarbimi takiym derken birden başka yeni çok güzel benim almadığım bir eşarp buluyorum dolabımda. Bunu seviyorum bu çok güzel bunu takayım diyorum. Takıyorum ve çok yakıştığını düşünüp mutlu oluyorum.

Rüyada eşarp görmek. Rüyamda sabah işe gitmek için hazırlanıyoruz. Oğlumu okula bırakıp eşimle ise gideceğiz. Annem ıspanaklı börek kete ve közlenmiş patates yapmış. Bunlardan birer poşet öğle yemeği için hazırlıyorum oğluma ve bana. Sonra eşarbimi takmaya gidiyorum. Bir eşarp takıyorum olmadı yakışmadı diyorum. En sevdiğim ipek mavi eşarbimi takayım diyorum. Dolaba gidince benim olmayan yeni güzel bir eşarp görüyorum onu takıyorum ve çok yakıştı bu bana. En sevdiğim eşarp bu diyorum. Yeşil ve pembe renklerde bir eşarp bu.

Okudunuz mu?  Rüyada Balgam görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Yapacağın işlerde anne ve babanın rızasını almaya özen göstereceğine ya da geniş bir aile olacağına ve sahip olduğun evlatlarının hayırlı evlat olmasına işaret etmektedir. Ailedeki bu bolluk maddi anlamda da tabir eden alimlere göre ailenin her ikinsinden birinde size kalacak paraya delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda amcamın gelinini gördüm tülbent oyalarını yapıyordu bende modellerine bakıyordum bazı modeller beyaz boncuktan yapılmıştı çok güzellerdi ve siyah olanlarda vardı sonra başıma siyah bir yazma örüyordum yeniydi çok beğeniyorlar di Rüyam ne anlama geliyor yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Ahlakının güzelliğini yansıtan bu rüyada yardımsever, alçakgönüllü, mütevazi bir kimse olduğuna işaret eder. Bunun yanı sıra çevrendeki kimselerin samimiyetine inanmadığın kişileri daha iyi anlayacak ve dost bildiklerinden ayıklayacaksın. Doğrusunu sadece Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm,
bu gece gördüğüm rüyamın etkisinde çok kaldım inşAllah kötü değildir.
rüyamda ablamlara gidiyorum eniştem geliyor (ben gerçek yaşamda tesettürlüyüm) benim başörtümü çekiyor, şalım açılıyor, senin benim yanımda başın açık olman günah değil diyor ve gidiyor, ben ve ablam eniştem gittikten sonra şalımı arıyoruz heryere bakıyoruz ama biz başörtümü bulamıyoruz. ablam enişteme telefon ediyor; şalı ney yapın kızın şalını bulamıyoruz diyor, eniştem tekrar eve geliyor o da arayıp bulamıyor. eniştem ayağımı öpmeye çalışıyor ben izin vermiyorum. bana diyor ki sen gerçekten ayağı öpülesi insansın diyor.
rüyam böyle çok ilginç bir rüya inşaAllah erken cevaplarsınız çünkü çok etkilendim bu rüyamdan. Allah razı olsun emeğiniz geçiyor bizlere.

Okudunuz mu?  Rüyada bisküvi görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. tesettürlü olan bir kimsenin kendisini vücudunun herhangi bir yerini açık olarak görmesi ibadetleri veya tesettürü ile alakalı olarak bazı eksikliklere sahip olduğunu ve bunları düzelterek tamamlaması gerektiğine delalet eder. Ayağının öpülmesi iki şekilde tabir edilir. Güzel bir hayata nail olabilecek, takdir görecek hayırlı bir kimse olacağına veya birinin emirleri dışına çıkamadığına işarettir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm… Dün gece rüyamda bir evde olduğumu gördüm ve pencereden yiğenlerimi izliyorum. Derken yigenlerimin karanlık bir tünele girdiğini gördüm ve uzun bir süre oradan çıkmayınca korkuya kapıldım aklımdan türlü türlü şey geçti. Hemen başıma (poşet desem değil baş örtüsü desem oda değil sert ve hışırdayan) bir şey örtüp evden çıkmaya çalışıyorum. Ama annem beni durdurup böyle dışarı mı çıkılır diyor o sırada elinde mor kazakla gelen teyzemin elindeki kazağı bana gösteriyor. Bari bunu giyin üstüne diyor ama bir yandan da söyleniyor başka şehre misafirliğe gelmişsin yanına doğru düzgün kıyafet getirmemişsin diyor. Sinirleniyorum teyzemin elindeki kazak benim yaşımdaki kuzenimin bu bana nasıl olsun diyorum baksana bundan kolum geçmez diyorum. Ama annem ilah giyeceksin diyor bende sinirleniyorum yeğenlerimin karanlıktan çıkmadıklarını söylüyorum o ise hiç umursamıyor bende dayanamıyorum sen zaten hiçbir şeyi beğenmiyorsun deyip çıkıp gidiyorum. Bu sefer dışarıdayım yeğenim tam o sırada dışarı çıkıyor rahatlar gibi oluyorum. Ama bir yandan da ona kızıyorum. Sen nasıl oraya girersin deli misin hiç mi haberleri izlemiyorsun ya başına bir şey gelseydi diyorum. Sonra bir bakıyorum yiğenimin arkasından halamın oğulları çıkıyor. Bir an korkuyorum ve onları başımla selamlayıp hızla eve doğru yürümeye başlıyorum. Tam o sırada rüzgar başörtümü havalandırıyor ve başörtüsü paraşüt gibi açılıyor. O sırada üstümde kısa kollu bir tişörtün tek olduğunu fark ediyorum kollarım hep dışarıda ben nasıl böyle dışarı çıktım diye kendime kızarken demek ki annem o kazağı bundan dolayı giymemi istemiş diyorum. Uçan başörtüsünü tutup kendime iyice sarıyorum başörtüsü o kadar büyük ki kollarım açıkta kalan her yerimi örtüyor Kuzenlerime bakıyorum bir şey gördüler mi diye ama onlar doğruca önlerine bakıyorlar. Çok şükür diyorum görmemişler. Tam o sırada uyandım. ( Bu arada başörtüsü çokta güzel olmayan bir açık kahverengi rengindeydi.) Yorumlarsanız sevinirim… şimdiden Allah razı olsun…

Okudunuz mu?  Rüyada bilgisayar virüsü görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Olumsuz giden bazı durumların düzelmesin, çözümsüz olarak görülen sorunların hallolmasına, karanlıkları aydınlanmasına, yoluna girmeyen işlerin rayına oturmasına işaret edip zamanla aydınlığı görüp feraha erişeceğine, umutsuz ve mutsuz olduğun konularda tekrar sevinip umutlanacağına ve maddi manevi olarak kazanç sağlayacağına tüm bu gelişmelerle birlikte edineceğin tecrübeleri doğru şekilde kullanman şimdiye kadar yaptığın hataları hem düzeltmene hemde bir daha yapmayarak hayatını düzene sokmana yarar sağlayacağını göstermektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Babanın çamura batması

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm istihare ye yattım evlilik düşünüyorum hakkımda hayırlı olup olmadığına dair ama göze çarpan bir renk göremedim kalabalık bir ortamda baş örtülü bir kadın gördüm yüzünü görmedim gördüysem de hatırlamıyorum çok güzelmiş dedim baş örtüsüne çok beğenmiştim kapanmak gibi de bir düşüncem var zaten ama tam emin olmayı bekleyip öyle yapmak istiyorum eşarp beyaz üzerine desenli ve güzeldi birden fazla renk vardı o yüzden emin olamadım tamamını da hatırlamıyorum net olan bu tekrar yattım istihare ye ama bir şey göremedim rica etsem ne anlama geliyor ne yapmalıyım


Tohat
Ve aleyküm selam. Birden fazla renk de görülebilir birden fazla karışık olay da. Bu nedenle istihare yaptıktan sonra duygu olarak sana neler hissettirdiğini bakman ve buna göre yorumlaman gerek olumluya olumlu olarak kabul edilir. Fakat emin değilsen ehli selim kişilerle istişare etmen de önemlidir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada başörtülü kadın görmek, rüyada eşarp görmek, rüyada başörtüsü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Başörtüsü görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.