Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bela görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Bela görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Bela tabiri
Bela ve sıkıntı görmek, çektiği sıkıntı ve güçlüklerden soma ferahlığa ve sevince kavuşacağına delalet eder.


Cevap: Rüyada Bela görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada bela ve sıkıntı görmek içinde bulunduğunuz sıkıntılı ve zor günlerinizden kurtulmak için çözüm yolları arayacağınıza fakat bu çözüm yolunu bula bilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacağına ama fazla uzun sürmeden tüm sıkıntılarınızdan kurtulup rahata feraha ve sevince kavuşacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada bebek ismini görmek

Yorum: Rüyada Bela görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda tanımadığım bir evdeyim. Eve şimdiki abd başkanıyla eşi geliyor.
(Eşi gerçek hayattaki kadın değil.) İkisiyle de tokaşalıp öpüşüyorum. Sonra öğle namazını kılmış oluyorum ve oturuyorum koltukta. Yan koltukta kadın oturuyor. Bana gülümsüyor. Ona öpücük atıyorum. Sonra deniz gibi bir yerden at kadar büyük bir köpek çıkıyor. Köpek sırtına bir kız alıyor. Koşmaya başlıyor. Birkaç insan var onlar da bağırıyor. Sonra siyah kuş sürüsü bir arabaya saldırıyor. Ben korkmaya başlıyorum. Koşuyorum ve karşıma beyaz toz geliyor çiçek tozu gibi. Yanımda biri var, galiba bir arkadaşım. Boğulacak gibi oluyorum. Dumanın içinde dua ediyorum kurtulmak için. Sonra dedemin evinde oluyorum. Pencereden o yere bakıyorum. Hava kararmış yağmur yağıyor gibi. Yorumlarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Baş ağrısı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Bela görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. yılmadan, pes etmeden, dirayetli ve kararlı duruşunla gösterecğein azimli çalışmalar sayesinde maddi konuda durumunu en iyi seviyeye taşıyabileceksin. Böylece yaşantının güzelleşmesi ile hayatın tadını çıkarmaya çalışacağın günler görebileceksin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Bakkal görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bela görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.