Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Besmele-i şerife görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Besmele-i şerife görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Besmele-i şerife tabiri
Rüyada besmeleyi güzel bir yazı ile yazılmış görmek, ilme, hidayete ve besmelenin bereketi ile rızka delalet eder. Bunun özelliği ise besmelenin bilinen kaidesine göre yazılmış, olmasıdır. Besmelenin, bazısının bazısma olan münasebeti dolayısıyla çocuk ve toruna delalet eder. Harflerinin tekrarından dolayı besmeleyi görmek, vaktiyle eline geçiremediği bir şeyi yeniden ele geçireceğine ve evlenmek için gayret gösterip neticede başaracağına delalet eder. Besmele, dalaletten soma hidayete de delalet eder.Rüyada güzel bir yazı ile besmele yazmak, rızka, ilim ve sanattan hissedar olmaya, ölü kimsenin bunu yazdığım görmesi ise Allah”ın rahmetinde olduğuna delalet eder. bazen besmeleyi yazmak ziraatta kazanç ve berekettir. Besmele ile yazılan Kur”an ve Kur”an dan başkası da böylecedir.Besmeleyi yazdıktan sonra imha ettiğini veya uçucu kuşlardan birisinin besmeleyi yazıldığı yerden kapıp kaçırmasını görmesi rızkının tükenip, ömrünün bitmesi ile tabir edilir. Kur”andan bir parça veya başka bir şeyi elleri üzerine yazmak ve onu mahvetmekte yine böyle tabir edilir. bazen da bu rüya, rüyayı gören kimsenin vücudunda meydana gelen bir derdin veya müşteki olduğu şeyin artmasına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Balık ağı görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Besmele-i şerife görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada besmeleyi yazılı olarak görmek bulunduğunuz yere gelecek olan bolluğa ve bol rızık ilim ve kudret sahibi olacağınıza güzel ahlaklı kişiler ile dostluklar kuracağınıza ve bu dostuklarınızın sonsuza kadar süreceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Bela Okumak

rüyada fatiha okumak nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Bostan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Besmele-i şerife görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.