Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Beşik görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Beşik görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Beşik tabiri
Rüyada bir beşik satın aldığını veya beşikte olduğunu gören kimse: «Kim de iyi bir alemde bulunursa kendileri için hazırlanmış olurlar.» (Sure i Rum, ayet 44) mealindeki ayet işaretince, hayır ve berekete nail olur. Kendi eliyle hayır ve iyilik meydana gelir. Bazı tabirciler, bu rüya rahatlığa, oğul evladına, şefkatli bir kadına ve küçük çocuğa delalet eder, dediler.Beşik, erkekler için üzüntü veya hapis yahut rüyada beşikte uyuyan kimsç için dar bir evdir. Beşik, bekar için sevinç, kadın için çocuktur.Bazan beşik görmek, üzüntü, keder, sıkıntı ve ağlamaya delalet eder. Bazen de beşik, türkü söylenip raks edilecek yerlere delalet eder. Bazan beşik düşmanlık, mücadele ve münakaşa yapmaya, Bazen de na”ş ve tabuta delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Beşik görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada beşik görmek eşiniz tarafından hayırlı ve müjdeli haber alacağınıza ve çok sevineceğinize bu sevincinizi tek başınıza buruk sevinç yaşayacağınıza işaret eder.


rüyada beşik görmek, rüyada beşik görmek imam nablusi , rüyada besik görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Bostan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Beşik görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.