Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bıldırcın görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Bıldırcın görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Bıldırcın tabiri
Rüyada görülen bıldırcın kuşu, Allah (C.C.) tarafından zuhur edecek güzel rızka delalet eder. Bazı tabirciler bıldırcın kuşu iki yüzlü bir adamdır, dediler. Rüyada görülen bıldırcın kuşu, üzüntü, keder ve sıkıntıyı def etmeğe, düşmandan kurtulmaya ve vaadini yerine getirmeye delalet eder. Bıldırcın kuşu görmek, bazen da küfran-ı nimette bulunmaya, rütbenin elden gitmesine ve geçimin darlığına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Başörtüsü görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Bıldırcın görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada bıldırcın görmek sizi sıkıntıya düşürecek olan ve çok üzecek olan haberler alacağınıza ve elinizden hiç bir şeyin gelmeyeceğine bu nedenle size karşı düşmanlık besleyecek bir kişi olacağına işaret eder.


rüyada bıldırcın görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Bostan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bıldırcın görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.