Anasayfa
16 Haziran 2023, 23:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bıyık görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Bıyık görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Bıyık tabiri
Rüyada görülen bıyık, maldır. Bir kimse bıyığını kısalttığını görse, bunun sünnete uygun bir durum olduğuna delalet eder. Bıyığının fazlalaştığını ve uzadığını görse, sünnete mugayir bir hareketinin bulunduğuna delalet eder.Bir kimse, bıyığının kısa veya çenesini bozacak bir şekilde kısalt-sa, o kimsenin gördüğü eksiklik nisbetinde malı zayi olur.Bıyığını adeta muhalif ve yemek yemeğe mani olacak derecede uzun görse, bulunduğu halin ayıp ve bid”at olduğuna delalet eder.Bıyığın fazla bir şekilde uzunluğu, keder ve sıkıntıya, Bazen de haram olan şeyleri içmekle şöhret bulmaya delalet eder.Bıyığı normal şekilde kısaltmak ve düzeltmek, sünnete uymaya delalet eder.Bıyık ve sakalını kesmeyi hoş gören bir kimsenin, rüyada bıyık ve sakalını kesmesi, rahatlığa, tasa ve sıkuıtının gitmesine, bıyık ve sakalını kesmeyi çirkin görenin rüyada bıyık ve sakalmı kesmesi ise, rütbesinin gitmesine, fena bir şöhret almasına, fakirliğe düşmesine ve zarara uğramasına delalet eder.Bıyık kıllarının kısalığı güzel, uzunluğu ise, kötüdür. Bazan bıyık kıllarının uzunluğu, içki içmeye veya zekat vermemeye yahut sahibi tarafından istenen emaneti sahibine iade etmemeye delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Bina görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Bıyık görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada bıyık görmek yapacağınız bir işte çok başarılı olacağınıza ve bundan dolayı size kahraman gözü ile bakacaklarına ve saygınlık duyacağınıza ve sizi paraya ve başarıya götürecek olan yeni kişiler ile tanışacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada berzah alemini görmek

Yorum: Rüyada Bıyık görmek (İmam Nablusi)

zeki damar
selmun aleyküm normalde bıyık bırakmıyorum rüyam bıyıgımın oldugunu goruyordum kesmek için markete gidiyordum marketin sahibi eski bir arkadaşım cıkıyordu jiley istiyordum jilet yok diyordu sinirleniyordum arkadaşıma jilet nasıl satılmaz diye uyanıyordum


Yorum: Rüyada Bıyık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gençler için sorumluluk almaya hazır olurlar ve hayatlarına yön verecek önemli adımlar atarlar. Bir işte çalışanlar için ise bu yeni fırsatları ele geçirmeye yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz elbiseli adam görmek

Kayıtsız Üye
Slm alykm hocam ben bekar genç bir bayanim rüyamda aynaya bakıyordum ve bıyığım vardı şaşırıyodum bıyığım tıraş ediyordum ne anlama geliyor cevaplarsaniz sevinirm teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bir kadın evli ise bu oğlan çocuğuna alamet eder. Bıyığının olduğunu görmek hem kadın hemde erkek için hayra ulaşmaya, kesilmesi ise, maddi sıkıntılarının geçmesine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada balıklarla yüzmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum normalde bıyığın olmamasına rağmen rüyamda bigimin bir köşesinden bir tutam upuzun bir biyik çıktığını gördüm ve bir bıyığın biyik birakmadigim için bir günde çıktığı ni idda etmeye çalışsamda bir köşede padişah gibi oturup o izin fakat bir tutam bölgeden uzayan bıyığını ellerimle sıvazlayıp bir nevi tarayıp keyif yapiyordum. Hayirola

Okudunuz mu?  Rüyada Babanın Evin Dışından Saldırması?

arifselim
Aleykum selam. Rüyada bıyığının çıktığını görmek çok farklı anlamlara gelebilir. Bu rüya ise, kişinin maddi sıkıntı yaşayacağı ve darlık göreceği anlamında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Esselamün aleyküm kıymetli hocam. Rüyamda bıyıklarımın yarısı yoktu. Burnumun sol tarafındaki bıyıklarım duruyor fakat sağ taraftaki bıyıklar yoktu. İnşAllah hayırlara vesiledir. Allah’a emanet olunuz.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının evinde ağaç görmek

arifselim
Ve aleykumusselam. Rüya sahibinin önemli bir konuda bir tarafının eksik olduğuna işaret eder. Kazancının bir kısmında helal ve bir kısmında haram olabilir veya maddi kazancında isteklerinde eksikler olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selemualeykum, bıyığımın yarısının olmadığını ve diğey yarısının çok fazla uzun olduğunu gördüm, hatta başda yokdu, derimin altından çekib çıkardım, saç gibi uzandı, sabah 8de uyanmışdım bıyık uzatmak falan düşündüm, sonra yatdım, bu rüyayı gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada Boşama görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüyayı ancak gören kişiye özel tabir etmek gerekir. Genel olarak bu rüya sahibinin tam olmasını istediği önemli bir şeyin tam olmamasına, eksik kalmaya ve keyfini sürmek istediği bir şeyin keyfini sürememeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bebeğin konuştuğunu görmek

Kayıtsız Üye
Hocam selamın aleyküm bir kaç aydır da kafama takılan bu rüya beni çok korkuttu genç bekar bir bayanım rüyamda aynada kendimi bıyıklarımın tek tük kıl şeklinde çıktını görüyorum ama bu bir bıyık yapısı şeklinde değil bıyık bölgemde tek Tük kılların uzadığını görüyorum ve bir çöm yorum sayfasında kadının kendini bıyıklı görmesi çocuk doğurmayacağına işaretmiş benim gördüğüm bir erkek bıyık yapısı değildi anlattığım gibiydi çocuğum olmayacak gibi bir yorum yapılmaz dimi hocam buna bir aydınlatınlatın beni lütfen ?

Okudunuz mu?  Rüyada Berat Gecesi Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyanın olumsuz manası yoktur. Bıyık veya o bölgede çıkan tüyler itibar sahibi olmak, mutlu olmasına göğsünün kabarmasına vesile olacak bir gelişmeye tanık olmak veya sırtındaki yükü hafifletmek manasındadır. Borçlardan kurtulmaya, zengin olmaya işaret olduğu gibi çocuk sahibi olmaya da işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada balkon görmek anlamı ve tabiri

rüyada biyik görmek, rüyada bıyık kesmek, rüyada bıyıklı kadın görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Boğazlamak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bıyık görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.