Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bilezik görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Bilezik görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Bilezik tabiri
Bir erkeğin, rüyada elinde bir bilezik bulunduğunu görmesi, onun elinin darlığına delalet eder. Eğer elinde altın veya gümüşten birtakım bileziklerin bulunduğunu görse, o kimsenin salih bir adam olduğuna hayır ve hasenata çalışan ve onlara öncülük yaptığına delalet eder. Eğer düşmanları varsa allah-ü Teala kendisine imdat ve yardım eder.Rüyada evinde altun bilezik olduğunu gören kimsenin eli yüce, kendisi in”am ve ihsan sahibi bir kimse olur.Bir melik rüyada tabaasının ellerinde bilezikler görse, o melik ta-baası hakkında yumuşaklık gösterir ve onların arasında adaletli icraatta bulunur. Tebaası da kazanç ve geçimlerinde berekete nall olur ve melikin devlet ve saltanatı devam eder.Rüyada sultanın elinde bilezik takılması şöhretle beraber sultanın eliyle meydana gelecek fetihlere delalet eder. Bilezik, erkek çocuğa veya rüya sahibinin akrabalarını ziyaret etmesine delalet eder. Bilezik, hizmetçiye de delalet eder. Kadınlar için bilezik, nail olacakları nimet ve sevinçtir.Bir kimse rüyada gümüşten bir bilezik görse o kimsenin malı artar. Bilezik, erkeklerden rüyada onu takınan kimse için üzüntü ve kederdir. Kadın için İse bezektir. Çünkü bilezik kadmlara mahsus ziynet eşyasıdır. Eğer bilezik ölüler üzerinde görülse o ölülerin cennette olduklarına delalet eder. Bazı tabirciler altun bilezik onu rüyada takınan için mirastır, dediler.Bilezik bekar kimse için hanımdır.

Okudunuz mu?  Rüyada balina görmek

Cevap: Rüyada Bilezik görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada bilezik görmek elinizin darlığa düşeceğine geçim sıkıntısı çekerek çok zor günler geçireceğinize ve mücadeleden asla yılmamanız ve kimseye muhtaç olmadan namusunuzla haram yemeden geçine bilmenize işaret eder.


rüyada altın bilezik takmak imam nablusi, rüyada altın bilezik görmek imam nablusi, imam nablusi rüyada altın bilezik görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Boyacı görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bilezik görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.