Anasayfa
25 Temmuz 2022, 9:47
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bina görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Bina görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Bina tabiri
Rüyada yeni yapılmış bir binayı görmek, gördüğü miktarca hususî veya umumî olarak faydalanmaya delalet eder. Çok kere bina, kocanın hanımına zifafı ile tabir edilir. Bundan dolayı bir şeyi bina ettiğim görenin kadınlarla ilgisi çok olur.Evinin belirli bir miktarca güzel olarak genişlemiş olduğunu görmek, bu dünyaca halinin genişliğidir. Eğer bu genişlik, olduğu miktardan fazla olursa, o eve, bir musibet veya gelin gelmesinden dolayı insanların izinsiz girip çıkmaları ve bağırıp çağırmalarına delalet eder.Bazıları demişlerdir ki, «bir kimse kendisim bina yapıyor görse, o kimse akrabalarım, dostlarını ve askerleri toplamaya delalet eder. Rüyayı gören sultan ise devletinin dönmesine, ferah ve sevincinin şümulüne, kuvvetinin fazlalığına, binanın yüksekliği ve sağlamlığı nisbetince, işlerinin yüceliği ve kaderinin ali olmasına delalet eder.Binayı kaldırıp izale ettiğini görmek, yakınlarını, arkadaş ve dostlarını ve askerlerini dağıtmasına servetinin gitmesine delalet eder. Çünkü her failin fiili Allah”ın fiilidir. Eski bir binayı bir alim için yenilediğini görse, o alimin hayatını yenilemeye delalet eder. Firavun ve zalim için binayı yenilerse onların gidişatlarını yenilemeye delalet eder. Firavun ve zalim için yenilediğini görse, o alimin hayatını yenilemeye delalet eder. Firavun ve zalim için binayı yemlerse onların gidişatlarım yenilemeye delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada babanın ağlaması

Cevap: Rüyada Bina görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada yeni yapılmış binalar görmek şimdiye kadar çalışmalarınızın sonucunda biriktirmiş olduğunuz bir miktar ppara ile yatırım yapacağınıza ve bu yapacağınız yatırımda ailenizin de size yardımı dokunarak kendi hayalinizdeki bir binayı satın alacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada başbakan görmek

Rüyada görülen bina çökmesi

Birgul
Iyi gunler.
Sabah saat 5 sularinda bir rüya ile uyandim. Ruyamda babamla birlikte bir isimiz cikiyor ve gece disari cikiyoruz. Annem ve kardesim evde kaliyor. Dondugumuzde bizim apartmanin ve yan apartmanin coktugunu goruyorum. Annem ve kardesim enkazin altinda kaliyor. Deprem sarsintisi olmadi rüyamda. Aglayarak uyandim.
Acaba anlami nedir?
Simdiden yorum için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Balık görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Bina görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya aile ile ilgilidir. Özellikle de aile içerisinde meydana gelecek olan sorun ve huzursuzluklara işaret eder. Ayrıca tartışmaların alevlenmesine ve sıkıntıların baş göstermesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz büyük kuş üzerinde uçmak

Beyaztuz
Hayırlı cumalar.. rüyada odamın camından sokağa bakıyorum karşı apartman normalde uzak arası yakınlaşmış oluyor tüm evler satılık yazıyor. Binanın bizim üstümüze doğru eğri yatık durduğunu ve yıkılacak gibi olduğunu farkediyorum. Yanında ki diğer apartmanda kayar gibi yer değiştiriyor yıkılmıyor.. rüyanın manası nedir teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz güvercin yakalamak

Tohat
Hayırlı günler. Binanın şekli ve durumuna göre tabir edilen bir rüyadır. Gördüğün rüya senin olaylara karşı göstermiş olduğun tavır ve duruşun bir göstergesidir. Yıkılacakmış gibi durup sonunda dik duran ve yenilmeyen yenilenen bir kişiliğe sahip olduğun, her daim yeniden başlayan güzel bir karakterin olduğuna delalet eder. Doğrusunu elbette Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Bıldırcın görmek (İmam Nablusi)

imam nablusi kendini yüksek bir yerde görmek, rüyada bina yikilmasi imam nablusi, Ruyada amerikada olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Boğmak, boğulmak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bina görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.