Anasayfa
8 Eylül 2023, 18:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ayakkabı Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ayakkabı Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AYAKKABI
Rüyada ayakkabı giymek, boşşeyler peşinde koşmakla zarar görüleceğine,

Ayakkabı diktirmek, keder ve üzüntüye, Büyük ayakkabı, düğün veya büyük sevince, Küçük ayakkabı, hakkınızda kötü konuşulduğuna, Yırtık ayakkabı, tehlikeye, Çocuk ayakkabısı, iş hayatında uğursuzluğa, Zarif ve şık ayakkabı, güzel ve mutluluk verici bir yaşama işarettir.

Ayağında delik iki kundura olup ayaklarının göründüğünü görmek herkesin onu kıskandığına ve parasının çokluğuna delildir. Ayakkabılarından birinin ayağından çıktığnı veya delindiğini görenin yarı malı elinden gider. Eğer ayakkabılarının ikisi de delikse bütün malı elinden gider. Bir çift ayakkabı giydiğini gören, iki kadınla evlenir.

Rüyada ayağındaki kunduraları çıkardığını görmek, muradının olacağına işarettir. Bu rüyanın sahibi eğer tutuklu ise serbest kalır. Kunduranın altının delinmesi eşlerden birinin vefatına; kunduraları çaldırmak veya kaybedip bulamamak gam ve sıkıntıdan kurtulmaya; kunduraya kalıp geçirdiğini görmek evlenmeye delalet eder.

Rüyada ayakkabılarının bir kukuya veya benzer bir yere düştüğünü gören, eşinden boşanır. Ayakkabılarını tanımadığı bir adama sattığını görenin eşi vefat eder. Ayakkabısının çalındığını görmek, bir belaya düşeceğine delildir.

Bazı yorumcular ayakkabıyı, yumuşak olup ayağın içinde rahat etmesi şartıyla, altışekilde yorumlamışlardır; para, fayda, zafer, zevk, eş ve hizmetiçi. Rüyada ayakkabı giymek aynı zamanda ticaret için seferber olmaya da delalet eder. Fakat ayakkabının dar olması borca işarettir.

Yeni ayakkabı giymek malı korumak anlamına gelir. Ayakkabının altında pençe olması ayrılığa yorumlanır.

İsfahanışöyle demiştir: Ayakkabının içine kalıp koyduğunu görmek, gönlünü birine kaptırmaya işarettir. Ayakkabılarının ayağından çıktığını gören gam ve kedere kapılır. Yanında ayakkabısı olduğu halde onu giymeyip yalın ayak dolaştığını gören bir mala kavuşur fakat ondan yararlanamaz.

Çarık ve yemeni de ayakkabı gibi yorumlanır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ayakkabı Görmek (imam nablusi)

Şema
Dini rüyada büyük ayakkabı giymek,
rüyada çok fazla ayakkabı görmek anlamı ve tabiri
islami rüyada büyük ayakkabı görmek

RÜYADA AYAKKABI:
Zenginlik ve servet demektir.Yeni bir ayakkabı almak veya ayakkabısını kaybetmek, kötü günlerin belirtisidir. Rahat bir ayakkabı giymek, yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder. Yırtık ayakkabı tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorumlanır. Bu rüyalar genel olarak iyi sayılmazlar. Ayakkabı diktirmek, üzüntülere ve terk edilmeye; ayakkabı sıkması, çevrede bir cinayet işlenmesine; bir kadının ayakkabı çıkarması, ayrılığa; çocuk ayakkabı, işlerin kötüleşmesine işarettir. Siyah, beyaz, kırmızı ayakkabı giymek birden bire bir sıkıntıyla karşılamayı; Sarı ayakkabı hastalığı anlatır. Ayakkabıları çıkarmak çok yakında zorluklardan kurtulmayı anlatır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ayakkabı Görmek (imam nablusi)

melek
rüyamda ucu hafif açık ayakkabılarımı gördüm birini giymeye çalıştığımda bunlar bana dar geliyor dedim ve çıkarıp rahat ettiğim spor ayakkabılarımı giyip yürüdüm acaba bu rüya nedir acil cevaplayın Allah rızası için ben psikolojik sorunlarımla başa çıkmaya çalışıyorum ve her gördüğüm rüyayı kafama takıyorum hamile olduğum için de iyice bunalmış durumdayım yardımm

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada Ayakkabı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Rüyanızda sizi sıkan ayakkabıyı çıkarıp daha rahat ayakkabı giydiğinizi görmek hayırla yorumlanır. Bundan sonra sürekli uğraştığınız sıkıntılarını bırakacak terkedecek ve artık rahatlayacağınız manasına yorumlanır. Aynı zamanda bu bu sizin kişiliğinizle artık tamamen barışmaya başladığınıza işaret eder.


Kayıtsız Üye
Rüyamda şuan evlenmek istediğim ama bazı sıkıntılardan ötürü evlenemediğim adamın ayakkabılarını giydiğimi gördüm. O şekilde bizim evden çıkıyodum ve o adamda birkaç adım geriden benim arkamdan geliyodu ayakkabılar yıpranmış değildi hatta topuğunu kırarak giymiştim sonra onuda elimle düzelttim ve ne kadar rahatmış diye geçirdim içimden yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Bu rüya geleceğinizle ilgilidir. Ayakkabıların rahat olması da rahat ve huzura alamet eder. Ayrıca kendi kendinizi iyice tanımaya ve kendinizle barışık halde olmaya da tabir edilir En doğrusunu Allah bilir.


emel
Selamun aleykum rüyamda kuzenim alisveris yapmis ve 4 cift ayakkabi almis bende birini begendim ve denedim yazlik bir ayakkabiydi topukluydu ama bana bol geldi..


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin için eğer bekar isen evlenmeye yorumlanır. Ayakkabının bol olması iyidir ve ferahlığa yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda bir mağazaya gidiyorum orda siyah düz taban rahat bir ayakkabı deniyorum bana çok yakıştığını söylüyorlar bende kararsizim alıp almama konusunda ve ayakkabıyı alana yanında erkeğin penisi şeklinde plastik bisey veriyorlar bnmle ilgilenen erkek gülerek ayakkabıyı al diyor hem o hediye ile faydalanirsin diyor cevaplarsaniz sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada ayakkabı denemek eğer rahat ve güzel bir ayakkabı ise bu hayırlı ve iyi bir evlilik kısmetine işarettir. Ayakkabının durumuna göre rüya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Aleyküm Selan
Kücük kizim 2 yasindaydi
Rüyamda kucagimda oturuyor
Bir nur yüzlu erkek beyaz sakalli beyaz sacli çok temiz giyinmis gömlegi beyaz keten takim elbisesi kum renginden keten hacdan yeni gelmis
Yüzunu tam olarak net göremiyom sanki perde var onunde
Bana bir cift oglan ayakabisi veriyor
Kizimi göstererek ama benim ki kiz diyom
Bu rüyanin anlami ne olabilir
Cevap için tesekürler

Selamun Aleyküm
Ben 3 sene önce kizim 2 yasinda o zaman daha
Rüyamda kucagimda oturuyor
Bi nur yüzlu temiz sakalli erkek keten takim elbiseli gömlegi keten beyaz
Takim elbisesi de kum renginde keten
Cok temiz giyinmis hacdan yeni gelmis
Yüzunu tam ayirt edemiyom sanki perde var önunde
Bana 1 cift oglan ayakabisi veriyor
Bende kücuk kizimi göstererek
Benim bu kiz ama diyom
Anlami ne olabir
Cevabiniz için tskler

Okudunuz mu?  Rüyada Ağız Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Eğer gerçek hayatta da kızın varsa bu rüya kızın için güzel gelişmelere ve herşeyin iyiye gideceğine dair bir işaret olarak kabul edilir. Müjde, sürpriz ve sevinç anlamında yorumlanır. Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yanımda hamile bir kadın ve genç bir kız vardı. Beraberce yürüyorduk. Sonra umumi bir tuvalete girdik. Çıktığımızda ayakkabılarımız çalınmıştı. Bizde yolumuza yalın ayak devam ettik. Teşekkür ederim.


arifselim
Bu rüya bazı kararlardan vazgeçmek, geri durmak gibi manalara işaret eder. Bazı yorumculara göre ise, işten güçten el etek çekmeye ve maddi açıdan gerilemeye tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bı mağazaya giriyorum ve sandalet tarzı ayakkabılar deniyorum.sol ayağıma farklı sağ ayağına farklı ayakkabı giyiyorum ikiside rahat ama ben sokdqkini beğeniyorum.ve satın alıyorum sanirim


arifselim
Merhaba. Bu rüya kazanmaya ve başarılı olmaya, işlerinin yolunda gitmesine ve hedeflerine Allah’ın izniyle ulaşacağına tabir edilir. Ayrıca yenilik ve sevineceğin güzel gelişmelere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ozcan0707
Selamın aleyküm Allah’ın bereketi duası üzerinize olsun ben sevgilim ile geleceğimiz için istişareye yattım gece rüyamda beyaz üstüne siyah çizgileri olan ayakkabı gördüm acaba anlamı nedir


arifselim
Aleykum selam. Sevgili için ancak evlenme kararı alınır, araştırmalar yapılır ve bunlara rağmen kararsız kalınırsa ancak o zaman istihare yapılabilir. Yoksa hiç bir anlamı olmaz. Bu rüyan ise çok açık bir işaret içermiyor. Dilersen tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda bir yerdeyim her kesin ayakkabisini topluyorum.Sevdigim cocugunda ayakkabisini aliyorum.Birini yolluyor benden ayakkabisini istiyor.Bende yarin verecegim soyluyorum.Yorumu nedir?teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bu rüyayı gören kimse işinde ve isteklerinde hedefine ulaşır anlamındadır. Bekar için tam olarak istediği kişi ile evleneceğine, hayırlı kazançlara ve her anlamda işlerde başarılı olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, ben rüyamda okula gidecegimi ancak ayakkabilarim olmadigi için terlik giydiğimi gördüm. Sonra yolda ayakkabi almak için magazalara girdim yeterli param yokyu uygun ayakkabi bulamadim. Bulduğumun da numarası olmadi. Bir türlü almak nasip olmadi yagmurlu bir gündü. Ruyami yorumlarsaniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden. hayirli günler.


arifselim
Merhaba. Bu rüya ilk önce büyük şansızlıklar yaşayacağına, aksilikler o kadar artacak ki adeta bitmeyecek gibi geleceğine işaret eder. Ama bunun sonu ise telafi edilmesine ve bütün sorunlarını aşarak rahata ereceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sinavdan cikmisim tlfonumu bulamiorum sonra bir bakiorum cebimde aa diorum telefonla girmisim sinava diorum sonra gercek ablam erkek yegenim bir ayakkabicidan ayakkabi almis yegenimim ayagini sikmis geri gtrmis megerse bakioruz tezgahtar numarayi yalnis vermis 38 gibi gzuken rakam var ama 37 iymis 38 ini istioruz ama bot almis ama magzaci lacivelt ayakkabi olarak verio 38 numarayi sonra ablamla erkek ikiz kardesimin arabasina binioruz arabanin renki siyah sonra beyaz da oluyor soyahta kapisi acik gdio araba

Okudunuz mu?  Rüya Tabiri: Rüyada Pişirmek Görmek (imam nablusi)

arifselim
Rüyada ayakkabı almak veya görmek ile ilgili yorum yapılabilir ancak o rüya çok berrak olursa ancak tabir edilebilir. Halbuki bu rüyan bir çok şeyi içeriyor ve karmaşık bir rüyadır. Böyle rüyaları Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı gunler dilerim… Ben rüyamda birine kırmızı ayakkabı alıyorum ama ben deniyorum ona olur diyorum ayagımda durusuna bakıyorum, sonra ayagımda kalıyor ayakkabı oyle gidiyorum yorumlarsanız sevinirim….


arifselim
Hayırlı günler. Ayakkabı almak aslında kısmetle karşılaşmak anlamındadır. Genel olarak maddi sıkıntılarından kurtulması, nasibinin açık olması ve dileklerinin olması gibi manalarda tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iki küçük kizimin ve benim ayakkabilarimi sel gibi bisey alip goturuyo.onlarin ayakkabilarini buluyorum.benimkini bulamiyorum.kartondan terlik veriyor birileri.bu arada sular cekiliyo.tsk ederim


arifselim
Rüyada sel veya benzeri bir şeyin ayakkabıları alıp götürmesi iyi değildir. Ayakkabıların gitmesi veya kaybolması hayal kırıklığı yaşamak manasında kabul edilir. Hoşuna gitmeyecek bir şeyin meydana gelmesine ve planlarının bozulmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben dün gece Allah’ım nolur bana rüya görmeyi nasip eyle, hayırlı hayırsız hayatım ile ilgili dedim namazdan sonra ve yattım. Rüyamda arkadaşımla ayakkabılarımızı değiştiriyoruz. Ben onun siyah ayyakabılarını giyiyorum (eski değildi sanırım) o ise benim eski ve bol beyaz ayyakabıkarımı giyiyor. Yorumlayabilir misiniz ve bu rüyanın ettiğim duayla bir ilgisi var mıdır ? Genelde de rüya gören birisiyim.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın ettiğin dua ile bir ilgisi var mıdır bilemeyiz. Ancak rüyan iyi olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin tatsız olaylarla karşılaşacağına işaret eder. Ayakkabıyı veren kişiyi tanıyorsa onunla sorun yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Serdararden
Bir erkek çocuğum var. Rüyamda kız kardeşim çocuğumun ayakkabısını bıçakla 2 ye bölüp bir parçasını da alıp başımı aynı bıçakla 3 4 yerden keserek kesilen yerin üstüne bastırdı. Bundan ne anlam çıkarmalıyım


arifselim
Bu şekilde açıklama çok kısa maalesef ve çok net bir yorum yapamayız. Genelde sana ihanet edilmesine, canının yakılmasına ve sevmediğin kişilerle birlik olup seni üzeceklerine yorumlanır. Bu sonuçta bir rüyadır ve anlamı kesinlik ifade etmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda mevki olarak büyük bir zatın karşısında otururken ayağımdaki ayakkabının tabanına yapışık yerlerinden ayrıldığını görüyorum; bunu karşımdaki fark ederse çok mahcup olurum diye kendi kendime darlanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir

Tohat
Merhabalar. Bu rüya iş konusunda atılım yapmak isteyen veya işleri için çaba sarf eden kişinin yükselişe geçerek büyük yol katedeceği, mutlu olacağı işlere imza atacağı şeklinde tabir olunur.


Kayıtsız Üye
Selam un aleykum rüyamda elimde ayakkabılar var ama camurlular temizlemistim ben bunları nasıl kirlendiler diye düşünüyorum ayaykkabilar rahat görünüyor sonra temizlerim diyerek bir yere bırakıyorum. Ayakkabıları giyip cikarmiyorum. Sadece elime alıp kirli olduğunu gördükten sonra bırakıyorum. Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada görülen ayakkabı genel itibari ile hayattaki duruşunuza bağlı olarak seçeceğiniz, izleyeceğiniz yolların temsilidir. Bir nevi atacağınız adımlardaki duruşunuzun göstergesidir. Allah en iyisini bilir.


duygudrn
Selamın aleyküm öncelikle rüyama başlamadan çoğunlukla rüyamı hatırlamam ruyalarimda genelde çıkıyor ya tersi yada direkt busefer ki ruyama anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim Rüyamda annemle bir yerdeyim dolap gibi bişey açıyor içinden bir sürü ayakkabı var istediğini giy diyor sonra tanımadığım bir kadın görüyorum 2 poşet atıyor yere niye atıyorsun diyorum üzerime yürüyor sinirli bir şekilde sonra kötü kötü gülerek camdan atla uçuyor gidiyor sonra bir evde ölen babamı görüyorum öleceğini biliyormuşum rüyamda kucağıma yatıyor mis gibi kokuyorsun kizım diyor Elinde sigara var belki içecem içiyim diyo iciyo bende içiyorum külkücü kaldirıyorum iyice söndüruyorum babam diyorki bana tabutum uzun olur beni nasıl çıkaracaklar diyo biz konuşurken Akrabalardan bir kaç kişi geliyor Üzgün ve şaşırmış bir şekilde uyaniyorum aciklarsaniz sevinirim şimdiden Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatınızda imajınızı belirleyecek bazı adımlar atmanıza, güzel haberler almanıza, uzaktan gelecek ve sevinmenizi sağlayacak birinin gelmesine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Vuslatı Şehad
Rüyamda boşanmak üzere olan kocamı görüyorum yanında tanımadığım kadın şişman bir kadın bana diyor sen o musun eski karısı mısın bende evet diyorum sen kimsin diyorum bende yeni karisiyim diyo ama boşanmak üzere olduğum kocam olan kişi rüyamda gördüğüm biçimde değildi yüzü vücudu farklıydı başka biri gibiydi. Rüyada kızı vardı yeni karısından daha sonra ikisini yakalayıp kavga ediyom viruyom dovuyom onları onlar karşılık vermiyor . Sona gidiyorlar bende üstümü giyip gidecekken ayakkabı mi giyiyim diyorum bı bakiyom ayakkabı kına rengi zümrüt yeşili yep yeni..
Şimdiden Allah razı olsun..


Tohat
Ev içinde bazı sorunlar yaşanma ihtimalinin söz konusu olabileceğine, bu durumdan üzüleceğinize delalet ederken bir yandan da iffetinizi koruyup bu konuda kimseye laf vermemeye özen göstereceğinize işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Asılmak Görmek (imam nablusi)

sehergül
Rüyamda pazar gibi bir yerde tezgahta çocuk ayakkabilasina bakıyorum.beyaz üzerinde çiçek resimleri olan plastik bir ayakkabi .tekini eline alıp bakıyorum. çok güzelmis yeğenime alıyor diyorum ama yegen9imde ölmüş ve içleniyirum ayakkabıyı geri bırakıyorum.


Tohat
Ahlakı iyi olan ve iyi bilinen birinden göreceğiniz yardıma delalet etmektedir. Bu kişi çevrenizden herhangi bir kimse olabileceği gibi bir amir de olabilir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Dream
Selamun Aleyküm Hocam
Rüyamda annemle eğitim kurumundaymışız ve oradan çıkışta annemle yolculuğa çıkacakmışız, annem kurumun bir odasında ikindi namazı kılıyor bende ikindi namazını evde kılıp çıkmışım daha vakit var diye bir kaza kılayım diyorum ve ikindi namazının kazasını kılıyorum ve oradaki öğretmenler hep beyaz önlük giyinmişler ve sonra yemek yiyecekmişisiz, kadınlar arasında yer sofrası kurulmuş kadınlarla birlikte yemek yiyoruz fakat kadınların hepsi kalkıyor ben tek kalıyorum daha sonra erkekler geliyor ve erkekler sofraya gelince ben utanıyorum hemen son lokmamı bitirip kalkıyorum , kalkarken kapının orda ayakkabımı giyecekken yemeği odaya getiren adamın biri ayakkabımın birinin içine tavuk etli sulu yemek dökmüş ve ordan yemek yiyen bir erkek bana sesleniyor bir şey olmaz kokmaz onu öyle giy diyor ama ben yolculuğa çıkacağım diyorum bu yüzden bunu giyemem diyorum ve ayakkabımın içindeki suları dökmeye çalışıyorum ve eti içinde kalıyordu sanırsam birazda ıslak ıslak giyiyorum yine ( bu arada ayakkabımın rengi siyah ayakkabıydı ve spordu ve ayağımda da siyah babet çorabı vardı ) ve oradan çıkıyorum ve A101 e gidip hemen ucuz ayakkabı almak istiyorum ama bulamıyorum sonunda uyandım . Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim .Vesselam


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin canının sıkılacağı ve hayal kırıklığı yaşayacağı ani gelişmelerle karşı karşıya kalacağına işaret eder. Yeni bir ayakkabı arayışı ise çözüm aramak manasındadır. Yinede daima görülen rüyanın hayrını dilemek yeterlidir ve en güzelidir çünkü sonuçta bu sadece bir rüyadan ibarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda erkek arkadaşımın evinden çıkıyordum beyaz yeni spor ayakkabılarımı bağlıyodum bide diğer siyah spor ayakkabılarım onlarda kalmış erkek arkadaşım işi çıkıyor aceleyle ise gidiyor annesi geliyor hostes bir kuz varmış adı latifeymiş oğlu bir türlü istemiyormuş diye bana anlatıyordu bende sen annesin başını bağlaman lazım diyordum hiç umursamadan medemek bu acaba bisiyormuşumnuz


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin eğitim yada iş hayatında gerçekleştirmek istediği bazı hedeflerinin olduğuna ve başarmak için çaba harcadığına tabir edilir. Beyaz ve siyah ayakkabı tamamen birbirinin tersi ile yorumlanır. Beyaz ayakkabı giyinmiş olmak hayırlı anlamda kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Ayrıldığın kişi için istihare rüyası

Dark
Selamünaleyküm hocam rüyamda bir okuldayım bir bayan güzel bir sarışın bayan saçının ortasına üzerine taç gibi yazma vardı sınıfa girip hemen çıktı bende arkasından takip ettim o merdivenlerden indi bende kayar gibi kayarak hızlı indim arkasından gittim ve ona ayakkabımı ayağımda ki ayakkabıyı ayak hareketi ile fırlatıyorum o bayana değmiyor ayakkabı yı alıp giyiyorum yeni spor ayakkabı sonra hem orada bahçe gibi bir alan eğitim yapan (((8 kişi)) kişilere katılıyorum yaparım diyorum katılıyorum eğitime, karşılıklı her biri karşılıklı duruyor benimde karşımda biri var bakıyorum kolunu pazı yerini bir iğne gibi birşeyle dikiyor gibi. Hocam bu rüyayı işimle alakalı eğitim yerinin açıklanacağı günlerin sabah namazı vaktinde gördüm.


Tohat
Ve aleyküm selam. Senden dolayı gerçekleşme ihtimali olan ailevi sorunların meydana gelmesine işarettir. Yapacağın bir hata veya bir sorunu büyütmenden dolayı ailevi sıkıntılar yaşayabilirsin. İkaz mahiyetindeki bir rüya olup dua ile ve dikkat ile bunu engellemek mümkün. Hakkıyla bilen bir tel Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda akşam saatlerinde dini sohbet yapılan biryere gitmişim. İşim bitip çıkmak istediğimde büyük bir ayakkabılıktan ayakkabılarımı bulamıyorum ve ayaklarımda siyah kalın çoraplarımla dışarıda araba ile bekleyen eşimin yanına gitmeye çalıştığımı görüyorum. Bir taraftan da bu çoraplar dayanıklı arabaya kadar beni idare eder diye düşünüyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Umutlu, dirayetli ve azimli kişiliğine işaret eden bu rüyanda karşına çıkacak sorunları halletmek uğruna göstereceğin çaba ile yılmadan çözüm arayışına girecek ve sonunda başaracaksın. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Rüyamda 3 yaşındaki kızımla birlikte rahmetli dayımların apartman girişindeyiz. Orda ben kızımla ilgilenirken merdivenlerden yengemin indiğini görüyoruz. Üstünde açık pembe, bazı bölümleri çiçek desenli olan bir pijama takımı var. Kızıma dönüp bakıyorum, onun üzerinde de fuşya rengi, yengeminkiyle hemen hemen aynı bir takım var. Şaşırıyorum o an böyle bir tesadüfe. Sonra yengem kızımı sevmek istiyor ama o hep kaçıyor, sevdirmiyor kendini. Saçlarını da yanlardan 2 kuyruk toplamışım bu arada. O kaçarken birden ayaklarına bakıyorum ve ayağında beyaz, suni deri gibi ama oldukça yıpranmış ve kirli bir spor ayakkabı görüyorum. "O kadar ayakkabısı varken nasıl böyle eski bir ayakkabı giydirmişim çocuğa" diye düşünerek kendime kızıyor ve şaşırıyorum.
Hayır olsun. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı ancak genel bir ifadeyle tabir edebiliriz. Rüya sahibi için genellikle hiç beklemediği ve istemediği bazı şeylerle karşılaşmasına ve canının sıkılmasına işaret olarak tabir edilir. Yinede hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Dark
Selamünaleyküm hocam rüyamda bir dükkandayım yanımdaki kız çiyköfte aldı o iş yerinden ben ona bana dönmesini istedim konuşalım diye. o beni umursamadı orada dükkanın içinde yere oturdu sonra benim arkamdan kötü bir koku dağıldı orada bir kadın da varDı o hafif den gülümsedi hoşuna gitti. bende ben yapmadım diye diyesim geldi içimden. (((Hocam rüyayı ocağın 06 da gördüm gece 04:00 de ))) yorumlar mısınız hocam

Okudunuz mu?  Rüyada anneyle restoranda olduğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşayacağın sıkıntı ve sorunlara işaret etmekte olup bunun kaynağı senin geçmişinde yaptığın hatadan, söylediğin yalandan ya da birinin hakkına girmenden ötürü meydana gelecek bir olaydır. Durumu telafi etmeye çalışmalısın. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda evimdeyim eşimle bir yere gidicekmişiz ayakkabılıktan gri simli önü yazlık topuklu bir ayakkabımı çıkarıp eşime göstermek için mutfağa gidiyorum eşim mutfaktaymış bunlarımı giysem diyorum oda boşver onları rahat bişeyler giy diyo bende giymekten vazgeçiyorum. İçimden de zaten bunlar yazlık hava serin üşürüm diyip dolaba geri bırakıyorum. Bu arada gördüğüm ayakkabılarım gerçektede dolabımda olan bir ayakkabım
Teşekkürler
İyi günler dilerim


arifselim
Merhaba. Eşinle birlikte yeni bir döneme girmeye, eşinin sözünü dinleyeceğine ve hayatınızda bazı yeniliklerin olacağına tabir edilir. Bazende ayakkabıyı geri çıkarmak iyi değildir ve bir kayıp manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mitat
Rüyamda abim bana 10 lira verdi bunla kola al dedi evde kuzenimde vardı. Dışarıya çıktım bir tane ayakkabıcı tarzı pis bir yere girdim raflar vardı ayakkabılar vardı büyük ve geniş elime aldım lacivert,kahverengiydi bu ayakkabılar sonra yere attım biraz kafamı aşşağı indirdim kola gazoz fanta gibi içecekler vardı sonra kafamı yukarı kaldırdım üst üste ayakkabı tabanları vardı fazlaydı sonra o yerden çıktım içinde bir sürüde tanımadıgım adamlar vardı. Sokaklarda dolaşmaya karar verdim bir caddeye indim platonik olduğum kızı bir çigköftecide çıkarken gördüm. Onu tekrar görmek için o caddeye indim sokak aralarında sokak cambazlığı yapıyordum. Bu sefer karşı kaldırımda bir çocukla gördüm bu çocukla gülüyorlardı sinirlendim kıskandım ama gerçek hayatta bu çocugun sevgilisi var platonik olduğum kızın üzerinde koyu pembe tişört vardı saçları at kuyruğu şeklindeydi. Sonra tekrar sokakları dolaşmaya gittigimde platonik olduğum kızın en yakın arkadaşlarından biri beni takip etmeye başladı ben bunu gölgesinden fark ettim hızla yürümeye başladı tam yanımdan geçtigi sırada. Merhaba bir şey sora bilirmiyim dedim sor dedi aramızda kalcağına söz veriyor musun dedi gülümseyerek söz dedi Mervenin sevğilisi veya sevdiği var mı dedim merakla cevabı bekliyorum cevap alamadım sonra aniden okul kolidorunda olduk o kızda bana Mervenin hayatını anlatıyordu 3 yıl hiç evden çıkmamış neden diye sordum arkadaşları onu bıraktığı için Merve için üzülmüştüm kızın elleri sol eli göbeğine doğru sağ eli çenesinde kızın elinde kısa kar kamuflajlı eldiven gördüm. Nöbetci ögrenmen geldi biraz uzaktan haydi içeri çocuklar dedim öğretmenin suratı asıkdı

Okudunuz mu?  Rüyada at görünümlü insan görmek

Tohat
Hayırlı günler. Seçtiğin yolda birinden alacağın destek ve yardım sayesinde kolaylıkla ilerleyebileceğine delalet etmektedir. Hayatın ile ilgili tercih edeceğin bir yolun eli açık, hali vakti yerinde olan ve maddi konuda güçlü, kudretli bir kimsenin elinin omzunda olacağına onun sayesinde rahatlayabileceğine işarettir. Ayrıca seçtiğin yol senin nasıl bir kimliğe sahip olduğunu, imajını, hayattan beklentilerini, çizdiğin yolun uygunluğunu gösteren birer işaret olacaktır. Rüyan bu konuda adım atmadan önce iyice düşünmen, planlı hareket etmen, güveneceğin kişileri iyi seçmen konusunda da uyarı olabilir. Allah en iyisini bilendir tabiki.


Sibellammm
Merhabalar… Rüyamda bir sürü gelinlik abiye tarzı bir dükkana giriyorum öyle geziniyorum sonra oradaki görevli kadın benim üzerimde görmek istiyor. Beni hazırlıyorlar ama bende bir korku var sanki kötü niyetli gibi hissediyorum gitmek istiyorum bir an önce sonra biri siyah topuklu ayakkabı getiriyor onu denetiyorlar ayakkabı bana büyük geliyor öyle uyanıyorum yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Merhabalar. Hayırlı bir rüyadır. Nitekim evli ve bakar için de olsa çok iyi gelişmelerin olabileceğine ilişkin mutluluğun kapıda olabileceğini gösterir. Evliler için huzur ve saadetin yaşanıp hayırlı bir haber alınacağına, bir bebek sahibi olunacağına delalet ederken bekarlar için sevdiği kimse varsa o kimse ile evlenebileceğine yoksa yeni tanışacağı ve gönlünü kaptıracağı biriyle evliliğe doğru adım atacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabiki.


HayırOla
Selamın aleyküm hocam rüyanın başında kendimi namaz kılarken buldum sağımda babam solumda şuan yurtdışında olan erkek kardeşim tam karşımda kurulmuş bir sofra sofranın ucunda annem vardı namazım bitti biraz konuştuk sonra birden kendimizi dışarıda yeşil çimlerde otururken bulduk sonra babamla dini muhabbet yaptık Allah’ı zikretmek ile ilgili ayetlerden söyledim babama obara evin içindeydik sonra tekrar dışarda çimlerde oturuyorduk kardeşim namaz kılmaya başladı sonra bende bizim bahçenin aşağısındaki eve gittim orada teyzem gül oturuyor sanıyorum gittim başka bir uzaktan akrabamiz vardı kapıyı açtılar şu ayetleri size anlatmaya geldim dedim içeri buyur ettiler annesi kızı ve kızının 2 çocuğu vardı 2 çocuğu olan kadın benim yaşlarımdaydı ayakkabılarım ayağimdaydı bir yeri kirlermeden oturmaya çalışıyordum 2 çocuğu olan kadın kendi evin içinde müsait bir yerde olan ayakkabılarını kapının dışına koydu bende ayakkabılarımı çıkartmaya yer bulunca onun kendi ayakkabısını kaldırdığı yere çıkarttım sonra kocan nasıl dedim çalışıp para bitiktiriyor evlenecek dedi bende boşandınız mı dedim evet senin haberin yokmu diye annesi ve kızı ile ufak bir muhabbet geçti sonrada uzun boylu esmer ve baya yaşlı başı kapalı tanımadığım bir kadın odada belirdi o hiç konuşmadı orada oturuyordu o boşanmış kadın benden müsade alarak benim ayakkabılarıma baktı alıp sobanın yanına oturdu güzelmiş dedi sonra giydi sıcakmış dedi sonrada evin yanındaki kümesten güvercin sesleri gelmeye başladı sonra rüya bitti bu rüya ne anlama geliyor bu arada onun dışarı çıkarttığı ayakkabılarda siyah bottu benimkilerde siyah bottu

Okudunuz mu?  Rüyada anneyi öldürmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kıldığın namazın türüne göre tabiri de değişkenlik göstermektedir. Fakat genel itibari ile namaz kılmak hayırlıdır. Hem insanlara karşı hem de Allah’a karşı görev ve sorumluluklarını bilme bilincinde olduğuna, sözlerini tutup yerine getirme konusundaki çabana, Hedeflediğin bir amacını sonlandırıp muradına erebileceğine delalettir. Evinin bolluk bereketin olmasının yanında çevrenin de insanlarla dolup taşmasına, hayırlı insanlardan oluşan bir çevrenin olmasına, hayırlı amaçlar güderek insanlara da kendine de faydalı olmaya çalışacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
selamın aleyküm rüyamda bir yola çıkıcam ayakabımı arıyorum bulamıyorum sonra küçük ayakabılar görüyorum hata bir sürü farklı ayakabbi aradığım ayakabida yeni giyorum sonra taniyamiyorum ayakkabiyi benzetiyorum ama bu değil diyorum küçük bir terlik goruyorum onu aliyorum bu ogluma olur diyorum sonra diyorum ben çok yuksek bir kata çıkmışım en iyi burdaki ayakabilari asaga atip ustune atlayayim sonra ben baya yuksekten merdivene cakiliyorum yerde cırpınıyorum babama ben kalkamiyorum gidemiycez diyorum Alllah hayır etsin inşAllah yorumlarmisiniz ?


Tohat
Ve aleyküm selam. İstikbalini şekillendirecek ve adımlarına yön verecek bazı kararlar döneminde olabilirsin. Karar vermede etkili olacak faktörler önem verdiğin konularolacaktır. Çok güvendiğin bir kimsenin bir hata yapması sonucu geçici olarak ona karşı bir güven kırgınlığı yaşayabileceğine de işarettir. Allah hakkıyla bilendir elbette.


BUKLE
hocam hayırlı günler,
rüyamda erkek arkadaşımın ailesinin evine gidiyoruz annem ben ve kardeşim .ama onlar benim erkek arkadaşımın ailesi olduğunu hatta erkek arkadaşım olduğunu bilmiyorlar.davet üzerine gidiyoruz.kuran,dua vs için toplanılmış gibi.yemekler ikramlıklar hazırlanıyor o sıra ben onlar hazırlanana kadar namaz kılayım diyorum.annemler banyoyu falan biliyor musun ki nerede abdest alacaksın diyor.bulurum diyorum.içimden de sanki bilmediğim ev diye geçiriyorum.yerimden kalkınca o eein o ev olmadığını anlayıp şaşırıyorum.abdest almak için dışarıya yönlendiriyorlar.ayakkabılarım diğer tarafta kalıyor.çıplak ayak bir koşu gider gelirim diyorum karanlık olduğu için korkup geri dönüyorum.o sırada yemekler vs yenilmiş.ben aç kalıyorum.meyve soyuyor kız kardeşi herkese kesip dağıtıyor ben istemiyorum.hatta sanki biliyormuş gibi bana laf işittiriyor.biz böyle kalabalık oluruz gelene hizmette kusur etmeyiz vs. sonra dağılıyoruz.ben ayakkabımı giyip tam giderken benim olmadığını fark ediyorum.arıyorum oralarda yok.diğer tarafa bak diyorlar mağara gibi yerlerden geçiyorum geçit gibi ,hatta bir çocuğa yanımda gelmesi için ısrar ediyorum korkarım diyorum geliyor.bulup giyiyorum siyah normalde spor ayakkabım giydikten sonra bakıyorum onlar değil.beyaz,kremsi bir ayakkabı.neyse diyorum olan oldu. annemlerin yanına gidiyorum.iyi ki bunlara gelin olmamışım canım çıkardı diyorum.yorum için şimdiden teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Ata Dönüşmek

Tohat
Hayırlı günler. Başkalarına ait olan sorunları bir şekilde sana bulacağı ve mevzunun içinde kendini göreceğine, yardımcı olmak amacıyla veya istemeden buna dahil olacağına, iş, misafirlik gibi bir konudan dolayı gideceğin bir yerde kendini rahat hissetmeyerek gerileceğine, bu ziyaretin kısa sürmesini arzu edeceğine, buna sebep kişiler veya ortamın olacağına işaret etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Acer
Merhaba rüyamda bir iş arkadaşım (aslında konuşmuyorum kendisiyle )müşteriye gitmeye çalışıyorum.Arabayı parkedemiyorum tam yer buldum sanıyorum araba durmuyor en sonunda parkedecek bir yer bulabiliyorum.sonra bir yere yemek yemeye gidiyorum yanımda bu sefer 10 yaşlarında kız çocuk oluyor çocuk çok bilmiş bişey.Kıza hadi diyorum gidiyoruz,çıkıyorum ki ayakkabılarım(beyaz adidas spor ayakkabı)bağırıyorum nerde benim ayakkabılar diye çingene kadın amaaan diyor ne olacak alt tarafı ayakkabın kaybolmuş .ben de kızıyorum olur mu 300 lira verdim onlara diyorum ve ayakkabı bulunamıyor ayağıma siyah lastik terlik veriyorlar.yürüyüp gidiyorum…sonra telefona bakıyorum sevdiğim adam whatsup durum atmış erkek arkadaşıyla çok eğleniyorlar denize giriyorlar birbirlerini suya atıyorlar falan onun arkadaşının çocukları babasının Ayaş’ına dolanıyorlar tek dikkatimi çeken adamın göbeği..derken eve gidiyorum sanki bizim evmiş ama banyodan 2 delikanlı çıkıyor napıyorsunuz diyorum bunlar gülerek gidiyorlar içimden ne oluyor ya bunlar kötü bişi yaptılarsa diye geçiyorum;sanki el izi bırakmışlar da başka yerde kullanmaya çalışırlarsa diye şüphe düşüyor içime.tekrar iş arkadaşım geliyor.benim üzerimde uzun zamandır giymediğim yırtık bir kotum va.o dikkatimi çeken başlıyorum ağlamaya ama nasıl bir ağlamak hüngür hüngür bir taraftan da yeter artık yeteeer diye bağırıyordum ki uyandım. Yorumlar mısınız


Tohat
Merhaba, rutin olarak devam eden hayatındaki bazı durumlara bir süreliğine de olsa ara vererek kendine zaman tanıyarak dinlenmen için fırsat vereceğine, tatile çıkma gibi bir imkana sahip olmasan da kafanı dinleyerek rahatlayacağına aynı zamanda işlerin konusunda üzerine sinirlilik ve öfkenin sirayet etmesi ile istediğin gibi gitmeyen bazı durumların söz konusu olabileceğine, umduğun gibi gitmeyen işlerin konusunda veya hayallerinle ilgili olarak hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Allah en iyisini bilendir.


rüyada çok fazla ayakkabı görmek, rüyada beyaz ayakkabı görmek imam nablusi, rüyada ayakkabının bol gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada anne görmek anlamı ve tabiri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ayakkabı Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.