Anasayfa
13 Ekim 2022, 9:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bit görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Bit görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
selam aleykum. Rüyamda sol elimin iç tarafında (avucumda) derinin içinden 3 ayrı koldan bir şeyler ilerlediğini gördüm ve ilerledikçe acı çekiyodum, en sonunda derimi soydum ve o ilerleyenlerin bit olduğunu gördüm. 5 tane bit çıktı ve hepsini öldürmeye başladım elimde, bitlerden birisinin üstünde bir arkadaşımın adı yazıyodu diyordum ki aa bu benim arkadaşım. hepsini öldürdüm bitlerin en sonunda. acaba tabiri nedir?


Yorum: Rüyada Bit görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişiye sürekli sorun çıkaran ve kötü örnek olan kimselere yakın olduğuna işaret eder. Bitleri öldürmek ise iyidir ve kötü kimselerden uzaklaşmak manasına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada balık oltasına takılmak

Yorum: Rüyada Bit görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunalykum rüyamda kafam bitlenmisti çok bit vardı hatta ablamada baktim ablamda kafasinda bit geziyordu bir tanesini ezeyim dedim parmagimla ablam eczaneye gidip bitane bit ilaci almisti yalniz fazla kullanmisti kendine gerisini bana ver abla yetmeyebilir demiştim hatta nobetci eczaneden almisti bitane daha alalim dedim ama almadi anneme söyledim annem oturttu beni ablamdan kalan ilaci aldim sacimdaki biti temizlemeye başladı o ilaçla çok bitliydik bende okuyan biriyim hatta rüyamda yarın matematik sinavim var anne gitmesem olmaz diyordum bitli derler diyordum

Okudunuz mu?  Rüyada bebek görmek

Yorum: Rüyada Bit görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişi eğer erkek ise çok iyi ve hayırlı bir kadınla evleneceğine işaret eder. Ayrıca iyi ve hoş geçimli biri olmaya, kötülere bile iyilik edeceğine tabir edilir. Bazı yorumculara göre ise bu rüya kalabalık bir ev halkı demektir ve çok evlat sahibi olmak anlamındadır demişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda başımda bit olduğunu düşündüğüm yere elimi uzattım iki tane beyaz siyah çizgili bit geldi. önce cansızdılar atacakken birden canlandılar alıp ikisini parmak arasında öldürdüm. sonra elimi yine başıma aynı noktaya attım 2 veya üç tane geldi onlarıda direk soba vardı alıp ateşe attım. başımda bit kalmamıştı. bu rüyanın hemen ardından aynı anda başka bir rüya gördüm rüyamda iki öğretmen aile yeni bir ev almıştı ayrıca evlerinin önünde birde kendilerine ait küçük kafeleri vardı sanki komşum gibiler idi. sevinmiştim .onlar ile hasbihal ediyordum. bu rüyaları o gün bir iş seyahati sonunda akşam gördüm. cevaplarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz gümüş kahverengi balık görmek

arifselim
İlk görmüş olduğun rüya işin ile ilgilidir. Bu rüya çok yakın kimselerden veya tek birisinden ihanet ve kötülük göreceğine işarettir. Bitleri öldürmek ise bu sorunun üstesinden gelebileceğine yorumlanır. Diğer rüyan ise, olumsuz olmasa da berrak bir yorumu olduğunu söyleyemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Burun görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda kardesimin saclarını tararken bitlendigini gördüm ve beyaz bir ortu sererek tekrar saclarini taradim ve 5 veya 6 tane bit düştü örtuye yanimda kuzenumde vardı ben atalım bitleri diyorum ama o tırnağı ile öldürüyordu not olarak : ben fesat haset insanlarla çok mucadele ettim ama işimden ayrilmak zorunda kaldim rüyamda saclarini taradigim kardesim de 2 sefer ameliyat oldu yogunbakimdan kurtulup taburcu oldu bebeği ise küvöz de hala .Rüya benimlemi kardesimle mi alakali bilemedim.


Tohat
Rüyanız kadeşinizle ilgilidir ve hayırlı bir rüyadır. Servete nail olmaya, yüklü miktarda para sahibi olmaya delalet ettiği gibi yapacağı çalışmalarda başarılı olacak ve kısmet kapıları ardına kadar açılacak demektir. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Babanın çamura batması

Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar olsun rüyamda annem kafasinda kocaman bir yakalıyor diyorken bakın bit bende diyorum bende de var galiba çok kaşınıyor annem gösteriyor hemde kocaman ablam var yanımızda diyorkı benim kafamı bir bakın çok kaşınıyor kucağıma yatıyor saçlarını araliyorum birde 10 kadar bit ben öldür meye çalışıyorum ama kızım beni engellemeye çalışıyor anne yapma bEkim kafamda bak diyor benimde kaşınıyor elimi habere assiliyor diyorum senin başından geçti küçük sipa sen bilendir herkese geçirdin diyorum ama ben kendi başımda görmüyorum yanlız şuan ben eşimle küsüm boşanma davası var rüyamı hayırlı sızla yorumlarınız memnun olurum

Okudunuz mu?  Rüyada başka varlıklar görmek

Tohat
Hayırlı sabahlar. Saygı ören ve hatır kıymet bilinen biri olacağınıza delalet eder. Müşkül durumda olan kimselerin yanında bulunarak insanların nezdinde itibar görmeye başlayacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


çınar
Hayırlı sabahlar bugün sabah ezanından dan sonra uyumuşum uyuduğumda başımda kocaman bit var olduğunu gördüm bit sivrisinek kadar vardı saçlarımı tanıyorum siyah plastik tarak var annemin onunla tariyorum tarağı bir bakıyorum sırf bit onları öldürüyorum âma o büyük bit halen başımda geziyor öldürdüklerim mucuk bitti rüyamı yorumlarmisiniz yorumlarsanız çok sevinirimi

Okudunuz mu?  Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Hayatınızda var olan ve kafanıza taktığınız bazı sorunların var olduğuna, bunlardan bazılarını halledebileceğinize, gelecek para ile rahatlayacağınıza delalet ederken en önemli sorunla sıkıntı yaşamaya bir süre daha oyalanacağınıza işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba bir düğün için hazırlanıyoruz gibi bir anda tanımadığım biri gelip bit atleti nereden alabilirim diye soruyor. Bit atleti diye bir şey mi var ki diye düşünürken. Kadın saçımda bit var akşam düğünde biri fark ederse benim gibi yeni gelin hakkında neler derler diyor. Kadının saçına şöyle bir bakıyorum tek 1 tane siyah bit çarpıyor gözüme elimi atıp alıyorum saçından öldürüp yere atıyorum.Başka bit yok gibi görünüyor. kadına da git kaynana söyle diyorum arkamı dönüp hazırlıklar yüzünden dağılan odayı toplamaya gidiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada balık görmek ne demektir?

Tohat
Merhaba. Kendine yakın bulduğun ve iş yaptığı bir akrabanın sana zarar verecek davranışlarda bulunması ve ihanet etmesi gibi durumlardan dolayı ona sinirlenecek, eleştirecek ve işlerini ondan kopararak kendinden uzak tutacaksın. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda pis sarı saçlı bir kadın var.Onun kafasından bir sürü bit cikiyo.Bitler havada ucusuyo.Ordan benim saçıma atliyo. Ben de tarakla temizliyorum.Siyah noktalar halinde kafamdalar.Sanki bit değilde sadece siyah noktalar.Bu arada bir tane balik görüyorum.Acaba kafamdaki balik pulumu diye düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada bebeğin konuştuğunu görmek

Tohat
Bolluk ve bereketin birer simgesi olarak kabul edilmekte olup bu bereket iki anlamda tabir edilir. Hem ailenin çoğalması ve büyümesi hem de rızk olarak bereketinin hiç olmadığı kadar artması ve bu konuda rahatlığın tadını çıkarman şeklinde yorulur. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Nilss
Rüyamda eskiden aynı iş yerinde çalıştığım ve duygusal olarak yakınlık hissettiğim bir kişi başımda bit olduğunu söylüyor ben inanmıyorum o bit eline alıyor ve bana bak diyor o sırada önce 3 tane görüyorum sonra bit dahada çoğalıyor bir sürü olup üzerinde dolaşmaya başlıyor bende tedirgin olup hep üstüne yayıldı diyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Bela görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Bit hayır getirmeyen insanların var ile açıklanır. Bunların birden fazla oluşu da bu tür insanların çokluğu manasındadır. Dedikodu yapan, fitne yapmaktan geri durmayan, hem sorun hem de sorumsuzlukta önde olabilecek kişilere işarettir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada bit görmek, rüyada bit görmek imam nablusi, rüyada bit gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Binanın Sağlam Olmaması/Yıkılması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bit görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.