Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Boğazlamak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Boğazlamak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Boğazlamak tabiri
Rüyada bir şeyi boğazlamak, ana – babaya asi olmak ve zulümdür. Kendisinin boğazlandığını gören kimse Allah Teala”ya sığınsın. Bir kimsenin, rüyada bir kavmi boğazlanmış olarak görmesi, onun murad ettiği şeyde işlerinin tamamına hayırla delildir. Birisini boğazladığını veya birisinin kendisini boğazladığını gören kimsenin işlerinin tamam olmasına delildir. Ancak bunun meydana gelmesi daha çabuktur. Bir kimse rüyada birisim bir başka kimse kesiyor görse, kesilen kesenden hayra nail olur. Eğer kesilen hapis ise hapislikten kurtulur, korkuyorsa, korkusundan emin olur, köle ise azat edilir, esir ise esaretten kurtulur, emir ise saltanatında ziyadeliğe nail olur. Birisini kestiğini gören kimse o kimseye zulmeder.Kesilmesi helal olmayan her şeyde hüküm böyledir. Mahremlerini boğazladığını gören kimse, yakınlarını tanımayarak, onlarla olan münasebetini keser. Kölenin, rüyada kesildiğini görmesi, azat olmasına, üzüntü ve kederli bir kimsenin kendisinin rüyada boğazlandığını görmesi, üzüntü ve kederinin gitmesine delalet eder. Rüyada boğazlamak, nikaha da delalet eder. Bundan dolayı bir kimse rüyada güvercin ve koyun gibi şeyleri boğazladığım görse, o kimse evlenir.Bir kimse bir hayvanı kafa ve ensesinden boğazladığını görse, o kimse livataya cesaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Boğazlamak görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada birilerini boğazladığını görmek yapmış olduğunuz işlerdeki hakkınızı kimselere yedirmeden almanıza ve başkalarının adına işleri sizin yapmanız ve oradan kazandığınız tek başınıza sahiplenerek rahata ereceğinize ve yapmış olduğunuz işin rahatlığına işaret eder.


Yorum: Rüyada Boğazlamak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda kendi karnımın alt kısmından katlı bir şekilde kendim kesip almıştım, hani göbekli biri eliyle karnı sarkar tutarya oşekilde tutup kesmiştim kan falan yoktu ama..
Kesik parçayı elime aldım iki elimle baktım, karnımın kesik yeri nolcak, yavaş yavaş kapanır diyodum kendi kendime.
Parçayı elimde doktora götürdüm,karnımı dikmesini istedim, elimdeki parçayıdamı yerine tekrar dikmesini istedim, yoksa parça olmadan
sadece karnımımı dikmesini istedim bilmiyorum,

Okudunuz mu?  Rüyada bahçe bellemek

Estetik dikilsin izi belli olmasın diyordum,doktor yok çok büyük büyük dikcez diyordu, bende daha önce sezeryanda estetikte dikmişlerdi dedim,
O Dr.da başka bir doktora anlatıcaktı,

Kendi kendime kesmeseydim diye düşünürken uykudan uyandım


Yorum: Rüyada Boğazlamak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Kişinin yapmış olduğu hatalar veya günahlara ve bu hata ve günahlardan uzaklaşarak düzeltme yoluna girmeye çalışacağına, yaptıklarına karşılık tövbe ederek temizleneceğine, Allah’ın koyduğu yasaklara uymaya çalışacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek

rüyada boğazlamak, rüyada boğazlandığını görmek, rüyada bogaz kesmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Başörtüsü görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Boğazlamak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.