Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Aydınlık Görmek (imam nablusi)

Rüyada Aydınlık Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AYDINLIK

Bir kimsenin sırrının rüyada aydınlığa kavuşması, o kimsenin nefret ettikten sonra alışmasına, zarardan sonra fayda görmesine veya ümidini kestikten sonra çocuğu olmasına delalet eder.

Rüyada ışık görmek, aydınlığa, elçiye veya ilme delalet eder.

Evi aydınlık görmek, arzuların gerçekleşmesine ve refaha

Okudunuz mu?  Rüyada asker şehidi görmek

Bahçede aydınlık görmek, komşularla aranın açılacağına,

Aydınlığı başkasının evi üzerinde görmek, birisi ile ilişki kurmaya ve evlenmeye,

Gece güneşin doğduğunu görmek, hayır ve menfaate işarettir.

Rüyada bulunduğu yerde haddinden fazla aydınlık görmek, büyük bir kısmete ve yıllarının bereket ve bolluk içinde geçeceğine, o yıl içinde hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağaç çiçeği Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Aydınlık Görmek (imam nablusi)

Şema
RÜYADA AYDINLIK GÖRMEK ANLAMI TABİRİ:

Hayallerinizin gerçekleşeceğine isteklerinizin olacağına işarettir.


Yorum: Rüyada Aydınlık Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi günler hocam
Ben rüyamda karanlık bir odada oğlum ile oturuyorum (dört yaşında oğlum var) yer yatağı üzerinde oturuyoruz bir kaç öğrencim beni arıyor bende buradayım diyorum ve odaya gelip penceredeki perdeyi açıyorlar ve odaki karanlık kalkıyor ve içerisi aydınlaniyor
Yorumlarsanız sevinirim.
Allah’a emanet olunuz.

Okudunuz mu?  Rüyada ayak parmağının kopması

Yorum: Rüyada Aydınlık Görmek (imam nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin adeta karanlıktan aydınlığa geçeceğine işarettir. Yani çıkmazda olduğu, kararsız kaldığı ve büyük engellerin karşısında Allah’ın izniyle atlatarak kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,

Okudunuz mu?  Rüyada Arbalet Görmek

Ben regaip kandilinde dua ettim, Allah’ım ahiret halimi göster kendime bir çeki düzen vereyim diye bilmiyorum bununla alakası var mı şöyle bir rüya gördüm.

Rüyamda da sanırım bu aklımdaydı,nereye gideceğimi merak ediyordum. Hatta bir an gerçek gibiydi, bir adamın peşinden çok aydınlık bir odaya girdiğimi gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

Bunun ardından gördüğüm rüyada ise deprem olduğunu düşünüp dışarı çıktım,tam deprem olurken bir lavın üstünde duruyordum.Fakat ölmemiş yaralı olarak kurtulmuştum, rüyamda başka bir kişiyi yüzü yaralı bir şekilde gördüm.


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyandaki aydınlık dünya hayatına işarettir. Umduğunu bulacak ve evliliğinde saadeti yakalayarak huzur içinde yaşayacaksın. İkincisinde ise bazı atılımların başına iş açması yönünde olup dikkatli hareket etmen gerektiğini gösterir. Ahiretin merak edilmesi herkesin içinde var olan bir durum fakat her gün tövbe istiğfar çekmeye, ibadetlerini aksatmayıp yardım ve sevapta bulunmaya çalışarak ahiretini güzelleştirebilirsin. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağız Kavgası Görmek (imam nablusi)

rüyada bahçe görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Aşk Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Aydınlık Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.